banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Mene interesuje samo jedno,pitanje je hoce li se neko od vas sloziti samnom. Sa kim se tali Dzimi MAric za 120000 KM ugovora! Covjek ni jednog momenta ne razmislja o ostavci jer je svjestan da nema para ako on da ostavku a od prvog dana se ponasa kao trenerski mag! Ja kad sam trenirao kao kadet fudbal imao sam treninge svaki dan po minimalno 90 minuta a gospodin se ovako ponasa, pa onda izjave za najorganizovaniji klub pa ovo pa ono, bojim se da cu doci u situaciju da ga nalupam negdje u gradu ako se na sutrasnjoj sjednici UO ne desi nista! Moje je misljenje da je sa nekim iz uprave u talu i da se pavi lud i ceka da ga otjeraj te tako da uzme pare, e Supute, molim te, dobro poruci ugovor i nadji neku rupu u njemu a evo mi sa foruma se dobrovoljno javljamo da Dzimiju platimo kartu u jednom smijeru! Covjek je prpremao ekipu u Novom Sadu, pa bar da iih je vodio na Frusku goru da malo trce nebi bilo lose. Neznam sam sta da kazem vise, potrude se na jednoj strani a onda na drugoj naprave takve kikseve da je to za nepojerovati ali ipak moramo priznati da se pomjerilo sve sa mrtve tacke i vjerujem da ce uprava vec u ponedeljak napraviti rjesenje i *nabiti* ovog kretena nogom u ..... Svasta smo mi prezivjeli na nasem stadionu ali ovih posljednjih desetak utakmica koje smo gledali su stvarno sramota za Borac, totalno bezidejna igra, mrtvilo, vrhunac je kad Zara treba da prati igraca a sjeti se da mu je Maric rekao NE PREKO CENTRA i onda on stane i nasa dvojica ko muve bez glave trce u napad nepropraceni!

Legendo moja Novosadska Borac je uvijek igrao napadacki i samo mu ime kaze! Publika u Banja Luci se uz Vladu Jagodica i Baju Stojnica navikla da gleda mec za gol vise i vjerujte da smo masu puta gubili ali vidjela se zelja kod igraca i do posljednjih minuta utakmice pravili su preokret i nakon meca ostajali sa Lesinarima da slave, e tog slavlja, koliko sam ja vidio vise nema od kada je Dzimi dosao na klupu jer nema ni onako ubjedljivih rezultata i prepoznatljive igre. Igramo mi prepoznatljivo od kad je Dzimi tu, ko muve bez glave.

Nemojte se ljutuiti zbog nekih teskih rijeci ali se nadam da me razulijete

UPRAVO TI SI NA POTEZU!!!

BUDI BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
borcev_navijac je napisao:
bunt prema treneru ko god on bio , ne podrzavam, dok je trener ima da ga se slusa bez pogovora, sto ne znaci da se misljenja ne mogu iznositi na gore opisani nacin, igrac je tu da igra a ne da vodi politiku kluba, jer klub nije samoupravna interesna zajednica

TO JE TO!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Niko kao Borac je napisao:
bunt prema treneru ko god on bio , ne podrzavam, dok je trener ima da ga se slusa bez pogovora, sto ne znaci da se misljenja ne mogu iznositi na gore opisani nacin, igrac je tu da igra a ne da vodi politiku kluba, jer klub nije samoupravna interesna zajednica

TO JE TO!!!

tako je nesmiju igraci voditi politiku kluba ni mjenati trenera ma kakav bio jer ce sutra traziti smjenu i sledeceg naprimjer kad im da malo jaci trening mislim da je sportski direktor morao obaviti razgovor sa njima jer se iz aviona vidi da nesto nestima u svlacionici pa onda on reagovati kod uprave dalje zapao mi je samo jedan detalj oko mijenjanja kapitena ko je sledeci, i jos nesto mislim da imamo golmana trebalo bi vidjeti da mu se odmah ponudi produzenje ugovora jer mislim da je potpisao tek na godinu

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Samo sto se kod nas igraci zale ne zato sto previse treniraju, vec zato sto imaju ocajne i nesadrzajne treninge sa ovim mamlazom. Kakav paradoks! :lol:

Slazem se za Avduku. Da se mene pita ponudio bih mu ugovor na 4 godine. Mada, cini mi se da borcev_navijac rece da je potpisao na 2 a ne na 1 godinu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
sto se tice trenera nista se nece desiti do ponedeljka do sjednice uo s jednom tackom dnevnog reda. a tad ce se desiti nesto, odnosno neko ce otici, ili citav strucni stab ili neko drugi.

ako ode strucni stab, najvjerovatnije ce doci vlado jagodic, u stvari vlado i ne treb da dodje, on je jos uvijek trener borca pozajmljen ljubicu s klauzulom da ga u svakom trenutku mozemo vratiti.

ali evo i ako i kad dodje drugi strucni stab u ovakvom stanju ekipe, tesko je vjerovati u brzi oporavak, mada bih ja iskreno volio da je drugacije.

A sad hladne glve o igri. Uopste se ne slazem da je siroki bio bolji i nadigrao borca, iako je borac odigro katstrofalno.

Prvi go je greska stupara koji je prespavao dok je zakaric lijepo smjestio loptu u go.

drugi go greska stupara koji bezrazlozno sirokom daje korner na cistoj lopti i onda iz kornera odbrana prespava na drugoj stativi primismo go.

treci go je besmisleno igranje rukom.

Imamo problem sa obojicom zadnjih veznih igraca, i tu u principu nastaje problem u igri.
Stanceski gusi nasu igru svojom gnjavazom lopte, okretanjem, nepravovremenim pasovima ( da trci to je istina li dosta je tu nekorisnog trcanja).
sakan jednostavno nema nista ofanzivno u sebi, izgubljen skroz.
Ne slazem se da je izmjena sakan - leo, nerazumna, jer je leo otisao na stopera a boka n zadnjeg veznog, i tad je nasa igra makar pocela da ima bilo kakvog smisla.

benovic u odbrani nije imao puno kikseva, a u napadu je imao dva tri dobra probijanja, od kojih je jedan sviran nepostojeci ofsajd, daleko od idealnog ili zadovoljavajuceg ucinka, ali ja nisam sigurn da se njemu moze dati epitet najlosijeg igraca borca na terenu. Ja bi taj epitet dao vukelji (koji se nije vidio uopste) stanceskom , sakanu i stuparu i muminovicu prije nego benovicu.

Cinjenica je da ne znao da igrmo postavku 4-4-2 nismo zreli za nju, mi jednostavno moramo da igramo sa playom graditeljom igre klasicnim. a ta nam je pozicija deficitarna.

nista siroki nije pokazao juce , problem je sto smo mi jos manje.

Tesko mi je napisati bilo sta suvislo u ovm trenutuku.
Reći kako Široki nije pokazao ništa je neistina. Pa koja je to ekipa juče organizovana pritiskala našu zadnju liniju? Dolazila na našu polovinu uvijek sa 5 - 6 igrača. Golove su postizali iz naših grešaka ali i to je plod pritiska ili bolje rečeno potpune neuigranosti naše ekipe.

Juče je u jednom trenutku Široki imao opciju 2 protiv naših 5 defanzivnih igrača i napravio nam problem. Mi jednostavno ne znamo kako da se postavimo, ko gdje treba da stoji, ko šta radi.
Ovo pišem jer se iz ovakvih situacija najbolje vidi da se na pripremama i treninzima niša nije radilo.

Nikad za nikad fudbaleri ne smiju da vode klub i to je tačno ali ako postoji (a svi znamo da postoji) nezadovoljstvo onda se to mora i reći.

Od strane uprave urađeno je sve kako bi se napravio rezultat a mi na premijeri napravimo toliko loših stvari da mi je u jednom trnutku došlo zlo. Sjetite se broja publike koju smo imali u prošloj sezoni, bojim se da je marić i to uspio sjebati. Međutim ima nas koji nikad nećemo odustati.

Ponedjeljak je dan kada će nam uprava pokazati da im (publika) ipak nešto značimo.

Vjerujem u mlade ljude u upravi i suguran sam da je Marić prošlost a takođe i Ćelo nadam se.

Borcev_navijac...bez ljutnje i nadam se da ćemo već u Zvorniku pokazati da imamo ekipu za velika djela. Vidimo se na utakmici a takođe i na treningu sutra.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Upravo to nisu se igraci zalili vec su rekli da su treninzi isti, da su nespremni i da Maric ne vodi racuna o taktici i protivniku i to nakon prvih ZIMSKIH priprema, nisu oni bojkotovali tad trenera vec su samo ukazali na neke propuste.....

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka

ako u pon. dobijemo novog-starog trenera baju ili vladu bice tesko da odmah napravi pomak ali sam ubijedjen da od ovog nemoze gore ma napravicemo rezultat protiv drine necemo izgubiti siguran sam ali hajd jedno po jedno prvo pon dzimi kuci pa svi na trening da ih podrzimo pa u subotu lagano u forda i destinacija fudbal

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vlado je sinoc sjedio red ispod nas i stvarno je bio dingospo,nekome bi se na njegovom mjestu brk smijesio zbog svega,a pogotovo nacina na koji je maltene otjeran.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ало људи, RBA 1987 eks VB 1987 је на првој тренинг утакмици видио да Џими нема појма, а управи "врсним познаваоцима" фудбала је требало шест мјесеци, ко је овде луд? Ко је довео Марића, одкуд он у ложи на утакмици из јесењег дјела? Ко му је понудио онакав уговор? Ту особу/е ко год да је треба протјерати из државе а не из клуба...

МАРШ ИЗ БОРЦА!!!

Чекамо понедељак, нек се само усуде оставити га на клупи. Сјећате се како је Пилав бјежао... :wink:

И да вратите Владу и дајте му сва могућа овлаштења, нек човјек сам себи састави стручни штаб. Ћело бејбиситеру МАРШ ИЗ БОРЦА!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka

skypostman je napisao:
Ало људи, RBA 1987 eks VB 1987 је на првој тренинг утакмици видио да Џими нема појма, а управи "врсним познаваоцима" фудбала је требало шест мјесеци, ко је овде луд? Ко је довео Марића, одкуд он у ложи на утакмици из јесењег дјела? Ко му је понудио онакав уговор? Ту особу/е ко год да је треба протјерати из државе а не из клуба...

МАРШ ИЗ БОРЦА!!!

Чекамо понедељак, нек се само усуде оставити га на клупи. Сјећате се како је Пилав бјежао... :wink:

И да вратите Владу и дајте му сва могућа овлаштења, нек човјек сам себи састави стручни штаб. Ћело бејбиситеру МАРШ ИЗ БОРЦА!!!

cuo sam iz povjerljivih izvora da je i celo nezadovoljan kaze da je maricev klinjo nemiran u tri p materine :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
veteran 1987 je napisao:
ako u pon. dobijemo novog-starog trenera baju ili vladu bice tesko da odmah napravi pomak ali sam ubijedjen da od ovog nemoze gore ma napravicemo rezultat protiv drine necemo izgubiti siguran sam ali hajd jedno po jedno prvo pon dzimi kuci pa svi na trening da ih podrzimo pa u subotu lagano u forda i destinacija fudbal

i ja imam neki osjecaj da cemo biti dobri protiv drine, igraci ce malo dobiti na samopouzdanju dolaskom novog trenera, normalno ne moze se preko noci uigrati 11ljudi. sad kad se sjetim zbog cega je navodno otjeran Stojinic....smjesno pricati! bili 2 na tabeli i smjenise trenera....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
veteran 1987 je napisao:
cuo sam iz povjerljivih izvora da je i celo nezadovoljan kaze da je maricev klinjo nemiran u tri p materine :lol:

:lol:

Sto se tice sinocne utakmice,sto rece neko ja sam ostao sokiran.Nista nismo pokazali konkretno osim u zadnjim minutama susreta kada smo jurili nerijesen rezultat,tada su se kao igraci trgnuli...Prije toga,prazna ploca...Kada smo gubili 0:3,mislio sam boze samo da ne primimo jos golova,da ne dozivimo potpuni debakl.Gledam ljude oko sebi svi frapirani,ne vjeruju sta se desava...To dovoljno govori,koliko smo imali velika ocekivanja od ovog meca,a na kraju nevjerica.

Od igraca najvise mi se dopada Stajic koji je stvarno zivotinja,ali jednostavno ne moze sam,Nikolic me pozitivno iznenadio,momak je fino odigrao,i Boka standardno dobar igra srcem,a kad igras srcem ne mozes biti los.

Najvise me ja fascinirao treci gol,kada je covjek izvede penal u stilu Zidana,ono,aj evo vam malo atrakcije,kao da nismo dovoljno ponizeni...Uz erupciju oduseljenja sa klupe Sirokog.Svaka cast majstore.

I na kraju trenerski mag Maric,standardno,sjedi na klupi,skupio se ko cmar,ne progovara,nema znakova zivota...Gubimo 0:1,nema znakova zivota,0:2 nema znakova zivota,0:3 i dalje nista od trenerskog maga,citav stadion ga proziva on mrtav ladan,konferencija za novinare takodje bas ga briga...Mislim nemam vise zivaca ga pljuvati nek se napusi neke stvari uzme tih 120 000,dao bi mu ja jos toliko samo nek ode vise.

Pretpostavljam da ce sljedeci potez uprave,koji je najlogicniji,biti smjena citavog strucnog staba na celu sa onom balegom Maricem.Drugacije ne moze,i ne smije biti!

Dovesti Vladu Jagodica,naseg covjeka koji ce voditi Borac ne samo zbog para,vec i velike ljubavi prema klubu.Ne treba ocekivati momentalne rezultate,treba se malo strpiti i rezultat ce doci sam od sebe.Ali se mora sto prije izvrsiti promjena.

Ono sto mi je posebno drago je konacno udruzivanje citavog istoka i zapada,nekako doslo spontano,i svima osmjesi na licima,svi zajedno:MARICU ODLAZI!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 12:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Brigate BL je napisao:
Upravo to nisu se igraci zalili vec su rekli da su treninzi isti, da su nespremni i da Maric ne vodi racuna o taktici i protivniku i to nakon prvih ZIMSKIH priprema, nisu oni bojkotovali tad trenera vec su samo ukazali na neke propuste.....

brigatebl, vidim ti stalno branis igrace, i to je ok.

medjutim , ne znam da li ti je poznato da su upravo igraci otjerali baju, jer je situacija u svlacionici bila nepodnosljiva, bila je situacija ili igraci ili trener, i tad je odluceno igraci, i napravljena je greska!

Navijaci su tada skandirali protiv baje upravo podstreknuti pojedinim igracima.

To sto su neki igraci surovali sa navijacima, i sto jos uvijek suruju i sa njima i sa novinarima i preko njih izrazavaju svoja nezadovoljstva statusom u ekipi, ili se na takav SUGAV nacin bore za mjesto u timu, nece im donijeti nista dobro, jer ako neki misle da ce smjenom marica i strucnog staba oni dobiti na autiritetu u klubu i medju igracima, kao pobijedili su , zajebali su se jako.

Necemo se igrati kluba, to sto je strucni stab vec otpisan faktiki, ne znaci da ce neki igraci biti amnestirani zbog onog sto su rusili atmosferu u svlacinici i pravili zakulisne igre.

nevezano za to, vrlo je vjerovatno da ce i dosta igraca biti kaznjenio zbog lose igre juce i nedovoljnog zalaganja , pa rekao bih i bojkota a neki i nedolicnog ponasanja pri izmjeni

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Stubborn je napisao:
čitam temu fk borca od kada je bilo 5-6 ispisanih strana na ss.ba, pa do te iste teme na ovom forumu. tačnije, čitam koliko stignem. imao sam profil i na ss.ba, ali sam zaista rijetko pisao, jer , moram da priznam, nemam živaca za to.
i naravno, skontao sam kako ko piše, način razmišljanja, neke i znam privatno, neke iz viđenja...

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!
KAKO MOŽEŠ BITI TOLIKO GOVNO OD ČOVJEKA?

posto kazes da vecinu clanova foruma znas licno, nadam se da cemo popricati o tom sto si mi napisao, pa cu imati priliku da ti sve objasnim

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Stubborn je napisao:
čitam temu fk borca od kada je bilo 5-6 ispisanih strana na ss.ba, pa do te iste teme na ovom forumu. tačnije, čitam koliko stignem. imao sam profil i na ss.ba, ali sam zaista rijetko pisao, jer , moram da priznam, nemam živaca za to.
i naravno, skontao sam kako ko piše, način razmišljanja, neke i znam privatno, neke iz viđenja...

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!

hvala ti sto si nas blize upoznao sa tvojim pracenjem tema fk Borac, a sad bih zamolio moderatore da obrisu ovaj oblik primitivizma, nema potrebe za tim.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 13:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ajde navijac pokupi ove sa foruma i na turnir u rosulje kod đeme na pivo a bice i celo

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Stubborn je napisao:

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!

уколико се не слажеш са нечијим мишљењем, онда лијепо кажеш да се не слажеш и аргументујеш свој став са неким чињеницама. нема потребе за оваквим вријеђањем.

борчев навијач нас је толико пута обрадовао са добрим вијестима, тако да је некоректно овако нападати(поготово кад ја нисам опазио ниједан пост за који би му упутио такве ријечи).
а то што има понекад различито размишљање у односу на нас...па јебга најбоље да влада једноумље и да сви исто мислимо. :roll:

и мислим да не требате још доносити закључке о играчима. кад се промјени тренер и прође одређени временски период и неколико утакмица, тек тада ће се видјети ко је добро појачање, а ко није.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa ja kada vidim te njegove izjave, ja mislim da s eon sa nama zajebava, ali eto, možda smo to i zaslužili...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
можда због тога што сам мамуран, али мени и даље ништа није јасно :-?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Stubborn je napisao:

@borcev_navijac
PUŠI QRAC, PIČKO JEDNA!

Nema potrebe za ovim. Ja poštujem navijača kao forumaša koji nam je ovdje pisao o nekim insajderskim informacijama. Čovjek ima svoj stav i ja ga poštujem i kad smatram da nije upravu, zato forumi i postoje. Nemam namjeru nikom da namećem svoje mišljenje, ali borčev navijač je jedan kvalitetan forumaš koji je uveliko zaslužan za kvalitet ove teme. Milion puta nas je obradovao u ovih zadnjih par mjeseci i hvala mu! Nadam se da ostaje sa nama!?

A što se tiče trenera ja sam za Baju prije Vlade mada bi obojica bila odlična. Kao što je pisalo u jednim novinama obadvojicu na klupu Borca i tako su oni i dan danas BORČEVI!

Moj prijedlog:

Vlado umjesto pušača qrca,
Baja umjesto Ćele (Baja je ponekad zauzet reprezentacijom pa zato ovaj raspored)

Inače razmišljam i o Tuliću?!

Mada mislim da bi Baja bio pun pogodak! Nisam za dovođenja nekih trenera sa strane koji ne poznaju ligu niti naš mentalitet! Mislim da je to mačka u dzaku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]