polapet je napisao:
Meni je žao što je cijena višeg nivoa takmičenja ta da momci poput Barbe Vanje, Nika i ostalih ne mogu kvalitetom po mišjenju trenera da iznesu, ali to je tako.
Mislim da je plan da ova djeca što i će igrati 2 Ligu naredne sezone 2003,2004 i 2005 se guraju da budu prvi i da (O)KK Borac ima razvojni tim koji bi igrao 1 ligu RS, a seniori ligu BiH.Po meni to je možda i bitnije od ABA 2 priče za seniore.
E tu bi se mogla napraviti ekipa sa 5-6 talentovanih dječaka+ ovi momci Nik,Zvonar, Barba, Vanja,Mikeš.
Mislim da je to u planu naredne sezone i to je sjajno.
Свака част за први тим, а поготово за маркетинг (све више спонзора и пун Борик) али ова управа тотално лоше ради са млађим селекцијама. Тотално лоше је то што су укинули јуниоре (нису талентовани), требало је задржати ако се прави озбиљна прича због контунитета. Нема смисла прича једна генерација талентована њу ћемо задржати, ова није њу ћемо распустити. Та прича да кадети играју другу лигу имало би смисла да су оставили Николића, Барбареза и Звонара ( пошто су вам пуна уста њих) да ти млади момци буду конкурентни, а не овако да од свих губе по 20. Са овим старијим момцима би могли више напредовати и створити побједнички менталитет, те конкурисати за улазак у прву лигу.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока