banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Igraci su ubijeni u pojam . Vule mi je nakon prvih priprema rekao da goreg trenera ni demagoga nije imao u zivotu

O tome vam svima pokušavam reći, igrači su trebali reći šta ih žulja, a ne ovako da se poigraju sa svima nama, znači konja su mogli mijenjati i na drugi način, jer kod smjene trenera prvi je glas igrača, pa tek onda navijača, upamtite to, oni su nas sinoć poslušali ali mislim da je cijena prevelika, nadam se da griješim, teško ćemo ove bodove nadoknaditi, a nedaj bože da izgubimo i u Zvorniku...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Rekli su vec nakon prvih meceva da su treninzi bezidejni, da trener ne postavlja pravu taktiku. Ali uprava ih nije slusala jer su mislili da se izvlace

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako je stvarno pokazivao da se ne trpa vise,onda mozda ne bi bilo ni fer da smo uzeli bod. Mada po meni ne bi bio nezasluzen,jer golovi Sirokog su tragikomicni,osim njih nisu imali nijednu sansu,a mi smo imali nekih situacija.

Ali da se ne raspravljamo oko toka SBBKBB,ja jednostavno tesko mogu biti objektivan kad je Borac u pitanju,i vjerovatno ste u pravu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nisam ja dzaba i na onom forumu ponavljao k'o magarac da je Uprava najodgovornija za ovo sto nam se desilo.
Svaka cast na infrastrukturnom dijelu posla, ali i od toga ne bi bilo nista da se krmak iz Laktasa nije smilovao i pokusao i preko toga da upeca neke politicke poene.

Ono sto navijace prevashodno zanima jeste REZULTAT, mada ja bih i oprostio nesto losije rezultate ali da imamo igru kakvu smo imali za vrijeme Jagodica i Baje. Dakle, jos nije kasno da se vratimo u normalu, ali ovi dani su dani odluke za cijelu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Ako je stvarno pokazivao da se ne trpa vise,onda mozda ne bi bilo ni fer da smo uzeli bod. Mada po meni ne bi bio nezasluzen,jer golovi Sirokog su tragikomicni,osim njih nisu imali nijednu sansu,a mi smo imali nekih situacija.

Ali da se ne raspravljamo oko toka SBBKBB,ja jednostavno tesko mogu biti objektivan kad je Borac u pitanju,i vjerovatno ste u pravu.

pokazivao je potvrdice ti jos neko ko je vidio a sad je najvaznije da stanemo uz igrace da im se ukaze sta ih ceka u zvorniku a to je izmedju ostalog los teren kratkoi usko igraliste pritisak publike i pocetni pritisak drine e sad ako izdrzimo 20-tak minuta oni ce padati pomalo fizicki sve je moguce pitanje za sve jeste li vidjeli kako je dzimi etnicki ocistio gledaoce ako ostane ubrzo bi borac mogli gladati on celo i uprava i nas 100-tinu kao nekad u dobra stara vremena neprocjenjivo :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:47 
Bič božji
Bič božji

veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

pokazivao je potvrdice ti jos neko ko je vidio a sad je najvaznije da stanemo uz igrace da im se ukaze sta ih ceka u zvorniku a to je izmedju ostalog los teren kratkoi usko igraliste pritisak publike i pocetni pritisak drine e sad ako izdrzimo 20-tak minuta oni ce padati pomalo fizicki sve je moguce pitanje za sve jeste li vidjeli kako je dzimi etnicki ocistio gledaoce ako ostane ubrzo bi borac mogli gladati on celo i uprava i nas 100-tinu kao nekad u dobra stara vremena neprocjenjivo :D

Možeš lagati, ali narod koji gleda fudbal neeeeeeeee, znači rezultati nekada mogu biti i bolji i lošiji, ali igra mora biti za dres, za grb, za Borac, to je poenta...
Evo sjetite se poraza oda Sarajeva na kraju prošle polusezone, jesmo izgubili, ali smo odigrali junački, neka neko sada kaže, od onih 7-8000 ljudi koji su tada bili, dal se čuo neki zvižduk, ne ni jedan, jer su momci igrali i srcem i glavom, ali nisu imali sreće...
Za bevandu sam još sinoć napisao, gestikulrao je prema Ištuku, da ekipa stane, to smo mi tražili od njega, jer da ti kažem da su nastavili da nas stiskaju pukla bi bruka...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Brigate BL je napisao:
Igraci su ubijeni u pojam . Vule mi je nakon prvih priprema rekao da goreg trenera ni demagoga nije imao u zivotu

O tome vam svima pokušavam reći, igrači su trebali reći šta ih žulja, a ne ovako da se poigraju sa svima nama, znači konja su mogli mijenjati i na drugi način, jer kod smjene trenera prvi je glas igrača, pa tek onda navijača, upamtite to, oni su nas sinoć poslušali ali mislim da je cijena prevelika, nadam se da griješim, teško ćemo ove bodove nadoknaditi, a nedaj bože da izgubimo i u Zvorniku...

ne slazem se sa ovim...
Igrac je tu da igra, a ne da protestuje...da ne govorimo o tome da je pola ekipe promjenjeno, a da bi igraci digli neki protest morali bi svi biti ujedinjeni i znati da idu do kraja...opasnost od takvog scenarija je PUNO PREVELIKA, uprava moze da suspenzuje igrace, da im skrati ugovore, da ih kazni na milion nacina i milion drugih sitnica...nije igraceva obaveza da mjenja trenera, vec stvar uprave...vidjeli su sta se desava otkada je on dosao, nezadovoljstvo igraca se vidi iz utkamice u utakmicu...uprava je tu davno trebala stupiti na dijelo...

Trenera, ako ne reaguje uprava, smjenjuje publika. Nikome nije svejedno kada protiv njega cijeli stadion skandira, a jasniji znak se ne moze poslati upravi. Vec sam pisao da nezadovoljstvo nije od juce, vec se skuplja mjesecima. Uprava se opasno igra i sa svojim stolicama, jer ukoliko i dalje budu pasivni, izbice "rat" na relaciji uprava - navijaci (ne vise Dzimi - navijaci), a onda mogu biti i prvaci svijeta, nece im to vise pomoci ako se navijaci zainate da uprava ode iz kluba.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da su nastavili da nas trpaju ne bi samo pukla bruka vec i necija tikva, vrlo moguce da bi u nekom metezu platio i sam Bevanda ni kriv ni duzan. :D

I da, tada protiv Sarajeva smo igrali i imali 5-6 zicera, jebes ga nije uslo i gotovo. Bitno je da smo igrali. Ovo sinoc je....

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:55 
Bič božji
Bič božji

Niko kao Borac je napisao:
Brigate BL je napisao:

ne slazem se sa ovim...
Igrac je tu da igra, a ne da protestuje...da ne govorimo o tome da je pola ekipe promjenjeno, a da bi igraci digli neki protest morali bi svi biti ujedinjeni i znati da idu do kraja...opasnost od takvog scenarija je PUNO PREVELIKA, uprava moze da suspenzuje igrace, da im skrati ugovore, da ih kazni na milion nacina i milion drugih sitnica...nije igraceva obaveza da mjenja trenera, vec stvar uprave...vidjeli su sta se desava otkada je on dosao, nezadovoljstvo igraca se vidi iz utkamice u utakmicu...uprava je tu davno trebala stupiti na dijelo...

Trenera, ako ne reaguje uprava, smjenjuje publika. Nikome nije svejedno kada protiv njega cijeli stadion skandira, a jasniji znak se ne moze poslati upravi. Vec sam pisao da nezadovoljstvo nije od juce, vec se skuplja mjesecima. Uprava se opasno igra i sa svojim stolicama, jer ukoliko i dalje budu pasivni, izbice "rat" na relaciji uprava - navijaci (ne vise Dzimi - navijaci), a onda mogu biti i prvaci svijeta, nece im to vise pomoci ako se navijaci zainate da uprava ode iz kluba.

ma ti mene ne shvataš priajtelju, nisam ja rekao da igrači treba da prave revoluciju, a i sam znaš da je trenutno više netzadovoljnih nego zadovoljnih, zadovoljan je žara i možda vukelja, žara zbna da sa odlaskom marića on ide u penziju...
Ali kapiten je mogao da obavi razgovor u svlačionici i da upravi iznese stav, recimo evo ja sam predlagao jednom članu vođstva kluba u ličnom razgovoru da sa nekoliko igrača obavi odvojene razgovore, nažalost on jedini je bio svjestan da ukoliko marić ostane mi protiv širokog nemamo šta tražiti, a velika većina nas upravo njega smatra nesposobnim... ali eto on je bio u manjini...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
sto se tice trenera nista se nece desiti do ponedeljka do sjednice uo s jednom tackom dnevnog reda. a tad ce se desiti nesto, odnosno neko ce otici, ili citav strucni stab ili neko drugi.

ako ode strucni stab, najvjerovatnije ce doci vlado jagodic, u stvari vlado i ne treb da dodje, on je jos uvijek trener borca pozajmljen ljubicu s klauzulom da ga u svakom trenutku mozemo vratiti.

ali evo i ako i kad dodje drugi strucni stab u ovakvom stanju ekipe, tesko je vjerovati u brzi oporavak, mada bih ja iskreno volio da je drugacije.

A sad hladne glve o igri. Uopste se ne slazem da je siroki bio bolji i nadigrao borca, iako je borac odigro katstrofalno.

Prvi go je greska stupara koji je prespavao dok je zakaric lijepo smjestio loptu u go.

drugi go greska stupara koji bezrazlozno sirokom daje korner na cistoj lopti i onda iz kornera odbrana prespava na drugoj stativi primismo go.

treci go je besmisleno igranje rukom.

Imamo problem sa obojicom zadnjih veznih igraca, i tu u principu nastaje problem u igri.
Stanceski gusi nasu igru svojom gnjavazom lopte, okretanjem, nepravovremenim pasovima ( da trci to je istina li dosta je tu nekorisnog trcanja).
sakan jednostavno nema nista ofanzivno u sebi, izgubljen skroz.
Ne slazem se da je izmjena sakan - leo, nerazumna, jer je leo otisao na stopera a boka n zadnjeg veznog, i tad je nasa igra makar pocela da ima bilo kakvog smisla.

benovic u odbrani nije imao puno kikseva, a u napadu je imao dva tri dobra probijanja, od kojih je jedan sviran nepostojeci ofsajd, daleko od idealnog ili zadovoljavajuceg ucinka, ali ja nisam sigurn da se njemu moze dati epitet najlosijeg igraca borca na terenu. Ja bi taj epitet dao vukelji (koji se nije vidio uopste) stanceskom , sakanu i stuparu i muminovicu prije nego benovicu.

Cinjenica je da ne znao da igrmo postavku 4-4-2 nismo zreli za nju, mi jednostavno moramo da igramo sa playom graditeljom igre klasicnim. a ta nam je pozicija deficitarna.

nista siroki nije pokazao juce , problem je sto smo mi jos manje.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Možeš lagati, ali narod koji gleda fudbal neeeeeeeee, znači rezultati nekada mogu biti i bolji i lošiji, ali igra mora biti za dres, za grb, za Borac, to je poenta...
Evo sjetite se poraza oda Sarajeva na kraju prošle polusezone, jesmo izgubili, ali smo odigrali junački, neka neko sada kaže, od onih 7-8000 ljudi koji su tada bili, dal se čuo neki zvižduk, ne ni jedan, jer su momci igrali i srcem i glavom, ali nisu imali sreće...
Za bevandu sam još sinoć napisao, gestikulrao je prema Ištuku, da ekipa stane, to smo mi tražili od njega, jer da ti kažem da su nastavili da nas stiskaju pukla bi bruka...

bevanda je nesto drugo ukazivao istuku, vjeruj mi na rijec

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 09:58 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Da su nastavili da nas trpaju ne bi samo pukla bruka vec i necija tikva, vrlo moguce da bi u nekom metezu platio i sam Bevanda ni kriv ni duzan. :D

I da, tada protiv Sarajeva smo igrali i imali 5-6 zicera, jebes ga nije uslo i gotovo. Bitno je da smo igrali. Ovo sinoc je....

Upravo too, mi treba da igramo i da imamo sistem, a mi sistema nemamo još od januara, šteta je što smo onako olako potrošili i jagodića i stojnića, a mnoge ovdje bi trebalo podsjetiti na detalj na koji mi danas ne obraćamo pažnju, ovaj panj je gledao utakmicu 7 ili 8 kola prošle sezone u kojoj je Borac demontirao kasnijeg šampiona sarajevski željezničar, već tada mu je rečeno da će on biti novi trener kluba...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
sto se tice trenera nista se nece desiti do ponedeljka do sjednice uo s jednom tackom dnevnog reda. a tad ce se desiti nesto, odnosno neko ce otici, ili citav strucni stab ili neko drugi.

ako ode strucni stab, najvjerovatnije ce doci vlado jagodic, u stvari vlado i ne treb da dodje, on je jos uvijek trener borca pozajmljen ljubicu s klauzulom da ga u svakom trenutku mozemo vratiti.

ali evo i ako i kad dodje drugi strucni stab u ovakvom stanju ekipe, tesko je vjerovati u brzi oporavak, mada bih ja iskreno volio da je drugacije.

Citav strucni stab mora otici! Obavezno je da se i Celo otjera, on se ne smije izmigoljiti ni pod razno!
Podrzavam dolazak Vlade, jedino realno rjesenje u ovom trenutku.

Ja vjerujem u brzi oporavak, prije svega psiholoski. Mislim da nam je taj pozitivni psiholoski sok i dovoljan da izvucemo nesto protiv Drine.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:11 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Citav strucni stab mora otici! Obavezno je da se i Celo otjera, on se ne smije izmigoljiti ni pod razno!
Podrzavam dolazak Vlade, jedino realno rjesenje u ovom trenutku.

Ja vjerujem u brzi oporavak, prije svega psiholoski. Mislim da nam je taj pozitivni psiholoski sok i dovoljan da izvucemo nesto protiv Drine.

Ako dođe Vlado, nemojte da očekujete čarobni štapić, trebaće ovdje dosta truda i muke, da se igrači pomire, da se isprave anomalije, da se otkloni nemir iz svlačionice pa tek onda da se okrene uigravanju ekipe, teško će se popraviti ovo što je ovaj klipan uspio pokvariti...
Mora biti smijenjen čitabv stručni štab, jer ćelo je gori od marića, upamtite to...

Evo upravo reaguj, a mi ćemo se potruditi da u ponedeljak na treningu podržimo igrače, popodne naravno, ja prvi obećavamn da ću da dođem, ali samo ako ovi više ne budu na klupi...

Vjeruj mi da je bevanda kada je pao trećći gol gestikulirao prema ištuku, nemam razloga ja ovdje da nekoga veličam, mi smo tražili da stane, a on je zviždukom pozvao ištuka i rukama mu pokazao polako polako...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
ma ti mene ne shvataš priajtelju, nisam ja rekao da igrači treba da prave revoluciju, a i sam znaš da je trenutno više netzadovoljnih nego zadovoljnih, zadovoljan je žara i možda vukelja, žara zbna da sa odlaskom marića on ide u penziju...
Ali kapiten je mogao da obavi razgovor u svlačionici i da upravi iznese stav, recimo evo ja sam predlagao jednom članu vođstva kluba u ličnom razgovoru da sa nekoliko igrača obavi odvojene razgovore, nažalost on jedini je bio svjestan da ukoliko marić ostane mi protiv širokog nemamo šta tražiti, a velika većina nas upravo njega smatra nesposobnim... ali eto on je bio u manjini...

slazem se ja sa tobom, ali da bi kapiten mogao otici i reci nevazno na samo ili pred citavim upravnim odborom, mora imati neke argumente u rukama tj. naprimjer potpise svih igraca, da stoje iza kapitenove izjave, inace nemaju kapitenove rijeci tezinu...a tesko da bi se svi igraci odlucili potpisati i ici tako daleko u otvoreni rat protiv trenera, pa neki nacin i uprave, kada od njih zive, njihove stanje na terenu i igra govore puno vise od bilo kakve zalbe uprave ili bilo kome drugome...

pa u tome je i citav problem...ako oni nisu pokazali nista, a mi izgubimo od njih onda znas koliko je sati...a opet kazem, ne tako davno po imenima nezvucnije ekipa je igrala milion puta lijepsi fudbal...
Ako je uprava napravila SUPER posao u prelaznom roku, onda mi nije jasno da i oni gledaju mirno ovo mucenje, ja da sam u upravi, pizdio bi jos milion puta vise, dovedem ti jos "bolje" igrace, a rezultat se pogorsa...

VLADO JAGODIC za trenera!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:19 
Bič božji
Bič božji

Niko kao Borac je napisao:

slazem se ja sa tobom, ali da bi kapiten mogao otici i reci nevazno na samo ili pred citavim upravnim odborom, mora imati neke argumente u rukama tj. naprimjer potpise svih igraca, da stoje iza kapitenove izjave, inace nemaju kapitenove rijeci tezinu...a tesko da bi se svi igraci odlucili potpisati i ici tako daleko u otvoreni rat protiv trenera, pa [b][b][b][b]neki nacin i uprave, kada od njih zive,[/b][/b][/b][/b] njihove stanje na terenu i igra govore puno vise od bilo kakve zalbe uprave ili bilo kome drugome...

pa u tome je i citav problem...ako oni nisu pokazali nista, a mi izgubimo od njih onda znas koliko je sati...a opet kazem, ne tako davno po imenima nezvucnije ekipa je igrala milion puta lijepsi fudbal...
Ako je uprava napravila SUPER posao u prelaznom roku, onda mi nije jasno da i oni gledaju mirno ovo mucenje, ja da sam u upravi, pizdio bi jos milion puta vise, dovedem ti jos "bolje" igrace, a rezultat se pogorsa...

VLADO JAGODIC za trenera!!!

Ovo boldovano, mislim da nisi u pravu, igrači žive od gledalaca tj navijača u većem dijelu, uprava je tu da sve to uveže i uklopi...
Ako nema publike na tribini, džaba ti uprave...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

igraci imaju legalnu komunikaciju s upravom preko sportskog direktora i pomocnika sportskog direktora, preko kojih bez problema mogu da ukazu na sve sto ih zulja.
pa prema tome ako nemaju problema da na taj nacin komuniciraju s upravom kada je plata ili premija u pitanju, ne vidim sto bi bio problem nesto sto je u interesu svih.

bunt prema treneru ko god on bio , ne podrzavam, dok je trener ima da ga se slusa bez pogovora, sto ne znaci da se misljenja ne mogu iznositi na gore opisani nacin, igrac je tu da igra a ne da vodi politiku kluba, jer klub nije samoupravna interesna zajednica

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:29 
Bič božji
Bič božji

igraci imaju legalnu komunikaciju s upravom preko sportskog direktora i pomocnika sportskog direktora, preko kojih bez problema mogu da ukazu na sve sto ih zulja.
pa prema tome ako nemaju problema da na taj nacin komuniciraju s upravom kada je plata ili premija u pitanju, ne vidim sto bi bio problem nesto sto je u interesu svih.

bunt prema treneru ko god on bio , ne podrzavam, dok je trener ima da ga se slusa bez pogovora, sto ne znaci da se misljenja ne mogu iznositi na gore opisani nacin, igrac je tu da igra a ne da vodi politiku kluba, jer klub nije samoupravna interesna zajednica

Ne revolucija, ali ipak su mogli da porazgovaraju sa ljudima koji vode klub i da iznesu svoje mišljenje, jer sinoć su imali otpor i to je to, jedini koji je igrao 100 posto je boka, ali na njega smo već navikli...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18

A sad hladne glve o igri. Uopste se ne slazem da je siroki bio bolji i nadigrao borca, iako je borac odigro katstrofalno.

Prvi go je greska stupara koji je prespavao dok je zakaric lijepo smjestio loptu u go.

drugi go greska stupara koji bezrazlozno sirokom daje korner na cistoj lopti i onda iz kornera odbrana prespava na drugoj stativi primismo go.

treci go je besmisleno igranje rukom.

Imamo problem sa obojicom zadnjih veznih igraca, i tu u principu nastaje problem u igri.
Stanceski gusi nasu igru svojom gnjavazom lopte, okretanjem, nepravovremenim pasovima ( da trci to je istina li dosta je tu nekorisnog trcanja).
sakan jednostavno nema nista ofanzivno u sebi, izgubljen skroz.
Ne slazem se da je izmjena sakan - leo, nerazumna, jer je leo otisao na stopera a boka n zadnjeg veznog, i tad je nasa igra makar pocela da ima bilo kakvog smisla.

benovic u odbrani nije imao puno kikseva, a u napadu je imao dva tri dobra probijanja, od kojih je jedan sviran nepostojeci ofsajd, daleko od idealnog ili zadovoljavajuceg ucinka, ali ja nisam sigurn da se njemu moze dati epitet najlosijeg igraca borca na terenu. Ja bi taj epitet dao vukelji (koji se nije vidio uopste) stanceskom , sakanu i stuparu i muminovicu prije nego benovicu.

Cinjenica je da ne znao da igrmo postavku 4-4-2 nismo zreli za nju, mi jednostavno moramo da igramo sa playom graditeljom igre klasicnim. a ta nam je pozicija deficitarna.

prvo za igraca utakmice je puno kandidata ali mislim da je jedan za duzinu ispred svih SRECO, pa njga sam primjetio tek kad je mijenjan drugo nije problem u nasim zadnjim veznim igracima problem je u postavci igre jer mi igramo bez pleja, igraca koji ce dati zavrsni pas ,stati na loptu ,biti tu da je uzme kad niko nece itd mogu to raditi olja ,graha mozda neko treci ali to maric netrazi i onda vi ocekujete da vam igru prave zadnji vezni, oni treba da je kvare protivniku a ne da prave nasu ovako na njih pada veliko opterecenje jer mi nemamo posjed lopte pa oni vise cijelu utakmicu dalje benovic lose markira igrace stoji daleko od njih i neosjeca prostor ali na tom se da raditi , vukelja je prica za sebe kad hoce mnogo moze ali obicno nece, a mozda je onda bevanda pokazivao nasima da stanu kod 0-3 jbg nekom jeste :D

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Mene interesuje samo jedno,pitanje je hoce li se neko od vas sloziti samnom. Sa kim se tali Dzimi MAric za 120000 KM ugovora! Covjek ni jednog momenta ne razmislja o ostavci jer je svjestan da nema para ako on da ostavku a od prvog dana se ponasa kao trenerski mag! Ja kad sam trenirao kao kadet fudbal imao sam treninge svaki dan po minimalno 90 minuta a gospodin se ovako ponasa, pa onda izjave za najorganizovaniji klub pa ovo pa ono, bojim se da cu doci u situaciju da ga nalupam negdje u gradu ako se na sutrasnjoj sjednici UO ne desi nista! Moje je misljenje da je sa nekim iz uprave u talu i da se pavi lud i ceka da ga otjeraj te tako da uzme pare, e Supute, molim te, dobro poruci ugovor i nadji neku rupu u njemu a evo mi sa foruma se dobrovoljno javljamo da Dzimiju platimo kartu u jednom smijeru! Covjek je prpremao ekipu u Novom Sadu, pa bar da iih je vodio na Frusku goru da malo trce nebi bilo lose. Neznam sam sta da kazem vise, potrude se na jednoj strani a onda na drugoj naprave takve kikseve da je to za nepojerovati ali ipak moramo priznati da se pomjerilo sve sa mrtve tacke i vjerujem da ce uprava vec u ponedeljak napraviti rjesenje i *nabiti* ovog kretena nogom u ..... Svasta smo mi prezivjeli na nasem stadionu ali ovih posljednjih desetak utakmica koje smo gledali su stvarno sramota za Borac, totalno bezidejna igra, mrtvilo, vrhunac je kad Zara treba da prati igraca a sjeti se da mu je Maric rekao NE PREKO CENTRA i onda on stane i nasa dvojica ko muve bez glave trce u napad nepropraceni!

Legendo moja Novosadska Borac je uvijek igrao napadacki i samo mu ime kaze! Publika u Banja Luci se uz Vladu Jagodica i Baju Stojnica navikla da gleda mec za gol vise i vjerujte da smo masu puta gubili ali vidjela se zelja kod igraca i do posljednjih minuta utakmice pravili su preokret i nakon meca ostajali sa Lesinarima da slave, e tog slavlja, koliko sam ja vidio vise nema od kada je Dzimi dosao na klupu jer nema ni onako ubjedljivih rezultata i prepoznatljive igre. Igramo mi prepoznatljivo od kad je Dzimi tu, ko muve bez glave.

Nemojte se ljutuiti zbog nekih teskih rijeci ali se nadam da me razulijete

UPRAVO TI SI NA POTEZU!!!

BUDI BORAC!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]