Pozdrav drugari. Nisam pisao nekoliko dana iz nekoliko razloga. Itenzitet pisanja je opao što je potpuno normalna stvar. Ako se sjetimo postova koji su pisani kada je itenzitet pisanja bio puno jači, sjetićemo se i razloga. Lala Džimi i rekonstrukcija stadiona kao i evropska utakmica. Situacija u klubu je tada bila potpuno drugačija i realno veliki broj ljudi nije bio zadovoljan šefom struke kao što je i dobar dio ljudi sumnjao u rekonstrukciju i ekipe i stadiona.
Već sam jednom rekao kako je ova uprava ipak pokazala kako neke stvari mogu da se rade. Kako jedan naš drugar reče citiram: 'za sad se samo zagrebalo po površini'. kraj citata
Moram takođe da naponemem da je sada puno manje razloga za kritiku a ipak je kritika nešto što je uticalo na veliki broj postova. Ekipa je uspjela koliko toliko anulirati kiseve protiv Širokog i Veleža. Vlado Jagodić je uspio 'oporaviti' tim i igra polako dobija ton.
Biće jako zanimljivo vidjeti koji će sastav početi protiv Slavije jer kako Vlado reče biće kazni za igrače koji su igrali prvo poluvrijeme protiv Vrbasa.
Ako je suditi po jučerašnjem treningu ekipa će izgledati ovako: (dilema je na desnom boku)
---------------------Avdukić--------------------
-Stupar (Damjanović)----Trivunović----Ćorić----Puzigaća-
-------------Raspudić-------Stančeski------------------
----------------------Vukelja------------Mikić----------
-------Stajić-------------------------------------------
---------------------------Nikolić---------------------
Milsim da ekipa i dalje ima puno problema kad igra sa jednim zadnjim veznim. Ali isto tako mislim da će Vlado na mini pripremama uspjeti u naumu da ekipa kući igra sa jednim a na strani sa dva.
Maletić? Ako potpiše a mislim da hoće, on bi mogao sam držati čitavu desnu stranu.
A cijene ulaznica neću komentarisati o tom sam već jednom pisao i dalje mislim da je 12 KM optimalna cijena za VIP ložu. Takođe sam objasnio da ako volite Borac te pare vam neće 'uništiti' budžet.