јан_де je napisao:
Citiraj:
У сваком случају, много је боље него када сам морао да одем из Бањалуке – закључује Јовановић.
pitajte ga sledeci put zasto je morao da ode
Neko je gore pitao o nasim igracima, pa naravno da ih nema kad nemamo juniorski pogon, klub zadnjih 10 godina sluzi za
obrtanje novca a ne stvaranje igraca.
I naravno da sam u pravu. Prva stvar: NOVA UPRAVA NE POSTOJI radi se o istim ljudima koji rade po principu "trogodisnjeg plana" znaci, prva sezona, promocija tima, novi dresovi, visoka ocekivanja bla, bla ,bla, druga sezona, tisina, treca sezona, katastrofa, dugovi, dovodi se Drago kao ispomoc. Sve isti scenario, samo sto vise nece niko da trenira Borac pa je Drago sad od starta.
Dakle, radi se o mafiji, u ovom slucaju gej mafiji, ali to je normalno valjda, svako svoje ljude promovise na funkcije, na nesrecu Borca njega vodi gej mafija.
Imali smo situaciju da je doveden covjek koji se zove Zena (tadsnji decko vlasnika pivare) on radi isto kao Doja:velike ambicije, novi tim i sl. Sledece sezone Borac ISPADA IZ LIGE (mi da se skupimo opstali bi u takvoj ligi), KLUB SE GASI A SVI JUNIORSKI TIMOVI PRESTAJU DA POSTOJE.
Onda kao spasilac dolazi Simovic sa svojim gey lobijem, dovodi svog momka iz Sarajeva Benaceka, krece opet trogodisnji plan, vratili se u ligu (gle cuda) pravi se novi tim, bez domacih igraca naravno, ista obecanja, opet Drago i dvije godine, kasnije imamo ovo sto smo ja i Nitro pisali....