banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
batica je napisao:
da Avduka nije odbranio onaj sut, sumnjam da bi uzeli sva 3 boda....

Слажем се, дефинитивно ситуација која је одлучила меч.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sta reci, nego sasvim zasluzena pobjeda naseg tima, ali ne i lagana! U prvom poluvremenu smo imali par dobrih prilika, jos nas je sudija ostetio za cist penal, igranje rukom u sesnaestercu bilo sigurno, stari mi rece on gledao na tv-u, malo im sto su proslu tekmu svirali ne postojecu ruku Vuleta... Avduka sjajna intervencija kod 1:0 za nas i mi odmah u sledecem napadu za 2:0...
Mogli smo i u finisu dati treci kada je Grahovac izasao sam pred golmana, nakon fenomenalnog kontra - napada za udzbenike... Ma jaki smo kao zemlja, ali ne treba se dizati u euforiju previse, sledeca stanica Banovici, gdje treba ici na pobjedu i pokusati se jos vise odljepiti, ali i bod bi bio dobar, Buducnost nema cini mi se pobjedu na svom terenu i bice silno motivisani jer im dolazi lider na tabeli.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ajde da ne analiziram sad svakog igraca, vidjelo se sve na terenu, jedino sto su Stane i Vukelja su imali ponekad koji dodir vise. I vidi se velika borbednost, koliko su puta uklizali, presjekli lotpu ili izvukli je iz auta, ma svaka cast.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
da, i ja se slazem za taj sut i odbranu avdukica kao i mnogi drugovi...ja sam po obicaju "malo" pjevusio pa i nisam bas ispratio tekmu,al realno..sabili smo ih...
niako mi nije jasan onaj GRahovac i onakav sut...ona kontra 85min...koliko je vec bilo... jest da je bilo 2-0 al opet, profesionalac i onako sutati :-?

al dobro,sve u svemu odlicna igra.. Maletic fantastican, Puzi prijatno inenadio... Leo standardno dobar..a ajd da sed ne imenujem sv po redu...svi su bili odlicni...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уф добра утакмица! само да тако наставе и до зимске паузе има да створе осјетну предност у односу на конкуренте
већина играча је била на нивоу, стварно лијеп фудбал за гледати у односу на ону марићеву траги-комедију

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jos jedna stvar, druga smo najefikasnija ekipa u ligi, a jedino je olimpik primio manje golova od nas, ali oni imaju utakmicu manje.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Tommy Vercetti je napisao:
Jos jedna stvar, druga smo najefikasnija ekipa u ligi, a jedino je olimpik primio manje golova od nas, ali oni imaju utakmicu manje.

i pored toga sto smo sa maricem primili 3 gola u jednoj utakmici!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Да, само је Жељо испред нас по головима, али треба узети у обзир да је Жељо утрпао Леотару 8 комада у једној текми....

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2010, 13:08
Борац - Зрињски 2:0

http://www.facebook.com/pages/FK-Borac-Banaluka/154733401209128?ref=ts
Ово је званична страница на фејсбуку, па ко га користи ако може нека предложи свим пријатељима, јер доста људи још увијек не зна за fkborac.net. Хвала!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Odlično, prezadovoljan sam, svaka čast momcima...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prezadovoljan sam,odigrali smo odlicnu utakmicu,i nasa masinerija nastavlja da melje nedorasle rivale.

Jedino se ne bih slozio sa kolegama gore koji kritikuju Stanceskog.Mislim da decko to veceras stvarno nije zasluzio,namjestio je oba gola koja su pala nakon njegovih centarsuteva,trcao je kao navijen 90 minuta,bio je nas najaktivniji i najagilniji igrac,dijelio je odlicne lopte,a u par navrata i digao cijeli stadion na noge majstorijama,tunelima......a sad sto ponekad napravi potez vise,to se moze reci i za xavia ili iniestu,jebiga,siguran sam da trener to trazi od njega,da sacuva loptu,da stane na nju,jer jedino on moze to kvalitetno uraditi.Ponekad malo pretjera,ponese ga lopta,igra atmosfera,ali da nema tu manu ne bi igrao u Borcu nego u Ajaxu ili Laziu.

Po meni,on je igrac utakmice veceras,iako su svi bili odlicni. Slazem se da je Leo odigrao kao Belodedic,ali malo puta je Zrinjski presao centar da bih njega proglasio igracem utakmice.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
"Ovaj Borac ovog trenutka je teško pratiti i mora se reći da su zasluženo na vrhu ljestvice. Mi smo u prvom poluvremenu dok smo imali snage mogli parirati, ali Borac je u drugom poluvremenu dominirao i zasluženo pobijedio. Nama ostaje da na osnovu ovakve igre i ovakve ekipe probamo stići Borac, jer u ovom trenutku ne možemo pratiti ni ovaj ritam niti imamo kvalitetu. Nama je već od početka krenulo loše jer u prvom poluvremenu smo morali napraviti dvije izmjene i zamijeniti svog najboljeg i najiskusnijeg igrača i jednog mladog igrača. Kod rezultata 1:0 imali smo šansu gdje je vratar odlično obranio i Borcu je ostalo samo da poentira." rekao je nakon utakmice Marin Bloudek.

Valjda ova izjava trenera protivnika dovoljno govori, inače kada se na kraju pozdravljao sa Vladom na atletskoj stazi imao je jednu gestikulaciju u stilu fala bogu da je završilo...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Po meni je Avdukić igrač utakmice. Da je ona ušla pitanje šta bi bilo :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Prezadovoljan sam,odigrali smo odlicnu utakmicu,i nasa masinerija nastavlja da melje nedorasle rivale.

Jedino se ne bih slozio sa kolegama gore koji kritikuju Stanceskog.Mislim da decko to veceras stvarno nije zasluzio,namjestio je oba gola koja su pala nakon njegovih centarsuteva,trcao je kao navijen 90 minuta,bio je nas najaktivniji i najagilniji igrac,dijelio je odlicne lopte,a u par navrata i digao cijeli stadion na noge majstorijama,tunelima......a sad sto ponekad napravi potez vise,to se moze reci i za xavia ili iniestu,jebiga,siguran sam da trener to trazi od njega,da sacuva loptu,da stane na nju,jer jedino on moze to kvalitetno uraditi.Ponekad malo pretjera,ponese ga lopta,igra atmosfera,ali da nema tu manu ne bi igrao u Borcu nego u Ajaxu ili Laziu.

Po meni,on je igrac utakmice veceras,iako su svi bili odlicni. Slazem se da je Leo odigrao kao Belodedic,ali malo puta je Zrinjski presao centar da bih njega proglasio igracem utakmice.

potpuno se Schlager slazem stobom za Stanceskog. htio sam i ja da spomenem njegove zaista dobre lopte ali nisam. razlog je taj sto tog igraca bas onako postujem pa sam htio da cujem prvo druga misljenja. mislim da ce on jos podizati svoju formu, jeste malo solirao u pojedinim situacijama ali mislim da ce mu na to Vlado skrenuti paznju. po meni veceras je bio najbolji Ćorić, igrao je za cijelu odbranu imao je samo jedan kiks kad je fulao loptu koja je isla po zemlji ali sve se dobro zavrsilo.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

snimak utakmice se moze skinuti na najnovije.net!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Odlicna utakmica. Vidi se da se ekipa polako uigrava pa smo imali i poprilican broj dobrih akcija.
Jedini problem koji vidim u nasoj igri je zadnji pas, pa nam je zato potreban veliki broj napada da bismo poentirali.
Stanceski je za mene igrac utakmice. Jeste da ponekad zakasni sa predajom lopte i to mu je ajmo reci nekakva mana, ali to je igrac kakav nama treba. Zna da primi loptu, da povuce, ima dribling, zna da prebaci igru na drugu stranu...

Nemam zamjerku na zalaganje kao ni na igru svih igraca. Jedino sto bi trebalo da se sa Stuparom poradi na pravovremenoj predaji lopte nakon probijanja. Imao je nekoliko nepreciznih dodavanja, ali zato je borbenost bila za 10.

Stevo je masina!

Steta sto Graha nije ono zabio, vjerujem da bi ga gol poprilicno digao.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 03:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne znam, nije baš najbolje, da Avdukić nije napravio čudo džaba nama što smo imali 50 kornera i stalno napadali stvarali šanse, kad bi oni vjerovatno iz te jedne jedine prilike odnijeli bod. Meni se čini kao da igraju sa vrećama od po 15 kila na leđima, ubi ih neki pritisak kad igraju na Gradskom, tek kad su dali gol onda je i lopta više počela da sluša, veća lakoća kod prijema i tačnija predaje ali stvarno nam mnogo treba da damo gol to moramo obavezno popraviti pa ako smo bolji zašto ne bi ovakve ekipe ispraćali sa 5 razlike a ne da strepimo do posljednje minute, pa nekad uspijemo a nekad se desi "Velež".

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 09:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Posto ste sve bitno vec rekli, i sa vecinom se slazem, po meni moramo te situacije iz kontri i polukontri, situacije 3 na 2 i slicno, bolje zavrsavati. Onaj Grahovcev sut je morao biti gol, i protiv Sarajeva kontre nismo zavrsavali kako treba. Ostalo je sve za 10
Da dodam svaka cast navijacima za trans
http://www.youtube.com/watch?v=Waw_v4yJ ... re=related :) :)

Poslednji put menjao crna zemlja dana 19 Sep 2010, 10:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 09:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
zašto ne bi ovakve ekipe ispraćali sa 5 razlike

Nerealno je to traziti od momaka,pa ne igraju u Zrinjskom neki jazavci,uzmi npr ona dva spica. Onaj Lendric je na godinu dana posudjen iz Hajduka,svi mu prognoziraju blistavu karijeru i da ce vec sledece sezone biti standardan u Hajduku,a nakon toga neki jak evropski klub,tako je i Modric Luka isto bio posudjen Zrinjskom a kasnije postao igracina.Drugi spic Salcinovic je odigrao prosle sezone odlicno u Sandefjordu,prva norveska liga. Ni ostatak tima im nije los,a mi smo ih demolirali i samo su nam dvaput zaprijetili za 90 minuta. Fudbal je takva igra gdje ne pobjedjuje uvijek bolji i zato i jeste tako popularan. Nismo ni mi u Sarajevu akcije napravili pa smo pobjedili. Da smo kojom nesrecom i primili taj gol juce,i remizirali,isto bih ovako pisao,i bio bih srecan jer stvarno djelujemo silovito na terenu,a sam sebi bih rekao,nema veze,nismo uspjeli danas ali pobjedicemo u Banovicima,samo neka momci nastave ovako.

Nemamo slabe tacke,pocev od golmana pa nadalje,i ovo je,poslije Kuzeovog,najbolji tim Borca od kad ga ja pratim.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E a zna li iko kako da skinem snimak utakmice sa najnovije.net ??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]