banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Odlicna vijest vezano za sajt! Ne treba zuriti, samo neka bude kvalitetno.

@crna zemlja
Ovo su nam konkurenti za visok plasman:

-Sarajevo. Mada ja i dalje sumnjam u njihovu ekipu, trenutno ih nosi ta euforija zbog domacih pobjeda. Imali su 2 laksa gostovanja (Buducnost i Slavija), s tim da Buducnost jos nije pobijedila na svom terenu a od Slavije su, po izvjestajima, potpuno nadigrani iako su imali igraca vise. Doduse, i mi smo donijeli 3 boda iz Zvornika. :D Ipak, mi smo odradili i Zenicu, a Sarajevo ce imati tezak zadatak tamo.

-Siroki. Nemojte da nas zavara ova njihova katastrofa u Travniku. Slabi su oni bili i pocetkom prosle sezone pa znamo kakvom su serijom zavrsili cak i ispred nas. Kvalitetna je to ekipa, poslije pauze mislim da cemo ih vidjeti u mnogo boljem svjetlu.

-Zeljeznicar. Oni su odradili 2, po meni najgora, gostovanja i ocekivano izgubili. Imajmo na umu da su odigrali i utakmicu manje na svom terenu. Igraju ruzno i tvrdo (Leotar se raspada vise nego Slavija pa onih 8-0 ne uzimam u obzir- Slavija je bar dobila Sarajevo), ali imaju i pozadinu (zna se na sta mislim). Muljavice oni ovako do kraja i vidim ih kao sigurne ucesnike evropskih takmicenja.

Osim ove 3 ekipe ja ne vidim ko bi jos mogao da izdrzi tempo koji ce Vlado nametnuti. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 16:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
da se nadovežem...

Sarajevo ako dovede jednog kvalitetnog napadača mogu biti u igri do kraja,pošto sad imaju tanak napad.

Željo i Široki uvijek bolje igraju kako sezona odmiče,posebno Željo koji proradi tek u drugoj polusezoni.

Također ne treba otpisati ni Zrinjski,možda ne titula,ali za evropu imaju kvalitet.

Drina,Budućnost i Leotar su mi glavni kandidati za ispadanje,možda još i Travnik i Slavija mada sumnjam....

Sloboda,Čelik oni sigurno ostaju u ligi.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ukoliko u Teheranu budemo igrali kao protiv Slavije Sarajevo pada 95 posto... Tesko da ce se oni moci oduprijeti nasoj igri!!! AJ BORAC

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Evo i mene nakon dužeg vremena i to sa nadam se dobrim vijestima.

U Teheran sa Maletićem!!!!! :D :D :D

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/6 ... pisom.html

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 19:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dobre su vijesti,potencijalno,ali jos nije iskljuceno da se u toku sutrasnjeg dana pojavi neki svajcarski drugoligas ili njemacki treceligas :( :(

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
A šta na ovo kažeš???

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... -jatu.html

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
To je ista vijest, isti vlasnik novina... samo malo prerađena i u jednoj i u drugoj se ne govori da je potpisao ali mislim da je zaista dobra vijest i da će gotovo 100% potpisati. Mene razgalilo ovo oko sajta...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
S jedne strane je odlicno sto dolazi Maleta, ali sa druge mi nesto ne lezi ovo sto je Kliber izjavio o duzini ugovora. Dakle, mi htjeli na duze a Maleta na godinu i mi popustimo pred zahtjevom igraca koji nas je skoro mjesec dana zavlacio cekajuci Godoa iz inostranstva.
I sada, umjesto da nam zahvali na strpljenju tako sto ce potpisati na 2 godine on nas opet nateze. Nije ni on vise mladic pa da ocekuje da ce za godinu dana naci angazman napolju, nece niko vani igraca koji ce tada imati 31 godinu i koji dolazi iz ove lige. Za mene bi ispao ljudina kada bi odlucio da odigra ovdje jos 3-4 godine, a vjerujem da mu to i nije veliki problem sa finansijskog aspekta, valjda je dovoljno zaradio u Partizanu, Rusiji, Austriji, Njemackoj, Sloveniji za miran zivot ovdje.

Borac je veci od bilo kog igraca!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Simpatizer je napisao:
S jedne strane je odlicno sto dolazi Maleta, ali sa druge mi nesto ne lezi ovo sto je Kliber izjavio o duzini ugovora. Dakle, mi htjeli na duze a Maleta na godinu i mi popustimo pred zahtjevom igraca koji nas je skoro mjesec dana zavlacio cekajuci Godoa iz inostranstva.
I sada, umjesto da nam zahvali na strpljenju tako sto ce potpisati na 2 godine on nas opet nateze. Nije ni on vise mladic pa da ocekuje da ce za godinu dana naci angazman napolju, nece niko vani igraca koji ce tada imati 31 godinu i koji dolazi iz ove lige. Za mene bi ispao ljudina kada bi odlucio da odigra ovdje jos 3-4 godine, a vjerujem da mu to i nije veliki problem sa finansijskog aspekta, valjda je dovoljno zaradio u Partizanu, Rusiji, Austriji, Njemackoj, Sloveniji za miran zivot ovdje.

Borac je veci od bilo kog igraca!

Ovo zadnje sto si napisao,svaka cast.Ne kazem ja da Maleta ne bi bio ekstra pojacanje,naravno da bi,ali on se mora nama prilagodjavati,odnosno Borcu,a ne mi njemu,trebamo do neke granice.Jer smo mi njega ispostovali,sad je na njega red.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:37 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Svaka čast, ako Maleta potpiše, a što se tiče ovih pripremnih utakmica, jedan kolega mi spomenu i da je Osijek opcija, a što se tiče Hajduka, jedan njihov igrač je večeras u Banjaluci,pa ću znati dal su nam oni u opticaju, ali čisto sumnjam...

Bilo bi dobro jednog jačeg protivnika dovesti na gradski i pustiti besplatan ulaz, mislim da je Osijek odlična varijanta da se lijepo popuni stadion...

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 31 Avg 2010, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
a što se tiče Hajduka, jedan njihov igrač je večeras u Banjaluci, sutra ću sa njim na ručak pa ću znati dal su nam oni u opticaju, ali čisto sumnjam..

Vjeruj da je i meni to prvo palo na pamet i da nema nista od toga,cak je kolega rekao "Mogao je Kopanja napisati,u opticaju je utakmica sa Barselonom,Hajdukom,Zvezdom,Osijekom ili Zvijezdom iz Gradacca,pa na kraju naravno bude opcija Gradacac" :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Svaka čast, ako Maleta potpiše, a što se tiče ovih pripremnih utakmica, jedan kolega mi spomenu i da je Osijek opcija, a što se tiče Hajduka, jedan njihov igrač je večeras u Banjaluci, sutra ću sa njim na ručak pa ću znati dal su nam oni u opticaju, ali čisto sumnjam...

Bilo bi dobro jednog jačeg protivnika dovesti na gradski i pustiti besplatan ulaz, mislim da je Osijek odlična varijanta da se lijepo popuni stadion...

ma i RBA je mafija :D :D neko davno rece to je Vlado Jagodic sad cu cak i da povjerujem u to! :D

p.s. @Simpatizer svaka cast za post!!! mogao bi i on nas da ispostuje za nase strpljenje.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 07:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
Борац БЛ je napisao:
Momentum je napisao:
У току ове седмице званични веб сајт ФК Борца бити пуштен у рад: http://fkborac.net

Ако не ове онда сљедеће 101% (због уноса садржаја)

odlicna vijest,napokon da i mi dobijemo svoj zvanicni sajt

e pa svaka cast Suputu, obecao je i vidi se da se radi na tome. jos da odradimo Gift shop i idemo lagano u pravi klub. samo napred Borce

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 07:45 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
Svaka čast, ako Maleta potpiše, a što se tiče ovih pripremnih utakmica, jedan kolega mi spomenu i da je Osijek opcija, a što se tiče Hajduka, jedan njihov igrač je večeras u Banjaluci, sutra ću sa njim na ručak pa ću znati dal su nam oni u opticaju, ali čisto sumnjam...

ma i RBA je mafija :D :D neko davno rece to je Vlado Jagodic sad cu cak i da povjerujem u to! :D

p.s. @Simpatizer svaka cast za post!!! mogao bi i on nas da ispostuje za nase strpljenje.

Ma neznam kako bih to definisao, recimo da su to više porodične veze... :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 08:15 
Početnik
Početnik

danas ce biti sazvana Press konferencija i potpisuje se zvanican ugovor do kraja sezone sa Maleticem. Klub je trazio Ugovor na dvije godine, ali Maletic nije zelio da potpisuje na duzi period. ma i ovo je dobro

ajdmo ajde Borce nassssss

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 08:16 
Bič božji
Bič božji

kada ekipa putuje na Bardaču????

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 08:17 
Početnik
Početnik

kada ekipa putuje na Bardaču????

danas u toku dana

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 08:21 
Bič božji
Bič božji

Znači to za Maletu je skoro sigurno??
Šteta je što nije imao razumjevanja da potpiše na dve godine pa da i mi nešto zaradimo kada bude odlazio... Polako se sklapa drim tim, ako je ovaj info tačan treba ga neko okačiti na ss.ba pa neka se sikiraju još malo...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 08:32 
Bič božji
Bič božji

A ovako je to nekada radio Maleta, nadajmo se da je dans još i bolji :
http://www.youtube.com/watch?v=pEgiMyKBJIg&feature

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Kad je izvlačenje za 1/16 kupa BiH, zna li iko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]