banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gledam sad snimak,i vidim da je nasa uprava iskoristila dobro one marketinske minute,non-stop su isli ispisi svih nasih sponzora na ekranu,tako da su ovi prenosi definitivno prava stvar. Gledajuci ovu bombu Stajica pod precku,koju je golman jedva izvadio,pade mi jedna glupost na pamet,tj koliko dugo mi vec nemamo pravog sutera u ekipi. Da li smo mi dali gol udarcem van sesnaesterca u zadnjih 20 godina,neka me neko podsjeti :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Gledam sad snimak,i vidim da je nasa uprava iskoristila dobro one marketinske minute,non-stop su isli ispisi svih nasih sponzora na ekranu,tako da su ovi prenosi definitivno prava stvar. Gledajuci ovu bombu Stajica pod precku,koju je golman jedva izvadio,pade mi jedna glupost na pamet,tj koliko dugo mi vec nemamo pravog sutera u ekipi. Da li smo mi dali gol udarcem van sesnaesterca u zadnjih 20 godina,neka me neko podsjeti :D

Ma jesmo, znao je zabiti Vranješ, pa Kliber, Gruja i Tein, ti momci su imali odličan šut, većina iz slobodnjaka, a Tein i iz igre...

Kako je to izgledalo na TV...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Lijepo izgleda :)
Citiraj:
TABELA

1. Borac 7 5 1 1 13:5 16
2. Sarajevo 7 4 1 2 9:5 13
3. Zvijezda 7 4 1 2 10:9 13
4. Olimpic 7 4 1 2 6:4 13
5. Željezničar 7 4 0 3 16:8 12
6. Travnik 7 4 0 3 13:7 12
7. Zrinjski 7 3 1 3 8:7 10
8. Slavija 7 3 1 3 11:12 10
9. Velež 7 3 1 3 9:12 10
10. Široki Brijeg 7 3 0 4 11:11 9
11. Rudar 7 2 3 2 6:10 9
12. Sloboda 7 2 2 3 5:6 8
13. Leotar 7 2 2 3 4:12 8
14. Budućnost 7 1 4 2 6:8 7
15. Čelik 7 1 3 3 5:7 6
16. Drina 7 0 1 6 3:12 1

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:

Prvi utisak je da je osvjetljenje kao na utakmicama Lige sampiona,za razliku od ranijih prenosa sa naseg stadiona,kad se nije vidjelo nista. Osim toga,oni mikrofoni doprinose da se publika cuje odlicno,za razliku od ranije. Komentator je bio objektivan i rekao da smo ih razbili,cak je rekao i da je trebao biti penal kad je Puzi pogodio onoga u ruku. Snimak me jos utvrdio u uvjerenju da je Stanceski sinoc odigrao briljantno.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:56 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Prvi utisak je da je osvjetljenje kao na utakmicama Lige sampiona,za razliku od ranijih prenosa sa naseg stadiona,kad se nije vidjelo nista. Osim toga,oni mikrofoni doprinose da se publika cuje odlicno,za razliku od ranije. Komentator je bio objektivan i rekao da smo ih razbili,cak je rekao i da je trebao biti penal kad je Puzi pogodio onoga u ruku. Snimak me jos utvrdio u uvjerenju da je Stanceski sinoc odigrao briljantno.

Hehehehehe, komentaror mora biti objektivan kada smo mu mi objasnili da treba da bude objektivan... :)

Ambijentalni mikrofoni su čudo, a osvjetljenje je dobro, ali moraš u obzir uzeti i kvalitet kamera...
Dal je bio penalk, jel se vidjela ruka, mislim da to nije bio samo penal, nego i crveni karton...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Potpuno ista situacija kao na utakmici Srbija-Australia,kad nam Larionda nije sudio onaj penal. Sut glavom iz blizine u ruku,pa sam procjeni,ako ti je ono bio penal,i ovo je,nemam pojma. Ali za crveni definitivno nije.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:43 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Potpuno ista situacija kao na utakmici Srbija-Australia,kad nam Larionda nije sudio onaj penal. Sut glavom iz blizine u ruku,pa sam procjeni,ako ti je ono bio penal,i ovo je,nemam pojma. Ali za crveni definitivno nije.

Lopta je išla u gol... Zbog toga se daje crveni...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Прво да вас поздравим,и да вам кажем свака вам част што не пишете на ном вехабијском форуму.Мало сам читао неке странице уназад и примјетио сам да је екипа иста што је писала на форуму ни име не желим да му спомињем.СВАКА ЧАСТ...

baki je napisao:
evo ja bi predlozio DJ-u da OVU pjesmicu pusTi na poluvremenu ili pred pocetak tekme.. naime, ako je iko od vas sinoc stajao u copu i navijao..mogao je primjetiti na kraju tekme kad su i igraci usli u svlacionu i kad su L87 krenuli da skidaju transparente..da je jedan momak iz grupe uzeo megafon i na sav glas psovao DJ ... ne bih da ga citiram al eto... znaci niko ne voli i ne podrzavaa te pjesme na tekmama ni L87 a ni osali-aj da ih tako nazovem...tako da ne znam kome pusta te pjesmica....

Нећу нешто пуно да паметујем али хоћу да ти појасним ово подебљано.То ђубре од дј-а,један или више њих,ем што пушта неке дефекташке пјесме,ем што ако сте примјетили сваки пут кад играчи дођу да се поздраве са нама пусти неку пјесму у позадини и испада као да смо негдје у гостима а не на свом стадиону.Клошар може да сачека још тих пет мин па нек онда ради шта му воља (због тога она реакција).

Може једно питање,како гледате на то да смо први на табели да играмо добро а стадион празан???Мислим није празан али реално и да испада из лиге ови људи би били ту...

Poslednji put menjao deep in the night dana 19 Sep 2010, 18:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 20:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo nakon 24 sata rekoh da napišem i ja ponešto o utakmici.

Demonstriranje sile. Uništili smo ekipu Zrinjskog ritmom, kombinatorikom stalnim pressingom kad je lopta u njihovom posjedu. Vlado je, valjda je to svima jasno, daleko najbolji trener u ovoj ligi a siguran sam i puno šire. Sve i jedna akcija koju smo sinoć odigrali je nešto što se uigrava na treninzima. Nema tu individualnih odluka igrača ili ih ima vrlo malo, a i to je nešto što se od pojedinaca traži.
SVAKA ČAST MOMCI.
VLADO MAJSTORE!

Što se tiče posjećenosti i ja sam očekivao više ali vrijeme i prenos nam nisu išli na ruku. Mada ako mene pitate ja sam opet za onaj broj ljudi od sinoć jer je atmosfera po meni bila fantastična. Često ste mi ranije zamjerali kad sam govorio da ni one cijene nisu bile razlog 'slabije posjećenosti' nego da je u pitanju sasvim druga stvar. Ja da se sad preselim u Novi Sad recimo ni za sto godina FK Vojvodina ne bi bila MOJ klub. Pametnom dosta.

Neću ovdje posebno izdvajati niti jednog igrača jer mislim da je na gradskom sinoć pobjedio vrlo moćan tim predvođen moćnim trenerom.

Neko reče da smo na vrhu zapada zvučali kao da nam je glas otišao od dugogodišnjeg konzumiranja alkohola. Greška, glasne žice smo potrošili tokom 20 godišnje navijačke karijere :lol: :lol: :lol:

U Banoviće po bodove. Mada mislim da je i svima sada jasno da ovaj ritam ne može pratiti ni jedna druga ekipa u BiH.

Jebi Borče sada sve po redu!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nedopustivo i sramotno, ulaznice bagatela, klub nikad jači, stadion renoviran, termin se polako ustalio i šta je sad... Ima tu opet poneki izgovor: loše vrijeme a i prenos na turskoj TV, možda neki nisu upoznati sa smanjenjem cijena ulaznica, no dobro, ponovili se to i u sljedećem kolu onda smo baš... Ne možemo prebaciti 2000 od kako je kapacitet smanjen na 7000, jedino se još Lešinari drže u nekom pristojnom broju

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 20:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Borac u srcu je napisao:
Nedopustivo i sramotno, ulaznice bagatela, klub nikad jači, stadion renoviran, termin se polako ustalio i šta je sad... Ima tu opet poneki izgovor: loše vrijeme a i prenos na turskoj TV, možda neki nisu upoznati sa smanjenjem cijena ulaznica, no dobro, ponovili se to i u sljedećem kolu onda smo baš... Ne možemo prebaciti 2000 od kako je kapacitet smanjen na 7000, jedino se još Lešinari drže u nekom pristojnom broju

To je ono o čemu sam govorio. U ovom gradu je ipak premalo ljudi koji Borac vide kao svoj klub. Po meni ulaznice od 5 10 12 nisu bile preskupe a ovim sada cijenama neću ni da govorim. Pa u Banovićima je skuplja karta nego kod nas na istoku. Cijena je kao na zapadu 5-6 KM. A komfor je riiječ koja u sredinama poput Banovića, Zvornika i td nije u upotrebi. :P

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 20:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
kod kuće i na strani je napisao:
Borac u srcu je napisao:

To je ono o čemu sam govorio. U ovom gradu je ipak premalo ljudi koji Borac vide kao svoj klub. Po meni ulaznice od 5 10 12 nisu bile preskupe a ovim sada cijenama neću ni da govorim. Pa u Banovićima je skuplja karta nego kod nas na istoku. Cijena je kao na zapadu 5-6 KM. A komfor je riiječ koja u sredinama poput Banovića, Zvornika i td nije u upotrebi. :P

Kud ćeš veći konfor od onog u Zvorniku? Prolom oblaka na otvorenom, četiri primjerka dobro uhranjeni krajišnika i naš BORAC vodi :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
kod kuće i na strani je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Није, него треба проћи времена да раја поново поврати повјерење у Борац. Оно што је Марић коњ направио растјерало је људе са трибина. Читаву прошлу полу-сезону Борац је био полу-мртав на терену, добијали смо утакмице једва у 90+, па онда испадање од Лозане, бламажа против Широког, све је то утицало на овако малу посјету....

Владо је Бог, за сада све штима, а убијеђен сам да ће се и публика вратити... полако....

И ја бих волио да је опет пун стадион, да гори света земља :D , али сигурно ће и то бити ускоро....

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vlasnik iste nije nekoliko utakmica bio na stadionu, niko nezna razlog jer on nije naša ekipa, znamo se, ali ne baš nešto kkstra dobro, inače je to bio prvi trans na zapadu od kada ja znam za sebe...

Možda je napravljen samo za evropska izdanja :) , ali daće bog pa će se sve duže zadržavati na stadionu...

Eh schlager, konačno je neko shvatio moje vapaje, mi imamo tim za Euro Ligu, samo nismo imali trenera, šteta je to velika, ali opet ako smo nešto načili iz toga onda je to dobro...

Lešinari, ma vidjeli ste kako je bilo tužno na stadionu dok oni nisu zapjevali...

mislim da grijesis sto se tice pomenutog transa...vlasnik je svaku utakmicu na zapadu...odmah pored pocasne loze...inace on je stara garda vulturesa :)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Људи идемо даље зрињски је прегажен..Сад је на реду ЉУТИ КУП сви на Чаире,.сриједа 16h
Наш клуб Наш град 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 05:32 
Veteran
Veteran

borat je napisao:
Људи идемо даље зрињски је прегажен..Сад је на реду ЉУТИ КУП сви на Чаире,.сриједа 16h
Наш клуб Наш град 8)

е ово једва чекам! Љути куп! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
E da se i ja osvrnem na utakmicu sa zrinjskim.

Odlicna igra borca, efikasnost moze i bolje, morali smo zsbiti taj go u prvom poluvremenu, i na taj nacin kapitalizovati dominaciju na terenu koju smo imali posebno u prvih 20 minuta prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu sjajna igra.
Medjutim nakon postignutog gola, jagodic jeizvrsio izmjenu, stanceskog sa lijeve strane povukao nazad i transformisao se u igru sa dva zadnja vezna, spustio odbranu nisku i prepustio sredinu terena zrinjskom.
To je uradjeno 30 minuta prije kraja utakmice! pri vodstvu od samo 1-0. Bio sam jako zabrinut, jer previse je to riskantna opcija bila na domacem terenu u tom trenutku i za njom nije bilo potrebe po meni.

Trebalo je nastaviti pritiskati zrinjski na njohvoj plovini sa visoko postavljenom zadnjom linijom, jer je bilo ocito da nzrinjski ne moze odgovoriti na tu igru.

Takva transformacija mogla nam se osvetiti i sam bog i avdukic su nas spasili da onako dobru igru ne krunisemo sa tri boda, jer da smo dobili onaj go, pali bismo totalno.

Po meni prerano zatvaranje, mozda grijesim ali ja bi nastavio sa onom formacijom, zabio drugi go i onda to uradio ili makar to uradio 15 minuta prije kraja kad zrinjski toliko fizick i psihicki padne.

To bi bila jedina kritika , na onu inace sjajnu predstavu borca protiv zrinjskog.

Inace stanceski je koliko god nekad bespotrebno vukao loptu, stamen igrac i takav nam je neophodan u ekipi, zna drzat loptu.

Moram da kazem da je ona kontra u kojoj je grahovac promasio mrtvi zicer bila skolski tacno izvedena, i onaj vidakovic je piokazao da ima jako dobar pregled igre u brzoj kontri, medjutim grahovac je telefonirao golmanu zrinjskog gdje ce da sutne i to je steta sto nije zavrsilo golom.
Grahovac me sve vise razocarava, mora taj djecak da se trgne

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 09:45 
Veteran
Veteran

Онај Видаковић право добар!

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 09:57 
Bič božji
Bič božji

јан_де je napisao:
Онај Видаковић право добар!

Vidaković je igrač koji bi u 95 posto ekipa iz premijer lige bio starter, ali današnji Borac je toliko jak da je čast ako i uđeš sa klupe...

A ona lopta koju je skinuo Avduka, hm hm, mislim da nema golmana u BiH koji bi uopšte pokušao da brani onaj šut, a pogotovo da ga skine, a mislim da je bio i na onom penalu na koševu, lopta jeste bila jaka, ali on je bio na njoj, možda bi je i skinuo da je išla u gol, strašan je, malo me razočarao na početku, ali vidim da je sve bolji i bolji kako vrijeme odmiče...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2010, 10:02 
Veteran
Veteran

Али стварно људи, да не испадне да претјерујемо, али нисам сигуран да је иједан тим у Премијер лиги играо овако моћно као Борац...
Ова утакмица против Зрињског је била за уживање, таква доминација и надмоћ и што је најбитније лепршава игра за 10.... Добро, било је и пар киксева, али ситно је то...
Поносан сам на наш клуб!!!

Волим те Борче!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]