banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
zelim zelim je napisao:
sve ovo je dobro samo treba euforiju smanjiti i biti umjeren i cekati utakmicu po utakmicu.a sad pitanje za borcevog navijaca pa nek prenese dalje mislim da stvarno trebate povesti brigu kakvo obezbjedenje stoji na ulazu to jest i redari svaku utakmicu dolazi do prepucavanja naroda sa redarima i obezbjedenja .mislim da braniti djeci sokove i takva arogantnost je ne prihvatljiva banjaluckoj publici pogotovo od strane evo imenujem dusko cupo navodno zakupio stadion itd se ponasa kao da je njegov prijeti ljdima itd.a evo i primjer ne edukacije redara na ulazu u vip lozu recimo redar nedozvoljava bilbijinoj supruzi da unese sok i ponasa se arogantno danas protiv bsk takode covjek sa malim djetetom vracen sa ulaza jer je ponjeo djetetu sok takode danas naravno covjek se vratio to sam hjeo da naglasim jer je bitan segment kako na publiku ostavi utisak redarska sluzba o kojoj vecina komentarise prilikom ulaza a to se siri i ima negativan utisak .toliko o tome znaci treba popravljati takve svari da se narod osjeca komotno i srecno kad dolazi na utakmicu a ne da ga neki papak koji nikad do sad nije bio na stadionu iznervira sa nekim glupostima.

Ma da to je onaj čupavi kreten od redara kojem još niko nije javio da je vrijeme dugog vrata davno pokopano. Nadam se da neće on imati veze sa šankom ispod VIP lože :angry4:

P.S: Ona "cedevita" što se prodaje je mimo svih mogućih higijenski propisa.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma naravno da je mimo svih higijenskih propisa cak vidim da brane nekima unosenje grickalica recimo ako kupis ispred a vidi taj cupo onda nahuska ove iz obezbjedenja da nemoze ma ima toga dosta

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nek se yebe i on i njegove špice :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Čađo je napisao:

Cudi me kako tog Cupu jos niko nije prelomio... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
borcev_navijac je napisao:
"Deket je priznao da Borac "nije kriv" Piše: Samir Sisic ::::: Tekst objavljen: 22.09.2010. 000000 17:36

Borcu će sutra biti ukinuta suspenzija
Trojica članova Komisije bili su za to da se suspenzija ukine. Međutim, njih dvojica, Vlado Rogić i Bajro Bačić, bili su protiv, kaže Goran Kosorić, predsjednik DK N/FS BiH

Disciplinska komisija Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine opet je je podjeljena! Na današnjoj sjednici koja je održana u Sarajevu, «disciplinci» nisu uspjeli donijeti odluku o «slučaju Borac», odnosno sporu koji se vodi između banjalučkog premijerligaša i Zorana Deketa, bivšeg igrača Borca.

Naime, Deketa od Borca traži isplatu novčanih zaostataka na osnovu PIO i MIO, dok u Borcu tvrde da su čisti.

"Formalno-pravo Borac ima suspenziju po odluci od 30. juna. Banjalučani se nisu žalili, ali su uložile nove dokaze koji su prihvaćeni od strane Disciplinske komisije", rekao je za SCsport.ba Goran Kosorić, predsjednik DK N/FS BiH.

Današnjoj sjednici u Sarajevu prisustvovale su i «zaraćene» strane, Zoran Deket i direktor Borca, Radmilo Šipovac.

"Na sjednici je bio i Deket i u sučeljavanju je priznao da se njemu nije ništa dužno. I on je svjestan da je Borac dužan državi. Također, na sjednici se pojavio i Nihad Hodžić, direktor odjela za licenciranje klubova (koji je izdao licencu Borcu, op.a.) koji je obrazložio da Borac ima dugovanja prema državi, a ne prema igraču. Deket može redovim sudskim putem tražiti svoja potraživanja, ali u tom slučaju N/FS BiH nema ništa s tim", objasnio je Kosorić.

Kosorić je potvrdio da je došlo do podjela u Disciplinskoj komisiji N/FS BiH, ali da bi se stvari već sutra trebale izgladiti.

"Trojica članova Komisije bili su za to da se suspenzija ukine. Međutim, njih dvojica, Vlado Rogić i Bajro Bačić, bili su protiv, ali ne u tom smislu da su rušili našu odluku, nego su tražili da se o svome očituje Apelaciona komisija", kaže Kosorić, objasnivši da je Goran Mišković bio suzdržan.

Nova sjednica, DK N/FS BiH, ona ponovoljena, bit će održana sutra sa početkom u 16.30 sati. Za donošenje odluke bit će potrebna prosta većina. Teoretski, ukoliko na sjednici bude prisutno svih šest članova DK N/FS BiH, za donošenje odluke o ukidanju suspenzije Borcu bit će dovoljna prosta većina. Ukoliko bi u tom slučaju broj glasova bio izjednačen, presudio bi glas predsjednika DK N/FS BiH. Obzirom da je Kosorić danas glasao u korist Borca, očekuje se da će suspenzija banjalučkom premijerligašu biti ukinuta sutra.

Ovakvu odluku očekuju i predstavnici premijerligaša sa Gradskog stadiona u gradu na Vrbasu.

"Vjerujem da će Disciplinska komisija donijeti jedinu i ispravnu odluku. Sve što se dešavalo proteklih dana i mjeseci bio je dil pojedinih funkcionera Saveza, Deketa i pojedinih klubova, koji na njihovu žalost neće proći. Moraju biti svjesni posljedica i odgovornosti odluke kakvu donesu", rekao je Radmilo Šipovac, direktor FK Borac."

http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=8286

а ови имају тотално другачију причу :confused2:
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43599.htm

и шта је са ним малим чупом Продановићем? зашто он никако не добија прилику?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
za Muminovica ste upravu apsolutno, covjek je van svoje forme. medjutim, smatram da covjeku treba pruziti podrsku jer mi ne znamo sta je u pitanju i koji je razlog zbog cega ne igra onako kako on zna. vjerovatno cete ovo pogresno protumaciti ali mislim da ne bi trebali tako ruzno pistati o jednom Borcevom igracu. uredu je da se napise da je van forme ali da ga treba otjerati ili poslati da kopa kanale mislim da je previse. razlog je taj sto mnogi citaju ovaj forum pa je mozda medju njima i Mumi i tako nesto moze jos gore da utice na njega. malo glupo ali je tako... takodje ne bih da se neko nadje prozvan u ovom mom postu, stvarno mi nije to namjera ali morao sam ovo reci. treba vjerovati u Mumija i pruziti mu podrsku. na kraju krajeva kad smo marica trpili pola sezone i gledali kako nam upropastava Borac ja mislim da je uredu da ispostujemo i Muminovica. ne znam, meni je krivo kad se prica ruzno o bilo kom igracu Borca.

ovo za zimski prelazni rok, treba se najvise plasiti za Avdukica on je mislim potpisao mislim 1 god. ispravite me ako grijesim, mislim da je 1 god sa mogucnoscu da se produzi na vise....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
tatamata je napisao:
Čađo je napisao:

ma čupo je strogi papak.protiv zrinjskog sam krenuo sa coca-colom za zapad,i kad mi je rekao da ne mogu unjeti hipoteticki sam ga pitao da li mu ja licim na nekoga ko bi gađao flašama s tribine?kaze levat ma sve ja to znam ali meni je NAREDITO da se ne smije ni kap tečnosti unjeti...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Šajin je napisao:

Играо је мали чупо данас, ушао у другом...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
Šajin je napisao:

Katastrofa je...Ali okej,da ne brzam,prva mu je utakmica tek.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blus je napisao:

ma čupo je strogi papak.protiv zrinjskog sam krenuo sa coca-colom za zapad,i kad mi je rekao da ne mogu unjeti hipoteticki sam ga pitao da li mu ja licim na nekoga ko bi gađao flašama s tribine?kaze levat ma sve ja to znam ali meni je NAREDITO da se ne smije ni kap tečnosti unjeti...[/quote]

Ma da seljacina...Trenira strogocu.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Shadow je napisao:
Šajin je napisao:

Katastrofa je...Ali okej,da ne brzam,prva mu je utakmica tek.

Играо је он прошлу припремну против БСК-а и мени се чинио као солидан чак мислим да је имао и једну прилику за гол, међутим морао је да напусти рано игру због повреде.
ма вјероватно ће његово вријеме тек доћи, не би га ови ваљда довели из БГ-а да не ваља ничему

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:34 
Majstor
Majstor

tatamata je napisao:
blus je napisao:

ma čupo je strogi papak.protiv zrinjskog sam krenuo sa coca-colom za zapad,i kad mi je rekao da ne mogu unjeti hipoteticki sam ga pitao da li mu ja licim na nekoga ko bi gađao flašama s tribine?kaze levat ma sve ja to znam ali meni je NAREDITO da se ne smije ni kap tečnosti unjeti...

Ma da seljacina...Trenira strogocu.[/quote]

ma koje njemu naredio sem njegov dzep da prodaje skaj kolu a sto se tice cedevite ono im je blamaza jer nevjerujem da cedevita brendirana firma dozvolila da se prodaje njihov proizvod u obicnim casama jer sve te firme koje proizvode sokove imaju svoje reklamne case sa poklopcom i slamkom kao koka kola itd znaci i ovo je laznjak.

sto se tice malog prodanovica jednu utakmicu je poceo i odusevio me ali je izasao zbog povrede cini mi se clanka ali danas je bio rezervisan vjerovatno zbog straha od povrede ali nesumnjivo ima talenta pa cemo da vidimo

Poslednji put menjao zelim zelim dana 22 Sep 2010, 22:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Šajin je napisao:

Још је зелен, можда и буде нешто од њега али не у скорије вријеме.

batica je napisao:
za Muminovica ste upravu apsolutno, covjek je van svoje forme. medjutim, smatram da covjeku treba pruziti podrsku jer mi ne znamo sta je u pitanju i koji je razlog zbog cega ne igra onako kako on zna. vjerovatno cete ovo pogresno protumaciti ali mislim da ne bi trebali tako ruzno pistati o jednom Borcevom igracu. uredu je da se napise da je van forme ali da ga treba otjerati ili poslati da kopa kanale mislim da je previse. razlog je taj sto mnogi citaju ovaj forum pa je mozda medju njima i Mumi i tako nesto moze jos gore da utice na njega. malo glupo ali je tako... takodje ne bih da se neko nadje prozvan u ovom mom postu, stvarno mi nije to namjera ali morao sam ovo reci. treba vjerovati u Mumija i pruziti mu podrsku. na kraju krajeva kad smo marica trpili pola sezone i gledali kako nam upropastava Borac ja mislim da je uredu da ispostujemo i Muminovica. ne znam, meni je krivo kad se prica ruzno o bilo kom igracu Borca.

ovo za zimski prelazni rok, treba se najvise plasiti za Avdukica on je mislim potpisao mislim 1 god. ispravite me ako grijesim, mislim da je 1 god sa mogucnoscu da se produzi na vise....

Свака част, све си управу за Мумија, мени је било тужно гледати како га раја пљује данас. Треба га подржати, истрпити максимално...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 22:45 
Majstor
Majstor

skypostman je napisao:
Šajin je napisao:

Још је зелен, можда и буде нешто од њега али не у скорије вријеме.

batica je napisao:

Свака част, све си управу за Мумија, мени је било тужно гледати како га раја пљује данас. Треба га подржати, истрпити максимално...

ma nije problem do nas mi smo samo simpatizeri koji vole svoj klub ali svakako neobracaju oni paznja na nas ali nas iritira tolika nezaineresovanost i lose zalaganje kad se obuce dres jos i prima platu a on leden ko spricer

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

batica je napisao:

I onaj idiot od trenera je nosio grb Borca pa smo mu sve po spisku psovali. Kod Muminovića se baš vidi nezainteresovanost a sa tim i njegov odnos prema tom grbu nije baš na visokom nivou...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 07:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
Slika

управа мора и да мисли на ове људе...јбг нема сваки пензионер за улаз....а има их доста који живе за Борац :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bles je napisao:
Slika

управа мора и да мисли на ове људе...јбг нема сваки пензионер за улаз....а има их доста који живе за Борац :wink:

већини пензионера у нашој држави је стварно тешко.зато сам ја говорио да за пензионере буде нпр, јефтинија сезонска и могли би да им цијену карте спусте на 2 марке уколико донесу чек од пензије и личну карту(или да једноставно буде јефтинија карта за све којимају преко 65 година, што се лако утврди из личне или возчке).
ни 3 марке за улаз стварно није пуно, али пензионеру који живи од 200-250 КМ пензије свака марка је више него важна. овако неки попуст од једне марке не значи баш толико пуно финансијски, али буде људима драго кад виде да макар неко мисли на њих...поготово јер нема пуно таквих на борчевим утакмицама па их треба цијенити

требао би Борац ускоро да крене у рекламну кампању и да поред оних основних ствари обрати мало пажњу и на неке хуманитарне акције, јер се ту са малим парама може помоћи људима и онда имате двоструку корист! учинили сте добро дјело, а и медији све то пренесу па добијате много и на реклами и репутацији,тј. добијате много више него што дајете...
поред оног што сам спомињао за школе, играчи Борца би могли посјетити нпр. дом за напуштен дјецу Раде Врањешевић и успут им однијети неке пригодне поклоне и мало се играти фудбала са тим клинцима. или би исто тако могли посјетити центар "Заштити ме". та дјеца знају да цијене сваки могући добронамјеран гест без обзира о чему се ради.
јооој има милијарду идеја шта би се могло урадити...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 09:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јуче сам био на истоку, онако повремено пјевање, зезање, ма све у свему опуштено...
Али онда на полувремену исто кренем са соком кад се сјатише браћа из Алфе , хоће да ме туку , не дају унијети сок....
А јбм те , фудбале... :roll:
Хоће Европу, а сељачки манири...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
borcev_navijac je napisao:
d.a. je napisao:
преоштра игра, било је неколико погибељних стартова!

борчев навијач
ја се надам да неће доћи до тога да морамо опет пролазити тај процес

и мене баш занима шта је са даљом реконструкцијом стадиона - јер и то треба да буде један од приоритета за ову сезону

na koji proces mislis?
ako mislis na ovo s deketom, sutra bi to trebalo biti zavrseno i ide ad acta . al treba pricekati sutra jer u ovom savezu nikad ne znas kod njih ne odlucuju uvijek propisi, medjutim ovdje je borac cist kao suza.

stadion, koliko ja znam , on i jeste prioritet, medjutim jasno vam je da borac kao klub nije vodio tender niti je borac investitor . Investitor je grad banjaluka a novac obezbjedjuje budzet rs.
Onosto znam sigurno je da ljudi iz borca insistiraju na nastavku radova, ali sad je izborno vrijeme dok se ne formira nova vlada poslije izbora suludo je i pomisljati da ce se iz budzeta izdajati pare za nastavak radova.
Ja sam kad je stadion u pitanju veliki optimista i nekako sam ubjedjen da cemo ga "zaokruziti" , e sad da li ce to biti ove ili naredne godine, ove malo teze

процес прављења тима - о томе смо писали.

знам ја то, али ми смета што се више не провлачи прича о наставку радова!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2010, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
zelim zelim je napisao:
sve ovo je dobro samo treba euforiju smanjiti i biti umjeren i cekati utakmicu po utakmicu.a sad pitanje za borcevog navijaca pa nek prenese dalje mislim da stvarno trebate povesti brigu kakvo obezbjedenje stoji na ulazu to jest i redari svaku utakmicu dolazi do prepucavanja naroda sa redarima i obezbjedenja .mislim da braniti djeci sokove i takva arogantnost je ne prihvatljiva banjaluckoj publici pogotovo od strane evo imenujem dusko cupo navodno zakupio stadion itd se ponasa kao da je njegov prijeti ljdima itd.a evo i primjer ne edukacije redara na ulazu u vip lozu recimo redar nedozvoljava bilbijinoj supruzi da unese sok i ponasa se arogantno danas protiv bsk takode covjek sa malim djetetom vracen sa ulaza jer je ponjeo djetetu sok takode danas naravno covjek se vratio to sam hjeo da naglasim jer je bitan segment kako na publiku ostavi utisak redarska sluzba o kojoj vecina komentarise prilikom ulaza a to se siri i ima negativan utisak .toliko o tome znaci treba popravljati takve svari da se narod osjeca komotno i srecno kad dolazi na utakmicu a ne da ga neki papak koji nikad do sad nije bio na stadionu iznervira sa nekim glupostima.

исти случај са редарима се понавља већ дуже вријеме, и кад тад ће неком пукнути филм!
а то закупљивање, па магарац је продавао 2 дл воде на Лосани 2КМ! а споменуту колу скај и исте отрове прављене у подрумима да не набрајам!
и то је начин на који се тјерају људи са стадиона умјесто што се привлаче!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]