banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 09:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2010, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jagodić: Pročitali smo ih, Ibraković: Težak poraz
Ishodom večerašnje utakmice u Zenici bio je prezadovoljan trener Borca Vlado Jagodić, za razliku od njegovog kolege Abdulaha Ibrakovića

Jagodić, za razliku od njegovog kolege Abdulaha Ibrakovića.

“Ovo su velika tri boda za nas, posebno ako se zna ako smo iz jedine opasne situacije uspjeli pogoditi mrežu Bilobrka. Pročitali smo igru Čelika i onda nam je uspio taj jedan kontranapad koji nam je donio veliku pobjedu”, izjavio je Jagodić.

Abdulah Ibraković je rekao:

“Težak poraz u teškom trenutku i to nakon nesretnog poraza od Sarajeva. Umor nas je stigao i nakon ovoliko promađenih šansi stigla nas je kazna. Čestitam Borcu na pobjedi, mi moramo otkloniti opasnosti u napadu”, izjavio je Ibraković.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mi moramo otkloniti opasnosti u napadu”, izjavio je Ibraković.

LOOOL

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D

Iskreno, nisam ni citao sta je njihov trener nadrobio. Vazno je da Vlado daje odmjerene izjave.
Dakle, imali smo jednu sansu iskoristili je i to je to, nema filozofiranja.

I prvi raport sa utakmice (Celikov navijac):

i šta sad?
da li uopšte trebam da čekam, da pročitam izvjavu "roba Božijeg"?
"vidjeli ste cijelu utakmicu smo napadali, ali nismo imali sreće" da, možda niste imali sreće, ali niste i imali neke prilike
"bolje igramo na strani" to smo se mi navijači posebno uvjerili. jbt. nekad treba po cijela sezona da donesete bod.
" ipak su se igrači istrošili, poslije šokantnog poraza i nismo se stigli oporaviti". pa ne igrate utakmicu svaku noć. hajte malo u rudnik ili kramp u ruke, pa kopajte kanale. tamo zarađujte tih nekoliko hiljada maraka mjesečno, pa bi vidio kako se ne stigneš odmoriti.

nisam se nešto oglašavao po pitanju pojačanja. nisam od svog posla stizao nešto puno da pišem po forumu.
evidentno je da su se "na silu" dovodili neki igrači. moralo, ali baš moralo se uraditi mnogo više da se dovede Hadžić. na kraju je samo konstatovano, eto zeznuo nas je. pare od Đafića i Adilovića bi sigurno zalegle. onda nam je cijelo ljeto pričana priča, kako eto nema šanse da Salčinović se vrati. "on je pod ugovorom sa Lechom, vrača se zu Sajdenfjord(ili tako nekako), ako ne tamo sigurno ide u inostranstvo". da, otišao je u "inostranstvo" u Hercegovinu, a to nije Bosna.

eto dosta za sada od mene, ljut sam ljut...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Schlager je napisao:
savke-bl je napisao:
Данас вас нема нигдје, а сад кад смо узели, сви се сјатили на форум. Рекао сам да од Зенице креће побједничка серија. Надам се да ће се то и остварити кроз наредних пар кола. Славију морамо добити. АЈ БОРАЦ!!!

Ma nemoj!

A gdje si ti dok smo mi navijali citavu utakmicu i drhtali svakih 30 sec pred onaj sugavi refresh!

Vodas picice po gradu,dodjes na net,vidis rezultat i djelis lekcije :D

Јбг, нисам био код куће(из којих разлога, то се тебе не тиче), тако да нисам могао ни писати, али сам пратио резултат на разне начине. Видим данас и ових пар дана живе душе нема на форуму, па реко шта је рећи. Видимо се на Градском против Славије! 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jesu Lešinari izašli prije kraja ili istjerani...
A što se tiče navijanja oni baš navijaju kao da ih utakmica ne zanima, mogli bi malo više vršiti pritisak na sudije i protivnika, više učestvovati u utakmici a ne kao da su došli da otpjevaju i razgule toliko o tome mada su respektabilna navijačka grupa po mnogo čemu ali mi taj repertoar dugačkih pjesmica i ponavljanje do iznemoglosti nije baš OK

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jbg,to je sad moderno,oni furaju svoj fazon i boli ih q...

A pritisak na goste i sudije cemo vrsiti mi. Ja se uvijek promukao vratim sa utakmice jer galamim na sve redom kad vec ne smijem kuci na zenu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Borac u srcu je napisao:
A što se tiče navijanja oni baš navijaju kao da ih utakmica ne zanima, mogli bi malo više vršiti pritisak na sudije i protivnika, više učestvovati u utakmici a ne kao da su došli da otpjevaju i razgule toliko o tome mada su respektabilna navijačka grupa po mnogo čemu ali mi taj repertoar dugačkih pjesmica i ponavljanje do iznemoglosti nije baš OK

ja sam prvo ljut sam na sebe sto nisam isao na tekmu...jbni posao moralo se radti pa ga jbi....a tako mi krivo...ne sad sto smo dobili..nego bas mi se islo...

evo ja cu pokusati da ti odgovorim....sudija daj znak za pocetak tekme, L87 krecu sa pjesmom... "svaki puttt stojim ovdje srecan zbog tbe.moj srce kuca najbrze..." i nemos odjednom prekidati pjesmu da bi izvizdao sudiju koji je digao ofsajd i onda nastaviti pjevati..em se poslije nista ne bi uklopilo ovaj bi pjevao ovo-onaj ono... a nesmozes krenuti pjesmu od pocetka... ne bi nikad pjesmu otpjevao do kraja...
p.s. citam na ovom zelenom forum da su zenicani nezadovoljni (a kako ne bi i bili) kazu za L87 da su dosli u finom broju i da su cjelu tekmu pjevali "repu blika srpska le..borac dolazi iz nje.." i "noz zica srebrenica" sto moram priznati da se odavno nije pjevalo-skandiralo..bio sam na par tekmi i u sarajevu i u tuzli-travniku al nismo to pjevali...ne znam dal da im vjerujem al eto..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Jbg,to je sad moderno,oni furaju svoj fazon i boli ih q...

A pritisak na goste i sudije cemo vrsiti mi. Ja se uvijek promukao vratim sa utakmice jer galamim na sve redom kad vec ne smijem kuci na zenu :D

Pa dobro ti vršiš odličan pritisak :D ali da i oni zviznu koji put bilo bi spektakularnije, mnogo puta se desilo da damo gol ili igrači kad uzmu utakmicu otrče do njih a oni pjevaju svoje i ne obraćaju pažnju, ne znam ali meni nekad monotono

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Schlager
Ti to ovako radis? :D Doduse, ovaj urla protiv svojih igraca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tTFOncppkJg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
Borac u srcu je napisao:

ja sam prvo ljut sam na sebe sto nisam isao na tekmu...jbni posao moralo se radti pa ga jbi....a tako mi krivo...ne sad sto smo dobili..nego bas mi se islo...

evo ja cu pokusati da ti odgovorim....sudija daj znak za pocetak tekme, L87 krecu sa pjesmom... "svaki puttt stojim ovdje srecan zbog tbe.moj srce kuca najbrze..." i nemos odjednom prekidati pjesmu da bi izvizdao sudiju koji je digao ofsajd i onda nastaviti pjevati..em se poslije nista ne bi uklopilo ovaj bi pjevao ovo-onaj ono... a nesmozes krenuti pjesmu od pocetka... ne bi nikad pjesmu otpjevao do kraja...
p.s. citam na ovom zelenom forum da su zenicani nezadovoljni (a kako ne bi i bili) kazu za L87 da su dosli u finom broju i da su cjelu tekmu pjevali "repu blika srpska le..borac dolazi iz nje.." i "noz zica srebrenica" sto moram priznati da se odavno nije pjevalo-skandiralo..bio sam na par tekmi i u sarajevu i u tuzli-travniku al nismo to pjevali...ne znam dal da im vjerujem al eto..

Cool, poštujem ima i toga, mada mora se priznati da su poprilično "uigrani odnosno ujednačeni" što bi se reklo

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
јан_де je napisao:
Ваљда ће следеће коло бити много боља посјета него против Вележа.... Идемо одерат Славију!

Nadam se mada mislim da publiku ne tjeraju toliko loše igre koliko astronomske cijene ulaznica kao da još uvijek igramo Evropu. Svaka marka dole hiljadu gledalaca gore

da,nazlost je tako..ja prvi mogu da nabrojim "x" primjera...mada kad skonas 5 km za 14 dana i nije strasno (ko ne ide u goste) al jbg,opet je nekom i to puno jes kao sto se disilo da smo izgubili ili ovo 1-1 protiv veleza... moj komsija i danas oplakuje cenera sto je dao protiv svajcaraca...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
Borac u srcu je napisao:
јан_де je napisao:
Ваљда ће следеће коло бити много боља посјета него против Вележа.... Идемо одерат Славију!

Nadam se mada mislim da publiku ne tjeraju toliko loše igre koliko astronomske cijene ulaznica kao da još uvijek igramo Evropu. Svaka marka dole hiljadu gledalaca gore

da,nazlost je tako..ja prvi mogu da nabrojim "x" primjera...mada kad skonas 5 km za 14 dana i nije strasno (ko ne ide u goste) al jbg,opet je nekom i to puno jes kao sto se disilo da smo izgubili ili ovo 1-1 protiv veleza... moj komsija i danas oplakuje cenera sto je dao protiv svajcaraca...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
@Schlager
Ti to ovako radis? :D Doduse, ovaj urla protiv svojih igraca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tTFOncppkJg[/youtube]

E,upravo tako,kao da su mene uslikali,samo sto ja galamim samo na sudije i protivnicke igrace.A na nase samo kad osjetim nezalaganje.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos jedan Celikov:

Bio na utakmici, da sam razocaran, normala da jesam. budem ja razocaran i kad Celik u prijateljskoj izgubi. Momci su se trudili. Imali smo 2-3 dobre sanse, ali Adilovic, nije ni jednom u gol od tih sansi opalio. Citavo drugo poluvrijeme presing na igrace Borca, koji su vecinu tog drugog bili u svojoj polovici, ali nismo imali previse sansi iz tog presinga. Borac, odigra rutinsku kontru i ****. Cestitat Borcu, a mi se koncentrisati na iduce kolo.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Simpatizer je napisao:
Jos jedan Celikov:

Bio na utakmici, da sam razocaran, normala da jesam. budem ja razocaran i kad Celik u prijateljskoj izgubi. Momci su se trudili. Imali smo 2-3 dobre sanse, ali Adilovic, nije ni jednom u gol od tih sansi opalio. Citavo drugo poluvrijeme presing na igrace Borca, koji su vecinu tog drugog bili u svojoj polovici, ali nismo imali previse sansi iz tog presinga. Borac, odigra rutinsku kontru i ****. Cestitat Borcu, a mi se koncentrisati na iduce kolo.

Симпатизер није фазон да само читаш :tongue: :D

мислим да су се пожелили твојих коментара :evil3:
подршка Ћорсовићу :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Jos jedan Celikov:

Ma nek smo mi pobjedili pa nek ide u k..c, ko je.e igru. A oni nek se koncentrišu na šta hoće ali boriće se za opstanak kao i uvijek od kad ja pratim ovu krš ligu, uvijek proglase sebe nekim favoritima a onda vide da su zreli za 2. ligu pa ih štela spasi i tako ukrug

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Konačno da ekipa pokaže da ima potencijala, teško će ko ove sezone nositi bodove sa Bilinog Polja, e sada, da mi nismo kiksali ove bodove kod kuće, moglo bi se reći da bi ovo prvenstvo već bilo nezanimljivo, jer očigledno je da ćemo se mi tek podizati u formi, a još ako bog da potpiše i Maleta, tek onda će naša kontra biti ubitačna, a i ovdje je kontru najbolje istrčao Puzi i namjestio je Nikoliću, nek je i njega krenulo, a posebne čestitke naravno gospodinu Jagodiću jer je imao strpljenja da ga sačeka... svaka čast momcima...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo ja cu da pohvalim avdukica....

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:naka: :naka: :naka:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 21 Avg 2010, 23:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 22:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma kada sa ovakvog gostovanja ekipa donese bodove onda pohvale idu svima koji su igrali, a sada dal je zasluženo ili ne, ebiga, piši bodove, trebaće nam, jel ono mumi preselio na klupu, molim malo više detalja, nisam baš sve upratio...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]