banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2010, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
Iznad Tešnja zora sviće,dobro došo Predsjedniče :D

:lol:

Dobra prilika za mladje igrace.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Zna li iko sta je sa Mumijem jel stvarno nece igrati ??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Tema posta: .
PostPoslato: 09 Sep 2010, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Миодраг Бабић, бивши фудбалер Борца, затражио је од Дисциплинске комисије ФС БиХ да суспендује бањалучки клуб од којег потражује 11.200 КМ.
Борац у недељу игра меч са Сарајевом, а тај би меч због ситуације са Бабићем могао доћи у питање, тј. Бањалучани би за "зеленим столом" могли да изгубе овај меч.
" Имали смо разговор са Бабићем да пронађемо рјешење, међутим, он је одбио сваки договор. Борац ће да испоштује одлуку Дисциплинске комисије ФС БиХ. Он није спреман да разговара са клубом који му је дао све. Ако ће бити срећнији за тај новац и ако жели да помогне Сарајеву пред одлучујућу утакмицу нека му је на част. Борац ће до петка уплатити новац на његов рачун", рекао је Радмило Шиповац, директор Борца.
Играч, који је у Борцу стекао име, био је шкрт на ријечима у вези са ситуацијом са бившим клубом. Каже да је разговарао са људима из Борца, али да се нису могли договорити.
"Понудили су ми одређено рјешење, али оно је за мене било неприхватљиво. Требало им је 15 мјесеци да се сјете да постоји проблем", казао је Бабић.

"Независне"

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 09:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ако ће бити срећнији за тај новац

Cuj Sipovca,kao da Babic trazi 50 maraka,pa kao "eto ti pare kad si proklet" :D

Bas su sugava vremena dosla,pozitivac je onaj koji obecava pa slaze i ne ispuni,a glavni negativac onaj koji se "usudjuje" traziti svoje pare koje je zaradio! E,moje "Nezavisne",dotakle ste dno dna sa ovakvim "novinarima" i ovako "objektivnim" pisanjem,neka vas je sramota......

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 10:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

O tome da Borac polako prerasta u vodeci klub u BiH, a vjerujem u skorije vrijeme i u jedan od glavnih klubova na balkanu ce vam dovoljno reci podatak da moj tetak iz ZG posljednjih godinu dana dolazi da gleda svaku vecu utakmicu koju igra Borac (siguran sam da bi dolazio i cesce da moze...), jer je odusevljen prvenstveno najboljim navijacima, a potom i ostalim stvarima koje se rade u posljednje vrijeme za jacanje Borca. Covjek se razocarao u Dinamo, vise vremena provodi na Borcevim utakmica nego na Dinamovim :) Bio je sad za vikend ovdje u BL, steta sto je bila pauza zbog kvalifikacija, vecinu vremena je proveo gledajuci klipove o Lesinarima i Borcu na netu. On je covjek u 40-tima a san mu je da 13.11 kad bude dolazio na Borac-Zeljo na istoku zajedno sa Lesinarima pali baklje :) Svakog dana sam sve ponosniji sto sam i ja dio ove price, za koju sam uvjeren da ce nastaviti da traje i za koju sam uvjeren da ce biti jos bolja. Jedino mi je zao sto se ljudi nece(namjerno nisam napisao ne moze) da napune gradski stadion svaku utakmicu, jer mislim da je za ovakav grad, i za ovakav klub sramota sto ne postoji dovoljan broj ljudi koji bi trebao da prepozna napredak, i da punu podrsku svim ljudima koji se bore za Borac.

Jel ima neko info sta je sa realizacijom izgradnje sjeverne i juzne tribine, kada bi trebala poceti, i da li neko sa sigurnoscu zna da li ce uopste poceti?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 11:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakve su sanse da se izorganizuju neke SMS donacije nasem klubu?! Ili pozivi na taj i taj broj doniramo toliko i toliko... Mislim da je Zvezda to radila. A smatram da bi veliki broj ljudi u BL finansijski podrzao Borac.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
TaškoBL je napisao:
Kakve su sanse da se izorganizuju neke SMS donacije nasem klubu?! Ili pozivi na taj i taj broj doniramo toliko i toliko... Mislim da je Zvezda to radila. A smatram da bi veliki broj ljudi u BL finansijski podrzao Borac.

Cigani su nakon mjesec dana te akcije imali zaradu od jedva 50 000 e, a dice se da ih ima 5 miliona... Pa zamisli koliko bi nasi mogli da usicare, za platu redarima mozda...

AJ SRBIJA!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Znam da je ovo tema Borca,ali sta mislite da uvedemo prognoze za Premijer Ligu,kao na zelenom forumu,malo cisto da se zabavljamo?

Evo parova:

11.09. 16:30 Sloboda Leotar
11.09. 16:30 Drina Z. Travnik
11.09. 16:30 Velež Zvijezda
11.09. 16:30 Čelik Olimpik
11.09. 19:30 Zrinjski Budućnost Banovići
12.09. 16:30 Široki B. Željezničar
12.09. 16:30 Slavija Rudar P.
12.09. 18:30 Sarajevo Borac

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Sve sigurni kečevi osim našeg BORCA, Široki,Velež,Čelik,Drina moraju dobiti kući.
Aj Borac.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Znam da je ovo tema Borca,ali sta mislite da uvedemo prognoze za Premijer Ligu,kao na zelenom forumu,malo cisto da se zabavljamo?

Evo parova:

11.09. 16:30 Sloboda Leotar
11.09. 16:30 Drina Z. Travnik
11.09. 16:30 Velež Zvijezda
11.09. 16:30 Čelik Olimpik
11.09. 19:30 Zrinjski Budućnost Banovići
12.09. 16:30 Široki B. Željezničar
12.09. 16:30 Slavija Rudar P.
12.09. 18:30 Sarajevo Borac

x2
1
1
1x
1
1x
x
x2

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
otvori posebnu temu za to, bude li se ovde o tome pisao ode ovo u nedogled, ko ce onda naci nesto pametno da procita od silnih prognoza

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Odlicno tatamata, mislim da nam je falila ova tema :)

11.09. 16:30 Sloboda Leotar 1 - sloboda igra kuci ( treba li sta vise reci)
11.09. 16:30 Drina Z. Travnik 1- travnik u gostima 0 bodova, drina uopste ne tako losa ekipa koliko to dosadasnji rezultati govore, vrijeme je za prvu pobjedu i to pred svojim navijacima

11.09. 16:30 Velež Zvijezda 2 - velez jednostavno mora pasti jer je ekipa koja nije prosla pripreme i u stvari su na ovoj pauzi odradili prve pripreme, to znaci da ce im noge biti teske, a zvijezda se pokazala kao dobra ekipica koja zna igrat fudbala

11.09. 16:30 Čelik Olimpik 1 Celik vise nece prosipati bodove kuci, a usput mislim da ima bolju ekipu od olimpika

11.09. 19:30 Zrinjski Budućnost Banovići 1- zrinjski puno bolji i igra kod kuce

12.09. 16:30 Široki B. Željezničar 1 ( mada je ovdje moguc i x) mislim da s ovom utakmicom siroki izlazi iz rezultatske krize, a da ima dobru ekipou ima stoi bi mu uz cinjenicu da zeljeznicar salabo igra u gostima trebalo biti dosta za tri boda.

12.09. 16:30 Slavija Rudar P. 1- nema ovdje rudar sta trziti, slavija ce sad sve utakmice kuci dobiti

12.09. 18:30 Sarajevo Borac x ovdje je svaki rezultat moguc ali mislim da je x nekako najrealniji, Mada sarajevo ima srece pa cemo tamo ici prilicno desetkovani

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
otvori posebnu temu za to, bude li se ovde o tome pisao ode ovo u nedogled, ko ce onda naci nesto pametno da procita od silnih prognoza

A ionako se pise nema sta. Jutros sam od 8 ovdje skoro da nikoga nema!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cekaj da dodje nedelja pa ces da vidis kako nema nikoga

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
cekaj da dodje nedelja pa ces da vidis kako nema nikoga

Pa do nedelje ce se i zavrsiti prognoze...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro VECINO, :D onda napravite prave prognoze da dignem lovu na kladionici

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 13:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dobar prijedlog tatamata,da malo oživimo temu koja je skroz zamrla....

Sloboda Leotar X (ravnopravne ekipe,Leotar se pojačao Rajovićem i ide da spere sramotu sa Grbavice)
Drina Z. Travnik X (Drina nije toliko loša koliko pokazuju rezultati)
Velež Zvijezda 1 (Zvijezda će izgubiti na svakom gostovanju)
Čelik Olimpik X (tvrdo....)
Zrinjski Budućnost Banovići X (ovdje nije isključeno iznenađenje)
Široki B. Željezničar 1 (Mora i Široki krenuti nekad)
Slavija Rudar P. 1 (tri za tri)
Sarajevo- Borac 1 (tako smo navikli :( ,recimo 2-1 ili 3-1)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Asmiru Avdukicu nasem golmanu i Muhamedu Ibrahimbegevicu koordinatoru za sportska pitanja FK Borac te svim navijacima Borca islamske vjeroispovjesti Sretan Bajram !

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidis koja smo mi stoka, zaboravili smo.

I od mene sretan bajram svi ljudima koji slave

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo da i ja napisem svoje:

Sloboda Leotar 1
Da Leotar igra s bilo kojom drugom ekipom u gostima,napisao bi dvojku,ali posto svi dobro znamo kako Sloboda igra kod kuce,mislim da je svaki komentar suvisan.

Drina Z. Travnik 1
Drina igra lijep fudbal,nisu toliko losi kako tabela pokazuje.Nedostajalo im je malo srece,ali mislim da ce Travnik izgubiti jer su mesarska domacinska ekipa koja nema sta traziti u gostima.Jos da dodam da je Drina dovela brazilca is OFK-a,tako da pobjedjuju sigurno! :D

Velež Zvijezda X
Uzeo je Velez bod nama na Gradskom,ali kao da imam utisak da bolje igraju u gostima nego kuci.A kod Zvijezde postoji kvalitet,to smo vidjeli kad smo odigrali 1:1.Mislim da ce biti podjela bodova.

Čelik Olimpik 1
Ovaj Olimpik mi je totalno antipaticna ekipa,instant ekipa.Mislim da ce ih zadesiti sudbina Modrice i Laktasa,samo je pitanje vremena.Celik pobjedjuje.

Zrinjski Budućnost Banovići 1
Najsigurniji par kola,kecina ko kuca.

Široki B. Željezničar 2
Nazalost koliko bi god volio da Siroki unisti Zeljeznicara,bojim se da ce biti obrnuto.Vec su im jednom uzeli 3 boda kod kuce,i mislim da ce Zeljeznicar i ovaj put to uciniti.Siroki je u rasulu,muce ih brojne povrede,hoce da otjeraju trenera nakon debakla u Travniku,i mislim da ce nakon poraza Istuk i otici.S druge strane Zeljeznicar u naletu,visok moral nakon pobjede 8:0 protiv Leotara.

Slavija Rudar P. 1
Mora se Slavija cupati,ne smiju prosipati bodove kod kuce.

Sarajevo- Borac 2
Neki ce reci da sam lud,ali ja zaista vjerujem da mozemo do prve pobjede na Kosevu.Vjerujem da mozemo srusiti tradiciju.Borac nikad jaci,pogotovo u gostima,odlicna igra.Sarajevo drzi euforija,medjutim to me neodoljivo podsjeca na utakmicu prosle sezone,kada nam je gostovalo upravo Sarajevo,i pred prepunim Gradskim nam otelo titulu jesenjeg prvaka,i dalo je Sirokom.Tada je bilo 0:1,vjerujem i sada u identican rezultat.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]