banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 10:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Čuo sam da su vam "Horde Zla" "otele" transparent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
live je napisao:
Čuo sam da su vam "Horde Zla" "otele" transparent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzeli su trans robijasima sa malim r.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
TaškoBL je napisao:
live je napisao:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=6525
Žiku detalje :lol: :lol: :lol: nacrtali trans i kao da su ga maznuli :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
live je napisao:
TaškoBL je napisao:
live je napisao:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=6525
Žiku detalje :lol: :lol: :lol: nacrtali trans i kao da su ga maznuli :lol:

"Ljuta Karina" :lol:

Kreteni.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/45627/cir/Borac-najavio-zalbu-zbog-incidenta-na-Kosevu.html

http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/45626/cir/Novak-Damjanovic-Redar-nije-smio-da-otima-transparent.html

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 23:57 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 23:32
јан_де je napisao:

Pozdrav svima.Moje misljenje je da u ovom slucaju nista nece biti rasvjetljeno sto se tice mup-a
kantona Sarajevo,jer sve ove price portparola i ovi izvjestaji ce biti uskoro zaboravljeni iz jednog
prostog razloga sto su u pitanju NAVIJACI.Ja sam bio na Sjeveru i pravi mi je bed bio kad sam
vidio da Lesinari nisu usli na vrijeme,a i nama se isto desilo zadnji put u BL.Mi smo poslije dobro
poznatih nereda u listici i kod vas bili optuzeni da smo dosli sa naoruzanjem tipa noz i sl.pa je
pretres kao i vasem slucaju bio razlog kasnjenja na samu utakmicu.Ni jedan navijac na svijetu
nevoli upadanje redara ili murije na tribinu pa tako ni navijaci Sarajeva,koji ni u jednom momentu
nisu odobravali njihovo nekorektno i glupo ponasanje.Tuzite ih,pozatvarajte ih ko im jebe mater
nevole oni nikoga osim dnevnice od 20km.Sto se tice transparenta(parole),ni jednog momenta nije
sporan nego samo navijacki,a druga je prica sto razni debili iz osiguranja pojma nemaju u cemu je fol.

p.s.sloboda navijacima A.C.A.B.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
само да кажем да се надам да се све ово неће завршити само на јаким ријечима у режимским новинама. нападнути момци нек покрену тужбе и одеру пи.ке..

А данас утакмица са ТОШК-ом. Изгледа да ће бити јако лијеп дан, прави за утакмицу. Једино је мало термин незгодан, али шта је ту је. Волио бих да Борац одмах на почетку поведе, па да се онда прилика може дати и млађим играчима, мада ће и овако вјероватно изаћи комбиновани састав

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 09:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Лијепо вријеме, прави дан за уживање. Термин јесте незгодан, могли су бар у 17 ставити због људи који раде, али шта је ту је... :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 09:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
pozdrav drustvo iz Zadra. Nisam gledao tekmu sa Teheranom ali sam o svemu informisan citajuci vase postove. Napokon smo gdje nam je i mjesto no.1! Jos danas odvalimo tosk i odlicno! Pozdrav sa Jadrana. SAMO BORAC BOG I POBJEDA.

Nadam se da cete odmah po povratku javiti rez. I da s kim igra Bsk javite rez ako nije problem. Pozz

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
БСК игра са Омладинцем из Мионице, утакмица исто почиње у 16 часова.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 10:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Pravda je spora ali dostižna.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 11:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh ovako, evo dan ko stvoren za fudbal, protivnik nije baš neki atraktivan, ali i ulaz je besplatan, pa stoga recite svima da dođu, onima koji i neznaju da je danas utakmica, da dođemo u što većem broju i pozdravimo naše momke, zaslužili su to...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jel zna neko sta je sa Stajicem? jel opasna povreda?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik

Idealan dan za fudbal i za neke igrače (Grahovac, Petra, Žara, Srećo) da se dokažu.
Realno Graha bi danas trebao biti najbolji na terenu.
Što se tiče Vuleta jel zna neko koliko ima žutih kartona i kome preti suspenzija u narednim utakmicama.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Što se tiče kartona, subotnju utakmicu sa Zrinjskim propušta Boka, svi ostali u stroju, ali ima nekoliko igrača sa dva žuta kartona pa će se morati paziti, Vule, Puzi, Sakan...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik

Ako bi daj Bože dobili Zrinjski da idemo u Banoviće sa najačom ekipom pa šta bude.
Poslije Banovića igramo dvije kući protiv Slobode i Rudara,što je prilika da se odljepimo na tabeli da nam se ne ponovi kao prošle godine da nam Rudar uzma titulu i neki njemu slični (što se sad uzme što više bodova,lakše će biti u drugom dijelu sezone).
U INAT SVIMA.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
bez obzira sto danasnji protivnik nije atraktivan, i sto smo svi vec unaprijed upisali pobjedu, mislim da su momci i strucni stab zasluzili da im posjetom na dasnjoj utakmici banjaluka pokaze koliko cijeni kada igraci ginu na terenu za borac , prije svega posjetom a onda i navijanjem .

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
borcev_navijac je napisao:
bez obzira sto danasnji protivnik nije atraktivan, i sto smo svi vec unaprijed upisali pobjedu, mislim da su momci i strucni stab zasluzili da im posjetom na dasnjoj utakmici banjaluka pokaze koliko cijeni kada igraci ginu na terenu za borac , prije svega posjetom a onda i navijanjem .

Da ti odmah kažem da od toga nema ništa,da se ne razočaraš danas na utakmici kad nas vidiš 400.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
borcev_navijac je napisao:

Da ti odmah kažem da od toga nema ništa,da se ne razočaraš danas na utakmici kad nas vidiš 400.

svjestan sm ja toga moj schlager. Kao sto ti jednom rece, banjaluka ne voli dovoljno borac ali eto , na srecu dovboljno je onih koji ga vole.

Bice to bolje nadam se sa novim generacijama sto dolaze.

Inace, strah me malo ove utakmice sa zrinjskim u subotu to je jako ozbiljna ekipa i jako ozbiljan protivnik, a sad nakon sarajeva ne smijemo pasti u efuuriju i filozofiju kako cemo lako cemo, bice to teska utakmica, promjenio zrinjski trenera, i to moze biti pozitivni sok za njih.
Definitno smo mi jaca ekipa, ali samo sa maksimalno ozbiljnim pristupom igri tu mozemo ocekivati pobjedu

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ljudi,ovaj Nemanja Vidaković je odličan špic! Ima tehniku,visinu,brzinu,borben je,ima nos za gol. Ako takav igrač kod nas još nije dobio priliku sekunde da zaigra,mi smo onda još jači nego što sam mislio!
Pošto je danas srijeda,utakmica me i po tome i po intenzitetu podsjetila na one naše trening utakmice koje inače igramo srijedom. I da....

MARKO,NEKA TI JE SREĆAN POVRATAK,I NEK TE POVREDE ZAOBIĐU DO KRAJA KARIJERE!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]