banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Slučajno ih vidio na smeaforu, hahahaha, da ste vidili šta mu radi u po bijela dana i to na ulici, nebi ni vi igrali, jebeš fudbal, hahahaha... a znaš kako, inače su djevojke fatalne za fudbalere, ubijaju im psihu, znaš karantin, pa pripreme, pa ovo ono, on jadan lupa mozak, gdje je ona itd itd itd, pa onda u svoj toj frci zaboravi da igra fudbal... Ima dosta takvih primjera u svijetu, ne samo kod nas, pa dovoljno ti je da su većina velikih ili uspješnih fudbalera ušli u brak sa 19 ili 20 godina, ima i onih drugih, ali njih je manje, e sada što poslije malo šaraju, ebiga, ali uglavnom osjeća sigurnost tj porodicu iza sebe...

A možda ćelu i nije trebalo otjerati :lol: Mislim da bi on odlično odrađivao posao privatnog detektiva :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
batica je napisao:
znaci Stane nam se zaljubio :lol: ...a profesionalizam na stranu! mozda ce on ko Bekam sad da otvori neku musku kolekciju nekog rublja i parfema :D...

Ma nije se zaljubio nego samo počeo da guzi :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Čađo je napisao:
batica je napisao:
znaci Stane nam se zaljubio :lol: ...a profesionalizam na stranu! mozda ce on ko Bekam sad da otvori neku musku kolekciju nekog rublja i parfema :D...

Ma nije se zaljubio nego samo počeo da guzi :D :D :D

ma da je samo poceo da guzi bio bi pun samopouzdanja. ipak po tvrdnjama RBA treba je ko zmaj i onda kad to guzis moras biti zadovoljan sobom, a sad sto nemas snage za cijelu utakmicu jbga igras bar jedno poluvrijeme :D :D . nego covjek je odsutan kao sto kaze RBA razmisja gdje ona luta :lol:...ljubav!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica je napisao:

Pa eto, možda je to najbolja definicija, jer ipak i fudbaleri žive živote kao i mi koji ih gledamo, oni se i raduju i tuguju i zaljubljuju i odljubljuju, asve to sigurno utiče na to kako igraju na terenu, e sada što nas ti njihovi problemi ne interesuju, to je druga stvar... :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

batica je napisao:

Pa eto, možda je to najbolja definicija, jer ipak i fudbaleri žive živote kao i mi koji ih gledamo, oni se i raduju i tuguju i zaljubljuju i odljubljuju, asve to sigurno utiče na to kako igraju na terenu, e sada što nas ti njihovi problemi ne interesuju, to je druga stvar... :wink:

trebali su ga upozoriti da dolazi u grad u kojem zene zare i pale ...da bar bude spreman koliko toliko (ako mu je treba iz BL-predpostavljam da jeste)

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:26 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
batica je napisao:

trebali su ga upozoriti da dolazi u grad u kojem zene zare i pale ...da bar bude spreman koliko toliko (ako mu je treba iz BL-predpostavljam da jeste)

Pa nemam pojma dal je iz B.L., ali eto ja sam ih vidio iz auta, zaista izgleda odlično, jer je kod njega izraziti pad u igri, pa mislim da je ljubav u pitanju...
A kolega mi reče da ni juče nije bio u prvih 18, bar prema izmjenama, eto, možda sam se pravirio kada sam mislio da je on u kombinaciji...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Schlager je napisao:
RBA,ti si tvrdoglaviji od Marica....Bar kad je Graha u pitanju :D

Bas si se zainatio da za njega nema mjesta u timu,ali vrijeme ce ti pokazati koliko grijesis,i koja je on klasa za Sakana i ostale koje forsiras.

Bez veze je sad da se ubjedjujemo,vrijeme ce pokazati.

Nisam, nego sam vodio logikom da je ovo ipak teško gostovanje sa velikim pritiskom na igrače (10 000) ljudi itd itd, a njegov najveći problem je to, ipak Bilino polje nije poligon za probe, nego vruće gostovanje, naravno to je moje mišljenje, takođe, i onih tridesetak minuta koje je odigrao je pokazalo da mu je fizička pripremljenost na dosta niskom stepenu, razumljivo nakon teške povrede, znači imao je onaj jedan "tunel" nakon toga dribling, ali onda i netačno dodavanje... dakle njegovo vrijeme će tek doći nije on još uvijek za ovako teška gostovanja, naravno to je moje mišljenje... Sakan je neopravdano izbačen iz startnih 11 i mislim da će se sada vratiti...

Da je ovo napisao neko koga ne shvatam ozbiljno,prešao bih preko ovoga posta,ali pošto tebe cijenim,zamolio bih te za obrazloženje tvrdnje da igrač nije fizički spreman za 25 minuta igre,i to igrač koji je prošao kompletne pripreme bez ikakve poštede i koji uz to ima 18 godina?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:45 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:
RBA,ti si tvrdoglaviji od Marica....Bar kad je Graha u pitanju :D

Bas si se zainatio da za njega nema mjesta u timu,ali vrijeme ce ti pokazati koliko grijesis,i koja je on klasa za Sakana i ostale koje forsiras.

Bez veze je sad da se ubjedjujemo,vrijeme ce pokazati.

Nisam, nego sam vodio logikom da je ovo ipak teško gostovanje sa velikim pritiskom na igrače (10 000) ljudi itd itd, a njegov najveći problem je to, ipak Bilino polje nije poligon za probe, nego vruće gostovanje, naravno to je moje mišljenje, takođe, i onih tridesetak minuta koje je odigrao je pokazalo da mu je fizička pripremljenost na dosta niskom stepenu, razumljivo nakon teške povrede, znači imao je onaj jedan "tunel" nakon toga dribling, ali onda i netačno dodavanje... dakle njegovo vrijeme će tek doći nije on još uvijek za ovako teška gostovanja, naravno to je moje mišljenje... Sakan je neopravdano izbačen iz startnih 11 i mislim da će se sada vratiti...

Da je ovo napisao neko koga ne shvatam ozbiljno,prešao bih preko ovoga posta,ali pošto tebe cijenim,zamolio bih te za obrazloženje tvrdnje da igrač nije fizički spreman za 25 minuta igre,i to igrač koji je prošao kompletne pripreme bez ikakve poštede i koji uz to ima 18 godina?

Ma vidi, evo ti primjer je bio protiv Veleža, 90+, korner za Borac ispod istočne tribine, odluka je da ga ispuca mali Graha, i on kreće iz 16 metara, ali jedva hoda i trebalo mu je dvadesetak sekundi da dođe do lopte... On je igrač koji je ušao sa klupe i po toj logici trebalo je da punim sprintom ode do korner zastavice jer je naša čitava ekipa već bila u šesnaestercu, dakle nije bilo potrebe da čeka halfove da dođu na skok..

Ovaj detalj je za mene bio toliko upečatljiv da sam zato i pao pod utisak da nije u top trkačkoj formi, daj bože da griješim, ali do sada ste mogli skontati da ja fudbal gledam "nekim" drugim očima...

Znači, on nije samo ušao da donese promjenu ritma utakmice, nego i da sebi obezbjedi mjesto u prvih 11, pa je stoga trebao da preore tereni da pokaže kako je zaslužio mjesto u prvih 11, nažalost po meni nije pokazao ništa što bi mene ubjedilo da je on sazreo za starstnu postavu, mada Vlado odlučuje, pa ćemo vidjeti...

Možda može dvadesetak minuta da igra, ali za prvih 11 moraće još mnogo znoja da prolije...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma izvinjavaćeš se ti meni jednog dana,zbog neprepoznavanja talenta na vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma izvinjavaćeš se ti meni jednog dana,zbog neprepoznavanja talenta na vrijeme :D

Ma znam ja da je on talent, samo sam eto mislio da Zenica u subotu nije ni vrijeme, a ni mjesto za njega, mada kako ono kažu, velike utakmice rađaju velike igrače, pa eto, možda je i to razlog da ipak bude u prvih 11...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 13:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zadnja dva puta smo pobjedili u Zenici golovima Bilbije koji je tad imao otprilike godina koliko sad ima Graha,tako da sam ja uvijek za guranje mladih lavova u vatru,željnih dokazivanja....Inače,oko Bikija se digla čitava afera (i oko Čupe),Jagodina se žalila zbog nedozvoljenog broja stranaca u Voši (dozvoljeno je 5),a Bata Butorović tvrdi da su obojica u petak dobili državljanstvo Srbije! Luda kuća.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 13:16 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Zadnja dva puta smo pobjedili u Zenici golovima Bilbije koji je tad imao otprilike godina koliko sad ima Graha,tako da sam ja uvijek za guranje mladih lavova u vatru,željnih dokazivanja....Inače,oko Bikija se digla čitava afera (i oko Čupe),Jagodina se žalila zbog nedozvoljenog broja stranaca u Voši (dozvoljeno je 5),a Bata Butorović tvrdi da su obojica u petak dobili državljanstvo Srbije! Luda kuća.

Opet će možda da bude grubo, ali nebih ja sada da poredim Bikija i Grahu, a zaboravio si ko je gurnuo zadnju loptu za gol Bikija u Zenici... aaaaaaaaaa

Znam za taj problem Vojvodine, njima bi najbolej bilo da nama vrate Bikija, ovdje nit je stranac, a brate i igaro bi ko metak, vidi se da je dijete u kontraritmu, a znam da su podnijeli zahtjev za državljanstvo, upravo prije nego je Borac krenuo put Švice, rekao mi stari Biks...

A ovako je bilo http://www.youtube.com/watch?v=ZTP6GqG-f6s

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 14:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Jedno od boljih gostujućuh izdanja lešinara. Nadamo se istoj brojnosti i povoljnom rezultatu,kao i posladnje dvije godine, mada bi bili zadovoljni i sa remijem.
Vidimo se u Zenici.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
lausane vodi 1-0 protiv lok,moskva dokle ovi misle

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 20:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
subzero81 je napisao:
lausane vodi 1-0 protiv lok,moskva dokle ovi misle

Na kraju ce Lozana uzeti Ligu Evrope :D

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Pa toket,na Lozanu. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vuk Mandusic je napisao:
Pa toket,na Lozanu. :angry4:

Ne samo da ti je "Pa toket,na Lozanu",već si se izgleda i napio od muke :D

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
17-godisnji napadac Kouma Babakar dalazi na pozajmicu u Vojvodinu...
... znaci da Bilbija ni ove godine nece dobiti vecu minutazu !!!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

djole BFC je napisao:

neka spakuju Bikija i Cupu i posalju ih na pozajmicu nama, ja ne bi imao nista protiv.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
batica je napisao:
djole BFC je napisao:

neka spakuju Bikija i Cupu i posalju ih na pozajmicu nama, ja ne bi imao nista protiv.

Добро би нам дошли њих двојица...Људи, могу вам рећи да је онај Малетић класа за све ове наше фудбалере. Гледао сам га сад против Наприједа, играчина је права. Само да се више потпише тај уговор.

Шта очекујуте сад у Зеници, да ли можемо до бодова? Надам се и вјерујем да ће Јагодић пробудити ови наше играче, а и да ће они мало више запети. Квалитет имају, само да се коцкице посложе.
........................Авдукић.......................

Ступар.......Петрић.......Лео.......Пузигаћа

..............Распудић........Граховац...........

Стајић........................................Микић

.......................Вукеља.........................

.......................Николић........................

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]