banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2010, 00:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sad dodjoh sa Jadrana, pa sam out, sto bi rekao nas narod :)
Je li otislo ono govno Dzimi? Kakva je bila tekma protiv Sirokog? Ocaj? Kolika je kazna za igrace zbog nezalaganja?
Hvala.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 01:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
I ja sam juce stigao sa mora, ali nije mi se dalo nista pisati posto sam podobro izgorio jer na moru przi... Kada sam saznao za rezultat iz Bl tacno sam se s_ ebao, ali kada sam dosao kuci i otisao na sajt kluba i ovde, malo je reci da sam pozitivno iznenadjen maricevom smjenom. Mozda ce nam se dosta toga vratiti dobrog za poraz od Sirokog jer vracen je nas sjajni strucnjak na klupu, a konacno je otisao najnepozeljniji i najomrazeniji trener Borca ikad! Sad treba dati malo vremena da Vlado to uzme pod svoje ruke, uigra ekipu i rezultati stizu... Bilo bi odlicno kad bi uzeli bodove u Zvorniku, ali i remi bi bio solidan. Podrska Vladi Jagodicu!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 07:06 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ok, danas počinjemo reklo bi se od nule, nadam se da će stvari izaći na dobro, danas je trening, ako uspijem da se malo iščupam sa pols aotići ću da pogledam, baš me zanima kako će proteći prvi trening, a još više me zanima sastav stručnog štaba...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 07:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ok, danas počinjemo reklo bi se od nule, nadam se da će stvari izaći na dobro, danas je trening, ako uspijem da se malo iščupam sa pols aotići ću da pogledam, baš me zanima kako će proteći prvi trening, a još više me zanima sastav stručnog štaba...

aj molim te ako uspjes pogledati trening napisi nam rec dvije?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
TaškoBL je napisao:
Sad dodjoh sa Jadrana, pa sam out, sto bi rekao nas narod :)
Je li otislo ono govno Dzimi? Kakva je bila tekma protiv Sirokog? Ocaj? Kolika je kazna za igrace zbog nezalaganja?
Hvala.

Као што видиш Џими је отишао, утакмица је била лоша, за казне не знам.

Него да ти нама ниси остао нешто дужан прије него си отишао на море :D :evil3: :tongue:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

'Bem ti.... Totalno zaboravio... Sad odoh uganjati aparat, pa cu da "metnem" koju sliku...

Kad je trening?!

AJ BORAC!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 09:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
poceo trening prije po'' sata, ako pozuris, mozda i stignes, pa okaci koju sliku

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eve ga:

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

userof5800 je napisao:
poceo trening prije po'' sata, ako pozuris, mozda i stignes, pa okaci koju sliku

Jebaji ga... Tek sad procitah ovo.... Nema veze... Jesu treninzi svaki dan oko cenera ili se mjenja termin... Hocu da pogledam trening ovog tima kad ga ne vodi onaj Jazavac Maric.
Putuj Igumane! :angry1:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2009, 01:48
A sta ce u klubu biti Proko.Cuo sam da i on dolazi

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBn4nOpLUss&feature=player_embedded#![/youtube]

maric odlazi mirne savjesti :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 03 Avg 2010, 10:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo sad dođoh kući sa treninga.

Trening je trajao 75 minuta i radile su se mnoge stvari koje se kod Marića nisu mogli ni zamisliti.

Opet ništa posebno opterećujuće za igrače ali ipak raznovrsnije, zanimljivije uz puno priče i ukazivanja na greške ali i riječi hvale za mnoge igrače.

Gospodin Vlado Jagodić je pokazao da ne postoji prva i druga ekipa tačnije kroz rad na ovom treningu im je pokazano da su oni svi prvotimci.

Treba istaći da je Vlado tražio od igrača da vrate osmijeh na lice već danas a pogotovo nakon subote (nadamo se i pobjede protiv Drine).

Mikić trenira i teško je reći da je bio povrijeđen.

Šuška se da bi i Maletić mogao potpisati.

Da vas ne davim i dalje ali u poređenju sa onim što je Marić (ne) radio sa ekipom ovo je bila milina gledati a vidim da su igrači već danas u boljem raspoloženju.

Očigledno je da je Jagodić pratio ovu ekipu Borca jer igrače sa kojima i nije ranije radio zove nadimkom, a i to je vjerovatno dio psihologije u radu.

Sve u svemu, dobro došao kući Vlado. Srećno!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Evo sad dođoh kući sa treninga.

Trening je trajao 75 minuta i radile su se mnoge stvari koje se kod Marića nisu mogli ni zamisliti.

Opet ništa posebno opterećujuće za igrače ali ipak raznovrsnije, zanimljivije uz puno priče i ukazivanja na greške ali i riječi hvale za mnoge igrače.

Gospodin Vlado Jagodić je pokazao da ne postoji prva i druga ekipa tačnije kroz rad na ovom treningu im je pokazano da su oni svi prvotimci.

Treba istaći da je Vlado tražio od igrača da vrate osmijeh na lice već danas a pogotovo nakon subote (nadamo se i pobjede protiv Drine).

Mikić trenira i teško je reći da je bio povrijeđen.

Šuška se da bi i Maletić mogao potpisati.

Da vas ne davim i dalje ali u poređenju sa onim što je Marić (ne) radio sa ekipom ovo je bila milina gledati a vidim da su igrači već danas u boljem raspoloženju.

Očigledno je da je Jagodić pratio ovu ekipu Borca jer igrače sa kojima i nije ranije radio zove nadimkom, a i to je vjerovatno dio psihologije u radu.

Sve u svemu, dobro došao kući Vlado. Srećno!!! 8)

hvala ti na postu, fin post, fine vijesti!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 10:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Potpuno drugačiji pristup radu, za nepovjerovati da smo mi ikome zabili gol kako se radilo na treninzima... Raznovrsne igra i konstantna priča, razgovor i bodrenje... svaka čast...

Posebna priča je ta da i pomoćni trener ravnopravno vodi trening tj i on radi sa svojom grupom igrača, jedni na jedni drugi na drugu stranu, a onda se zamjene, znači pomoćni trener radi sa ekipom... ej ljudi... Kakvog smo mi kloca imali na klupi, dobro smo i prošli... a najbolje smo prolazili kada im je rekao:"jebiga, izađite i igrajte kako znate"...

Vlado još jednom dobrodošao...

Večares je trening u 18 sati, nadam se da će biti više ljudi, ja neću moći da dođem, ali valjda ima onih koji hoće...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
Potpuno drugačiji pristup radu, za nepovjerovati da smo mi ikome zabili gol kako se radilo na treninzima... Raznovrsne igra i konstantna priča, razgovor i bodrenje... svaka čast...

Posebna priča je ta da i pomoćni trener ravnopravno vodi trening tj i on radi sa svojom grupom igrača, jedni na jedni drugi na drugu stranu, a onda se zamjene, znači pomoćni trener radi sa ekipom... ej ljudi... Kakvog smo mi kloca imali na klupi, dobro smo i prošli... a najbolje smo prolazili kada im je rekao:"jebiga, izađite i igrajte kako znate"...

Večares je trening u 18 sati, nadam se da će biti više ljudi, ja neću moći da dođem, ali valjda ima onih koji hoće...

jel bio ko iz Uprave kluba na treningu, tj jel dao neko podrsku Vladi danas pred trening

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
kbbl je napisao:

jel bio ko iz Uprave kluba na treningu, tj jel dao neko podrsku Vladi danas pred trening

:wink: Mislim da jeste

Bio je i Tegeltija i Šipovac i Srđan Šuput. I vidjeli smo i Ljubojevića kasnije sa Markom Maksimovićem i on nam reče dobre vijesti. Nakon današnjeg pregleda više će znati ali vjerovatno će Marko zaigrati u septembru.

Bravo i za njih!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ko je pomocni trener?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Slobodan Starcevic je vec pomocni, Bilbija ce biti kao skaut u strucnom stabu dok ce Radovan Gajic ostati trener golmana...
Pozdrav Forumasima na zadnjem redu vidi se koliko vole klub

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kad god dodjem na forum,uvijek sve bolje i bolje vijesti...Odlicno. 8)

Nego sta mislite da li ce nas ipak kostati ovaj domaci poraz od Sirokog,dalje u sezoni?Ipak su nam oni glavni konkurenti za Evropu,pa bogami i za titulu...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2010, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Стварно фине вијести са тренинга! Гдје се вечерас одржава тренинг и да ли је сигурно у 18 ч?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]