banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 11:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2010, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
"Deket je priznao da Borac "nije kriv" Piše: Samir Sisic ::::: Tekst objavljen: 22.09.2010. 000000 17:36

Borcu će sutra biti ukinuta suspenzija
Trojica članova Komisije bili su za to da se suspenzija ukine. Međutim, njih dvojica, Vlado Rogić i Bajro Bačić, bili su protiv, kaže Goran Kosorić, predsjednik DK N/FS BiH

Disciplinska komisija Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine opet je je podjeljena! Na današnjoj sjednici koja je održana u Sarajevu, «disciplinci» nisu uspjeli donijeti odluku o «slučaju Borac», odnosno sporu koji se vodi između banjalučkog premijerligaša i Zorana Deketa, bivšeg igrača Borca.

Naime, Deketa od Borca traži isplatu novčanih zaostataka na osnovu PIO i MIO, dok u Borcu tvrde da su čisti.

"Formalno-pravo Borac ima suspenziju po odluci od 30. juna. Banjalučani se nisu žalili, ali su uložile nove dokaze koji su prihvaćeni od strane Disciplinske komisije", rekao je za SCsport.ba Goran Kosorić, predsjednik DK N/FS BiH.

Današnjoj sjednici u Sarajevu prisustvovale su i «zaraćene» strane, Zoran Deket i direktor Borca, Radmilo Šipovac.

"Na sjednici je bio i Deket i u sučeljavanju je priznao da se njemu nije ništa dužno. I on je svjestan da je Borac dužan državi. Također, na sjednici se pojavio i Nihad Hodžić, direktor odjela za licenciranje klubova (koji je izdao licencu Borcu, op.a.) koji je obrazložio da Borac ima dugovanja prema državi, a ne prema igraču. Deket može redovim sudskim putem tražiti svoja potraživanja, ali u tom slučaju N/FS BiH nema ništa s tim", objasnio je Kosorić.

Kosorić je potvrdio da je došlo do podjela u Disciplinskoj komisiji N/FS BiH, ali da bi se stvari već sutra trebale izgladiti.

"Trojica članova Komisije bili su za to da se suspenzija ukine. Međutim, njih dvojica, Vlado Rogić i Bajro Bačić, bili su protiv, ali ne u tom smislu da su rušili našu odluku, nego su tražili da se o svome očituje Apelaciona komisija", kaže Kosorić, objasnivši da je Goran Mišković bio suzdržan.

Nova sjednica, DK N/FS BiH, ona ponovoljena, bit će održana sutra sa početkom u 16.30 sati. Za donošenje odluke bit će potrebna prosta većina. Teoretski, ukoliko na sjednici bude prisutno svih šest članova DK N/FS BiH, za donošenje odluke o ukidanju suspenzije Borcu bit će dovoljna prosta većina. Ukoliko bi u tom slučaju broj glasova bio izjednačen, presudio bi glas predsjednika DK N/FS BiH. Obzirom da je Kosorić danas glasao u korist Borca, očekuje se da će suspenzija banjalučkom premijerligašu biti ukinuta sutra.

Ovakvu odluku očekuju i predstavnici premijerligaša sa Gradskog stadiona u gradu na Vrbasu.

"Vjerujem da će Disciplinska komisija donijeti jedinu i ispravnu odluku. Sve što se dešavalo proteklih dana i mjeseci bio je dil pojedinih funkcionera Saveza, Deketa i pojedinih klubova, koji na njihovu žalost neće proći. Moraju biti svjesni posljedica i odgovornosti odluke kakvu donesu", rekao je Radmilo Šipovac, direktor FK Borac."

http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=8286

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Бојим се да је Муми изгубљен, човјек је пропао једноставно. Жарић се константно дере на Беновића, али брате и кад треба и кад не треба, ја данас да сам данас био на његовом мјесту послао бих га у три љепе. На страну све то, види се који играчи могу послужити као адекватне замјене првом тиму: Микић, Видкаковић, Петрић, Граховац, Дујаковић и Беновић. Ови остали морају још много напредовати, Срећо није ништа бољи од Мумија.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Petric je potanak, kao cackalica, nejak. Ostali ok, a ovo za Mumija vazi, nazalost. A bila je podosta gruba igra, kartona, dosta faulova, ne ide mi u glavu, nije finale LS.

Sta je bilo sa potrazivanjem od Vojvodine za Bilbiju, pisalo se prije o tome ovde? I o radovima na sjever/jug, da li ce biti nadogradnje?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
преоштра игра, било је неколико погибељних стартова!

борчев навијач
ја се надам да неће доћи до тога да морамо опет пролазити тај процес

и мене баш занима шта је са даљом реконструкцијом стадиона - јер и то треба да буде један од приоритета за ову сезону

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Tommy Vercetti je napisao:
Petric je potanak, kao cackalica, nejak. Ostali ok, a ovo za Mumija vazi, nazalost. A bila je podosta gruba igra, kartona, dosta faulova, ne ide mi u glavu, nije finale LS.

Sta je bilo sa potrazivanjem od Vojvodine za Bilbiju, pisalo se prije o tome ovde? I o radovima na sjever/jug, da li ce biti nadogradnje?

Да ли ти то мислиш на Бојана Петрића(штопер) или на оног младог Петровића? :) и ја сам их једном побркао у писању :D
а ово остало и мене занима што си питао

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Šajin je napisao:

Да ли ти то мислиш на Бојана Петрића(штопер) или на оног младог Петровића? :) и ја сам их једном побркао у писању :D
а ово остало и мене занима што си питао

Сад су баш различити.

Петрић=Љубоја :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
преоштра игра, било је неколико погибељних стартова!

борчев навијач
ја се надам да неће доћи до тога да морамо опет пролазити тај процес

и мене баш занима шта је са даљом реконструкцијом стадиона - јер и то треба да буде један од приоритета за ову сезону

na koji proces mislis?
ako mislis na ovo s deketom, sutra bi to trebalo biti zavrseno i ide ad acta . al treba pricekati sutra jer u ovom savezu nikad ne znas kod njih ne odlucuju uvijek propisi, medjutim ovdje je borac cist kao suza.

stadion, koliko ja znam , on i jeste prioritet, medjutim jasno vam je da borac kao klub nije vodio tender niti je borac investitor . Investitor je grad banjaluka a novac obezbjedjuje budzet rs.
Onosto znam sigurno je da ljudi iz borca insistiraju na nastavku radova, ali sad je izborno vrijeme dok se ne formira nova vlada poslije izbora suludo je i pomisljati da ce se iz budzeta izdajati pare za nastavak radova.
Ja sam kad je stadion u pitanju veliki optimista i nekako sam ubjedjen da cemo ga "zaokruziti" , e sad da li ce to biti ove ili naredne godine, ove malo teze

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislio sam na Petrovica.
Sto se stadiona tice, da li ima idejnih projekata, prijedloga? Da li bi se islo na ovalni i 'pravougaoni'?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mislio sam na Petrovica.
Sto se stadiona tice, da li ima idejnih projekata, prijedloga? Da li bi se islo na ovalni i 'pravougaoni'?

postoje oba projekta ia za pravougaoni ( koji si mogao da vidis na raznim slikama makete) i ovalnog ( zaokruzenog gdje su sve tribine spojene).
Opredjeljenje uprave je da se ide na ovalni iako je malo skuplje.

P.S
pa bem mu misa daleko smo odmakli od idejnih projekata, zar nije i tender zavrsen :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajde baci onda neku sliku tih prijedloga, i ko ce biti izvodjac radova?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ajde baci onda neku sliku tih prijedloga, i ko ce biti izvodjac radova?

ma daj nemoj me zezati, poplava slika tih je bila uz vijesti o projektu pa o rass
isanom tenderu pa pocetku radova i bl bla.

odgluglaj to nemoj da ja to za tebe radim , ljencino :)

ovog zaobljenog nema na internetu ali samo dodaj i spoji coskove na onaj pravougaoni i to je to otprilike

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika
само на овој фотки чини ми се исток није представљен вјеродостојно, јер је нацртан само један улаз(ваљда је ово лијево исток)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Лијево ти је запад.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

savke-bl je napisao:
Лијево ти је запад.

да, сад сам скотао, збунио ме овај објекат поред истока, подсјећа ме на већ постојећу зграду поред запада

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 19:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Досадна утакмица данас, пуно грубости. Срећа па се нико није повриједио. Код нас се Видаковић и Беновић највише трудили и показали(бар по мени). Муминовића треба тјерати под хитно, превише је лош у дресу Борца. Петрићу, што унакази главу јадан не био? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ја не знам шта је са Мумијем, све се нешто надам да ће прорадити, јер је добар играч. неко је навео како је и Станчески на почетку био лош, па ево сад је стандардни првотимац. ваљда ће се исто десити и са Мумијем, ако проради биће одлична помоћ на десној страни

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Muminovic je igracina samo takva,i kad je u vrhuncu forme,zvijer je,ali stvarno ne znam sta mu se desava.Pa jbt nije presao iz italijanske u englesku ligu,vec iz Sarajeva u Borac,sve je to tu negdje u bocu,ne znam sta se toliko ima privikavati.Ono sto mene brine je,da ga je Vlado stavio na klupu,i umjesto da nauci lekciju,i pocne da igra fudbal i da se trudi,on sve gori i gori.Danas protiv BSK-a ocajan,ja ga samo pratim,nijedan dobar pas,sut,a o prodorima da ne govorim.A ovakve utakmice su idealne,da se nametne treneru,al nema sanse eto,nece,pa nece.A ljudi oko mene,svi ga vise poceli mrziti,postao je iritantan,kao da nikad fudbala nije igrao u zivotu.Strasno...Al opet ne znam sta bi,on je stvarno ekstra igrac,steta ga pustiti negdje,pa da kojim slucajem proradi,onda bi se pojeli.Nista neka ga kod nas,nek dobija sanse na kasicicu,pa nek se izbori,jbg sta bi mu ja...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 20:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
tatamata je napisao:
Muminovic je igracina samo takva,i kad je u vrhuncu forme,zvijer je,ali stvarno ne znam sta mu se desava.Pa jbt nije presao iz italijanske u englesku ligu,vec iz Sarajeva u Borac,sve je to tu negdje u bocu,ne znam sta se toliko ima privikavati.Ono sto mene brine je,da ga je Vlado stavio na klupu,i umjesto da nauci lekciju,i pocne da igra fudbal i da se trudi,on sve gori i gori.Danas protiv BSK-a ocajan,ja ga samo pratim,nijedan dobar pas,sut,a o prodorima da ne govorim.A ovakve utakmice su idealne,da se nametne treneru,al nema sanse eto,nece,pa nece.A ljudi oko mene,svi ga vise poceli mrziti,postao je iritantan,kao da nikad fudbala nije igrao u zivotu.Strasno...Al opet ne znam sta bi,on je stvarno ekstra igrac,steta ga pustiti negdje,pa da kojim slucajem proradi,onda bi se pojeli.Nista neka ga kod nas,nek dobija sanse na kasicicu,pa nek se izbori,jbg sta bi mu ja...

Ma ja bi takve igrače na kopanje kanala poslao :angry4: Vidio bi on i njemu slični da je bolje loptu ganjati :mad:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 20:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
sve ovo je dobro samo treba euforiju smanjiti i biti umjeren i cekati utakmicu po utakmicu.a sad pitanje za borcevog navijaca pa nek prenese dalje mislim da stvarno trebate povesti brigu kakvo obezbjedenje stoji na ulazu to jest i redari svaku utakmicu dolazi do prepucavanja naroda sa redarima i obezbjedenja .mislim da braniti djeci sokove i takva arogantnost je ne prihvatljiva banjaluckoj publici pogotovo od strane evo imenujem dusko cupo navodno zakupio stadion itd se ponasa kao da je njegov prijeti ljdima itd.a evo i primjer ne edukacije redara na ulazu u vip lozu recimo redar nedozvoljava bilbijinoj supruzi da unese sok i ponasa se arogantno danas protiv bsk takode covjek sa malim djetetom vracen sa ulaza jer je ponjeo djetetu sok takode danas naravno covjek se vratio to sam hjeo da naglasim jer je bitan segment kako na publiku ostavi utisak redarska sluzba o kojoj vecina komentarise prilikom ulaza a to se siri i ima negativan utisak .toliko o tome znaci treba popravljati takve svari da se narod osjeca komotno i srecno kad dolazi na utakmicu a ne da ga neki papak koji nikad do sad nije bio na stadionu iznervira sa nekim glupostima.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

мени је то највећа глупост што је неко "закупио" стадион и има право само на продају својих сокова. као прво, немају сви људи пара да плаћају скупе сокове на стадиону, а и ако неко купује те сокове на стадиону онда треба да сва зарада иде клубу, а не да се дијели са тамо неким ликом. а поготово откуд право том лику што је закупио стадион, да пријети људима?!
гдје се налази тај лик? на западу?

Poslednji put menjao Шајин dana 22 Sep 2010, 21:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]