korisnik 1111 je napisao:
Radjenovic je svoje odigrao,a nadam se da je i Trninic. Mislim da bi pola ekipe sa foruma bolje vodilo utakmicu i spremilo ekipu. Mi nemamo nijednu akciju da kazemo da je dobra,pa da cemo stvoriti neku sansu za sut. Sve se svodi na individualne prodore. Samo jednom sa igracem vise smo stvorili visak u napadu,kada je Mika to lagano pogodio sa krila.
Наш напад се своди на ово: Трива до Обрада, Обрад до Триве, Трива до Рађеновића, Рађеновић до Триве... и на крају Трива или Обрад покушају неке шутеве, али од тога ријетко кад буде шта.
Рађеновић једно велико НИШТА: у одбрани безвољно, нема неких покушаја да се зауставе играчи Загреба, тренутак кад неко из Загреба иде на њега са бековске позиције, а он се сакрива

И да, обзиром на његову висину: пар пута је имао добру прилику да проба шут са бека, али ниједном се није усудио (не кажем да у току утакмице није шутао, али ништа нарочито). Да напоменем да су играчи Загреба из истих позиција пробијали Ханса и Мирзу (нпр. гол са клипа на 00:45)!
Довољно је рећи колико смо данас играли на крила (а иначе крила нам као играју

) кад смо у једном тренутку добацили Микићу који је не знам ни ја колико био сам на крилу: ''Мирко, да ти кафу донесемо?''

И закључак: број одбрана Мирзе и Ханса је, благо речено, очајан...