banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 14:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2012, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
На конкурс се могу јавити сви заинтересовани па и Ђого и нешто вјерујем да ће бити само реизабран ал видјећемо...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2012, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Evo mala priča o Terziću...

Od Arilja do HSV-a za pet godina, Stefan Terzić: "Majci dugujem sve"
Slika

Citiraj:
Prošle nedelje je rukometni svet "zatresla" vest da je mladi srpski desni bek, Stefan Terzić (18) potpisao trogodišnji ugovor sa nemačkim HSV-om. Da su putevi rukometnih talenata do profesionalnih voda, često puta različiti govori i primer momka, koji je prve rukometne korake načinio tek pre pet godina u rodnom Arilju. Kako je tekao put od betona Arilja do "O2" Arene, šta je u glavi rukometnog "Balotelija" i kako se nosi sa izazovima, koji mu predstoje u klubu i kadetskoj reprezentaciji, pokušali smo da saznamo pre polaska kadeta na EP u Austriju.
...
Vest da si potpisao trogodišnji ugovor sa HSV-om, najčitanija je na Balkan-Handball.com od početka meseca, zajedno sa informacijom da je Ivano Balić "slobodan". Red je da čujemo tvoju rukometnu priču...

- Sve se nekako prebrzo desilo. Počeo sam da igram rukomet pre pet godina u rodnom Arilju. Treninge smo imali dva puta sedmično, gotovo rekreativno. Onda je došla La Vita liga, koju sam dobro odigrao, pa je došao poziv i prvo okupljanje sa reprezentacijom u Banja Luci. Trener me je video, pitao, ko je ovaj mali? Tražio je od majke da me pusti da odem negde da igram, iako je majka bila izričita da ne idem pre 18. godine. Hvala treneru, smarao je majku svaki dan, dok nije popustila. Arilje je malo mesto. Insistirao je da odem, kako ne bih stagnirao - iskren je Terzić kada priča o svojim počecima, kao i naporima Aleksandra Savića da ga "zarazi" rukometom.

- Došle su ponude Partizana, Zvezde, Kolubare. Nisam imao osećaj da bih tamo bio zadovoljan. Onda je došla ponuda Borca iz Banja Luke. Meni se svidela ta sredina i odnos prema mladim igračima. Tamo sam proveo dve i po godine. Sa 15 i po godina sam otišao - kaže Terzić.

Za to vreme, igrao je i na pozajmici u Prijedoru...

- Lepo iskustvo u Premijer Ligi BiH. Bio sam drugi strelac sa četiri, pet utakmica manje. Kalio sam se, stekao prijateljstva, malo sazreo kao čovek i sportista. Definisao sam svoje rukometne ciljeve, da uvek dam sve od sebe i probam da budem najbolji. Dobre utakmice sa reprezentacijom, pomogle su mi da me ljudi vide i prepoznaju - kaže novi HSV-ovac.

Zbog svoje hiperaktivnosti, a u duhu prošlog EP-a u fudbalu, prilepili su ti nadimak "Baloteli"
...

Momak do prije mjesec dana bio u Borcu, a sad pokriva poziciju Lijevskog i igra sa Lindbergom, Hensom, Duvnjakom, Jansenom, Krausom...i igra za mladu reprezentaciju Srbije koja je tukla i Dance nedavno i idu na EP u Austriju.
A mi ga eto pustimo :(

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmE9IWOwqaU[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 22:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
na treninzima je bila bruka novih klinaca...ali i dva poznata lica... Igor Ra]enovic i Dejan Uncanin...Meni zao sto DEjo nije napravio bolju karijere, isao je sa mnom u Gimnaziju ...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ovaj rad sa mladjim igračima moraće kad tad izaći na dobro,pošto ostali konkurenti su isto u problemima, moje neko mišljenje da se i ove godine možemo boriti za titulu prvaka BIH.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Brigate BL je napisao:
na treninzima je bila bruka novih klinaca...ali i dva poznata lica... Igor Ra]enovic i Dejan Uncanin...Meni zao sto DEjo nije napravio bolju karijere, isao je sa mnom u Gimnaziju ...

Кад си га тјеро да учи школу, умјесто да бакће лопту :lol: :lol: Гарант си био дикатаор у школским клупама :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 22:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nemoj bili smo ponosni kad su donijeli prvi KUp RS ... Pehar i kovertu im urucio licno Radovan

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
ali i dva poznata lica... Igor Ra]enovic i Dejan Uncanin...

Ne zna se ko je veci raspad od njih dvojice,ne znam koja je poenta da oni igraju,ako cemo praviti rez,kad se vec nema para,onda istrpiti klince pa sta bude....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2012, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Sta je sa Garicem i Pucarevicem... negdje sam procitao da ce se i oni vratiti?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 09:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Puca ode u Svajcarsku a Gara je u BL
Pendula ne mozes samo sa klincima. Posebno ako se bude igrala SEHA liga

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 09:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Rađenović i Unčanin, po meni su dobra rješenja za ovu sezonu, da se klinci osjećaju malo sigurnije uz njih, a mogli bi i da nauče...Na papiru je ovo pristojna ekipa Borca, e sad kako će to funkcionisati na terenu to je skroz druga priča...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 09:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Upravo to s tim da Uncanin samo trenira sa ekipom....
IGor ce donijeti bolju odbranu iskusan je jak ...Nadam se da je zalijecio povrede...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Brigate BL je napisao:
...Meni zao sto DEjo nije napravio bolju karijere ...

kako mislis "bolju" karijeru?!
Ima(o) Dejo odlicnu karijeru...ako pogledas klubove gdje igrao, mi, Srbija, Svabija, Italija...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 10:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Imao je potencijal za vise , u to sam uvjeren

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2012, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Pendula ne mozes samo sa klincima. Posebno ako se bude igrala SEHA liga

A ne znam sta bi ti rekao ,njih dvojicu placati je prava lutrija,ako ne moze samo sa klincima onda dovesti igraca koji je na vrhuncu snage,bolje jedan dobar nego dva polovnjaka,njih dvojica zadnjih 5 godina nisu zajedno igrali dvije godine,ako oni budu igrali bolje onda da se aktivira i Neso sigurno moze pruziti koliko i oni,za pare koje se njima daju vjerovatno se moze platiti jedan pristojan bek,tipa Halilbegovic.....
I zaboravio sam vratiti onda i Boku Uncanina :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Rk Borac odustao od igranja u Seha ligi.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Можда је и боље тако. Након прошле године и не видим разлог зашто би играли, лоша организација, захтијева пуно улагања за једну ревијалну лигу. Онај прошлогодишњи тим није успио да изнесе Сеху и домаће првенство, како би тек овај. Нас је Сеха и коштала титуле првака, мало због опуштања играча након добрих игара у Сеха лиги, а вјероватно и због исцрпљености.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
поред свих тих разлог, ја бих навео и због тога што су одређене утакмице осређени играчи одиграли ко пи*ке :angry4:
добили пола плата, астрономских о којима обични људи могу само сањати, и умјесто да су до краја стисли зубе и одиграли как отреба, они схебаше све. да су се потрудили и освојили титулу било би и кеша и свега, а овако гањаће се питај Бога колико док им се исплати што им се дугује, плус што су уназадили клуб.

мада једина свијетла тачка у свему томе је што ми нисмо тотално пали на дно, него смо се вратили на онај ниво од прије 2-3 године. сада ће се пружити прилика млађим момцима да покажу шта знају. надам се да ће се то исплатити

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2012, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Zna li neko kad i gdje je sutra prijateljska utakmica sa Derventom?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2012, 11:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 12:06
Kako je završena utakmica ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]