banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 11:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2010, 06:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
(*(*&^&%%$%$*

Poslednji put menjao vlakanje dana 01 Sep 2010, 08:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 07:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e sad kad znamo da ima tv prenos ima samo jedan veliki problem. Treba docekati tu nedelju i utakmicu!!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
aj nemoj da se radujemo tom tv prenosu..aj da se organizujem pa da idemo na kosevo... znam da nismo na kosevu uzeli bod jos od pamtivjeka....al ipak treba da se ode u sto vecem broju,da se pokaze ko kosi a ko vodu nosi...ja vjerujem u ovu ekipu,i ove momke...

mi branimo cast ovog grada....

svi na kosevo!!!

al prije koseva,karamo janeze :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kakve janeze karamo?

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
srbija - slovenije

Schlager, schlager nisi informisan : D:D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Schlager je napisao:
Kakve janeze karamo?

aaa ja jedva cekam,sve je spremno...
srbija-slovenija....kvalifikacije za ep

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 09:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Aaaa,to.....nikako da povezem,ja otisao na Borac,reko da nismo ugovorili za vrijeme ove pauze neki mec sa slovenackim klubom :D

Inace,bice jako tesko protiv Slovenije,daj Boze da uopste pobjedimo,pa bilo to 1-0,sad bih potpisao. Antic je potpuno izgubio kompas i osjecaj za realnost,narcisoidan je,ne prihvata nikakvu odgovornost,a nervira me i ovo stalno isticanje familijarne atmosfere...kakva familija,trener mora biti autoritet,strah i trepet,poput Mourinha ili Alexa Fergussona. A da ne pominjem pozivanja raznih Rukavina,Isailovica,Milijasa,Tomica i sl....Daj Boze da se varam,ali vidjecete da cemo bar jednu zayebati od ove dve sledece utakmice,tj Farska ostrva ili Slovenija.

Kako nema nigdje potvrde za ovaj prenos sa Koseva,ili nam je borcev_navijac dovoljna potvrda? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Schlager je napisao:
Sjajna vijest,pogotovo za nas "penzionere" :D

Nego,smije li se iko usuditi da sastavi nasih najboljih 11?Koga izbaciti,Stanceskog,Mikica,Sakana,Raspudica,Muminovica? Slatke muke ima VJ :D

pa niste vi schlager bas penzioneri,mogli bi otici na gostovanje, makar ovo bitno je :)
dole ce biti skoro pa pun stadion, treba i nas biti sto vise,organizujte bus old school i idete sa ostalima :) nemojte biti lijeni :) idemo po pobjedu

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
borat je napisao:
Schlager je napisao:
Sjajna vijest,pogotovo za nas "penzionere" :D

Nego,smije li se iko usuditi da sastavi nasih najboljih 11?Koga izbaciti,Stanceskog,Mikica,Sakana,Raspudica,Muminovica? Slatke muke ima VJ :D

pa niste vi schlager bas penzioneri,mogli bi otici na gostovanje, makar ovo bitno je :)
dole ce biti skoro pa pun stadion, treba i nas biti sto vise,organizujte bus old school i idete sa ostalima :) nemojte biti lijeni :) idemo po pobjedu

U pravu je momak,niste vi jos penzioneri!Po mom nekom misljenju Borac nikad nije bio jaci,i ako sad ne uzmemo bod(ove) na Kosevu necemo nikad!Zato ajmo,auta,autobusi,kombiji,i svi u Sarajevo i mlado i staro. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Stvarno bi se trebala organizovati starija ekipa za ovo gostovanje.
Borac nikad jači, da uzmemo titulu u inat svima.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ajd da se organizujemo i da mi sa foruma zajedno idemo, ja znam četvoricu koji sigurno idu

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Čađo je napisao:
Ajd da se organizujemo i da mi sa foruma zajedno idemo, ja znam četvoricu koji sigurno idu

ako budete isli organizovano autobusom, trbeate se javiti u klub da bi se mogla uraditi najava organizovanog dolaska na vrijeme , jer u suprotnom morali bi ste na tribinu sa navijacima sarajeva a onda moze biti problem

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
borcev_navijac je napisao:
Čađo je napisao:

ako budete isli organizovano autobusom, trbeate se javiti u klub da bi se mogla uraditi najava organizovanog dolaska na vrijeme , jer u suprotnom morali bi ste na tribinu sa navijacima sarajeva a onda moze biti problem

Mi kontamo autom ići onako kao i u Zvornik ( ne baš tako sigurno ).

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
ajde malo se potrudite i idemo :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ako idete autom najbolja opcija pred ulaz u Sarajevo ostaviti auto na nekoj pumpi i ući u bus sa lešinarima (ova varijanta bila sad kad se išlo u Zenicu,momci iz Šargovca išli su autom a pred ulaz u Zenicu sa nama u bus).

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 11:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Fighter je napisao:
Stvarno bi se trebala organizovati starija ekipa za ovo gostovanje.
Borac nikad jači, da uzmemo titulu u inat svima.

Ma ja vise ni u Banjaluci nemam s kim ici na utakmicu,80% puta idem sam.Bar na ove manje utakmice,jer sam okruzen sve nekim filozofima.A kamoli da imam s kim ici na gostovanje.
Pred utakmice u Banjaluci,uvijek tamo oko utorka-srijede,ici ce nas jedno 5-6,a onda svaki dan do subote jedan po jedan otpada iz raznoraznih "razloga",a na dan utakmice najcesce otpadne i taj zadnji,ili zbog ruznog vremena ili nesto "iskrsne" :D

Izuzetak su vece utakmice,tada idu svi,i naravno,najglasniji i najpametniji su ovi sto odu sa mnom dvaput za citavu sezonu,oni znaju sve......

Ali vec sam se navikao,i svejedno mi je da li idem sam ili s nekim,a stadion i utakmice su jos jedno od rijetkih mjesta gdje srecem poznatu raju,Gospodskom mogu proci deset puta i srescu jednog ili nijednog poznatog,a na stadionu,bar mi se tako cini,pozdravljam se sa 50% ljudi koje sretnem,tako da sam tu kao kod kuce,cak i kad sam odem na Borca :D

PS Ova ideja za odlazak na juznu tribinu pored Lesinara nije losa,nisam godinu dana bio sa njima,zadnji put avgusta prosle godine u Laktasima,to su moja gostovanja :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 12:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Al kada neznam pjesme, kako ćemo se uklopiti, samo ušima da mrdamo... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 12:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nagovorićemo ih da cijelu utakmicu pjevaju onu " Naprijed Borac,oooooooo,naprijed Borac eeeeeeee,naprijed Borac ooooooooo,naprijed Borac leee,aleeee"

Tu je najlakše zapamtiti :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 12:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
uzmete klipove sa utakmice i lagano ucite pjesme :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2010, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nemam pametnija posla. :D

Inace, meni je vecina tih pjesama "usla" u mozak, ne mojom voljom. :D Jeste da me cesto smaraju te pjesmice od 10-ak minuta, ali moram priznati da su "pjevljive". E sad, druga je stvar sto sam ja pobornik skandiranja. Primjer je ono u kojoj se pominju Sehovi, postenje i j.banje svakog gosta. :D Ali dobro, to je vec stara, dobra stvar.
Od ovih novijih pjesmica dobra mi je ona "Psihijatrija" ili kako se vec zove...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]