banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1458, 1459, 1460, 1461, 1462, 1463, 1464 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2011, 06:12
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
http://www.fokus.ba/nov/index.php?option=com_content&view=article&id=20746%3Apo-evropskim-standardima-&catid=15%3Asport&Itemid=

:D

e dobro je ovo sa platama. pa ako je tako sto ovi momci onda ne igraju kako treba. samo se nerviramo. bravo Sile legendo, obezbjedio je platu (ponovo digao kredit u Novoj banci) i odrzao rijec da je ozbiljan direktor sa ozbiljnom Upravom.
ajmo Borac

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ПРАВДА ЗА ШИЛЕТА!
ТОЛЕ ОДЛАЗИ!
ГАДАФИ РЕЗИСТЕ :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
alo skijas odmori malo, cuvaj snagu sad ce snijeg.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Razočarenje je prirodno stanje fudbalskog navijača. Neko to shvati u formativnim godinama i bude mu lakše,a neko ne shvati nikad,kao ja i nervira se cijeli život. Čini mi se da je sportski dio mene umro u ovih zadnjih par sedmica i na klupskom i na reprezentativnom planu. A sve je izgledalo idilično do prije samo mjesec dana,pobjede nad SJ Irskom i Farskim Ostrvima,a ovdje nakon Travnika i Zrinjskog 16 bodova od 18 mogućih,atmosfera oko kluba do jaja,prvo mjesto....
A vidi danas,reprezentacija eliminisana sinoć,nema takmičarskih mečeva tačno godinu dana sledećih,Borac u banani,Široki bježi 6 bodova,pretekli nas Željezničar i Sarajevo,rat dvije struje u klubu,kazna pred praznim tribinama neće isteći još ko zna koliko,a i kad istekne,uopšte se ne radujem utakmicama jer čujem da će opet svako vući na svoju stranu,jedni skandirati protiv trenera,drugi ga podržavati...ma sve je fuj!
Jedina je sreća što ja pamtim i mnogo gore stvari na klupskom planu (na reprezentativnom ne!!!),ali ipak mi je krivo što se uvijek nađe neko i skrene nas sa pobjedničkog puta,vrati u prosjek.....Stvarno ne znam šta je razlog,nismo mi banjalučani toliko loši ljudi,poslom mnogo upoznajem ljude iz čitavog regiona i ostatka BiH,i odgovorno tvrdim da nema ovako dobrih ljudi nigdje,ali ipak,kao da se najgori od najgorih uvijek vrte u i oko kluba...Zaluta tu ponekad i neki pošten čovjek,entuzijasta,ali većina ih neće moći ni na tribini sjediti kad Borac bude postao Borac,a kamoli rukovoditi i odlučivati o nečemu...
Ubila me reprezentacija pa je zato post još mračniji nego što bi inače bio,ali jebiga,tako se osjećam....A ne znam ni kako bih se trebao osjećati,jer reprezentacije sad nema godinu dana,a borčevim utakmicama se ne radujem,napisao sam zbog čega...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
djuro mutavi je napisao:
Brigate BL je napisao:
Ja odlazak Bilbije ne mogu prezaliti :angry4: . Za 10 minuta Kipranima je napravio dva problema iznudio penal i pogodio stativu. Izgleda tako sitno i nejako a takav nos za gol ima da je to cudo
P.S. Dok sam kucao Bilbija ga metnuo :)

mene samo zanima sta je sa sinom od Sipovca koji je u Vojvodini. jer koliko znam Vojvodina ne placa dug Borcu upravo radi dila Sipovca i Vojvodine. sta je sa tuzbom Borca za 40.000 eur koje duguje Vojvodina?

Ја колико сам упућен син му није у Војводини, већ у Трну. :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
djuro mutavi je napisao:
Brigate BL je napisao:
Ja odlazak Bilbije ne mogu prezaliti :angry4: . Za 10 minuta Kipranima je napravio dva problema iznudio penal i pogodio stativu. Izgleda tako sitno i nejako a takav nos za gol ima da je to cudo
P.S. Dok sam kucao Bilbija ga metnuo :)

mene samo zanima sta je sa sinom od Sipovca koji je u Vojvodini. jer koliko znam Vojvodina ne placa dug Borcu upravo radi dila Sipovca i Vojvodine. sta je sa tuzbom Borca za 40.000 eur koje duguje Vojvodina?

Ја колико сам упућен син му није у Војводини, већ у Трну. :wink:

Ili pak u Javoru :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 08:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
djuro mutavi je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
http://www.fokus.ba/nov/index.php?option=com_content&view=article&id=20746%3Apo-evropskim-standardima-&catid=15%3Asport&Itemid=

:D

e dobro je ovo sa platama. pa ako je tako sto ovi momci onda ne igraju kako treba. samo se nerviramo. bravo Sile legendo, obezbjedio je platu (ponovo digao kredit u Novoj banci) i odrzao rijec da je ozbiljan direktor sa ozbiljnom Upravom.
ajmo Borac

Dobro je pa nije u Komercijalnoj oni zaklase sa kamatama 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Borac dobija „Milanelo“?!

Početak velikih radova na „Gradskom stadionu“ u Banjaluci potvrdio je da se čelnici Borca, predvođeni predsednikom Ljubomirom Ćubićem, nisu šalili kada su najavili da su za evropski Borac neophodni uslovi kakve imaju svi timovi sa velikim ambicijama.

Završetkom pripremnih radova za izgradnju severne tribine sa 2.874 mesta i uređenje dva pomoćna terena na kojima će se kaliti naslednici velikana banjalučkog fudbala zapušena su usta svim kritičarima, koji su na najave Ćubića i saradnika sumnjičavo vrteli glavom. Zahvaljujući velikom trudu uprave sve je spremno za umivanje „Gradskog stadiona", jer ovih dana i građevinci treba da izađu na teren i započnu veliku obnovu, koja bi trebalo da označi ulazak Borca u novu eru u kojoj će glavni cilj biti stvaranje sopstvenih fudbalera sposobnih da budu nosioci igre i zaštitni znak kluba iz Platonove.

Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju PRESS-a

:D 8) :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hvala ti za ovaj članak u ovo sumorno jutro.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја ништа не вјерујем док не видим све готово,поучен претходним искуствима.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne vjerujem ni ja,čudan mi je i tajming (otkad se to počinje nešto graditi u novembru!),baš sad da se ograđuje pred kraj građevinske sezone i pred zimu, da bi se stvorilo ozračje kako je u Borcu idilično i zapušilo usta ovoj Kopanjinoj struji...

Ali,bez obzira na sve,ipak je nekako lijepo čitati ovakve stvari...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Sinoc legoh u krevet i nesto razmisljam.Prosle sezone Lesinari nikako nisu pjevali povike tipa "ubi balije i ubi ustase" cak iako je neko to zapocinjao od grupe gledalaca oni su to zaglusivali svojom gromoglasnom pjesmom,dok ove sezone prvi put imamo primjer da lesinari zapocinju pjevati "ubij ustase i ubij balije",ovo bi se moglo podvesti kao argument za Cveleteve tvrdnje da su Lesinari instruisani od strane Sileta.Eto samo razmisljam naglas,ko zna mozda i ima neceg u ovom sto pricam.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E samo si još ti falio jutros,i takav post :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ех те теорије завјера :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
lider je napisao:
Sinoc legoh u krevet i nesto razmisljam.Prosle sezone Lesinari nikako nisu pjevali povike tipa "ubi balije i ubi ustase" cak iako je neko to zapocinjao od grupe gledalaca oni su to zaglusivali svojom gromoglasnom pjesmom,dok ove sezone prvi put imamo primjer da lesinari zapocinju pjevati "ubij ustase i ubij balije",ovo bi se moglo podvesti kao argument za Cveleteve tvrdnje da su Lesinari instruisani od strane Sileta.Eto samo razmisljam naglas,ko zna mozda i ima neceg u ovom sto pricam.

попиј кафу јутарњу разбуди се

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lider je napisao:

sacekaj malo, sad ce sile da se prijavi pa da te demantuje.

meni je smijesno da neko razmislja da je sile to uradio. Ne mislim da su to uradili lesinari po icijem nalogu. ali ako pretpostavimo da jesu, zar se to nebi moglo posmatrati u malo sirem kontekstu i u svrhu malo visih ciljeva. pogotovo ako uzmemo mostar trebinje sarajevo i sve ostale vukojebine u kojima je bilo problema

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

од најобичнијег навијачког сукоба се направише теорије завјере за које новинарима треба дати Пулицера, а оне који вјерују у такво нешто послати на дужи одмор у бању специјалног типа "Соколац".

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
од најобичнијег навијачког сукоба се направише теорије завјере за које новинарима треба дати Пулицера, а оне који вјерују у такво нешто послати на дужи одмор у бању специјалног типа "Соколац".

ja kao sta rekoh ne vjerujem u to. ali me iznenadjue da ako neko vec razvija teoriju zzavjere ide tako nisko i misli da je sile najvisi nivo koji je mogao tako nesto organizovati

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Rok za zavrsetak sjeverne tribine je 180 dana.
Da nije malo puno razumijem zima,snijeg i ostalo ali ipak !?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 11:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
Rok za zavrsetak sjeverne tribine je 180 dana.
Da nije malo puno razumijem zima,snijeg i ostalo ali ipak !?

Sačekajmo da se postavi zvanična tabla sa podacima za izgradnju, ovako samo nagađamo, ali i taj rok, sa malim probijanjima se može računati da ćemo za evropu sledeće godine imati još ušminkaniji stadion... Naravno ne treba iz vida izgubiti ni nadolazeće lokalne izbore... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120144 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1458, 1459, 1460, 1461, 1462, 1463, 1464 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]