polapet je napisao:
Zaista bi volio znati definiciju sta znači NAŠI a šta znači NISU NAŠI.Dokle da se dijelimo Srbi?
S druge strane uzmite po toj definiciji Zvezdu, Partizan, Igokeu, Mladost Mg...
Za mj pojam, čim igra za Borac , moj je.Kaze neko donatorski igrači.Ružno zaista.
Pa svaki dinar je zlata vrijedan.A pitam te koji tako rezonuju ,imaju li prijedlog i rjesenje, kako naći platu za povrijedjenog igrača+ za zamjenu koja je sad neophodna.Dajte malo podrške, a ne samo hejtovati zato štm je Nikolić na pozajmnici iz Igokee a Janković iz dobrostojeće porodice.Slažem se da trebaju još tri dobra igrača sad, ali nije se znalo za ABA do danas, pa se zato nije nista ni radilo po tom pitanju ali sad se radi.Dobar ABA 2 igrač kosta 2000-2500 eur ×3 to je oko 7000 eur mjesečno, ili 60000 eur za sezontu +stjdm hrana to je 70000 eur.
Da li neko zna koliko je taj novac teško naći u okolnostima kad je uprava apolitična.
Samo kazem da se to postuje malo i da se uputi intezivnija podrška.
Pa ta uprava da je toliko sposobna kao sto se prica tih 60-70 hiljada evra za sezonu naci bi im bio macji kasalj.
A da li ce se regionalna kosarka uopste igrati u gradu? Ili ce se igrati po turnirima? Ako je ova druga opcija, onda je po meni greska prihvatanje igranja ove lige.
Ne mirise mi na dobro ovaj projekat, tu se niko ne razumije u kosarku a previse vjeruju osobama sumnjivog kapaciteta i morala poput Scekica.
Ovde se o tome prica kao o nekom ogromnom uspjehu, a Borac ce igrati aba 2 ligu ne zato sto je to zasluzio vec zato sto niko nece zar neko misli da bi Borac igrao da Dinamik zeli ? Da Sibenik zeli ?
Previse je upitnika oko projekta Borca u aba 2 ligi, nemojte da se sljedece ljeto prica druga naopaka prica. Do sad je ova uprava isla strpljivo korak po korak, sad ispadaju iz kolosjeka sto moze zavrsiti krahom ukoliko se ne plasiraju za aba 2 sljedecu sezonu.