banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120069 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neki dan sam razmisljao,ako su vec trazili mjesto u klubu za Klibera,trebali su mu dati da bude-sef strucnog staba,ne bi nista mogli izgubiti :D :D

Ali nadajmo se da ce nas Maric sve demantovati,kao sto nas je uprava demantovala.Ruku na srce,sa onakvim veznim redom i onakvim golmanima,ne bi se nijedan trener proslavio.

Sad mozda kapiram i onu rasprodaju tima od strane uprave,mozda su ljudi jednostavno dobili informaciju da nije red na srpski klub da bude sampion,pa su odlucili napraviti strategiju za ovu godinu,kad je na nas red...

U tom uvjerenju me ucvrscuju i onakva nezainteresovanost Sirokog za bilo sta osim Evrope,a imali su daleko najjaci tim,jednostavno,ljudi znaju pravila...

Ovu misao sam izbjegavao na onom forumu napisati,jer mozete zamisliti koliko bi se stotina Zeljovaca pojavilo da kaze da nisam normalan i da su oni dream team,ali mi to ne mozemo podnijeti :cry:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Neki dan sam razmisljao,ako su vec trazili mjesto u klubu za Klibera,trebali su mu dati da bude-sef strucnog staba,ne bi nista mogli izgubiti :D :D

Ali nadajmo se da ce nas Maric sve demantovati,kao sto nas je uprava demantovala.Ruku na srce,sa onakvim veznim redom i onakvim golmanima,ne bi se nijedan trener proslavio.

Sad mozda kapiram i onu rasprodaju tima od strane uprave,mozda su ljudi jednostavno dobili informaciju da nije red na srpski klub da bude sampion,pa su odlucili napraviti strategiju za ovu godinu,kad je na nas red...

U tom uvjerenju me ucvrscuju i onakva nezainteresovanost Sirokog za bilo sta osim Evrope,a imali su daleko najjaci tim,jednostavno,ljudi znaju pravila...

Ovu misao sam izbjegavao na onom forumu napisati,jer mozete zamisliti koliko bi se stotina Zeljovaca pojavilo da kaze da nisam normalan i da su oni dream team,ali mi to ne mozemo podnijeti :cry:

O tome smo već pričali, znači kada dođe red na jedan od konstitutivnih naroda, bitno je samo da imaš najjaču ekipu od klubova iz svog naroda i onda je sve kako treba, titula ti ne gine...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

O tome smo već pričali, znači kada dođe red na jedan od konstitutivnih naroda, bitno je samo da imaš najjaču ekipu od klubova iz svog naroda i onda je sve kako treba, titula ti ne gine...

ma ne vidim ja jacu ekipu od nase ni u ekipama drugih naroda

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:32 
Bič božji
Bič božji

borcev_navijac je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

ma ne vidim ja jacu ekipu od nase ni u ekipama drugih naroda

hehehehehehe, kako ovo zvuči nevjerovatno....

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Po ovim danasnjim informacijama nasa pjesma u sledecoj sezoni bi trebala biti *JAVA, IGRAMO SA STILOM......* Pa ljudi moji, dali je moguce da smo konacno dcekali da imamo ozbiljne radnike u klubu, samo tako! U pravu ste, do juce smo ih prozivali, ali s pravom, jer od nas zive, jednim dijelom ali ipak i oni su se potrudili da nas obraduju. Raduje me povratak Klibera, ipak je bolje da se on slika neko Fiser, iako i sam Kliber nije posebno rjecit ali ipak je dosta mladji i moze da pruzi puno vise!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika

Na onom forumu postavljao sam ovu sliku za majstore,sad je postavljam za upravu(nadam se da Fišeru neće smetati :D)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:50 
Bič božji
Bič božji

Pa moglo bi biti ono "NA GRADSKOM SA ASTON VILOM"

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

JA u Ponedeljak idem da zakupim svoju stolicu! :D

Bice ovo zanimljivo prvenstvo!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
gennaro je napisao:

hahaha ja se nadam da ce ovo biti jedno vrlo nezanimljivo prvenstvo ( mislim kad su trofeji u pitanju :) )

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 22:59 
Bič božji
Bič božji

borcev_navijac je napisao:
gennaro je napisao:

hahaha ja se nadam da ce ovo biti jedno vrlo nezanimljivo prvenstvo ( mislim kad su trofeji u pitanju :) )

Znači braćo, stiže kaznena ekspedicija iz Ulice Vladike Platona...

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 23:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
gennaro je napisao:

Otići kod Sarača da izgravira pločicu sa imenom

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
ZNAČI SILNI SMO!
:diabloanifire:
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ljudi, odoh ja malo da odspavam, bice ovo previse za danas, nek se malo utisci slegnu! Dosta pozitivnih informacija danas, u ostalim klubovima ce vjerovatno da strijepe od kaznene ekspedicije iz Banja Luke ove sezone ali ipak ja sam za to da se ide korak po korak. Uprava,mislim da to i cini, zvucna imena pristizu u nas klub, stadion se polako sredjuje, mada bi bio zadovoljan da malo ubrzaju. Sjajno bi bilo izbaciti ove svajcarce, i za to uzeti neku paru pa onda u narednom krugu ko god dodje, sa trenutnom ekipom mislim da se nebi osramotili.

Odoh malo da odmaram, pozdrav za prijatelje sa foruma

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2010, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
borac_sampion je napisao:

Mali zeleni vs. zidani od crvene cigle :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 02:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
Čađo je napisao:
Hoće li mali Šipovac doći iz Voše kao "pojačanje"? Nevesinjskog međeda nećeš lako istjerati iz uprave.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 07:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Preuzeto iz FOKUSA!!!!

Radovi kao Skadar na Bojani

Toliko željno iščekivani radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona, ipak, ne idu željenim tokom. Iako niko iz kluba ne želi da zvanično potvrdi tu informaciju, odgovori u stilu - nije do nas, pitajte gradsku upravu - jasno daju do znanja da od evropskih utakmica u Banjoj Luci neće biti ništa. Velelepni objekat kakav je predstavljen na maketama, podsjećajući na predizbornu kampanju, tako će po svemu sudeći zavšiti kao Skadar na Bojani, a navijači i simpatizeri crveno-plave boje Evropu će gledati na "Pecari".

tekst pisao Dragisa Adzic,

Opet sam se zabrinuo zbog ovako direktne konstatacije da od nasih evropskih utakmica u BL nema nista!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ako cemo realno, sanse da igramo u BL su minimalne. Mozda borcev_navijac zna nesto vise? :D Takodje, da li, ako prodjemo Lozanu, mozemo mijenjati stadion i prijaviti nas ako ga u medjuvremenu zavrsimo pa da 3. kolo igramo u BL?
Ja cu ici u Siroki, ali ovo je velika bruka za grad!

Inace, zrijeb za novu sezonu je 1. jula i ne bi bilo lose da u 1. kolu gostujemo nekoj losijoj ekipi, recimo Drini.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Iako i ja imam odredjene sumnje sto se tice stadiona,opet nesto razmisljam,ne treba se vjerovati novinama,eto vidite sta su napisali za Muminovica,a desilo se potpuno suprotno.Odmah se nasmijem,kad se sjetim,kad sam jednom procitao,Boka Raspudic pregovara sa Sarajevom. :lol:

Dakle pricekajmo zadnji rok,mozda ubrzaju radove pred kraj,ko zna.Ljudski se nadati.Licno mislim da ne bi imalo smisla uopste zapocinjati renoviranje da se stvarno ne misli zavrsiti na vrijeme.Onda su fino mogli i sebi i nama olaksati muke i iscekivanje i odmah u startu prijaviti Pecaru.Vidjecemo sta ce da bude...

Koliko ja znam,ne moze mjenjati stadion iz pretkola u pretkolo,jedan kad se prijavi to nam je to...Velika sramota bi bila da se igra na Pecari,pogotovo kad se uzme u obzir da se vremena imalo na pretek,jos se od prvih par kola prosle sezone znalo da ce Borac igrati veliku ulogu u BiH fudbalu.A ni para nije manjkalo.Izgovora nema,jedino neodgovornost.

Sto se pojacanja tice,sto neko rece i da ostanemo na ova tri opet je uprava odradila ogroman posao i iskorak,uz naravno zadrzavanje proslosezonske ekipe na okupu,sto mislim da nam je najveci plus.Ali eto opet nas borcev_navijac obradovao i kaze bice jos potpisa,znaci ekstra,nema sta.

Evo i Boka se vraca,a vidim s nama trenira Milan Sreco,cuo sam da je odlican igrac,sto znaci da cemo imati najjacu odbranu,i najjaci vezni red u ligi.E sad jos da nam je samo jedan rasni golgeter,napadac,na primjer Stajic(zna li iko sta je s njim?),onda bi ekipa bila kompletna i savrsena,s tim da bi imali klupu zvanu perverzija.Nesto razmisljam,onaj mali Kunic stalno postize golove za mladje kategorije,odlican napadac,mozda bi ga trebalo gurnuti u vatru jednom da se vidi gdje je sa velikim momcima.Na kraju krajeva tako je i Bilbija poceo,dobijao sanse na kasicicu,znalacki iskoristio i sad je tamo gdje jeste. :wink:

Dakle napadaci Vukelja,Kajkut,Stajic i Kunic i vise nam ne treba.Tim kompletan,sto rece RBA kaznena ekspredicija. 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
E jesmo mi SRbi cudni.
Ne bih da kvarim atmosferu, ali ljudi pripreme su tek pocele . Maric mora da ih uigra da bi se prosetali premijer ligom. Istina bice jos pojacanja , no treba sve to uigrati , napraviti pravi tim i atmosferu. Nemojte odmah u euforiju ostavite to za kasnije :)
Sto se tice pojacanja za sad zadovoljan. Avduka je siguran golman, nije linijas i zaista rijetko kiksa.
Milan je veliki fajter, jos u Slaviji sam mislio da ce biti odlican, vec smo mogli dovesti i njegovog buraza koji je odlican takodje. Ono sto mi se svidja kod njega je odlican udarac koji cesto koristi.
Mikic je bio moja zelja jos na kraju sezone, znaju to pojedini forumasi sa ss.ba. Iako mator, moze istrcati dvije utakmice ako se dobro spremi. Iskusan, zna sa loptom i ima zadnji pas tako da ce Vukelja napokon imati lopti.
Sreco mi je nepoznanica nakon svih desavanja sa povredom.

I da napadac Stajic ili Matko. Iskreno nadam se Stajic jer Matko bivsi igrac Sareajeva nije puno igrao u Rijeci. Dusko je dobar u kretanju, jedina mana sto je ponekad sebican

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 09:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Brigate BL je napisao:
E jesmo mi SRbi cudni.
Ne bih da kvarim atmosferu, ali ljudi pripreme su tek pocele . Maric mora da ih uigra da bi se prosetali premijer ligom. Istina bice jos pojacanja , no treba sve to uigrati , napraviti pravi tim i atmosferu. Nemojte odmah u euforiju ostavite to za kasnije :)
Sto se tice pojacanja za sad zadovoljan. Avduka je siguran golman, nije linijas i zaista rijetko kiksa.
Milan je veliki fajter, jos u Slaviji sam mislio da ce biti odlican, vec smo mogli dovesti i njegovog buraza koji je odlican takodje. Ono sto mi se svidja kod njega je odlican udarac koji cesto koristi.
Mikic je bio moja zelja jos na kraju sezone, znaju to pojedini forumasi sa ss.ba. Iako mator, moze istrcati dvije utakmice ako se dobro spremi. Iskusan, zna sa loptom i ima zadnji pas tako da ce Vukelja napokon imati lopti.
Sreco mi je nepoznanica nakon svih desavanja sa povredom.

I da napadac Stajic ili Matko. Iskreno nadam se Stajic jer Matko bivsi igrac Sareajeva nije puno igrao u Rijeci. Dusko je dobar u kretanju, jedina mana sto je ponekad sebican

Imaš neku informaciju za ovog igrača? Jesu li stupili sa njim u kontakt ili si samo onako bubno?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120069 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]