banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2010, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Bosna izgubila u Zagrebu 19 razlike (u rukometu,ne u kosarci :D ),tako da ako ove godine ne uzmemo titulu,necemo nikad! Pod hitno dovesti dva dobra igraca na deficitarnim pozicijama,i prekucati ligu!

ми смо тренутно ту негдје са Босном, а замисли колико је онда Загреба јачи кад је одерао Босну са 19 разлике...
не знам какво је финансијско стање у клубу, али се слажем са тобом да би се са два квалитетна појачања могло проћи кроз ову лигу без проблема

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Побједили смо Грачаницу у гостима 38:26
у недељу играмо кући са Извиђачем.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Против Грачанице очигледно лаганица. Надам се да је Марка одмарао главне играче и да ће сви бити спремни за дерби против Извиђача.

У недјељу сви у дворану да подржимо Борац!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
У колико сати у недељу?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
У колико сати у недељу?

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 543&ref=mf
:wink:

ЕДИТ: за оне који немају фејс, у 18 часова у недјељу :)

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 01:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ja kontao ove sezone ce Borac biti malo ozbiljniji sa markovicem...medjutim to je na istom nivou kao prethodnih godina...valjda ce se pojacati do regionalne lige...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ravnogorac je napisao:
Ja kontao ove sezone ce Borac biti malo ozbiljniji sa markovicem...medjutim to je na istom nivou kao prethodnih godina...valjda ce se pojacati do regionalne lige...

:lol: :lol: :lol:
??
pratis ti rez?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Stvarno bi bilo fino da napunimo dvoranu u nedelju u šest.
Zaslužili su momci svojim partijama ove polusezone.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
naravno.
pozdrav cijeloj ekipi, a posebno mom Karacicu!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Ravnogorac je napisao:

:lol: :lol: :lol:
??
pratis ti rez?

Koje rezultate?Za tebe je poraz od madjara sa 10 razlike korak napred.Svake godine drugo mesto ne moze da se predstavlja kao uspeh za klub kao sto je Borac.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 13:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ravnogorac puno ocekujes ako si mislio da cemo pocistiti sa terene ekipu koja ima 3 puta veci budzet i koja je na vrhu madjarske lige zajebao si se

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 13:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
Ravnogorac puno ocekujes ako si mislio da cemo pocistiti sa terene ekipu koja ima 3 puta veci budzet i koja je na vrhu madjarske lige zajebao si se

Naravno da nisam ocekivao da cemo ih samljeti,ali sam ocekivao dostojniji otpor.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ravnogorac, je li dolazis ti na utakmice RK Borac? Ako je odgovor potvrdan, reci mi gdje sjedis. Posto znam sva 43 redovna navijaca. Imenom i prezimenom... I onda se neko cudi kako Borac ne moze bolje od drugog mjesta... Bosnina utakmica?! Gori sveta zemlja... Nema tu puno polemike. Krivi smo mi, a ne oni momci sto treniraju 2 puta dnevno ili uprava ili Marka... Nemamo para za velike igrace, ali mozemo bar imati punu dvoranu. Mozemo, ali ocigledno necemo.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
чек чек, полако.
неће се ништа промјенити са тим што ће неко неког нападати.
нити је равногорац крив за празну дворану, нити било ко други сем управе која је задњих пар година катастрофално радила, држала оног "будака" на клупи како би се Ђого и он талили (јавна тајна).
наравно да људи неће долазити у таквој атмосфери. е сада мало се почело радити, доведен је квалитетан тренер, али наравно да не може преко ноћи све да се промјени.
мора се још много више радити, мора се увјерити публику коју су буквално отјерали да је могућ потпуни препород, у шта ја искрено сумњам са овом гарнитуром.
када се све коцкице посложе онда ће и дворана бити пунија.

у недјељу је можда и најважнија утакмица у овој сезони за Борац.
са побједом многе ствари се кристалишу.
надам се пристојном броју и побједи.

могла се и ова утакмица мало боље рекламирати, али изгледа да се за неке са европом завршава сав маркетиншки рад (мислим и на ФК и РК).

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa sigurno bi igraci bili motivisaniji da je dvorana svaku tekmu puna...al ne mogu ja svojim grlom da nadoknadjujem necije neznanje na terenu...cuj krivi navijaci sto Borac ne moze do prvog mesta gdje tu logika :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OK, ajmo ovako. Borac NEMA novca da kupi 3-4 prava igraca. Jedva smo Melica uhvatili...
Ostatak igraca je nasa skola. Mahom. A dvorana je stalno prazna. Nije isto igrati pred 2000 ljudi i pred 200 ljudi. Ko je po tebi kriv sto Borac ne moze do prvog mjesta?!
Cijena ulaznice je 0 KM vec duzi niz godina i opet dzaba. Nece raja u dvoranu, pa da ih puskom tjeras.
Pa da je neka mizerna cijena ulaznice, 3KM, da dodje barem hiljadu ljudi. 15ak utakmica ove godine u dvorani... I to je 40-50.000 KM. Ali posto se dvorana ne moze iole napuniti, mora ulaznica biti besplatna... A kad je evropska utakmica, onda su svi tu. I neka su. Ali mogu doci na jos koju domacu utakmicu. Protiv Izvidjaca sad u nedjelju. Lagano, u 6 sati u dvoranu i podrzis Borac.
Borac ne moze biti ispred Bosne jer su ovi finansijski, kadrovski, igracki jaci. I imaju podrsku navijaca.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мађарски савез изричито забранио својим клубовима улазак у Регионалну лигу!
Тако да, ништа од Мађара.

Сад ће вјероватно и Јанези почети да серендају, и адиос Регионална лига....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
OK, ajmo ovako. Borac NEMA novca da kupi 3-4 prava igraca. Jedva smo Melica uhvatili...
Ostatak igraca je nasa skola. Mahom. A dvorana je stalno prazna. Nije isto igrati pred 2000 ljudi i pred 200 ljudi. Ko je po tebi kriv sto Borac ne moze do prvog mjesta?!
Cijena ulaznice je 0 KM vec duzi niz godina i opet dzaba. Nece raja u dvoranu, pa da ih puskom tjeras.
Pa da je neka mizerna cijena ulaznice, 3KM, da dodje barem hiljadu ljudi. 15ak utakmica ove godine u dvorani... I to je 40-50.000 KM. Ali posto se dvorana ne moze iole napuniti, mora ulaznica biti besplatna... A kad je evropska utakmica, onda su svi tu. I neka su. Ali mogu doci na jos koju domacu utakmicu. Protiv Izvidjaca sad u nedjelju. Lagano, u 6 sati u dvoranu i podrzis Borac.
Borac ne moze biti ispred Bosne jer su ovi finansijski, kadrovski, igracki jaci. I imaju podrsku navijaca.

Prvo iskljucivi krivci za dobre i lose rezultate su uprava i igraci niko drugi...Drugo u pravu si da je kod nas narod samo tu kad cvetaju ruze i kad se igraju atraktivne utakmice...al ne moze se narod privuci bez marketinga i rezultata koji su svake godine manje-vise isti...znaci nema iskoraka,napretka koij bi doveo publiku za stalno...Trece Bosna ima najveci budzet, ali to ne treba biti alibi nasim igracima i upravi...msm nije drugo mesto neuspeh al definitivno ni podvig...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Igraci igraju na svom maksimumu. Ne moze on biti kriv sto ne moze istrcati 100m za 11 sekundi, ili skociti sa 10m u gol. Oni daju sve od sebe. Pa nije ovo Kiel, da mu je samo prvo mjesto uspjeh... RK Borac moze zaraditi pare na par nacina. Prodajom igraca, sto nam ne treba sigurno; sponzorskim ugovorima, reklamama drugih firmi/preduzeca/banaka itd. i prodajom dresova/suvenira/ulaznica... Nece niko da reklamira svoju firmu i da daje ogroman kes, ako ce tu reklamu vidjeti 200-250 ljudi u 15 dana. Dolaskom navijaca na tribine, dolaze pare u klub. To je bar jednostavno. Mogu se sloziti da je marketing RK gola voda. Ali tako je svuda. Marketing/reklamiranje je kod nas na najnizem nivou. Pogotovo u sportu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Мађарски савез изричито забранио својим клубовима улазак у Регионалну лигу!
Тако да, ништа од Мађара.

Сад ће вјероватно и Јанези почети да серендају, и адиос Регионална лига....

Bas steta... Radovao sam se toj ligi. Steta, steta, steta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]