RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
ma ti mene ne shvataš priajtelju, nisam ja rekao da igrači treba da prave revoluciju, a i sam znaš da je trenutno više netzadovoljnih nego zadovoljnih, zadovoljan je žara i možda vukelja, žara zbna da sa odlaskom marića on ide u penziju...
Ali kapiten je mogao da obavi razgovor u svlačionici i da upravi iznese stav, recimo evo ja sam predlagao jednom članu vođstva kluba u ličnom razgovoru da sa nekoliko igrača obavi odvojene razgovore, nažalost on jedini je bio svjestan da ukoliko marić ostane mi protiv širokog nemamo šta tražiti, a velika većina nas upravo njega smatra nesposobnim... ali eto on je bio u manjini...
slazem se ja sa tobom, ali da bi kapiten mogao otici i reci nevazno na samo ili pred citavim upravnim odborom, mora imati neke argumente u rukama tj. naprimjer potpise svih igraca, da stoje iza kapitenove izjave, inace nemaju kapitenove rijeci tezinu...a tesko da bi se svi igraci odlucili potpisati i ici tako daleko u otvoreni rat protiv trenera, pa
[b][b][b][b]neki nacin i uprave, kada od njih zive,[/b][/b][/b][/b] njihove stanje na terenu i igra govore puno vise od bilo kakve zalbe uprave ili bilo kome drugome...
borcev_navijac je napisao:
nista siroki nije pokazao juce , problem je sto smo mi jos manje.
pa u tome je i citav problem...ako oni nisu pokazali nista, a mi izgubimo od njih onda znas koliko je sati...a opet kazem, ne tako davno po imenima nezvucnije ekipa je igrala milion puta lijepsi fudbal...
Ako je uprava napravila SUPER posao u prelaznom roku, onda mi nije jasno da i oni gledaju mirno ovo mucenje, ja da sam u upravi, pizdio bi jos milion puta vise, dovedem ti jos "bolje" igrace, a rezultat se pogorsa...
VLADO JAGODIC za trenera!!!
Ovo boldovano, mislim da nisi u pravu, igrači žive od gledalaca tj navijača u većem dijelu, uprava je tu da sve to uveže i uklopi...
Ako nema publike na tribini, džaba ti uprave...