banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ma kako ce biti cupavo kad mi imamo 2 podjednaka tima. A njih ako Bog da odmah se rijesimo u kupu i onda ni dupla kruna nije daleko.
I bolje je sto utakmica dolazi ovkao rano. U ovakvim utakmicama se radjaju veliki igraci, a ovo je i Vladi prilika da potvrdi da je Amar jos mora od tate da uci.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Koliko me sjećanje služi, prošle sezone smo u ovoj rundi takmičenja za protivnika dobili Široki koji je tada možda bio i najnezgodniji rival...

Eh željo, ma neznam šta da kažem, otišao im je iz uprave čovjek koji je prošle sezone namjestio prvenstvo, mislim da nisu ni pola od one ekipe od prošle sezpne, valjda zasićenje ili šta već, mi smo sada u naponu snage, a i Vlado je najavio da ove sezone idemo na duplu krunu, nadam se da će momci svi prije svega biti zdravi, a onda je sve u našim rukama...

Valjda ćemo ih dobro oplesti, jer ubrzo poslije nam dolaze i u prvenstvu, pa samo da se zna ko je bolji...

Vidim da na onom forumu tamo nisu baš oduševljeni sa tim što su dobili nas, a svima ostalima je pao kamen sa srca... Rekoh li ja KAZNENA EKSPEDICIJA...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jedne iz sarajeva smo
Slika
, sad je dosao red na druge ;)

Al' prvo sutra protiv BSKa, pa Banovici... :)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:38 
Bič božji
Bič božji

Tommy Vercetti je napisao:
Jedne iz sarajeva smo
Slika
, sad je dosao red na druge ;)

Al' prvo sutra protiv BSKa, pa Banovici... :)

Hahahahahah, odlično, baš sam se ismijao, opasan je Vule, ionako mislim da uskoro treba da postane tata, al ne sa ovim tipom, hahahahahhahahaha...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Eto ko ima akaunt na ss ba neka ih malo prca, stavili su trans "ljuta karina", pa to su i dobili

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
samo da ovi nasi ne stave tekmu opet u 16h, pa da ko ljudi mozemo stici na tekmu

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Znaci protiv Zeljeznicara u kupu, iako je rana faza kupa nadam se da ce se ponoviti kao i prosla sezona kada smo u ovoj fazi eleminisali Siroki kada smo bili na vrhuncu forme nesto slicno kao i sada, bice zanimljiv dvomec, a vidim i ja da nas se pribojavaju, neka, neka, i treba...!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ne znam, poslije 3 utakmice u gostima sa 9 bodova (kosevo,zenica,zvornik) i ne primljenim golom.... i sa ovih 16 bodova..i jos + ova utakmica od prije par dana protiv zrinjskog..ja imam veliko povjerenje u igrace...ulil su mi sigurnost... nikog se ne bojimo...neka se oni plase nas. mada bi bilo bolje da se prva igra u sarajevu,al dobro nije problem..to smo vec i pokazali...
a ako ne daj boze kojim slucajem ispadnemo,pa sta..nije smak svijeta...uzeli smo kup prosle godine...
onda bi bili maximalno orjentisani na ligu i osvajanje te titule (koja nam ne treba) :o

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 13:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ЖељезниЋар... :lol:
Опет ће добити порцију у Техерану, а у БЛ да не причамм...
али прво градски дерби 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
volio bih kad bi bio tako siguran u nas prolaz protiv zeljeznicara kao vi.

gledao sam ja njih protiv olimpika, odlicna je to ekipa a protiv nas ce biti posebno napaljeni zbog proslogidisnjeg kupa, uz to to ce im biti prilika da dignu ekipu. Bice to guravo do bola

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уф опасан противник, у таквим утакмицама свако може да побједи, али ја се надам даљем пролазу Борца. Мада и кад не би прошли даље, не би била огромна штета.

Надам се да ће бити вечерњи термин утакмице да сви могу доћи, али не ваља ни превише касно јер сљедећи дан клинци иду у школу, а људи на посао

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
ма кад смо могли са марићем...пред пуном грбом згазити их...можемо и сада...само кући да остваримо повољан резултат а мислим да хоћемо...и то врло лако :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 14:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 19:55
Реакције на жријеб

www.fkborac.net

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Tezak zrijeb.
Sta je tu je, kukanja ne smije biti. Nadam se da ce Vlado usaditi igracima, zapravo vec i jeste donekle, pobjednicki mentalitet u glave. Mi ovdje mozemo da se pribojavamo, ali oni na terenu moraju udju sa mislima da ce da ih oderu!
Takvom pristupu najvise bi doprinijela pobjeda u Banovicima i to je utakmica koja nam moze dati vjetar u ledja kakav ne mozemo ni zamisliti. Zato zaboravimo Zelju i ajmo da oderemo "rudare"!

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
Tezak zrijeb.
Sta je tu je, kukanja ne smije biti. Nadam se da ce Vlado usaditi igracima, zapravo vec i jeste donekle, pobjednicki mentalitet u glave. Mi ovdje mozemo da se pribojavamo, ali oni na terenu moraju udju sa mislima da ce da ih oderu!
Takvom pristupu najvise bi doprinijela pobjeda u Banovicima i to je utakmica koja nam moze dati vjetar u ledja kakav ne mozemo ni zamisliti. Zato zaboravimo Zelju i ajmo da oderemo "rudare"!

Tako je, uzeti tri boda u Banovićima i onda napuniti stadion i odrati selju :D :D :D AJ' BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da bi uzeli kup moramo sve pobjediti...i ja sumnjam da ce biti lako sa zeljeznicarom, volio bih da je tako ali se bojim da ne izgorimo u zelji. naravno to nije razlog da se ne nadam u prolaz dalje, red je da opravdamo ima "majstori za kup takmicenja" . mozda bi trebali pozvati trenerskog maga, marica da nas posavjetuje?! :lol: :lol: :lol: :D :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ako moze neko od ove starije garde da mi odgovori,mogu li se na zapad unositi grickalice,mozda sok u plasticnoj flasici?Pitam za sutrasnju utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 20:49 
Bič božji
Bič božji

Nema razloga da se to zabrani na sutrašnjoj utakmici koja je maltene kao neka pripremna utakmica, nema tu nekog posebnog značaja i takmičarskog karaktera, a čak i na ove ostale utkmice nije bilo nikakvih zabrana što se tiče vip zone, a bilo bi i glupo da brane nešto tako kada kupiš najskuplju moguću ulaznicu na stadionu, glupo je da ti onda brane nešto tako, a nadam se da bi uskoro na spratu trebalo da proradi ii kafe bar gdje će se moći popiti čaj i kafa, u toku poluvremena, a i klub će valjda imati neku zaradu od toga...

E sada pitanje je šta se čeka sa numeracijom sjedišta na stadionu, već protiv želje bi bilo dobro da su stolice numerisane jer je realno očekivati da će neko sjejsti na mjesto na kojem uvjek ja sjedim ili ću morati da dođem dva sata ranije... :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 21:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Sep 2010, 21:39
Сутра губимо од БСК-а на пенале ( биће намештено познавајући наш Борац :D ) добијамо у Бановићима, и газимо жељу у купу БиХ

ПС Дабогда се прва прогноза необистинила 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2010, 22:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=8222

Hahaha... Svaka cast za izjavu..xD

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]