banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 05:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ко је договарао ове преносе у име Борца је права будалетина!
други су себе заштитили у дербијима у којима треба да отимају кући, дакле заклонили се од очију јавности, а ми опет добри самарићани!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 13:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
d.a. je napisao:
ко је договарао ове преносе у име Борца је права будалетина!
други су себе заштитили у дербијима у којима треба да отимају кући, дакле заклонили се од очију јавности, а ми опет добри самарићани!

Nisi u pravu,sekunde!Naravno ako je tačno ovo da će ići prenos Sarajevo-Borac.

Evo zašto. Ako se u jednom kolu susreću medjusobno neke od ovih 5 ekipa,taj prenos ide obavezno,čak i dva prenosa ako treba da se ispoštuje taj uslov. A samo ako nema međusobnog susreta tih klubova,onda se prenose utakmice poput Borac-Rudar,Široki-Budućnost,Sarajevo-Olimpik,Željezničar-Slavija,Zrinjski-olimpik,itd....

Nije u redu da jednu ovako lijepu ideju popljujete odmah u startu i vrijeđate ljude koji su učestvovali u realizaciji iste. Vidite da će na " neprijateljskom" BHT biti 8 prenosa Borca ove godine a na patriotskom RTRS Borac bude jednom u pet godina.

Jedna mala doza realnosti i umjerenosti nikad nije na odmet,koliko god mi voljeli svoje.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, raspored je korektan i napokon neka korist od BHT-a. Druga je stvar sto ove krkanske ekipe kao sto su Sloboda, Travnik i slicne zele da prebijaju goste pa im ne pada na pamet da stvore uslove za prenose. Svi gostujuci derbiji na proljece su nam pokriveni (Siroki, Zeljo i Zrinjski).
Moja primjedba je jedino na ovo sto u najavljenom rasporedu nema utakmice sa Koseva, kao i revansa na proljece. U 6. kolu je mozda nastao problem zbog toga sto i Siroki svoje utakmice igra nedjeljom. Mi smo trebali u subotu, ali na Kosevu se tada odrzava neki atletski miting pa je pomjereno na nedjelju. Ne znam da li je BHT sposobna (tehnicki) da odradi u istom danu 2 prenosa jedan za drugim?
Ali dobro, borcev_navijac rece da ce biti i ova sa Koseva prenosena, tako da sam zadovoljan sa ovim.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ja vjerujem da ce prenositi Sarajevo-BORAC jer kao prvo ova dva kluba su u onih pet dogovorenih a kao drugo jbt to je vjeciti derbi mora biti prenos!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 14:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
evo ko meni ne vjeruje :)

Utakmice Široki Brijeg - Željezničar i Sarajevo - Borac na BHT1
Televizija Bosne i Hercegovine dogovorila je ekskluzivno pravo prenosa utakmica Premijer lige Bosne i Hercegovine sa pet najvećih klubova u našoj zemlji, pa će svi ljubitelji fudbala ponovo imati priliku na malim ekranima gledati najzanimljvije utakmice domaćeg prvenstva.
Piše: A. K.
Foto: Arhiv/FotoservisKako nam je potvrdila Sabina Bačvić-Zečević, iz službe za odnose sa javnošću BHT1, postignut je dogovor o ekskluzivnim pravima na prenos utakmica sa "Sarajevom", "Željezničarem", "Borcem", "Zrinjskim" i "Širokim Brijegom".

Sa realizacijom projekta će krenuti već od narednog kola, kada će ljubitelji fudbala u našoj zemlji imati priliku gledati susret između "Širokog Brijega" i "Željezničara", 12. septembra u 16.30 sati, a istog dana će na programu biti i prenos utakmice "Sarajevo" – "Borac" sa stadiona "Asim Ferhatović Hase" od 18.30 sati.

BHT1 će prenositi i susret 7. kola, 18. septembra sa "Gradskog stadiona" u Banjoj Luci gdje će snage odmjeriti "Borac" i "Zrinjski", kao i meč 8. kola između "Sarajeva" i "Olimpika", ali termin tog prenosa još uvijek nije dogovoren.

Sigurno je da će ovakav potez dati značajan doprinos popularizaciji domaćeg fudbala, ali i regularnosti takmičenja. Ostaje nada da će se obje strane pridržavati dogovora i da ovaj projekat neće doživjeti sudbinu "Derbija kola

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Joj grupe na FB, kaze: "Namazo sam antenu SLANINOM da ne hvata BHT i FTV"

Sala na stranu, al stvarno kad realno pogledas BHT prenosi Borac evo ove sezone 8 puta a RTRS ja znam da je prenosio Borac Lozana, i pustao reklame za utakmice Borac Zrinjski i Borac Zeljeznicar.... Al zato su Partizan i Zvezda redovno na programu...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
BHT i FTV sam poklopio nekim kablovskim kanalima. Inače BHT i FTV ne mogu da zamislim, prva polovina vijesti izvještaji sa raznih ukopa Bošnjaka a druga polovina vijesti razno razno ocrnjivanje RS i tako im je više manje u svakom segmentu programa. Dok sam gledao prenose Srbije na BHT obavezno svaki put po 1000 puta moram slušati razne indoktrinacije pa onda s kim igra Bosna u nekim pretkvalifikacija pa onda kako je tamo neki IBRO dobro odigrao u Norveškoj ligi ma puca mi ku..c za to. Ali zbog Borca vjerovatno ću ponovo potražiti BHT uz naravno isključivanje tona jer su mi toliko dozlogrdili, ne mogu ih slušati

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bolje bi vam bilo da HRT brisete iz memorija nego BHT,ali to je tema za neku drugu diskusiju i druge forume,ali kod nas su hrvatski kanali daleko najgledaniji,ono vise nije ni vic kad su djecu nu BL pitali kako vam se zove predsjednik a oni odgovarali "Stipe Mesic" :cry: :cry: .

Lijepo je rekao Bora Djordjevic,"Srbin je lud,Srbin je proklet,jednom ga zakoljes,on hoce opet"......

Jednostavno,jedna persona,koja se vise bori za prava BH Hrvata nego oni sami (a zauzvrat mu hrvatski predsjednik kaze da ce mu presjeci koridor :cry: :cry: ),je uspjela ubjediti i staro i mlado da je sve zlo u "Teheranu".....

Uostalom,boli me q,svako ima pravo da bira sta ce gledati (pa i HRT),bolje mi je da se uhvatim pisanja o Borcu,to mi bolje ide nego politika.....

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko je pomenuo HRT i Stjepana Mesića?
Ma kad bolje razmislim neću ni tražiti BHT mogu da prenose šta hoće, ne zanimaju me uopšte.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Neka se krenulo sa prenosima, veoma bitno je isto sto se zna od pocetka koje se utakmice prenose ovih 5 klubova koji su u projektu, a ne kad je bio derbi kola projekat po 2 puta mijenjaju prenos pa jos na kraju propadne projekat.
Znaci naredna 2. kola prenose nas, na Kosevu i sa Gradskog protiv Zrinjskog.
4 puta u jesenjem dijelu (1. gosti i 3 puta domacini), i 5 puta u proljecnom dijelu sampionata (2. domacini i 3 puta gosti). Malo je cudno da nisu stavili prenos protiv Sarajeva u drugom dijelu, mogli su i to, al aj... Ja sam zadovoljan ovim!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 17:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Ko je pomenuo HRT i Stjepana Mesića?
Ma kad bolje razmislim neću ni tražiti BHT mogu da prenose šta hoće, ne zanimaju me uopšte.

Ma nemoj misliti da sam ja na tebe ciljao,posto mi je profesija vezana za prodaju raznoraznih tv paketa,znam da 90% ljudi isto tako misli poput vas,kad su ti kanali u pitanju. Jednostavno.kad mu ponudis neki srpski paket bez HRT-a,Nove i RTL (npr Total Tv),odmah kuka i nece,a BHT,za koga se slazem da je probosnjacki nastrojen,kakav je takav je prenosi Borca,Partizana u kosarci i fudbalu,svako drugo vece je cirilica,cak i dnevnik,a na HRT-u se svakodnevno moze osjetiti da im je draze vidjeti psa nego Srbina,ali dzaba,opet su mi to najprodavaniji kanali.
Vise sam se mislio osvrnuti na tu,po meni,nepravdu,nego sto sam nesto tebe licno mislio prozivati.

Ali,yebo to,odoh navijati da poderemo gaucose,sad ce drugo pol.....

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 21:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zna li iko jesu li ove povrede Damjanovica i Nikolica ozbiljne?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Valjda će Nikolić biti spreman za Sarajevo,a Damjanović je pod upitnikom.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
ИТАЛИЈА - СРБИЈА у Ђенови
Ко планира у Италију, нека већ спрема потребну папирологију за визу. Све потребне папире предати до 17. септембра(петак) са првом ратом, значи има се десетак радних дана. Полазак је 10. октобра(недеља) ноћење у Милану прије утакмице. Било би пожељно да се сви јавите ко је заинтересован због лакшег организовања свега што прати путовање у иностранство. тел 066 237 337

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne zna se ko je gori Srbija ili Italija, muka mi više od našeg fudbala, velike nade polažem u Klea nek barem jedan maneken sjede na klupu

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Oće li neko od vas ići sutra u Srbac na utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Čađo je napisao:

utakmica je u laktasima u 16,00

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
borcev_navijac je napisao:
Čađo je napisao:

utakmica je u laktasima u 16,00

Hvala na obavještenju :D

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 18:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
danas 1-1

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 18:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U yebote,od ovoga moze da se rikne,dajte Spaniju da se igramoooo,igramoooo....

Zapostavio sam nas klub zbog ovog ludila od dogadjaja ovih dana,s kim smo igrali danas u Laktasima u 16h i kako smo prosli?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]