banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2010, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Sinoć smo imali nekoliko loših igrača, Sakan katastrofa,dva prava pasa nije povezao,protiv Sarajeva bez zadnjeg veznog koji zna zadržati loptu nemamo šta tražiti.
Stajić nije ništa pokazao,biće bolje.
Džo jedan centaršut na utakmici,malo.
Puzi,Nikolić,Vukelja-svaka čast.
Sledeće kolo je jedna od bitnijih tekma u ovoj polusezoni,u Sarajevu vlada euforija (protiv Borca biće kao 15.000,najmanje nas dobijaju 3-0 itd).
Juče je prodana tekma u Banovićima,to svi znaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
добро је томи рекао за лијеву страну.. танки смо скроз..
како нико да не прокоментарише оне бакље што бацише на стадион и то да је судија погођен једном од њих...
тотално глупо и беспотребно :(

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 12:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
POsto sam bio na odmoru moze li mi neko ukratko na pp od ovih starijih poslati kako smo igrali ova dva meca ne mislim da rezultat vec samu igru

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
Slika

http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... ?album=105

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mislio sam da je ona dupla ograda samo privremeno rješenje a ona će izgleda ostati na istoku, neka možda je tako i bolje, preventive radi

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E ljudi sta je sa Vidakovicem sto on ne igra?? I dokle je stigao posao sa Maleticem?? Jel on potpisao il se jos predomislja ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CTDxK8cTegA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Lista strijelaca:
- 5 golova: Nikolić (Borac)
- 4 gola: Lendrić (Zrinjski)
- 3 gola: Popović, Zeba (Željezničar), Haskić (Budućnost), Suljević (Olimpik), Arsenijević (Sarajevo), Okić (Velež)
- 2 gola: Popović, Regoje (Slavija), Vukelja (Borac), Kovačević (Rudar), Kojašević (Sarajevo), Ivanković (Široki Brijeg), Fajić (Travnik), Duraković (Velež), Hamzić (Zvijezda), Rovčanin (Željezničar)
:D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
razmiljam...kako nam je dobro sjelo sve ovo. dvije pobjede u nizu i to jedna u godtima protiv ne tako slabog protivnika, pobjeda kod kuce sa postignuta 4 gola i sad ova pauza poslije koje ide ni manje ni vise nego sarajevo u gostima. ako ih sad ne zakinemo bar za bod mislim da cemo se nacekati za sledecu ovakvu priliku. ja se sve uzdam u onu Schlagerovu:
Citiraj:
Ali,jos se nije rodio taj koji moze pobjediti Borca 17 puta zaredom
:D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slavija ove sezone konačno radi pravi posao, mlatnula po ušima Sarajevo a ovdje dobrano nastradala :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 12:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Evo,proslo je 5. kola (toliko smo nekad davali dzimiju, da ako nesto napravi.. sva sreca pa nije ostao toliko, bili bi gori od Drine). Bodovno smo vrlo dobri, a evo zadnje dvije i igra nam se drasticno poboljsala.nekako smo jadno izgledali poslije Veleza a meni se cini da smo najvise pokazali od svih.
Gledam nesto ovu konkurenciju, Sarajevo-hm nisu igrali evropu, a ove utakmice, jedno lakse gostovanje,tri pobjede kuci, mislim da im dosta zavisi od utakmice sa nama tu ce se pokazati jesu li za titulu ili..
zeljenicar osim ovog silovanja nad Leotarom, ostalo je tanko dva gostovanja ispusili
Zrinjski isto kao i zeljo .. Siroki me iznenadio, al toje mozda zbog umora od evrope, oni ce se vjerovatno dici u narednih 5 kola. ostali mislim da nisu u borbi za vrh.
I jos mi je zao za Drinu nadam se da ce izboriti ostanak.

1. Sarajevo 12
2. Borac 10
3. Velež 10
4. Željezničar 9
5. Zrinjski 9
6. Olimpik 9
7. Zvijezda 9
8. Rudar P. 8
9. Travnik 6
10. Sloboda 6
11. Široki B. 6
12. Slavija 6
13. Čelik 5
14. Budućnost B. 5
15. Leotar 4
16. Drina 1

Sta vi mislite o ovih prvih 5.kola. o nama i konkurenciji???

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fino si ovo sročio, slažem se s tobom poprilično s tim da je očito da Seljo ne može držati korak a vjerovatno postoji i kod njih u SA nekakve zakonitosti ne mogu gurati Selju 2 godine zaredom sad će pokušati Sarajevo. Kažem mislim ne mora značiti da je išta tačno, a naš sastav je najjači i treba to brate pokazati, ako Vlado ispoštuje ono što je rekao da će svugdje ići na pobjedu oderaćemo i Sarajevo.
Lijepo je bilo gledati kako su momci izgledali na terenu u ovoj utakmici, kratki pasovi izbacivanja centaršutevi, dosta trke, želje, borbe... Drina će valjda proigrati dok se malo prilagode mada ne bih nikako volio da opet neko a kamoli 2 iz RS ispadnu iz lige i onda sve ide ka tome da ostaje samo Borac a da su drugi centri fudbalski u RS gase.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Nadam se da ce Borac mlatnuti i Sarajevo pa izbiti na prvo mjesto koje realno i zasluzuje!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Avg 2010, 13:03
Nisam gledao utakmicu protiv Slavije, ali po vasim komentarima mogu zakljuciti da je bilo jako dobro i izuzetno mi je drago da se igra popravila, mada licno mislim da Slavija nije pravo mjerilo jer su oni ove godine za 2 klase slabiji nego sto je to bio slucaj prosle.
Vidim da su sve pohvale dobili Nikolic i Vukelja, te da je i stajic bio solidan. Za mene je Vukelja ove sezone najvece razocaranje, puno, puno vise ocekujem od igraca njegovog kalibra. Mislim da u mecu sa jacim veznim redom nece doci do tolikog izrazaja i da ce se zadrzati na prosjeku.
Nikolic - mislim da nije toliko dobar, otvorilo mu se, i neka je, volio bih da tako nastavi, ali poznavajuci ga jos iz vremena kada je igrao za Modricu, pod upitnikom je.
Stajic- po meni bolli od Nikolica, a li je manje pokazao.
Puzi - mora jos puno, puno raditi, prije svega na defanzivi.
Vule i Leo - su za mene najbolji stoperski par lige, ali i medju njima nesto ne funkcionise, mozda se ne razumiju sa bekovima...
Stupar - malo, dobar, malo los...
Avdukic - ocekivao sam da nam donese bodove sa strane
Grahovac - nedostatak snage, ogranicene tehnike
Sakan - krut, bez kvalitetnog pregleda igre, ideje
....
ipak, imamo Vladu i u njega iskreno vjerujem. siguran sam da je do sada na osnovu igraca koje ima zakljucio kako Borac treba da igra, jer igra se pravi prema raspolozivim igracima, a ne obrnuto. Cinjenica da se u pauzi ide u Srbac na mini-pripreme govori da se stvari rade iz temelja i da je trener svjestan loseg stanja u kom se ekipa nalazi. Kako bilo, Borac ima sve preduslove, a samim tim i obavezu, da se i naredne sezone plasira u Evropu i sve ispod toga je neuspjeh.
Ma koliko se cinilo da 5KM nije puno za ulaznicu, misljenja sam da su ulaznice preskupe, dobro je da su odlucili spustiti cijenu. Takodje, treba naci kompromis izmedju za sta se, kome i ko placa.
Sarajevo ima slicnih problema kao i Borac, a poznavajuci Vladu i imajuci u vidu cinjenicu da se na Kosevu moze igrati fudbal i pobijediti (nema lakrdije i cirkusa) tu utakmicu vidim kao sansu za nove bodove ili bod sa strane.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2010, 13:08
У току ове седмице званични веб сајт ФК Борца бити пуштен у рад: http://fkborac.net

Ако не ове онда сљедеће 101% (због уноса садржаја)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Momentum je napisao:
У току ове седмице званични веб сајт ФК Борца бити пуштен у рад: http://fkborac.net

odlicna vijest,napokon da i mi dobijemo svoj zvanicni sajt

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi, pa ima li išta za Maletu, bliži se kraj prelaznog roka, treba nam igrač na toj desnoj strani...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
God's hand je napisao:
Avdukic - ocekivao sam da nam donese bodove sa strane

pa ispunio ti je ocekivanja. 6 od 6 bod.
Momentum je napisao:

=D> =D>

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
evo da se i ja osvrnem na utakmicu sa slavijom.

KONACNO lijepo za gledati. KONACNO bez neizvjesnosti i straha gledati. KONACNO igramo fudbal!!!!

Medjutim treba biti realan, slavija je bila losa , mlada i neiskusna ekipa, daleko ispod kvaliteta borca, ali ipak mislim da bez obzirea na bodovnu razliku izmedju njih i veleza to su dvioje ekipe jednake po kvalitetu, i zato ova pobjeda ima veliku vrijednost.
Najveca vrijednost ove pobjede jeu stvari u povratku poljuljanog samopouzdanja igraca.

Konacno su i oni shvatili da smo jakoi kao beton za ovu ligu, i da u skladu s tim moraju da igraju.

Ono sto je sad vaznije je nadolazeca utakmica protiv sarajeva, opet cu reci kao sto sam napisao na ss.ba forumu, sarajevo nije toliko kvalitetna koliko borbena ekipa, znam to jer sam ih gledao. Zaista su borbeni i zaista trce ko ludi, nema tu puno kvaliteta, imaju jednog dobrog igraca kojasevica koji im igra po desnom boku i to je to, ostatak je prilicno limitiran, ali imaju jednu strasnu euforiju oko kluba i pretpostavljam da ce ih biti jako puno na kosevu na utkamici s nama.
Mislim da imamo puno jako ekipu za gostovanja, cak jacu neg za domacinstva, i mislim da trebamo odigrati zrelo kao u zenici ( iskljucujem prvih 15-ak minuta prvog poluvremena iz te ocjene zrele i dobrte igre u zenici), ici na 0 pa ako se otvori kpontra otvorti se ako ne i 1 bod je velik na kosevu kao kuca.

Derfintivno imamo dosta kvalitetniju ekipu od sarajeva, ali domaci teren je domaci teren i zatpo treba odigrati momacki zaztei tu sredinu terena a oni nek se zalecu.
Nekako vjerujem da mozemo do boda tamo, sva tri bi bila pa mislim dovoljna za titulu jesenjeg sampiona, cini mi se.

ali, veliko ali, ako i izgubimo u sarajevu ne treba to shvatati kao neku veliku tragediju pod uslovom da mopcmi daju sve od sebe, derbiji ne odlucuju prvenstva nego male utakmice, a sarajevu valja doci u banjaluku na proljece, tako da se sve to sto bi eventualno s njima izgubili u toj utkamici na toj u banjaluci moze vratiti.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 13:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ljudi, pa ima li išta za Maletu, bliži se kraj prelaznog roka, treba nam igrač na toj desnoj strani...

ako bude bice :) ne treba praviti paniku kao da maltene nemamo igraca poi desnoj stani i dizati igracima cijenu .

koliko ja znam ponudjeni su mu pristojni uslovi, narocito kad se ima u vidu da ga je borac cekao do samog kraja medjunarodnog prelaznog roka ( i to ima svoju cijenu zar ne? )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]