Evo da i ja napisem svoje:
Sloboda Leotar 1 Da Leotar igra s bilo kojom drugom ekipom u gostima,napisao bi dvojku,ali posto svi dobro znamo kako Sloboda igra kod kuce,mislim da je svaki komentar suvisan.
Drina Z. Travnik 1Drina igra lijep fudbal,nisu toliko losi kako tabela pokazuje.Nedostajalo im je malo srece,ali mislim da ce Travnik izgubiti jer su mesarska domacinska ekipa koja nema sta traziti u gostima.Jos da dodam da je Drina dovela brazilca is OFK-a,tako da pobjedjuju sigurno!
Velež Zvijezda XUzeo je Velez bod nama na Gradskom,ali kao da imam utisak da bolje igraju u gostima nego kuci.A kod Zvijezde postoji kvalitet,to smo vidjeli kad smo odigrali 1:1.Mislim da ce biti podjela bodova.
Čelik Olimpik 1Ovaj Olimpik mi je totalno antipaticna ekipa,instant ekipa.Mislim da ce ih zadesiti sudbina Modrice i Laktasa,samo je pitanje vremena.Celik pobjedjuje.
Zrinjski Budućnost Banovići 1Najsigurniji par kola,kecina ko kuca.
Široki B. Željezničar 2 Nazalost koliko bi god volio da Siroki unisti Zeljeznicara,bojim se da ce biti obrnuto.Vec su im jednom uzeli 3 boda kod kuce,i mislim da ce Zeljeznicar i ovaj put to uciniti.Siroki je u rasulu,muce ih brojne povrede,hoce da otjeraju trenera nakon debakla u Travniku,i mislim da ce nakon poraza Istuk i otici.S druge strane Zeljeznicar u naletu,visok moral nakon pobjede 8:0 protiv Leotara.
Slavija Rudar P. 1Mora se Slavija cupati,ne smiju prosipati bodove kod kuce.
Sarajevo- Borac 2Neki ce reci da sam lud,ali ja zaista vjerujem da mozemo do prve pobjede na Kosevu.Vjerujem da mozemo srusiti tradiciju.Borac nikad jaci,pogotovo u gostima,odlicna igra.Sarajevo drzi euforija,medjutim to me neodoljivo podsjeca na utakmicu prosle sezone,kada nam je gostovalo upravo Sarajevo,i pred prepunim Gradskim nam otelo titulu jesenjeg prvaka,i dalo je Sirokom.Tada je bilo 0:1,vjerujem i sada u identican rezultat.