banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@borcev navijac

Normalno je da sredinom sedmice opada intenzitet pisanja. Uz to, nema nekih vecih dogadjanja u i oko kluba (bar ti ne donosis nikakve novosti :D ).

Stančeski: Ne smijemo se opustiti
Utakmicu protiv Slavije fudbaleri Borca dočekuju sa posebnim motivima. Jedan od glavnih razloga je to što su crveno plavi nanizali četiri utakmice bez pobjede pred svojim navijačima.

Sad vide priliku da konačno mogu da prekinu ova neugodan niz.

"Posljednju pobjedu kao domaćini ostvarili smo još 8. maja protiv Modriče. Uslijedili su porazi od Olimpika i Širokog Brijega, te nerješeni rezultati protiv Lozane i Veleža. Ubjeđeni smo da ćemo ovaj niz prekinuti u subotu protiv Slavije. Pobjeda u Zenici vratila nam je samopouzdanje. Slaviju ne smijemo potcjeniti, bez obzira na sve probleme koje imaju. Samo ozbiljnim pristupom možemo do bodova", rekao je fudbaler Perica Stančeski.

Kako sad stvari stoje u konkurenciji za utakmicu protiv Slavije biće Stupar i Vukelja, koji su zbog povreda bili nekoliko dana na poštedi. Oni su se uključili u trenažni proces i na treneru Jagodiću je da odluči o tome hoće li početi sutrašnji meč.

Utakmica između Borca i Slavije igra se u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
borac_sampion je napisao:
Ma uzmamo Slaviju 2-0. NA stadionu 3-4000 ljudi

Bilo bi super da bude 3000-4000,ali sve se bojim da nas neće biti više od 1500. Subota naveče,dokazano loš termin za fudbal u Banjaluci,svadbe,a sutra u istom terminu igra se i košarka Srbija-Angola,USA-Hrvatska,a poznato je da prosječan ljubitelj sporta u gradu daje prednost takvim manifestacijama u odnosu na Borac i Premijer Ligu.

Bojim se da nas koji drugačije razmišljamo nema više od 1500,ali vidjećemo sutra naveče....

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pazite šta vam čiko kaže - sniziti cijene ulaznica (ali ne za 0,5 KM) lupiti Slaviju i izvući povoljan rezultat u Sarajevu pa taman da se igra i vaterpolo i košarka u isto vrijeme stadion će biti pun do kraja polusezone, šta je 7000 mjesta, dva veća naselja bez muke, mogu to napuniti.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Borac u srcu je napisao:
Pazite šta vam čiko kaže - sniziti cijene ulaznica (ali ne za 0,5 KM) lupiti Slaviju i izvući povoljan rezultat u Sarajevu pa taman da se igra i vaterpolo i košarka u isto vrijeme stadion će biti pun do kraja polusezone, šta je 7000 mjesta, dva veća naselja bez muke, mogu to napuniti.

cijene ulaznica za sve tribine bice znacajno snizene vec za sutrasnju utakmicu mislim na 3-6-8 eto pa cemo vidjeti hoceli to poboljsati posjetu

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pozdrav drugari. Nisam pisao nekoliko dana iz nekoliko razloga. Itenzitet pisanja je opao što je potpuno normalna stvar. Ako se sjetimo postova koji su pisani kada je itenzitet pisanja bio puno jači, sjetićemo se i razloga. Lala Džimi i rekonstrukcija stadiona kao i evropska utakmica. Situacija u klubu je tada bila potpuno drugačija i realno veliki broj ljudi nije bio zadovoljan šefom struke kao što je i dobar dio ljudi sumnjao u rekonstrukciju i ekipe i stadiona.
Već sam jednom rekao kako je ova uprava ipak pokazala kako neke stvari mogu da se rade. Kako jedan naš drugar reče citiram: 'za sad se samo zagrebalo po površini'. kraj citata 8)

Moram takođe da naponemem da je sada puno manje razloga za kritiku a ipak je kritika nešto što je uticalo na veliki broj postova. Ekipa je uspjela koliko toliko anulirati kiseve protiv Širokog i Veleža. Vlado Jagodić je uspio 'oporaviti' tim i igra polako dobija ton.

Biće jako zanimljivo vidjeti koji će sastav početi protiv Slavije jer kako Vlado reče biće kazni za igrače koji su igrali prvo poluvrijeme protiv Vrbasa.

Ako je suditi po jučerašnjem treningu ekipa će izgledati ovako: (dilema je na desnom boku)

---------------------Avdukić--------------------

-Stupar (Damjanović)----Trivunović----Ćorić----Puzigaća-

-------------Raspudić-------Stančeski------------------

----------------------Vukelja------------Mikić----------

-------Stajić-------------------------------------------

---------------------------Nikolić---------------------

Milsim da ekipa i dalje ima puno problema kad igra sa jednim zadnjim veznim. Ali isto tako mislim da će Vlado na mini pripremama uspjeti u naumu da ekipa kući igra sa jednim a na strani sa dva.

Maletić? Ako potpiše a mislim da hoće, on bi mogao sam držati čitavu desnu stranu.

A cijene ulaznica neću komentarisati o tom sam već jednom pisao i dalje mislim da je 12 KM optimalna cijena za VIP ložu. Takođe sam objasnio da ako volite Borac te pare vam neće 'uništiti' budžet.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 27 Avg 2010, 13:24, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma teško je sada bilo šta reći za sastav, ima tu dosta nepoznanica, ko je gledao utakmicu protiv Vrbasa zna o čemu je riječ, pitanje desnog boka, je možda sada najveći upitnik u našem drim timu, ali izgleda da će se i to riješiti ako potpiše Maleta, za one koji nisu bili u srijedu, samo da napomenem da je Maleta drugih 45 minuta igrao desnog beka, pa je očigledno da je to formacija koja će biti u nekoj bliskoj budućnosti, taj bok će nam biti dosta brži i možete onda zamisliti kakva je to onda širina za kontranapade koji bi mogli biti naše glavno oružje na gostujućim terenima, jer ste vidjeli i u Zenici da smo u 85 minutu otvorili kontru sa petoricom igrača, a izgleda da je i malo ranije bila neka slična situacija koju je neki igrač zaustavio rukom...

Važno je da se sutra upišu tri boda, a onda je pauza koju ćemo valjda iskoristiti na najbolji mogući način, a kada bi još postojala mogućnost da se recimo sledeće subote organizuje neka pripremna utakmica pa da vidimo kako će sve to da stoji na terenu...

Uglavnom, respekt od svih protivnika prema nama od utakmice u Zenici će sigurno polako da raste, respekt koji je izgubljen u prošloj polusezoni, znači svi treba da se brinu kada im u goste dolazi "KAZNENA EKSPEDICIJA IZ BANJALUKE"... Nadam se da ćemo to imati ubrzo...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
evo borcev kaze da ce cijene biti snizene za sutrasnju utakmicu. e sad ono sto hocu da kazem ja prvi put cujem za to. i vjerujem da jos puno ljudi nije culo za to. Znaci kako da dodju ako ne znaju da su cijene snizene. valjdakontate sta hocu reci, zapetlajo sam se, ali razumljivo je petak pola 3 ceka se jos malo i pallim kuci

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Grupa F: CSKA Moskva, Palermo, Sparta Prag, Lausanne.

E ako i ovo prodju onda smo mi medju boljim evropskim klubovima :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
CSKA,Palermo,Sparta Prag i Lozana...
Mene jos uvijek zanima ko je doveo Marica u Borac???

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
evo borcev kaze da ce cijene biti snizene za sutrasnju utakmicu. e sad ono sto hocu da kazem ja prvi put cujem za to. i vjerujem da jos puno ljudi nije culo za to. Znaci kako da dodju ako ne znaju da su cijene snizene. valjdakontate sta hocu reci, zapetlajo sam se, ali razumljivo je petak pola 3 ceka se jos malo i pallim kuci

Upravo to, evo ja sam isto sad saznao da će cijene ulaznica biti snižene i rasturiću dalje, treba imati na umu da ljudi ne dolaze na biletarnice pa kad čuju cijene ulaznica odu nego uopšte ne dolaze, trebalo je kolo, 2,3 da rastjeramo publiku toliko će trebati i da je sa novim cijenama ulaznica vratimo. Velika pohvala za snižene cijene. Onaj ko kaže da je 12 KM optimalno pa makar i za VIP, ne slažem se, mene srce boli kad vidim onako prazan zapad a pogotovo VIP mjesta, dio koji je na svakoj utakmici bio ispunjen na "starom" zapadu a 12-ka je mnogo doprinijela tome.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Grupa F: CSKA Moskva, Palermo, Sparta Prag, Lausanne.

E ako i ovo prodju onda smo mi medju boljim evropskim klubovima :D

Ok, šala ali neki misle zaista da mnogo više vrijedimo od Lozane i da smo bolji mada ne znam po čemu po kojim parametrima, bilo nas je jako mučno gledati pogotovo u revanšu onakvu nemoć davno nisam vidio

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zelim da kazem u vezi tih ulaznica...ja podrzavam snizenje cijene i apelovao sam za to. e sad, neko kaze ako volis borac nece ti 5 km ostetiti budzet! naravno da nece, ja bi nasao pare za kartu i da je skuplja ali kao sto on sam rece, ako volis borac. svi mi dobro znamo da je Banja Luka puna sezonskih navijaca tzv. sezonaca sto se tice Borca. ti sezonci drugacije razmisljaju i njima je svaka marka za Borac puno. vjerujem da se sad protiv slavije nece nesto brojnije poveceti posjeta ali vjerujem da ce iz utakmice u utakmicu da se povecava. trebaju nam ti sezonci kao publika iako ih neki od vjernih navijaca ne vole zato sto nisu uz Borac kad je crno ali ja nemam nista protiv njih sve dok placaju ulaznicu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 14:35 
Veteran
Veteran

batica je napisao:
zelim da kazem u vezi tih ulaznica...ja podrzavam snizenje cijene i apelovao sam za to. e sad, neko kaze ako volis borac nece ti 5 km ostetiti budzet! naravno da nece, ja bi nasao pare za kartu i da je skuplja ali kao sto on sam rece, ako volis borac. svi mi dobro znamo da je Banja Luka puna sezonskih navijaca tzv. sezonaca sto se tice Borca. ti sezonci drugacije razmisljaju i njima je svaka marka za Borac puno. vjerujem da se sad protiv slavije nece nesto brojnije poveceti posjeta ali vjerujem da ce iz utakmice u utakmicu da se povecava. trebaju nam ti sezonci kao publika iako ih neki od vjernih navijaca ne vole zato sto nisu uz Borac kad je crno ali ja nemam nista protiv njih sve dok placaju ulaznicu.

Da trebaju nam tzv. sezonci ali isto tako svi mi koji volimo nebi trebali diskutovati o cijenama ulaznica. Neću sad da vas davim hipotekarnim kreditima i drugim mojim zaduženjima :lol: ali nikad mi nije bilo teško izdvojiti novac za ulaznicu iako se bavim poslom koji mi obezbjeđuje besplatan ulaz koji ja ne koristim.

A usput mnogo je onih sezonaca koji dođu samo da se naslade eventualnom neuspjehu...e to je ono što mi smeta pa sam negdje možda postao alergičan na iste. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
batica je napisao:

Da trebaju nam tzv. sezonci ali isto tako svi mi koji volimo nebi trebali diskutovati o cijenama ulaznica. Neću sad da vas davim hipotekarnim kreditima i drugim mojim zaduženjima :lol: ali nikad mi nije bilo teško izdvojiti novac za ulaznicu iako se bavim poslom koji mi obezbjeđuje besplatan ulaz koji ja ne koristim.

A usput mnogo je onih sezonaca koji dođu samo da se naslade eventualnom neuspjehu...e to je ono što mi smeta pa sam negdje možda postao alergičan na iste. :D

a to ne spominji....mene najvise nervira kad cujem ono "j.bo te Borac" kako se tad iznerviram ....ali necu vise da razmiljam o takvim ljudima, neka misle sta hoce samo neka placaju redovno :D jer njihove pare vrijede koliko i moje.

to da mi koji volimo Borac ne bi trebali diskutovati o cijenama ulaznica si u jednu ruku u pravu, a opet u drugu ne bi se slozio stobom. naime, moje misljenje je da Borcu treba podrska s' tribina i mislim da se tu svi slazemo. pa je jedna od opcija da se privuce sto vise ljudi na tribine, jeste upravo cijena ulaznica koja ce biti pristupacna uzrastu od klinca do penzionera. hocu ti reci da je ova diskusija vise za dobrobit kluba nego o nasim dzepovima. istina prica je malo presla i na finansije ali kad se prica o parama uvijek tako zavrsi :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 16:17 
Veteran
Veteran

batica je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
batica je napisao:

a to ne spominji....mene najvise nervira kad cujem ono "j.bo te Borac" kako se tad iznerviram ....ali necu vise da razmiljam o takvim ljudima, neka misle sta hoce samo neka placaju redovno :D jer njihove pare vrijede koliko i moje.

to da mi koji volimo Borac ne bi trebali diskutovati o cijenama ulaznica si u jednu ruku u pravu, a opet u drugu ne bi se slozio stobom. naime, moje misljenje je da Borcu treba podrska s' tribina i mislim da se tu svi slazemo. pa je jedna od opcija da se privuce sto vise ljudi na tribine, jeste upravo cijena ulaznica koja ce biti pristupacna uzrastu od klinca do penzionera. hocu ti reci da je ova diskusija vise za dobrobit kluba nego o nasim dzepovima. istina prica je malo presla i na finansije ali kad se prica o parama uvijek tako zavrsi :D

Najbolje bi bilo uzeti pare sezoncima a ne puštati ih na stadion. :lol: :lol: :lol:
Pošto to baš i nije moguće onda sam ja, ako govorimo o parama u klubu, za privatizaciju. Ovo je potpuno druga tema i baš bih volio da čujem mišljenje i drugih.

Većina vas poznaje način na koji funkcionišu neki veliki klubovi. Sociosi (nominalno su članovi-navijači) recimo je možda jedno od riješenja na zapadu ali kod nas, čini mi se, ne. Nama bi više odgovarao model Šahtjara ili Čelsija. Jedan čovjek ulaže pare i ubire prihode.

Pitam se koliko bi bilo nas koji bi dali određen novac koji bi se investirao direktno u klub? Naravno morali bi se stvoriti i mnogi drugi uslovi da bi sve to bilo isplativo ali o ovom ipak treba razmišljati pogotovo sada kada se sve više priča o ex-yu ligi.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Najbolje bi bilo uzeti pare sezoncima a ne puštati ih na stadion. :lol: :lol: :lol:
Pošto to baš i nije moguće onda sam ja, ako govorimo o parama u klubu, za privatizaciju. Ovo je potpuno druga tema i baš bih volio da čujem mišljenje i drugih.

Većina vas poznaje način na koji funkcionišu neki veliki klubovi. Sociosi (nominalno su članovi-navijači) recimo je možda jedno od riješenja na zapadu ali kod nas, čini mi se, ne. Nama bi više odgovarao model Šahtjara ili Čelsija. Jedan čovjek ulaže pare i ubire prihode.

Pitam se koliko bi bilo nas koji bi dali određen novac koji bi se investirao direktno u klub? Naravno morali bi se stvoriti i mnogi drugi uslovi da bi sve to bilo isplativo ali o ovom ipak treba razmišljati pogotovo sada kada se sve više priča o ex-yu ligi.

:lol: :lol: :lol:

da u Borcu prijeti veca zarada svi bi se otimali oko njega i onda bi jedan, nama dobro poznati, ljakse "nasao" neke novce ulozio u Borac i prekrstio ga npr. Borac-igokea (fuj). Boraceva prednos jeste u tome sto u Banja Luci nema rivala pa tako ima mogucnost da pridobija sve vise i vise navijaca...ne znam, treba neko uredjene u kom bi se manje kralo :D ( kakv zakljucak) :D i onda bi sve bilo oke!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 16:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Izvini sto pisem nesto sto nema veze sa tim tvojim pitanjem o privatizaciji,ali ne mogu da ne prokomentarisem ovu najavu borcevog navijaca da su sutra cijene ulaznica 3,6 i 8 km. Ako je to tacno,a ja mu vjerujem,onda yebe lud zbunjenog jer na plakatima u gradu pise da su cijene 5,8 i 12 km!!!

Borcev_navijac,ispitaj o cemu se radi,i konacno postavite za sefa marketinga nekoga ko hoce da radi svoj posao.Ovaj koji vam je trenutno zaduzen za taj segment,nije nimalo dorastao zadatku.

Eto toliko,a kasnije cu ako stignem napisati nesto i o privatizaciji.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
malo je smjesno,a pomalo i tuzno....pitam ja druga... "sutra borac u 20h protiv slavije,jel idemo"...znas sta mi kaze lik??? "jbo borac,ulaz 5km bio sam predhodne 2 pravo se isfurao, odoh na fortunu za 5km se kupam cjeli dan ulaz 3km i ostane mi za kafu i tiket".

pa eto....samo da podjelim sa vama (cini mi se) razmisljenje velikog broja sugradjana...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
baki je napisao:
malo je smjesno,a pomalo i tuzno....pitam ja druga... "sutra borac u 20h protiv slavije,jel idemo"...znas sta mi kaze lik??? "jbo borac,ulaz 5km bio sam predhodne 2 pravo se isfurao, odoh na fortunu za 5km se kupam cjeli dan ulaz 3km i ostane mi za kafu i tiket".

pa eto....samo da podjelim sa vama (cini mi se) razmisljenje velikog broja sugradjana...

Ништа то није чудно.. Погледај нпр. Партизан у кошарци...
На ЕЛ утакмица пуна крцата дворана, а на утакмицама НЛБ лиге пар стотина људи... Није тај проблем само код нас...
Ја сам скоро апеловао на снижење цијене улазница, не због цебе јер ја уредно платим карту и не шлепам се на полувремену као неки, већ управо због тих повремених навијача. Јбга, ипак је љепше видјети пун стадион, па макар и са тим "навијачима".

Ај Борац!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma joj ljudi nisu pare problem uopste,problem je ljenost ljudi,eto samo to i nista vise!Kazu ljudi skupo im dati 5 km za istok,pa jebem mu mater je l postoji clanska karta Lesinara koja je cini mi se 25 maraka?Je l postoji?Postoji!I uopste nije namjenjena samo za clanove grupe,vec za sve dobre ljude i simpatizere koji hoce da jeftinije prodju za ulaznice,a istovremenu da malo potpomognu grupu uzimanjem te iste clanske!A da ne govorim ostale pogodnosti koje pruza...

Dakle eto ima 15 utakmica kod kuce,clanska je 25 km,sto znaci da karta izadje 1,66 KM!E sad drugo je sto su ljudi ljencuge i prokleti,pa ne razmisljaju joj jesam glup sto ne uzmem clansku i ustedim sebi bruku kesa,nego im je zao i dati tih 25 jebenih maraka odjednom!Nas je mentalitet to...nista drugo. :x

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]