banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
bijeli_sa je napisao:
јан_де je napisao:
bijeli_sa je napisao:
У БЛ сигурно нико овакав третман није имао...
Зато немој ти да сереш!

sto se tice transova, nama su oduzeli malu zastvau sa ljiljanima tada....i jos par parola...

ps. ponavljam, zao mi je ovih momaka, ali prica vam je smijesna, da je ovo uprava Sarajeva, ili Horde zla, ili ko zna, ovo je murija, i bilo ko ko ide na utakmice, zna o cemu pricam....zato A.C.A.B.

al ti i vecina vas ne konta sve ovo, ne shvatas da se ja solidarisem sa lesinarima kada ih nagrdi murija, mi smo popusili najvise, zato se solidarisem s njima, kontas?

Не, не контам, чекам тебе да ми објасниш! :confused2: :confused2:
Нико није ни рекао да су ваши навијачи криви!!!! Фино сте пјевали, бодрили свој клуб, то се видјело....
Него сам рекао да су наши навијачи имали грозан третман у односу на вас кад сте долазили у БЛ...

Чуј , као он конташ ти ово, конташ ти оно...
Ај Аргентинац, испуши га, немам намјеру да се препуцавам с тобом...

Trebao si biti sa momcima juce, tada bih ulazio u neke rasprave s tobom. A za ovo na kraju, to internet huligancicu, reci mi... :roll:[/quote]

То што ја нисам онај "прави навијач", не значи да не саосјећам са својим друговима, а већина њих с којима сам тренирао као млађи су јече били на трибини...
И нисам човјече никад рекао да сте ви криви, нити улазим у то, кажем само да ми је жао момака јер су добили по носу, нарочито јер неке и знам...
А, човјека.. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
bijeli_sa je napisao:
nasborik je napisao:
Zao mi je ovih moamaka iskreno, meni je parola bila ok, zelim im brz oporavak, mi smo izgubili momka, od murije u sirokom, i jos 7 ranjenih je bilo od vatrenog oruzja, zato nemoj da serete da je ovo sarajevo, navijaci, bla bla bla, ovo je policija, i svima nama koji idemo na utakmice, znamo kakav tretman imamo.

Toliko

E tu nama pricu neces prodati ovde, zastitari su tukli nase momke, redari koje je VASA UPRAVA angazovala na obezbjedjivanju meca, tako da je UPRAVA FK SARAJEVO ISKLJUCIVI KRIVAC ZA JUCERESNJE NEREDE,
oni su naredili zastitarima oduzimanje transparenata od nasih..
Sve vam je to lijepo objasnio @borcev_navijac na temi Borca na ss.ba
Policija se kasnije ukljucila kada je vidjela nerede na tribinama.
Sramite se vase uprave, na celu sa onim Blekanom ili kako se vec zove!

smijesan si...te iste redare smo mi gazili par puta, al ne mogu se s tobom raspravljati...[/quote]

ne dami se raspravljati o ovome vise jer je stvar kristalno jasna, ali evo povodom ovog da ste se vi sukobljavali sa zastitarima , pa je to kao kontrargument ovom da nioje uprava odgovorna.

Vidi drugar, tad kad ste se sukobljavali sa zastitarima tad ste ganjali upravu koliko se ja sjecam, a to onda drasticno mjenja stvari jel tako ?

odnosno to upravo jos jedan argument da su zastitari na utakmici produzena ruka uprave.
Tako ti je to drugar vjeruj mi

a inace lijepo od tebe sto se solidarises, i vidim da se mnogo drugih na ss.ba forumu solidarise i krive zastitare, ali zastitari su samo orudje u rukama uprave u tom je caka

shvatas?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Ту пише љута карина ако ниси провалио. :)

Комплекси, то ти је.

Aaa sto me strecnulo kada sam vidio fotku, uopste nisam provalio.
Rekoh nije valjda pao simbol istoka. :confused3:

Hvala Aleksandre na demantu i cestitke momcima na pobjedi. :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
АЛЕКСАНДАР je napisao:
bijeli_sa фино је од тебе што ти солидаришеш са момцима који су попушили батине но треба да ти буде јасно да ниједан редар неће на своју руку ризиковат да улази у конфликт са навијачима ако му се то не каже.
он је на дну љествице, слуга који ради оно што му се каже.
очигледно је да је неко из управе вашег клуба, тј неко ко је изнад тих редара њима наредио да ураде то што су урадили.
значи здравим разумом, покушај да схватиш.. који би се то редарчић САМ усудио да каже навијачима да склоне транспарент и на себе преузме толику одговорност која може настати евентуалним нередом?
не постоји такав, то само неко са врха може наредити.

idem necu se vise raspravljati, pravi navijaci, kontaju o cemu pisem, zasto i kako, i vjerujem da isto razmisljaju...
Ne stoji to da je uprava nesto naredila, nas predsjednik stoji uz nas, omogucava nam sve, voli navijanje i navijace, i vjeruj mi da mu je drago kao i nama svima kada ima drugih grupa koje dolaze.

Ovo ti je cisto bio potez nekog sefa te jebene game, tog jebenog idiota, jer ja ne znam kako da ga nazovem, koji je nesto pokusao da zavede neki red, jer ako mislis da ce nas predsjednik uzeti tel i zvati tog debila, ti si stvarno cudan lik. Parola je bila ok, i nas predsjednik konta navijacki fazon vise nego pola grupa danas u BIH. Ovo je idiotluk jedne budale, i reakcija lesinara opravdana, o muriji necu da pricam jer svi mi koji idemo znamo, sta i kako.

Brz oporavak momcima, vidimo se u BL sljedece polusezone, i za kraj.....Jedan grad, jedan klub....pozdrav iz Rajvosa, za normalne ljude i prave navijace, nadam se da cemo se sresti jednom....:)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 16:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
borcev_navijac je napisao:
bijeli_sa je napisao:
nasborik je napisao:
Zao mi je ovih moamaka iskreno, meni je parola bila ok, zelim im brz oporavak, mi smo izgubili momka, od murije u sirokom, i jos 7 ranjenih je bilo od vatrenog oruzja, zato nemoj da serete da je ovo sarajevo, navijaci, bla bla bla, ovo je policija, i svima nama koji idemo na utakmice, znamo kakav tretman imamo.

Toliko

E tu nama pricu neces prodati ovde, zastitari su tukli nase momke, redari koje je VASA UPRAVA angazovala na obezbjedjivanju meca, tako da je UPRAVA FK SARAJEVO ISKLJUCIVI KRIVAC ZA JUCERESNJE NEREDE,
oni su naredili zastitarima oduzimanje transparenata od nasih..
Sve vam je to lijepo objasnio @borcev_navijac na temi Borca na ss.ba
Policija se kasnije ukljucila kada je vidjela nerede na tribinama.
Sramite se vase uprave, na celu sa onim Blekanom ili kako se vec zove!

smijesan si...te iste redare smo mi gazili par puta, al ne mogu se s tobom raspravljati...

ne dami se raspravljati o ovome vise jer je stvar kristalno jasna, ali evo povodom ovog da ste se vi sukobljavali sa zastitarima , pa je to kao kontrargument ovom da nioje uprava odgovorna.

Vidi drugar, tad kad ste se sukobljavali sa zastitarima tad ste ganjali upravu koliko se ja sjecam, a to onda drasticno mjenja stvari jel tako ?

odnosno to upravo jos jedan argument da su zastitari na utakmici produzena ruka uprave.
Tako ti je to drugar vjeruj mi

a inace lijepo od tebe sto se solidarises, i vidim da se mnogo drugih na ss.ba forumu solidarise i krive zastitare, ali zastitari su samo orudje u rukama uprave u tom je caka

shvatas?[/quote]

ma jok ba...

redari su zakonom predvidjeni, moras imati redare, jer je policija previse skupa, zato se koriste redari, u nasem slucaju, kada smo mi uletili oni su radili ono sto trebaju da rade, da cuvaju taj neki mir, nisu oni cuvali upravu, niti je moze bilo ko sacuvati, oni su pokusali da sprijece ono sto se desilo jer su placeni za to. Da nema tog zakona, nikad ih ni jedna uprava ne bi angazirala, jer su to ogromni novci, mislim da Sarajevo daje 20 hiljada KM za svaku domacu utakmicu samo na redare i muriju...

Ovo ti je debilni potez tog jebenog sefa, koji je htio da se nesto ocito pita u svemu tome, kakva ba uprava sta ti je. Postoje nacini da se zabrani dolazak gostujucim navijacima, ali garantujem da je nama u interesu da ih dodje sto vise, platili su kartu 10 KM....nas predsjednik je veliki ekonomista, i voli navijace, tako da nema sanse, da je ovo upravim potez al ne bitno, idem vidimo se decki.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Citiraj:
platili su kartu 10 KM....nas predsjednik je veliki ekonomista,

I ja bi sa ovom cijenom ulaznica za 30 minuta utakmice bio ekonomista i to pravi. Ićete i vi na skelu za cenera i još dobijete i vodu od sponzora :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 17:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
http://www.source.ba/clanak/51017632534 ... i%20nerede

Nzm je li neko ovo stavio... Ja sam sad nasao slucajno... Ako je vec postavljeno recite pa cu izbrisati...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ja_i_samo_ja je napisao:
http://www.source.ba/clanak/510176325346/sport/Redari%20trebaju%20praviti%20red,%20a%20ne%20izazivati%20nerede

Nzm je li neko ovo stavio... Ja sam sad nasao slucajno... Ako je vec postavljeno recite pa cu izbrisati...

jeste

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Na utakmici Sarajeva i Borca (0:1) u nedjelju dogodio se incident između banjalučkih navijača i obezbjeđenja na "Koševu", a sve je počelo tako što je jedan redar pokušao da simpatizerima Borca otme transparent.
"Mičite tu ćirilicu, majku vam j... četničku, šta ste je donijeli ovdje", rekao je jedan od redara navijačima i počeo da cijepa transparent koji su popularni "Vulturesi" držali u rukama na južnoj tribini stadiona.
Bio je 55. minut meča kada je nastalo komešanje na tribinama, a nedugo zatim umiješala se i Specijalna policija, koja se zajedno sa redarima obračunala sa navijačima Borca. Dva navijača Borca su povrijeđena: jednom je slomljen nos, dok je drugom rasječena glava.
"Ne razumijemo ovakav postupak redara i zašto im smeta ćirilica. U Sarajevu smo proživjeli pravu torturu i prije ulaska na tribine, za vrijeme utakmice, a i poslije meča. Na sjevernoj tribini gdje su smješteni domaći navijači viđeni su transparenti i ratne zastave, a to naravno redarima nije smetalo", izjavio je jedan od očevidaca koji je želio da ostane anoniman.
Navijači koji su bili povrijeđeni su se nakon ljekarske pomoći zajedno s igračima vratili u Banjaluku, a ne navijačkim autobusom kojim su prvobitno došli u Sarajevo. Zajedno s igračima su se vratila i petorica navijača koja su, navodno, bila privedena.
"Policija nas je izvela ispred stadiona. Nisu nas nigdje vodili, čak nas nisu ni legitimisali", naglasio je jedan od "Vulturesa".
Banjalučki navijači su u rukama držali transparent "Ma Argentinci, izduvajte nam po k...c", a navijači Sarajeva su imali sličan koji je odgovor na prethodni. Čudno je zašto je tek u 55. minutu meča reagovalo obezbjeđenje na "Koševu" i pokušalo da skloni transparent jer je to moglo biti učinjeno prije početka meča, kada navijači ulaze na stadion. O incidentu se oglasio i MUP Kantona Sarajevo, koji je izvještaj objavio na sajtu. U saopštenju stoji da se incident desio prije početka meča u 19.40. Meč je počeo u 18.30.
"Oko 19.40, prije odigravanja fudbalske utakmice između FK Sarajevo i FK Borac, na Olimpijskom stadionu 'Koševo', došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Tom prilikom su navijači FK Borac fizički napali radnike zaštitarske agencije 'Alarm vest' i četiri zaštitara su lakše povrijeđena. Takođe su povrijeđena dva navijača FK Borac, a ljekarska pomoć im je ukazana u KC bolnice 'Koševo'. Službenici policije nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja", navodi se u izvještaju.
U banjalučkom klubu su ogorčeni na događanja u Sarajevu, jer kažu da nisu očekivali takav "prijem".
Radmilo Šipovac, direktor Borca, kaže da su Borac i Sarajevo još dva različita svijeta. Kao primjer navodi to kako je Banjaluka dočekala navijače Sarajeva prošle sezone.
"Borac je navijače Sarajeva, popularne 'Horde zla', dočekao kao sportske prijatelje. Čak nisu plaćali ulaznicu za pomenuti meč, a nosili smo im i osvježavajuće napitke. Naši navijači su u Sarajevu morali da plate ulaz po šest maraka i za to su dobili batine", rekao je Šipovac i dodao:
"Njihovi navijači su imali sve privilegije u Banjaluci, a naši su dočekani 'na nož'. Od sada ćemo da promijenimo odnos prema navijačima Sarajeva.Transparent zbog kojeg su izbili neredi je prošao policijsku kontrolu na ulazu u stadion i nije označen kao provocirajući".
Šipovac je zatim istakao da se iz svega ovoga može zaključiti sljedeće:
"To može da znači ili da policija nije znala čitati ćirilicu, ili je ona smetala nekome na tribinama. Čini mi se da su u uniformama policije i redara bili navijači Sarajeva, a ne ljudi koji su trebali da brinu o miru na stadionu".
Suđenje

Sarajevo je protiv Borca izvelo penal koji nije trebalo da bude dosuđen, jer lopta nije pogodila Vuleta Trivunovića u ruku kako je to dosudio pomoćni sudija Zikrija Pašalić iz Zenice. Pored ove, bilo je još nekoliko sumnjivih situacija na meču.
"Direktan TV prenos nas je spasio, da nije bilo kamera ko zna šta bi se desilo. Jasno je da uspjesi Borca nekome smetaju", kaže Šipovac.
Loža za nacionalizam

Svečana ili VIP loža na svakom stadionu uglavnom je namijenjena za ugledne goste, ali po nacionalističkom vokabularu koji je u nedjelju korišten na tom dijelu "Koševa" na meču Sarajeva i Borca to se ne bi moglo tako reći.
"Je.... vam Republiku Srpsku", "Sve ćemo vas pobiti", "Ubij četnika, zakolji Srbina", "J... vas Dodik, a vi njega", moglo se čuti u loži na Olimpijskom stadionu u kojoj nije u prošlosti bilo fizičkih obračuna i svega onog što nema nikakve veze sa sportom i kulturom.
"Mislili smo da u svečanoj loži sjede civilizovani ljudi i ljubitelji fudbala, ali to su obični huligani koji dižu tenzije", rekao je jedan od očevidaca.
Besplatno na TOŠK

Uprava banjalučkog Borca odlučila je da ulaz za sutrašnji meč protiv TOŠK-a iz Tešnja u Kupu BiH bude besplatan, dok će od meča protiv Zrinjskog, koji se igra u subotu u okviru 7. kola Premijer lige, cijena za istok biti tri KM, za zapad šest KM, a mjesta u VIP loži će da koštaju osam KM.
3

pobjede u gostima u isto toliko mečeva ostvario je Borac u ovoj sezoni Premijer lige BiH. Padali su redom Drina, Čelik i sada Sarajevo uz gol razliku od 4:0.
5

golova postigao je Stevo Nikolić i za sada je najbolji strijelac Borca. Iza njega su Duško Stajić i Ljubiša Vukelja koji su postigli dva, te Borislav Mikić sa jednim golom.

Evo ono o cemu sam danas prico znaci da je do incidenta doslo namjerno!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Добро више, ајте браћо да промјенимо тему јер има се још играти...

Било је шта је било, Сарајлије су обичне сељачине и огромни националисти то се види и по овоме ко им је сједио у ложи па преко чињенице да је неком засметала ћирилица и да је због тога избио неред!
Доће и те сељачине код нас!!!

Ал, опет кажем ајмо о неким другим стварима...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da nije bilo onog trenerskog maga iz Novog Sada sad bi imali start kao i prosle sezone kad smo navodno "kupovali" utakmice. samo kad se sjetim prozivki na zelenom forumu :). nekako sam razmisljao o onom pogotku Stajica...da li je ono majstorija, sreca ili slucajnost. koliko sam ja vidio udario je loptu tako da udari u zemlju i prebaci golmana koji je bio relativno blizu...u svakom slucaju nesvakidasnji gol, sto bi se reklo prava majstorija :-?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q8F7j1O-aXw[/youtube]

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
sam_protiv_svih je napisao:
Добро више, ајте браћо да промјенимо тему јер има се још играти...

Било је шта је било, Сарајлије су обичне сељачине и огромни националисти то се види и по овоме ко им је сједио у ложи па преко чињенице да је неком засметала ћирилица и да је због тога избио неред!
Доће и те сељачине код нас!!!

Ал, опет кажем ајмо о неким другим стварима...

COOL!

Него, драго ми је због снижења улазница. Давно сам говорио да су садашње цијене реалне, све више од 8 КМ је прескупо. Мислим да је ово гажење Сарајева и смањење цијена улазница и прво мјесто, добитна комбинација за разику од оне Марић+лоши резултати+астрономске цијене улазница

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 20:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
OK ljudi, aj da se malo spuste tenzije, i ja sam kao vecina na ovom forumu juce popizdio i odmah napisao nekoliko stvari u afektu..sto zbog sudjenja sto zbog incidenta.
nakon svih pregledanih snimaka i jasno je situacija kao sto je Borcev_navijac opisao.
kod nas, kada dolaze gostujuci navijaci bar na utakmicama tzv povisenog rizika, specijalci (kornjace) ih uvode i oni ih okruzuju tj. budu kraja ograde i na kraju izvode, a ne redari, uglavnom su redari ispred nasih tribina. znaci sto ste unijeli na stadion, unijeli ste i nema diranja osim ako prvi ne pocnete fizicki da ugrozavate bilo koga drugog na stadionu...Ako pocnete praviti sranje onda policija ima opravdanje da postupi po naredjenju tj. batinjanje. Policijske snage nisu pod kontrolom uprave, ili bilo koga vezanog za klub, dok redari jesu tj. redare placa klub, uprava, i oni mogu da uticu na to sta ce koji redar da uradi, u ovom nasem slucaju znaci 100% je receno "odozgo" uzmite im tu parolu milom ili silom, e i normalno kad smo mi pokazali zube, doslo je do nereda a tu sad stupaju policajci.
Dakle nisam pristalica teorije zavjere, al nije slucano sto su nase "cuvali" redari, to je sve unaprijed planirano, ovi nasi i da su ratnu zastavu bih izvjesali opet bi isto zavrsilo.

Sipovac i njegove izjave su totalno promasene, sta sad cemo mi njima da vratimo "gostoljubivost", pa oni nama pa tako u krug znaci sledece godine navijacke grupe u bih nece uopste ici na gostovanja!???
Mislim to vracanje milo za drago treba na malo "kulturniji" nacin odradti, a ne ovako javno prijetiti.

Neko je vec na onim komentarima na video snimkama, objasnio kako je moguce onog redara sto je tukao onog decka koji lezi a prethodno ga murija izvukla kazniti i sa 10K 15K maraka na ime obestecenja i nanosenja povreda, jer se na osnovu snimaka jasno moze utvrditi prekomjerna upotreba sile. ako je moguce pod hitno podnijeti privatne tuzbe.

Ja se zalazem za totalnu slobodu govora, do granice fizickog ugrozavanja, tako da meni ne smetaju ni ono Ubi srbina, ni ratne zastave bih, ni ostala njihova nacionalisticka sranja, ni ljuta karina, (ovo je cak i smjesno kako su ono sto neko rece bojicama nacrtali), al isto tako pustite i nas da i mi kazemo svoje, da zapjevamo npr. nevolim te alija, da neko ako ima potrebu izvjesa drazinu sliku, ili trans NZS, da se srpdamo sa drugim grupama putem parola i transova... pa ljudi moji to je sve dio navijackog folklora.
Kod nas stalno neko zataskavanje, i silenje neke tolerancije, kao nemojte da nekoga ne uvrjedite. npr. totalno je van pameti sto su zabranili onoj grupi iz Zvornika da se zove Genocid, ma pustite ljude nek se zovu kako god hoce, sve dok ne diraju nekoga.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
а зашто ми Срби увијек да спуштамо тензије, и увијек ми да будемо ти који ће учинити први корак помирења!
доста више те шупље!

о овоме и треба причати да се не би опет десио широки бријег!!!
али не треба спуштати тензије нити се више правити фин, јер треба да се освјестимо гдје живимо!
и да кад идемо играти и гледати утакмице, навијати за Борац, идемо како један познати писац написа "у црни вилајет"!!!

мука ми је више колико се као народ само правдамо овим потурицама и усташама!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
d.a. je napisao:
а зашто ми Срби увијек да спуштамо тензије, и увијек ми да будемо ти који ће учинити први корак помирења!
доста више те шупље!

о овоме и треба причати да се не би опет десио широки бријег!!!
али не треба спуштати тензије нити се више правити фин, јер треба да се освјестимо гдје живимо!
и да кад идемо играти и гледати утакмице, навијати за Борац, идемо како један познати писац написа "у црни вилајет"!!!

мука ми је више колико се као народ само правдамо овим потурицама и усташама!

Naravno ne treba generalizovat ali većina njih nama želi potop, veliki su šovinisti mada svoje osobine projektuju nama i nas takve prikazuju a onda pokažu svoje pravo lice (kao ono sinoć) ali naš narod brzo zaboravlja. Mene ta liga slabo zanima samo Borac a nadam se da je uskoro neće ni biti, ako je država nemoguća ne može liga biti moguća.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Odavno hoću da napišem nešto, al' ne može čovjek stići napisati od budalaština o kojima kenjate. Srećom, tu je čovjek sa nikom crna zemlja...pa mogu samo da potpišem to što je napisao.

Svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 23:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Кулирај их друже...
Видиш да им смета туђа срећа, сад се они поједоше због наше побједе, провоцирају, пишу свашта, хоће да се и ти осјећаш како се они осјећају сада... Грижће се још више кад виде да нас њихове провокације не дотичу, тек ће онда видити колико су беспомоћни и да нам немогу ништа у било ком смислу...

Око овога што се десило треба утишати страсти ако ништа због солидарности према тим момцима који су повријеђени и приведени, јер није угодно кад неко качи твоју слику како те полиција са крвавом главом приводи на 1000 форума да се та слика налази у 10000 постова.... А кад сељаци буду долазили онда им вратити, јер ако ми небудемо смиривали страсти онда се нећемо разликовати од тих сељака.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 08:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Док читам ове ваше постови мој утисак је следећи:
- Навијачи борца нападнути на трибинама Кошева од стране редара, због транспарнта на ћирилици, или је то само изговор (ко је то рекао/наредио редарима, не зна се тачно).
- Навијачи Сарајева нису нападали, пјевали су пјесме увриједљиве, опет то исто раде и наши навијачи у БЛ.
- Навијачи Сарајева у БЛ дочекани спортски од стране ФКБ, (нису платили улазнице, доношена им је вода у пакетима). Навијачи Борца у Сарајеву платили улазнице и добили батине (не од Хорди зла Сарајева)

Када Хорде дођу у БЛ, не слажем се да их дочекамо неспортски Насупрот томе, треба их дочекати спортски, фер. Нека се види ко су Лешинари.
Ни Хорде ни Лешинари нису криви за ове инциденте.

То је моје мишљење на основу инфо које сам прочитао.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
nemz je napisao:
- Навијачи Сарајева нису нападали, пјевали су пјесме увриједљиве, опет то исто раде и наши навијачи у БЛ.

Uglavnom si pogodio... Ali koje uvredljive pjesme to pjevaju Lesinari? Nabroj jednu u zadnjih par godina... Samo nemoj pricati o nekim utakmicama od prije 6-7 godina.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma treba i hordama naplacivati ulaz, mi volimo i njihove pare. sto da ne, neka ih dodje 300-400 i svako po 10 km to je vec opipljiva cifra. a opet to ne bi bila osveta jer ulaznice se svuda placaju pa platili su i Lesinari...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]