banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Stubborn je napisao:
čitam temu fk borca od kada je bilo 5-6 ispisanih strana na ss.ba, pa do te iste teme na ovom forumu. tačnije, čitam koliko stignem. imao sam profil i na ss.ba, ali sam zaista rijetko pisao, jer , moram da priznam, nemam živaca za to.
i naravno, skontao sam kako ko piše, način razmišljanja, neke i znam privatno, neke iz viđenja...

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!
KAKO MOŽEŠ BITI TOLIKO GOVNO OD ČOVJEKA?

Ako si nas citao i tamo,znao bi da cak ni tamo nismo bili izlozeni ovakvim prostotama,i iskreno se nadam da ce neko iz moderacije preduzeti nesto jer se u suprotnom postavlja pitanje zasto pisati o bilo cemu ako neko moze doci nekaznjeno i nekoga od nas nazivati govnetom,pickom,i sta si vec sve napisao. Mogao si jednostavno covjeku poslati PM i reci sta mu zamjeras a ne ovako ga vrijedjati pred svima.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Stubborn je napisao:
čitam temu fk borca od kada je bilo 5-6 ispisanih strana na ss.ba, pa do te iste teme na ovom forumu. tačnije, čitam koliko stignem. imao sam profil i na ss.ba, ali sam zaista rijetko pisao, jer , moram da priznam, nemam živaca za to.
i naravno, skontao sam kako ko piše, način razmišljanja, neke i znam privatno, neke iz viđenja...

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!

Ako si nas citao i tamo,znao bi da cak ni tamo nismo bili izlozeni ovakvim prostotama,i iskreno se nadam da ce neko iz moderacije preduzeti nesto jer se u suprotnom postavlja pitanje zasto pisati o bilo cemu ako neko moze doci nekaznjeno i nekoga od nas nazivati govnetom,pickom,i sta si vec sve napisao. Mogao si jednostavno covjeku poslati PM i reci sta mu zamjeras a ne ovako ga vrijedjati pred svima.

MODERATORI

NE SAMO DA TREBA DA OBRISETE OVAJ POST NEGO DA GA LIJEPO BANUJETE I TO AKO JE MOGUCE PREKO IP ADRESE PA DA SE OVAKVE PROVOKACIJE NE NASTAVE BAR SA TE ADRESE.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da slučajno nema kakav trening danas pa da se sa džimijem ispozdravljamo ko ljudi...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Da slučajno nema kakav trening danas pa da se sa džimijem ispozdravljamo ko ljudi...

A da se izljubimo? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:57 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:

A da se izljubimo? :D
eh, pa nebih ja sada da toliko dramatizujemo stvari, znaš kako se Tajson ljubi, obraz na obraz, a uho u zube :lol: , e sada nebih se baš toliko zbližavao sa njim, neznam kakve su mu ušne školjke...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:01 
Veteran
Veteran

Bice prilike da se pozdravimo

Hotel Bosna...tamo ga mozete naci da se izljubite sa covekom heheheeh

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:02 
Veteran
Veteran

Stvarno ima li danas kakv trening da pozdravimo bar igrace?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
kod kuće i na strani je napisao:

nema danas, sutra tek.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:05 
Bič božji
Bič božji

borcev_navijac je napisao:

nema danas, sutra tek.

hehehehehe, ko ga vodi, javi nam obavezno

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:06 
Veteran
Veteran

nema danas, sutra tek.

Znas li kad je? I ko vodi trening? :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ono sto sam primjetio juce, igraci su kondiciono dobro pripremljeni, sto je jako vazno , jer novi trener nece imati probleme s tim to je jedino sto se ne da brzo rijesiti. Naime, u zadnjih 30 min, siroki se nije vidio, a nasi igraci su kondiciono izdrzali taj pritisak u zavrsnici utakmice. Ono sto im cini mi se fali, je ekplozivnost i hitrina, jer su igrai sirokog uvijek prvi bili na lopti.

malo sam razmisljo i zakljucio sam, da maric u stvari ima problem zato sto je lako citljiv trener, on postavlja igrace na njihovim standardnim pozicijama i to je lako predvidjeti i cuvati. u stvari sa maricem na celu, borac je procitana knjig, protiv svakog igra isto, standardne formacije bez imalo modifikacija i prilagodjavanja protivniku, i najvaznije jednostavno nema pojma ni o jednoj ekipi protiv koje igra, i ne postavlja igru borca tako da ugrozi slabosti protivnika, a s druge strane nase slabosti sa standardnom formacijom svaki iole bolji trneer lako procita i na njih igra.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nema danas, sutra tek.

hehehehehe, ko ga vodi, javi nam obavezno

hocu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Sta mislite ko ce biti zamjena za Marica?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:22 
Veteran
Veteran

ono sto sam primjetio juce, igraci su kondiciono dobro pripremljeni, sto je jako vazno , jer novi trener nece imati probleme s tim to je jedino sto se ne da brzo rijesiti. Naime, u zadnjih 30 min, siroki se nije vidio, a nasi igraci su kondiciono izdrzali taj pritisak u zavrsnici utakmice. Ono sto im cini mi se fali, je ekplozivnost i hitrina, jer su igrai sirokog uvijek prvi bili na lopti.

malo sam razmisljo i zakljucio sam, da maric u stvari ima problem zato sto je lako citljiv trener, on postavlja igrace na njihovim standardnim pozicijama i to je lako predvidjeti i cuvati. u stvari sa maricem na celu, borac je procitana knjig, protiv svakog igra isto, standardne formacije bez imalo modifikacija i prilagodjavanja protivniku, i najvaznije jednostavno nema pojma ni o jednoj ekipi protiv koje igra, i ne postavlja igru borca tako da ugrozi slabosti protivnika, a s druge strane nase slabosti sa standardnom formacijom svaki iole bolji trneer lako procita i na njih igra.

Sve gore napisano je tacno. Ja bih dodao jos nekoliko detalja.

Posmatrajuci treninge nase ekipe vidljivo je da Maric ne uigrava realne varijante koje se desavaju na utakmici a to je izmedju ostalog situacija 3 na 2, 2 na 2, 3 na 3 sto ofanyivno sto defanzivno.

Jos jedan detalj mi je zapao za oko a to je Mariceva indolentnost i cini mi se potuna nezainteresovanost za skautingom protivnicke ekipe. Jednostavno nasa igra nije u skaldu sa kvalitetom koji relano posjedujemo.

Sinoc je Vule Trivunovic na pocetku drugog poluvremena pokusao motivisati igrace i mislim da je jednim dijelom i uspio sto se kasnije moglo vidjeti. Culi su i oni povike sa tribina da igraju za sebe i za nas tj da malo bekovi zaborave na liniju sredine igralista i da je ponekad mogu i preci, pa je onda Benovic pokazao da moze da probije stranu medjutim tu su sudije malo pomogle sirokom sa nekoliko sumnjivo dosudjenih offside-a.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sve gore napisano je tacno. Ja bih dodao jos nekoliko detalja.

Posmatrajuci treninge nase ekipe vidljivo je da Maric ne uigrava realne varijante koje se desavaju na utakmici a to je izmedju ostalog situacija 3 na 2, 2 na 2, 3 na 3 sto ofanyivno sto defanzivno.

Jos jedan detalj mi je zapao za oko a to je Mariceva indolentnost i cini mi se potuna nezainteresovanost za skautingom protivnicke ekipe. Jednostavno nasa igra nije u skaldu sa kvalitetom koji relano posjedujemo.

Sinoc je Vule Trivunovic na pocetku drugog poluvremena pokusao motivisati igrace i mislim da je jednim dijelom i uspio sto se kasnije moglo vidjeti. Culi su i oni povike sa tribina da igraju za sebe i za nas tj da malo bekovi zaborave na liniju sredine igralista i da je ponekad mogu i preci, pa je onda Benovic pokazao da moze da probije stranu medjutim tu su sudije malo pomogle sirokom sa nekoliko sumnjivo dosudjenih offside-a.

namjerno nisam htio o sudjenju, zato smo smo katastrofalno odigrali, ali je istina da je siljio za siroki, a pomocnik da ne govorim.

ono sto je dobor, nikolic je proradio izgleda, stajic je dobar, znaci imamo tu ostricu , samo donje moramo gurnuti upotrebljivu loptu

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
zli mrkvić je napisao:
Stubborn je napisao:

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!

Nema potrebe za ovim. Ja poštujem navijača kao forumaša koji nam je ovdje pisao o nekim insajderskim informacijama. Čovjek ima svoj stav i ja ga poštujem i kad smatram da nije upravu, zato forumi i postoje. Nemam namjeru nikom da namećem svoje mišljenje, ali borčev navijač je jedan kvalitetan forumaš koji je uveliko zaslužan za kvalitet ove teme. Milion puta nas je obradovao u ovih zadnjih par mjeseci i hvala mu! Nadam se da ostaje sa nama!?

A što se tiče trenera ja sam za Baju prije Vlade mada bi obojica bila odlična. Kao što je pisalo u jednim novinama obadvojicu na klupu Borca i tako su oni i dan danas BORČEVI!

Moj prijedlog:

Vlado umjesto pušača qrca,
Baja umjesto Ćele (Baja je ponekad zauzet reprezentacijom pa zato ovaj raspored)

Inače razmišljam i o Tuliću?!

Mada mislim da bi Baja bio pun pogodak! Nisam za dovođenja nekih trenera sa strane koji ne poznaju ligu niti naš mentalitet! Mislim da je to mačka u dzaku.

Potpisujem, a za obojicu mislim da je teško ostvarivo, znaš kako to ide ipak jedan mora da ima glavnu riječ, teško da bi ijedan pristao biti pomoćni drugom itd., staviti jednog sa jakim ovlašćenjima i nek gura. Tulić, hm, nije se on dokazao previše kao trener više je teoretičar, i u Omladincu i tamo u reprezentaciji ne bih rekao da briljira, a dovesti sa strane trenera, nisam ni za to u ovoj situaciji dok se on privikne a pitanje je i šta ako se ne privikne, mi ne možemo čekati puno izgubićemo trku za vrh...

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 02 Avg 2010, 02:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Немојте Тулића само...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 19:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mariću konačno odzvonilo
Autor: Dragiša Adžić
nedjelja, 01 avgust 2010 18:50

"Mariću, odlazi", "Mariću, odlazi" odjekivalo je sa tribina Gradskog stadiona tokom svih 90 minuta meča sa Širokim Brijegom, kojeg su Banjolučani izgubili (2:3). Na taj način navijači Borca označili su glavnog krivca za loše nastupe ekipe u novoj sezoni, ali i nezaboravljajući i očajne epizode tokom proljeća kada je tim u "crveno-plavim" dresovima samo zahvaljujući sreći dolazio do trijumfa koji su mu kasnije omogućili nastup u Evropi.

Bezidejnost u igri Borca vidjela se od prvog minuta, a mladi Goran Zakarić koji je ovog ljeta dres Kozare zamjenio za Široki Brijeg, pogotkom u 23. minutu nagovijestio je brodolom domaćina. Samo dva minuta kasnije Marić je potvrdio loš izbor igrača za premijeru prinudnom izmjenom Sakana uvođenjem Ćorića.

Agonija je nastavljena i početkom drugog poluvremena, kada su Širokobriježani za samo četiri minuta riješili pitanje pobjednika. Prvo je smušenost borčeve odbrane poslije kornera iskoristio Varea, a šlag na tortu stavio je kapiten Jure Ivanković u 57. minutu. Njegov udarac sa 11 metara izveo je u stilu Panjenke za visokih i katastrofalnih 0:3. Bio je to potop bez ispaljenog metka.

Pogodak Nikolića i autogol Renata probudili su kakvu-takvu nadu da bi Borac nekim čudom mogao do boda, kojeg igrom nije zaslužio, ali nije išlo. Najbolju priliku za preokret imao je Nikolić u drugom minutu sudijske nadoknade, ali njegov udarac glavom završio je pored desne stative Baćkovog gola.

BORAC - ŠIROKI BRIJEG 2:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Zakarić (23), 0:2 Varea (53), 0:3 Ivanković (57, penal) 1:3 Nikolić (68), 2:3 Renato (75, autogol), stadion: Gradski, gledalaca: 2.000, sudija: Elmir Pilav (Sarajevo) 7, pomoćnici: Dalibor Drašković (Istočno Sarajevo), Hrvoje Turudić (Čitluk), delegat: Milorad Lale (Istočno Sarajevo), žuti kartoni: Raspudić, Stančeski, Muminović, Nikolić (Borac), Kožul (Široki Brijeg).

Igrač utakmice: Jure Ivanković (Široki Brijeg) 7,5.

Borac: Avdukić 6, Stupar 6, Benović 5,5, Raspudić 6, Trivunović 6, Sakan - (od 25. Ćorić 6), Stančeski 5,5, Muminović 5, Srećo 5 (od 46. Nikolić 6), Vukelja 5, Stajić 6. Trener: Zoran Marić.

Široki Brijeg: Baćak 6,5, Diogo 7, Barišić 7, Topić 7, Renato 6,5, Kožul 6,5, Ivanković 7,5, Vaitzer 7, Roskam 7, Varea 7 (od 82. Ćutuk -), Zakarić 7,5 (od 76. Hrkač -). Trener: Ivo Ištuk.
RIJEČ TRENERA

Zoran Marić (Borac)

- Imali smo loših prvih 20 minuta, te katastrofalan start drugog poluvremena koji su odlučili pobjednika. Ekipa je igrala pod strahovitim pritiskom, koji nije izdržala. Poraz nije smak svijeta, u igri je još 87 bodova i već u Zvorniku se možemo vratiti na pravi kolosijek.

On je dodao da ne razmišlja o ostavci:

- Imam ugvor koji ću odraditi do kraja. Atmosfera oko kluba je loša, ali njoj nije kumovao Zoran Marić. Sjest ću sa čelnim ljudima da vidimo šta i kako dalje, ali ne želim odstupiti - poručio je kormilar Borca.

Ivo Ištuk (Široki Brijeg)

- Lagao bih kada bi rekao da nisam zadovoljan većim dijelom utakmice, pogotovo do vođstva od 3:0. Tada smo bez razloga pali, Borac se digao i lako je mogao kazniti sve ono dobro što smo radili većim dijelom utakmice. Prvenstvo je dugo, ali raduje me da smo u Banjoj Luci imali sve uslove da igramo i odnesmo tri boda, što je pokazatelj da se i ova naša liga polako diže iznad sitno političkih inertresa dajući prednost igri, a ne mešatarima - istakao je strateg Širokobriježana.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jedva cekam sutrasnje pozitivne vijesti!!! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Samo javite kada i gdje je sutra trening!

A kad se samo sjetim Baje, svake sedmice kontrolni mec pa mini pripreme, karantin,zajednicki rucak..... a sada izgleda da je Ziza redovniji od Marica na treningu!

Sramota poslije ovakvih pozitivnih stvari da i dalje trpimo ovog levata

BUDI BORAC!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]