polapet je napisao:
Stvar je prosta.
Ko misli da klub koji ove godine igra premijer ligu(a mozda i ABA 2) gleda, prati i podržava taj klub.
Ko ipak ne misli tako, podržava neke druge bl klubove koji igraju 2 ligu RS grupa zapad, i tu se priča završava.Potpuno legitimno pravo svakog pojedinca.
Тачно. Али овдје се толико потенцира то који клуб коју лигу игра, то ми највиђе личи на неко препуцавање нпр. навијача Сарајева и Жеље који клуб какве успјехе има. Ругала се руга, ви се као нешто плазите нама због ранга, тако се исто ругаше нама ти сарајлије и жељовци кад смо испали из премијер лиге у фудбалу. А у ствари, од дрвета се не види шума; тј. од лига које играју два Борца има и већа разлика. Много већа.
Лига је тренутна, пролазна, док неке друге ствари нису и од већег су значаја. Ја ћу се одрећи било ког "Борца", колико год да их направе ако потпишу онакав уговор о сарадњи са додикеом. Такве ствари се ипак не раде, то је велики но-но за Борац.
Сад ћеш ти или неко рећи да ће тиме Борац напредовати, али и да ће још тродупло узнапредовати због те сарадње, неке ствари се, понављам, не раде и не требају. За испуњавање циља је кадкад потребно ипак изабрати право средство.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!