banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Ево и Радмилове изјаве:
http://www.source.ba/clanak/51017632534 ... f=aktuelno

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Prije svega, bitno je da su se svi zivi i manje - vise zdravi vratili kuci. Ruzno je bilo gledati kako su skocili da tuku nase djecake bez ikakvog pravog razloga, mada se razlog u toku utakmice nije znao, nego tek poslije.
Ako je zastitar krenuo da uzme transparent od nasih navijaca ( koji ni po cem posebnom nije bio provokativan izuzev klasicnog navijackog prepucavanja) , to nije mogao da uradi a da nije dobio naredjenje od nekog iz uprave sarajeva, sto znaci da se uprava sarajeva ne moze vaditi na zastitare kao da su oni nezavisi od njih. Zastitare angazuje domacin koji im direktno daje zadatke na utakmicama.

Policija je u prinicpu radila ono jedino sto zna i zbog cega je tu a to je da u sitaciji nereda uspostavi red ne upustujaci se u to ko je kriv za nered.
Ovdje nema greske policije nit protivnickih navijaca , nego direktne krivice uprave sarajeva koja je izavala nepotreban incident putem zastitara koje je angazovala i platila.

Sasvim sam siguran da ponasanje prema nasim navijacima od strane fk sarajevo nece biti zaboravljeno od strane kluba.

No bilo kako bilo, bitno je da niko nije zadobio ozbiljnije povrede i da cemo ovu utakmicu prvenstveno pamtiti po istorijskom rezultatu naseg kluba, koji je , po meni, bez velikog broja vaznih igraca, odigrao jednu izuzetno pmatnu i cvrstu utakmicu i pokazao da se samo cdo moze desiti da ne uzmemo tu duplu krunu, a onda da sledece godine u evropi zabiljezimo nesto vise od "samo nastupa" jer su sve ovo igraci koji glavnom imaju dvogodisnje ugovore i na koje moze racunati i sledece sezone a time i sledece evrope.

SVAKA CAST NASIM IGRACIMA I NASEM STRUCNOM STABU, ovo je ono sto smo tako dugo cekali , borac koji bez obizra da li igra kuci ili u gostima pobjedjuje i najteze protivnike.

Inace, sarajevo ekipa je nidje veze, u normalnim okolnostima po kvalitetu od nas glat mogu dobiti petardu

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Argentum=srebro
Argentinci-Srebrenicani

:lol: :lol: :lol: :lol:
Који цареви. Шта им све неће пасти на памет. Занимљиво читати њихове форуме :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Inace, sarajevo ekipa je nidje veze, u normalnim okolnostima po kvalitetu od nas glat mogu dobiti petardu

kad dodju ovamo i treba im uvaliti

evo i sta se tacno desavalo

http://www.source.ba/clanak/70349892531 ... ajcitaniji

i naravno kerovi se uvijek drze zajedno

http://www.source.ba/clanak/14940312535 ... ref=vezani

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Од првенственог дербија против мостарског Зрињског у следећу суботу, 18. септембра цијене улазница за утакмице Борца на Градском стадиону биће прилагођене стандарду навијача и грађана. Тако ће улаз на „исток“ коштати три, на „запад“ шест, а у ВИП ложу осам марака.

Фудбалски клуб Борац и на овај начин се бори за навијаче и жели да их врати на Градски стадион да сруши прошлосезонски рекорд када је био најгледанији клуб на домаћем терену не само у БиХ, већ и региону.

:thumbright: :thumbright: :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma opet ce da bude nas 2-3000 napaljenika i to je to, zapad ce i dalje da bude prazan

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 04 Avg 2010, 23:00
http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... 3/09/2010/

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ja samo ne shvacam ako su redari mislili da je ovo uvredljiv transparent i da bi mogao izazvati nerede sto im onda nisu oduzeli na ulazu taj transparent,znaci da su oni jedva cekali i najmanji incident ako se ono moze nazvati incidentom da prebiju lesinare.
Svaka cast za upravu koja je smanjila cjene i koje su sada pristupacne svim navijacima.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
http://www.youtube.com/watch?v=MfUFgRcL ... r_embedded

Dobro poslusajte pjesmu u pozadini.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mozes li napisati koja je nemam jebene zvucnike

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
subzero81 je napisao:
mozes li napisati koja je nemam jebene zvucnike

Ubij,ubij,ubij Srbina.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sta reci a ne psovati ....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
tatamata je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=MfUFgRcLRZg&feature=player_embedded

Dobro poslusajte pjesmu u pozadini.

slusaj internet navijacicu, da ti pojasnim neke stvari. Horde zla su prve na ovim prostorima, prestale da kosiste takve parole, i takve pjesme, i sad mi ides na k.rac s tom pricom, tako da ti moram replicirati. Ako se sjecas prosle godine, kada smo uzeli istim rez. mi vas, sjecaj se parole, ruka ruci nismo turci, zatim i navijanja ubi ubi turcina, kada smo se i mi prikljucili vasoj pjesmi...:) sjecas se? tada je to cijeli stadion pjevao, a sada ti kao smeta...

To je istok, to su pitari koji su malo cudna sorta ljudi i likova, ali horde, tj sjever nikada ovo nije nigdje zapjevao, ni vama ni hrvatima, bar u zadnje 3 godine....

Zao mi je ovih moamaka iskreno, meni je parola bila ok, zelim im brz oporavak, mi smo izgubili momka, od murije u sirokom, i jos 7 ranjenih je bilo od vatrenog oruzja, zato nemoj da serete da je ovo sarajevo, navijaci, bla bla bla, ovo je policija, i svima nama koji idemo na utakmice, znamo kakav tretman imamo.

Toliko

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Zao mi je ovih moamaka iskreno, meni je parola bila ok, zelim im brz oporavak, mi smo izgubili momka, od murije u sirokom, i jos 7 ranjenih je bilo od vatrenog oruzja, zato nemoj da serete da je ovo sarajevo, navijaci, bla bla bla, ovo je policija, i svima nama koji idemo na utakmice, znamo kakav tretman imamo.

Toliko[/quote]

E tu nama pricu neces prodati ovde, zastitari su tukli nase momke, redari koje je VASA UPRAVA angazovala na obezbjedjivanju meca, tako da je UPRAVA FK SARAJEVO ISKLJUCIVI KRIVAC ZA JUCERESNJE NEREDE,
oni su naredili zastitarima oduzimanje transparenata od nasih..
Sve vam je to lijepo objasnio @borcev_navijac na temi Borca na ss.ba
Policija se kasnije ukljucila kada je vidjela nerede na tribinama.
Sramite se vase uprave, na celu sa onim Blekanom ili kako se vec zove!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У БЛ сигурно нико овакав третман није имао...
Зато немој ти да сереш!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:21 
Početnik
Početnik

nasborik je napisao:

Toliko

E tu nama pricu neces prodati ovde, zastitari su tukli nase momke, redari koje je VASA UPRAVA angazovala na obezbjedjivanju meca, tako da je UPRAVA FK SARAJEVO ISKLJUCIVI KRIVAC ZA JUCERESNJE NEREDE,
oni su naredili zastitarima oduzimanje transparenata od nasih..
Sve vam je to lijepo objasnio @borcev_navijac na temi Borca na ss.ba
Policija se kasnije ukljucila kada je vidjela nerede na tribinama.
Sramite se vase uprave, na celu sa onim Blekanom ili kako se vec zove![/quote]

smijesan si...te iste redare smo mi gazili par puta, al ne mogu se s tobom raspravljati...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:25 
Početnik
Početnik

јан_де je napisao:
Зато немој ти да сереш!

u BL smo mi usli na drugo poluvrijeme, drzali su nas na nekoj pumpi pred Banjalukom, bez ikakvog razloga...

sto se tice transova, nama su oduzeli malu zastvau sa ljiljanima tada....i jos par parola...

ps. ponavljam, zao mi je ovih momaka, ali prica vam je smijesna, da je ovo uprava Sarajeva, ili Horde zla, ili ko zna, ovo je murija, i bilo ko ko ide na utakmice, zna o cemu pricam....zato A.C.A.B.

al ti i vecina vas ne konta sve ovo, ne shvatas da se ja solidarisem sa lesinarima kada ih nagrdi murija, mi smo popusili najvise, zato se solidarisem s njima, kontas?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
bijeli_sa je napisao:
јан_де je napisao:
Зато немој ти да сереш!

u BL smo mi usli na drugo poluvrijeme, drzali su nas na nekoj pumpi pred Banjalukom, bez ikakvog razloga...

sto se tice transova, nama su oduzeli malu zastvau sa ljiljanima tada....i jos par parola...

ps. ponavljam, zao mi je ovih momaka, ali prica vam je smijesna, da je ovo uprava Sarajeva, ili Horde zla, ili ko zna, ovo je murija, i bilo ko ko ide na utakmice, zna o cemu pricam....zato A.C.A.B.

al ti i vecina vas ne konta sve ovo, ne shvatas da se ja solidarisem sa lesinarima kada ih nagrdi murija, mi smo popusili najvise, zato se solidarisem s njima, kontas?

Не, не контам, чекам тебе да ми објасниш! :confused2: :confused2:
Нико није ни рекао да су ваши навијачи криви!!!! Фино сте пјевали, бодрили свој клуб, то се видјело....
Него сам рекао да су наши навијачи имали грозан третман у односу на вас кад сте долазили у БЛ...

Чуј , као он конташ ти ово, конташ ти оно...
Ај Аргентинац, испуши га, немам намјеру да се препуцавам с тобом...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:33 
Početnik
Početnik

јан_де je napisao:
bijeli_sa je napisao:
јан_де je napisao:
Зато немој ти да сереш!

Не, не контам, чекам тебе да ми објасниш! :confused2: :confused2:
Нико није ни рекао да су ваши навијачи криви!!!! Фино сте пјевали, бодрили свој клуб, то се видјело....
Него сам рекао да су наши навијачи имали грозан третман у односу на вас кад сте долазили у БЛ...

Чуј , као он конташ ти ово, конташ ти оно...
Ај Аргентинац, испуши га, немам намјеру да се препуцавам с тобом...

Trebao si biti sa momcima juce, tada bih ulazio u neke rasprave s tobom. A za ovo na kraju, to internet huligancicu, reci mi... :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
bijeli_sa фино је од тебе што ти солидаришеш са момцима који су попушили батине но треба да ти буде јасно да ниједан редар неће на своју руку ризиковат да улази у конфликт са навијачима ако му се то не каже.
он је на дну љествице, слуга који ради оно што му се каже.
очигледно је да је неко из управе вашег клуба, тј неко ко је изнад тих редара њима наредио да ураде то што су урадили.
значи здравим разумом, покушај да схватиш.. који би се то редарчић САМ усудио да каже навијачима да склоне транспарент и на себе преузме толику одговорност која може настати евентуалним нередом?
не постоји такав, то само неко са врха може наредити.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]