banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2010, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Gazimestanac87 je napisao:
E a zna li iko kako da skinem snimak utakmice sa najnovije.net ??

региструјеш се, и онда добијеш мејл да активираш налог. након активације налога, кликнеш на торенти и укуцаш у претрази Борац. избациће ти ону утакмицу са Сарајевом и ову са Зрињским. наравно потребно је основно познавање торента, тј како скидати. уколико то не знаш погледај овдје:
http://www.google.ba/search?rlz=1C1CHHJ ... ti+torente

и не може се одмах скидати вјероватно ћеш морати сачекати 1 дан или нешто тако

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
crna zemlja je napisao:
Posto ste sve bitno vec rekli, i sa vecinom se slazem, po meni moramo te situacije iz kontri i polukontri, situacije 3 na 2 i slicno, bolje zavrsavati. Onaj Grahovcev sut je morao biti gol, i protiv Sarajeva kontre nismo zavrsavali kako treba. Ostalo je sve za 10
Da dodam svaka cast navijacima za trans
http://www.youtube.com/watch?v=Waw_v4yJ ... re=related :) :)

evo ja bi predlozio DJ-u da OVU pjesmicu pusTi na poluvremenu ili pred pocetak tekme.. naime, ako je iko od vas sinoc stajao u copu i navijao..mogao je primjetiti na kraju tekme kad su i igraci usli u svlacionu i kad su L87 krenuli da skidaju transparente..da je jedan momak iz grupe uzeo megafon i na sav glas psovao DJ ... ne bih da ga citiram al eto... znaci niko ne voli i ne podrzavaa te pjesme na tekmama ni L87 a ni osali-aj da ih tako nazovem...tako da ne znam kome pusta te pjesmica....

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
baki je napisao:
crna zemlja je napisao:
Posto ste sve bitno vec rekli, i sa vecinom se slazem, po meni moramo te situacije iz kontri i polukontri, situacije 3 na 2 i slicno, bolje zavrsavati. Onaj Grahovcev sut je morao biti gol, i protiv Sarajeva kontre nismo zavrsavali kako treba. Ostalo je sve za 10
Da dodam svaka cast navijacima za trans
http://www.youtube.com/watch?v=Waw_v4yJ ... re=related :) :)

evo ja bi predlozio DJ-u da OVU pjesmicu pusTi na poluvremenu ili pred pocetak tekme.. naime, ako je iko od vas sinoc stajao u copu i navijao..mogao je primjetiti na kraju tekme kad su i igraci usli u svlacionu i kad su L87 krenuli da skidaju transparente..da je jedan momak iz grupe uzeo megafon i na sav glas psovao DJ ... ne bih da ga citiram al eto... znaci niko ne voli i ne podrzavaa te pjesme na tekmama ni L87 a ni osali-aj da ih tako nazovem...tako da ne znam kome pusta te pjesmica....

кад смо већ код тих пјесама, на утакмици против Тешња је пуштао 3-4 добре пјесме(мада није могло да прође без Фламингоса и још неке фенсерице, не сјећам се тачно која пјесма).чак је пред сам почетак пустио Крајино мати, али је одмах преекинуо јер су играчи почели излазити на терен(али ју је зато пустио на полувремену читаву). Била је и она пјесма од Револвера - Нема повлачења, нема предаје.

А синоћ кад сам пола сата прије утакмице чуо ову пјесму :
http://www.youtube.com/watch?v=_h-fhsr1haw
стварно сам мислио да ће бити добар репертоар пјесама, али је тотално ус*ао са оним млаким пјесмама...
и пази ти њега у сред дана против Тешња пушта пјесму Добро вече Бања Луко :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
http://www.source.ba/clanak/80184772594 ... 0na%20vrhu

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Po meni igrač utakmice je Staja,šut pod prečku,kvalitetno trčanje u oba pravca(situacija oko 80 min.,Puzi ostao u napadu poslije Stajićeve greške,Staja trči nazad da zatvori Puzijevu poziciju)
Leo,Puzi odlični složio bi se sa prošlim postovima za Stančeskog.
Po meni je u subotu veoma bitna utakmica zbog nastavka serije.

I da pozdrav za raju sa vrha zapada :) , nikad glasniji, pljesak za Avduku,svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma što se tiče muzike, već se malko popravio, sjetite se samo muzike kada je u B.L. bio Široki ili Lozana, dakle i tu se popravljamo...

Malo sada o utakmici, ma ja neznam ili se možda meni samo učinilo, mislim da smo sinoć bili jako silni, da smo ih samljeli ritmom, da su svi sa sztadioni otišli prezadovoljni, neznam kako se to učinilo ostalima...

Sakan odličan i sinoć, mislim da je sada svima jasno zašto je on u prvih 11... Još podatak da smo utakmicu odigrali bez žutog kartona je za pohvalau, Leo je dobio karton u sudijskoj nadoknadi...

Mislim da je i atmosfera na utakmici bila odlična, svi smo se dobro zabavljali, ali posebno upečatljiv je bio detalj kada je Avduka dobio aplauz na otvorenoj sceni za onaj skinuti šut, koji smo skoro svi vidjeli u golu, kako se mi gore našalali momak šutnuo i krenuo da skida dres i slavi gol, al zaboravio da je na golu Avduka... Ostalo je samo za prepričavanje...

Fudbal sa Lešinarima i bez njih nije isti, vidjeli ste sinoć koliko znače... Odlični su bili sinoć...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:43 
Bič božji
Bič božji

Fighter je napisao:
Po meni igrač utakmice je Staja,šut pod prečku,kvalitetno trčanje u oba pravca(situacija oko 80 min.,Puzi ostao u napadu poslije Stajićeve greške,Staja trči nazad da zatvori Puzijevu poziciju)

I da pozdrav za raju sa vrha zapada :) , nikad glasniji, pljesak za Avduku,svaka čast.

:D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Fighter je napisao:

:lol: :lol: :lol:
Ja sam bio na zapadu. Kontam neki stari pijanci se deru na pomocnika Zrinjskog i njihovog trenera. Glas otupio od od 30 godina alkohola. Posto nisu odustajali, ja se okrenem da vidim ko su vedete, kad 5-6 momaka. Mislim da su neki nosili one forumske majice :)
Svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Zaboravih Maletića, igračina, prvi napad pretrča sve.
Za dva,tri kola po desnoj strani snaga,lijevo Stane i Puzi.
Ne smijemo dozvoliti da drugi kroje našu sudbinu (Rudar-Željo itd...). Po pobjedu u Banoviće.

I još jednom svaka čast momcima sa vrha zapada, sledeću tekmu da budu još glasniji i da ih bude što više.

Ne znam, možda griješim ali mislim da svi igrači čitaju ovaj forum, pa čak i Vlado Jagodić.
BRAVO BORAC.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
размонтиравање класично!
онакву пас игру нисам одавно гледао ни на тв, без лажи и еуфорије!
стварно смо одиграли у једном невјероватном ритму!
зајебавање да их докрајчимо нам се могло обити о главу, али срећа је пратила бољег!

када имамо онако гранитну одбрану, којом Вуле командује - лако је напријед играчима играти кад знају ко им чува леђа! :wink:
мислим да ће Граховац остати на оном "таленат".
волио бих да грјешим. мени је сан остварен са повратком и гурањем све више бањалучких клинаца и борчеваца, али он ме потпуно разочарао! чекао сам га као и сви ви, али не видим да ће да проради!

зашто сам написао оно да не мислимо како ће бити шетња кроз куртон лигу => бојим се да се пар главних играча не прода на прољеће и да не буде све "јово наново"

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:03 
Bič božji
Bič božji

TaškoBL je napisao:
Fighter je napisao:

:lol: :lol: :lol:
Ja sam bio na zapadu. Kontam neki stari pijanci se deru na pomocnika Zrinjskog i njihovog trenera. Glas otupio od od 30 godina alkohola. Posto nisu odustajali, ja se okrenem da vidim ko su vedete, kad 5-6 momaka. Mislim da su neki nosili one forumske majice :)
Svaka cast!

Ebiga sada, čuj otupio od alkohola, pomoćnog smo prozivali zbog nedosuđenog penala, a vjerujte da igračima jako mnogo znači podrška sa tribina, treba ih dizati, evo primjer je juče bio Vukeljam nije briljirao kao u nekim ranijim utakmicama, ali je dobio veliki aplauz kada je izlazio, narod je ustajao, a to svakom igraču godi... Mi smo malo prestarili da idemo sa našim momcima u kop, ali možemo bar podići atmosferu na zapadu, a to bi trebali da rade svi koji su tamo, još čekam snimak utakmice pa da vidim kakav je komentar bio onog nesretnog komentatora sa BHT, jer smo prvo njemu "objasnili" da MORA biti objektivan...
Moraš malo napraviti pritisak na sudiju, pa zbog tog pritiska ti u Sarajevu dosudi onakav penal...

Al jače je bilo kada Avduka otpozdravi... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dzimi,ako jos svracas ovde,evo sta si ti....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H74LuNrN1og[/youtube]

Dodje mi da se ubijem kad se sjetim da u revansu protiv Lozane kod njega nije bilo mjesta u prvih 11 za Puzija,Stevu Nikolica....a jeste za Zaru :( .

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ma što se tiče muzike, već se malko popravio, sjetite se samo muzike kada je u B.L. bio Široki ili Lozana, dakle i tu se popravljamo...

DJ je retard. Nisam htio da budem ovako grub, ali one idiotske pjesmice zaista nemaju smisla, mi na Istoku smo mu se sjetili familije na poluvremenu. :D

Malo sada o utakmici, ma ja neznam ili se možda meni samo učinilo, mislim da smo sinoć bili jako silni, da smo ih samljeli ritmom, da su svi sa sztadioni otišli prezadovoljni, neznam kako se to učinilo ostalima...

Da su svi, tj. barem ogromna vecina, bili zadovoljni govori i aplauz igracima jos na poluvremenu. Ljudi prepoznaju kvalitetnu igru i zalaganje i momci su nagradjeni za to i pored, ajmo reci, nepovoljnog rezultata nakon 45 minuta.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
a joj kako smo dobri...odavno,ali bas odavno,nisam gledao ovako dobar borac...schlager,ne podsjecaj me na onog novosadskog papka koji nije zasluzio ni ime da mu se spominje.jos me bole prokockani bodovi protiv sirokog

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Daj Boze da i DJ cita ovaj forum...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 12:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mene boli grupna faza Lige Uefa!

vidim da imamo bar 6-7 igraca koji bez problema mogu igrati taj nivo takmicenja,Vule,Stevo,Maleta,Stajic,Stane,Avduka....

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Slika

Браво Лешеви!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
јебаће их Борац све по реду...

једно питање пошто је овдје екипа са запада,шта је заставом идем на стадион због тебе???

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:57 
Bič božji
Bič božji

Vlasnik iste nije nekoliko utakmica bio na stadionu, niko nezna razlog jer on nije naša ekipa, znamo se, ali ne baš nešto kkstra dobro, inače je to bio prvi trans na zapadu od kada ja znam za sebe...

Možda je napravljen samo za evropska izdanja :) , ali daće bog pa će se sve duže zadržavati na stadionu...

Eh schlager, konačno je neko shvatio moje vapaje, mi imamo tim za Euro Ligu, samo nismo imali trenera, šteta je to velika, ali opet ako smo nešto načili iz toga onda je to dobro...

Lešinari, ma vidjeli ste kako je bilo tužno na stadionu dok oni nisu zapjevali...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:30 
Bič božji
Bič božji

Kolo je završeno , reklo bi se odličnim rezultatima, mi sledeće sedmice u Banovićima, ma šta da radiš kada dolazi kaznena ekspedicija, biće to praznik u toj maloj mahali, momci ako ostave srce na terenu ne treba da se brinemo za rezultat...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]