banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2010, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odusevljen sam sa sajtom,odlican je!Samo je bitno da se azurira redovno.I da,kako to da nema foruma,da li je u planu ili?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 12:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Пузи је најјачи! :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
uspio je u svojoj karijeri dva puta da bude igrač sa kojim klub seli u niži rang takmičenja... jadno...

Ja ne gledam tako na to,jer kad bih tako gledao potpuno istu stvar bih mogao reći i za S.Vranješa,Jandrića,Puzigaću,Boku Raspudića i još neke....Ja sam uvijek na strani igrača,a uprave bi trebale malo pripaziti šta obećavaju i šta poptpisuju,a ne da se igrač mora stiditi da traži zarađeno,i da ih se još pritom stavlja na stub srama jer traže svoje.

igračka karijera kratko traje,i da je uspio prethodnih godina da naplati potraživanja,ne bi sad bilo potrebe za patetikom g Šipovca kako su Jandrić i Babić maltene neprijatelji kluba.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 14:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pokušavam da pažnju skrenem na jedan drugi segment, a to je da Borac nikome neće ostati dužan, a ko bi bio taj jadni Babić da nije bilo Borca, to je poenta moje priče, a ko je on da prijeti da će klub i svi njegovi navijači ispaštati zbog njega, neka se strpi sigurno će biti ispoštovan... To je momak koji je za vrijeme igranja u klubu završio DIF ako se ne varam, vjerovatno je dok je studirao plaćao stan u Banjaluci, hm hm hm... Uvijek treba biti iskren i pošten do kraja i svaka priča ima dvije istine reklo bi se... Sjetite se i onog nesretnog Deketa, ko se njega danas još sjeća....

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
I ja moram da pohvalim sajt. =D> =D> =D> =D> =D> sve 5!!!
BTW mozda jos samo da ubace banere za sajtove od lesinara i borac-sport!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja se izvinjavam ali morao sam kopirati jedan post sa zelenog foruma,jednog navijaca Sarajeva.Tice se ove suspenzije:

Citiraj:
I mene je strah da Borac namjerno pravi frku oko duga svom i igracu i suspenzije da ne dodje na Kosevo,jer imaju puno povrijedeni igraca,a onda ce napraviti pritisak da je bila greska i traziti da igraju naredni dana dok im se igraci ne oporave.Ovo je jos jedan znak da se boje gostovanja na Kosevu.

:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
свака част момцима за сајт, но ево пар замјерки са моје стране..
уклонити ово на почетку.. ову добродошлицу..
чему то? кад откуцам адресу хоћу одмах да видим почетну страну сајта, кога занима неко друго писмо осим ћирилице има горе у врху да промјени.

фали садржаја..
историја клуба, највећи успјеси, фотографије итд..
што се тиче навијача и самог града Бања Луке иста ствар... обогатити садржај..
текстови навијачких пјесама, испод убацит и видео где навијачи пјевају итд..
икс пута чујем на трибини клинце како свак пјева своје..

видим имате као неке фотографије али нема галерије.. праве галерије.
такође предлажем и видео галерију, да се прави нешто као мини извјештај послије сваке утакмице.. да се објављују интервјуи са играчима, управом итд.. све је то занимљиво нама навијачима..

и ове рекламе? у сред сајта? искрено, то ми се највише не свиђа..
такође ова велика слова горе у табовима ми мало боду очи. некако ми је превелико, то би можда требало мало смањити..

ето, то је моје мишљење, не нападам никог, не бих да ме схватите погрешно.. разумијем да је сајт тек почео са радом..
поздрав и само наставите са радом!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pokušavam da pažnju skrenem na jedan drugi segment, a to je da Borac nikome neće ostati dužan, a ko bi bio taj jadni Babić da nije bilo Borca, to je poenta moje priče, a ko je on da prijeti da će klub i svi njegovi navijači ispaštati zbog njega, neka se strpi sigurno će biti ispoštovan... To je momak koji je za vrijeme igranja u klubu završio DIF ako se ne varam, vjerovatno je dok je studirao plaćao stan u Banjaluci, hm hm hm... Uvijek treba biti iskren i pošten do kraja i svaka priča ima dvije istine reklo bi se... Sjetite se i onog nesretnog Deketa, ko se njega danas još sjeća....

Babic je zavrsio Pravo.

Pohvale za pocetak rada naseg sajta. Normalno je da ce vremenom biti poboljsani i detalji na koje pojedinci imaju zamjerke, ali meni je najbitnije da bude redovno azuriran.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 10 Sep 2010, 17:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
tatamata je napisao:
Ja se izvinjavam ali morao sam kopirati jedan post sa zelenog foruma,jednog navijaca Sarajeva.Tice se ove suspenzije:

Citiraj:
I mene je strah da Borac namjerno pravi frku oko duga svom i igracu i suspenzije da ne dodje na Kosevo,jer imaju puno povrijedeni igraca,a onda ce napraviti pritisak da je bila greska i traziti da igraju naredni dana dok im se igraci ne oporave.Ovo je jos jedan znak da se boje gostovanja na Kosevu.

:D :D :D

za ovog lijuba ilija čvorović je pionir... :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
[quote="АЛЕКСАНДАР"]
фали садржаја..
историја клуба, највећи успјеси..

Ovo dvoje ima, u meniju FK Borac imaju najveci uspjesi kluba i istorija, prije toga je datum osnivanja i adresa kluba...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Jebo im pas mater cim se sve stoka nece sluziti samo da bi zaustavili nas napredak
Citiraj:
Ukoliko do nedjeljnog meča sa Sarajevom iz FK Borac ne plate 25.000 KM duga za Zorana Deketa derbi bi mogli izgubiti službenim rezultatom 0:3?! Platiti mogu i delegatu susreta prije utakmice, tvrdi Sulejman Čolaković, predsjednik N/FS BiH

Fudbalski klub Borac je još uvijek suspendovan, istakao je ekskluzivno za SCsport.ba Sulejman Čolaković, predsjednik N/FS BiH. Banjalučki premijerligaš nije ispunio obaveze po osnovu duga za svog bivšeg igrača Zorana Deketa.

«Izvršni odbor N/FS BiH na posljednjoj sjednici odbio je žalbu FK Borac na odluku Disciplinske komisije N/FS BiH koja ih je prethodno suspendovala zbog duga prema Deketu. Oni to znaju i trebali su izmiriti dug prema Deketu, kako uoči nedjeljnog derbija šestog kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva na Koševu ne bi došli u situaciju u kojoj su sada», kazao je Čolaković za naš portal, te dodao:

«Oni mogu doći u nedjelju na utakmicu i delegatu meča platiti 25.000 maraka duga za Deketa. To trebaju učiniti da bi bez straha igrali susret, odnosno da naknadno ne bi bili sankcionisani».

Na pitanje, kako sankcionisani, Čolaković je odgovorio:

«Prema disciplinskom pravilniku N/FS BiH. Neću da govorim o tome. Opet ću ponoviti, dok sam predsjednik Saveza radit će se isključivo po pravilniku», tvrdio je Čolaković.

Iako predsjednik N/FS BiH nije želio reći kakvu bi kaznu mogli «zaraditi» Banjalučani, riječ je o tome da bi utakmicu izgubili službenim rezultatom 3:0. Naravno, ukoliko do početka utakmice ne uplate 25.000 duga za Deketa.

Podsjetimo, Borac je danas uplatio 11.200 KM duga za Miodraga Babića. Međutim, to očito nije bilo dovoljno za ukidanje suspenzije, iako su sa Gradskog stadiona u Banjaluci najavili da će im suspenzija biti ukinuta, epilog je novog skandala u našem fudbalu!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
sajt je savrsen,,ja se ubi da nedjem neku manu al mi slabo ide...nedostatak foruma je vjerovatno politika kluba da sajt bude cisto informacionog karaktera,to mi nekako i ima logike.mozda jedino mala zamjerka je onaj prazni dio,tj. ono sivio sa strana,,evo par got primjera sto se tog tice...
http://www.girondins.com/page-accueil
http://www.hertha.de/index.php
http://www.fcdynamo.ru

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
subzero81 je napisao:
Jebo im pas mater cim se sve stoka nece sluziti samo da bi zaustavili nas napredak
Citiraj:
Ukoliko do nedjeljnog meča sa Sarajevom iz FK Borac ne plate 25.000 KM duga za Zorana Deketa derbi bi mogli izgubiti službenim rezultatom 0:3?! Platiti mogu i delegatu susreta prije utakmice, tvrdi Sulejman Čolaković, predsjednik N/FS BiH

Fudbalski klub Borac je još uvijek suspendovan, istakao je ekskluzivno za SCsport.ba Sulejman Čolaković, predsjednik N/FS BiH. Banjalučki premijerligaš nije ispunio obaveze po osnovu duga za svog bivšeg igrača Zorana Deketa.

«Izvršni odbor N/FS BiH na posljednjoj sjednici odbio je žalbu FK Borac na odluku Disciplinske komisije N/FS BiH koja ih je prethodno suspendovala zbog duga prema Deketu. Oni to znaju i trebali su izmiriti dug prema Deketu, kako uoči nedjeljnog derbija šestog kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva na Koševu ne bi došli u situaciju u kojoj su sada», kazao je Čolaković za naš portal, te dodao:

«Oni mogu doći u nedjelju na utakmicu i delegatu meča platiti 25.000 maraka duga za Deketa. To trebaju učiniti da bi bez straha igrali susret, odnosno da naknadno ne bi bili sankcionisani».

Na pitanje, kako sankcionisani, Čolaković je odgovorio:

«Prema disciplinskom pravilniku N/FS BiH. Neću da govorim o tome. Opet ću ponoviti, dok sam predsjednik Saveza radit će se isključivo po pravilniku», tvrdio je Čolaković.

Iako predsjednik N/FS BiH nije želio reći kakvu bi kaznu mogli «zaraditi» Banjalučani, riječ je o tome da bi utakmicu izgubili službenim rezultatom 3:0. Naravno, ukoliko do početka utakmice ne uplate 25.000 duga za Deketa.

Podsjetimo, Borac je danas uplatio 11.200 KM duga za Miodraga Babića. Međutim, to očito nije bilo dovoljno za ukidanje suspenzije, iako su sa Gradskog stadiona u Banjaluci najavili da će im suspenzija biti ukinuta, epilog je novog skandala u našem fudbalu!

Ja bih ipak rekao da je ovo nasa sramota i da nam niko drugi nije kriv.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Svaka cast za sajt?

A ostali klubovi svi cisti, niko nikom nista ne duguje? Jebem te bosno

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
АЛЕКСАНДАР je napisao:
свака част момцима за сајт, но ево пар замјерки са моје стране..
уклонити ово на почетку.. ову добродошлицу..
чему то? кад откуцам адресу хоћу одмах да видим почетну страну сајта, кога занима неко друго писмо осим ћирилице има горе у врху да промјени.

фали садржаја..
историја клуба, највећи успјеси, фотографије итд..
што се тиче навијача и самог града Бања Луке иста ствар... обогатити садржај..
текстови навијачких пјесама, испод убацит и видео где навијачи пјевају итд..
икс пута чујем на трибини клинце како свак пјева своје..

видим имате као неке фотографије али нема галерије.. праве галерије.
такође предлажем и видео галерију, да се прави нешто као мини извјештај послије сваке утакмице.. да се објављују интервјуи са играчима, управом итд.. све је то занимљиво нама навијачима..

и ове рекламе? у сред сајта? искрено, то ми се највише не свиђа..
такође ова велика слова горе у табовима ми мало боду очи. некако ми је превелико, то би можда требало мало смањити..

ето, то је моје мишљење, не нападам никог, не бих да ме схватите погрешно.. разумијем да је сајт тек почео са радом..
поздрав и само наставите са радом!

Слажем се у потпуности. И мени очи највише боду оне рекламе у сред сајта. још бих додао да су могли онај текст о клубу и нај+вијачима распоредити у неке пасусе, мало га средити, а не онако из једног дијела.

И слажем се за ово што је рекао опуштеноБЛ да би се оно сивили могло уклонити убацивањем неке моћне фотке за позадину

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бабић исплаћен
Због дуговања према бившем играчу Миодрагу Бабићу Фудбалски клуб Борац је од стране Дисциплинске комисије ФС БиХ био суспендован. Бањалучани су измирили обавезе према овом играчу у износу од 11.200 марака тако да је суспензија аутоматски престала. Тако ће "црвено-плави" без проблема путовати у Сарајево на мегдан "бордо" тиму без бојазни да ће изгубити бодове за "зеленим" столом.

Zna li se hoce li Nikolic biti spreman za nedjelju? Bojim se da bez njega ne mozemo uraditi nesto vise u napadu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:32 
Bič božji
Bič božji

Ma čime se sve služe to je zlo jedno, pa dobro neko upita ovdje, jesmo li to mi najgori pa jedino mi ne plaćamo igrače. a svi ostali u pretplati, ma naravno...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma goni ih u k.rac! I ja sam se ranije nervirao zbog vijesti o dugovanjima, ali sad me vise ne tangira. Vecina klubova duguje i vise od nas pa im ne prijete kaznama i drugim glupostima. Zanimljivo je da nam se ovo opet desava pred neku vaznu utakmicu, tj. ove vijesti se bas u ovakvim trenucima plasiraju.
A i da dugujemo nema sanse da nas kazne oduzimanjem bodova ili suspenzijom, jer su oni zeleni u Savezu svjesni da ih ovi "nasi" drze za jajca vezano za ovu najavu o suspenziji od strane UEFA-e. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:43 
Bič božji
Bič božji

Heheheheeh, ma ja sam oko one čuvene suspenzije koja je tada najavljena iz UEFE iamo svoje mišljenje, ali ja sam i onako sklon konstrukcijama, hahahahahaha, ali ako ste baš radoznali podijeliću svoje tadašnje razmišljanje sa vama...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slobodno nam iznesi svoja promisljanja pa cu ih procitati poslije dorucka. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]