Schlager je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
RBA,ti si tvrdoglaviji od Marica....Bar kad je Graha u pitanju
Bas si se zainatio da za njega nema mjesta u timu,ali vrijeme ce ti pokazati koliko grijesis,i koja je on klasa za Sakana i ostale koje forsiras.
Bez veze je sad da se ubjedjujemo,vrijeme ce pokazati.
Nisam, nego sam vodio logikom da je ovo ipak teško gostovanje sa velikim pritiskom na igrače (10 000) ljudi itd itd, a njegov najveći problem je to, ipak Bilino polje nije poligon za probe, nego vruće gostovanje, naravno to je moje mišljenje, takođe, i onih tridesetak minuta koje je odigrao je pokazalo da mu je fizička pripremljenost na dosta niskom stepenu, razumljivo nakon teške povrede, znači imao je onaj jedan "tunel" nakon toga dribling, ali onda i netačno dodavanje... dakle njegovo vrijeme će tek doći nije on još uvijek za ovako teška gostovanja, naravno to je moje mišljenje... Sakan je neopravdano izbačen iz startnih 11 i mislim da će se sada vratiti...
Da je ovo napisao neko koga ne shvatam ozbiljno,prešao bih preko ovoga posta,ali pošto tebe cijenim,zamolio bih te za obrazloženje tvrdnje da igrač nije fizički spreman za 25 minuta igre,i to igrač koji je prošao kompletne pripreme bez ikakve poštede i koji uz to ima 18 godina?
Ma vidi, evo ti primjer je bio protiv Veleža, 90+, korner za Borac ispod istočne tribine, odluka je da ga ispuca mali Graha, i on kreće iz 16 metara, ali jedva hoda i trebalo mu je dvadesetak sekundi da dođe do lopte... On je igrač koji je ušao sa klupe i po toj logici trebalo je da punim sprintom ode do korner zastavice jer je naša čitava ekipa već bila u šesnaestercu, dakle nije bilo potrebe da čeka halfove da dođu na skok..
Ovaj detalj je za mene bio toliko upečatljiv da sam zato i pao pod utisak da nije u top trkačkoj formi, daj bože da griješim, ali do sada ste mogli skontati da ja fudbal gledam "nekim" drugim očima...
Znači, on nije samo ušao da donese promjenu ritma utakmice, nego i da sebi obezbjedi mjesto u prvih 11, pa je stoga trebao da preore tereni da pokaže kako je zaslužio mjesto u prvih 11, nažalost po meni nije pokazao ništa što bi mene ubjedilo da je on sazreo za starstnu postavu, mada Vlado odlučuje, pa ćemo vidjeti...
Možda može dvadesetak minuta da igra, ali za prvih 11 moraće još mnogo znoja da prolije...