banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2010, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze moras da uzmes u obzir da ni za jednog igraca nije placeno obestecenje

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ali ipak je ljudima trebalo obećati 30 000-60 000 km po sezoni...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:

prije svega kao sto ste mogli vec procitati na ss.ba, stajic je potpisao dvogodisnji ugovor s borcem :) prema tome slager sad mi i defintivno mozes oprostiti :)

a sad oko ovbog o cemu pises.

Prije svega trebas imati na umu da je ljetnji prelazni rok i svi angazaovani igraci su slobodni igraci, sto znaci nema obestecenja.

drugo, preracunaj malo koliko nam je igraca otislo odmah po zavrsetku prosle sezone cini mi se 9 :) sto znaci otislo je devet ljudi koji su na plati.
a doslo je isto toliko.
vecina igraca potpisuje za platu, i odmahg da vam kazem da plate nisu astronomske

koliko ja znam, po potpisu je igracim isplacena odredjena svata cime im je smanjen iznos koji ce dobijati na ime mjesecne plate.
Isto tako vazno je, da se rijesilo pitanje socijalnih obaveza i pio tako da igraci ne mogu da se igraju sa raskifdima ugovora na stetu kluba zbog eplacenih ovih obaveza, sto je u vecini p koliko znam skoro svim klubovima tako, sem u borcu.

mislim da se plate igraca sad uklapaju u odredjeni mjesecni budzet, i to je to.

vecina igraca potpisuje za platu, i odmahg da vam kazem da plate nisu astronomske.

dalje jako je malo igraca koji su potpisali one bezvezne jednogodisnje ugovore, sem onih od koji se kupuju usluge za jednu sezonu jer su npr vec u godinama, kao sto je npr mikic, godina je velika u fudbalskom zivotu, ved za godinu npr mikic moze znacajno da padne.

u principu kako rece neko misilim da je slager, imamo strasnu ekipu sudeci po imenima, ostaje nam da vidmo kako ce ti majstori da sviraju u orkestru a to zavisi najvise pa i iskljucivo i uvijek o dirigenta.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Прича ли се ишта за диригента? Хоћемо ли се поздравити са њим у суботу? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

borcev navijac

druze posto si ti najupuceniji ovde od svih nas siguran sam da ti znas pouzdano kolika je vjerovatnoca da se nas dragi gost iz ns vrati kuci, ima li tu ista konkretno i ako ima sta, da li ce se cekati par utakmica u ligi, da li se ceka kiks protiv sirokog ili se uveliko sprema sut karta, da ne bi ja dzaba gubio zivce u subotu

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hvala ti za informacije,sad sam ipak dosta mirniji,i preostaje mi samo da uživam u ovoj sezoni,mislim da igrački nikad nismo bili jači.

Sad je na nama,da nas ni na jednom meču ne bude ispod 5000.

Znašli išta o sezonskim ulaznicama,i tempu nastavka rekonstrukcije stadiona?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:

prije svega kao sto ste mogli vec procitati na ss.ba, stajic je potpisao dvogodisnji ugovor s borcem :) prema tome slager sad mi i defintivno mozes oprostiti :)

a sad oko ovbog o cemu pises.

Prije svega trebas imati na umu da je ljetnji prelazni rok i svi angazaovani igraci su slobodni igraci, sto znaci nema obestecenja.

drugo, preracunaj malo koliko nam je igraca otislo odmah po zavrsetku prosle sezone cini mi se 9 :) sto znaci otislo je devet ljudi koji su na plati.
a doslo je isto toliko.
vecina igraca potpisuje za platu, i odmahg da vam kazem da plate nisu astronomske

koliko ja znam, po potpisu je igracim isplacena odredjena svata cime im je smanjen iznos koji ce dobijati na ime mjesecne plate.
Isto tako vazno je, da se rijesilo pitanje socijalnih obaveza i pio tako da igraci ne mogu da se igraju sa raskifdima ugovora na stetu kluba zbog eplacenih ovih obaveza, sto je u vecini p koliko znam skoro svim klubovima tako, sem u borcu.

mislim da se plate igraca sad uklapaju u odredjeni mjesecni budzet, i to je to.

vecina igraca potpisuje za platu, i odmahg da vam kazem da plate nisu astronomske.

dalje jako je malo igraca koji su potpisali one bezvezne jednogodisnje ugovore, sem onih od koji se kupuju usluge za jednu sezonu jer su npr vec u godinama, kao sto je npr mikic, godina je velika u fudbalskom zivotu, ved za godinu npr mikic moze znacajno da padne.

u principu kako rece neko misilim da je slager, imamo strasnu ekipu sudeci po imenima, ostaje nam da vidmo kako ce ti majstori da sviraju u orkestru a to zavisi najvise pa i iskljucivo i uvijek o dirigenta.

Vrlo dobro pojasnjeno.

Samo orkestar falsira sa ovim dirigentom.

Palicu drugom i sve ce biti ok.

Hvala unaprijed :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

oko direigenta, mislim da trebate svi procitati slagerov post od prije stranicu dvije, mislim da ste se previse okupirali dirigentom.

kako rece schlager win - win varijanta

drugo citao sam neke postove koji pozivaju na proteste na treninzima.

Zar neko misli da je pametno na taj nacin unositi nemir u ekipu na treninzima ????
zar neko misli da je pametno ciniti bilo sta da se rusi autoritet trenera kod igraca dok je taj covjek trener, sta to dobro moe da donese ???

Utakmica, naravno je nesto drugo, ali i tada treba biti pametan i ocjeniti ako je bas neophodno kad je pravo vrijeme , jer u suprotnom navis vise stete od koristi

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Hvala ti za informacije,sad sam ipak dosta mirniji,i preostaje mi samo da uživam u ovoj sezoni,mislim da igrački nikad nismo bili jači.

Sad je na nama,da nas ni na jednom meču ne bude ispod 5000.

Znašli išta o sezonskim ulaznicama,i tempu nastavka rekonstrukcije stadiona?

polusezonske ulaznice ce da budu pustene cim budu numerisana sjedista, jer bi ih bezvdze bilo pustati ovako djuture.
a to je pitanje dana.
sve ce ulaznice i sezonske i dnevne biti razlicite cijene zavisno do sektora na stadionu, cujem da bi dnevne cijene mogle biti : 15 vip, 10 zapad, 5 istok.

Mislim da se radi o ok cijenama pristupacnim za sve

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:06 
Veteran
Veteran

oko direigenta, mislim da trebate svi procitati slagerov post od prije stranicu dvije, mislim da ste se previse okupirali dirigentom.

Zar neko misli da je pametno na taj nacin unositi nemir u ekipu na treninzima ????
zar neko misli da je pametno ciniti bilo sta da se rusi autoritet trenera kod igraca dok je taj covjek trener, sta to dobro moe da donese ???

Utakmica, naravno je nesto drugo, ali i tada treba biti pametan i ocjeniti ako je bas neophodno kad je pravo vrijeme , jer u suprotnom navis vise stete od koristi

Ekipu uvijek treba podrzati!!! i tačka.

Međutim kada je unošenje nemira u pitanju mislim da je nemir već u ekipi. A za to treba zahvaliti dirigentu.

Ako uprava do sad nije reagovala na sve zahtjeve i molbe navijača (simpatizera a ne lešinara) onda ne znam šta drugo preostaje navijačima nego da traže odlazak čovjeka koji svojim ponašanjem svima nama pljuje u lice.

Ja ulaznicu na gradski plaćam već dvadesetak godina i vjerujte mi bezobraznijeg trenera nisam sreo. Ovo što on radi sa ekipom i način na koji komunicira sa medijima je najblaže rečeno bezobrazno. Na stranu sve to...igre NEMA! Zajedništva takođe.

I nismo mi u win win poziciji. Ako izgubimo bodove kući od direktnog konkurenta za vrh teško ćemo te bodove nadoknaditi.
Bojiim se da je ovo odlaganje sa Marićem samo zakopavanje.

Možda ja pogrešno vidim stvari ali...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

kod kuće i na strani je napisao:

Međutim kada je unošenje nemira u pitanju mislim da je nemir već u ekipi. A za to treba zahvaliti dirigentu.

Ako uprava do sad nije reagovala na sve zahtjeve i molbe navijača (simpatizera a ne lešinara) onda ne znam šta drugo preostaje navijačima nego da traže odlazak čovjeka koji svojim ponašanjem svima nama pljuje u lice.

Ja ulaznicu na gradski plaćam već dvadesetak godina i vjerujte mi bezobraznijeg trenera nisam sreo. Ovo što on radi sa ekipom i način na koji komunicira sa medijima je najblaže rečeno bezobrazno. Na stranu sve to...igre NEMA! Zajedništva takođe.

I nismo mi u win win poziciji. Ako izgubimo bodove kući od direktnog konkurenta za vrh teško ćemo te bodove nadoknaditi.

Ne mijenja se trener jer se nekom ne svijda njegova retorika, ili zato sto mu njuska nije simpaticna, ili mu se ne svijda nacin na koji vodi trening , nego zato i iskljucivo zato sto nema rezultata.

jednom je napravljena greska, stojnic je promjenjen a imao je rezultat, i to je bilo pogresno!
e jednom moras stati na kraj pogresnim nacinima, moras uspostaviti sistem unaprijed poznati kriterij, koji se postuje uvijek i jednako na sve, da svako zna kako se radi u borcu i sta moze da ga ocekuje u svakoj varijanti.

Pitanje je da li je pravi parametar za ocjenu trenera utakmica sa lozanom jer tu u prinicpu ne zbnas s cim se mjeris i da li je negativan rezultat dosao kao posljedica loseg trenerskog rada ili se jednostavno sa nasim kvalitetom nije moglo vise .
Ja mislim da te utakmice i isapdanje protiv lozane ne moze biti kriterij.
Ali domace prvenstvo moze, jer tuz unaprijed znas sa kojim kvalitetom se mjeris, narocito kad znas sta ocekujes od sezone, i tu je ta bitna razlika izmedju utamice sa lozanom i sa sirokim npr, jer direktnog konkuretna za naslov prvaka moras da pobjedis kod kuce, jer za to imas sve preduslove.

da se razumijemo, ja ne branim marica ovdjke, ali branim princip, ako jednom izgubis princip, izgubis mjerila sistema, to je nepovratno, i lakse je probljeti jednu izgubljenu utakmicu, nego izgubljen sistem.

Nadam se da si shvatio sta zelim da kazem.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:35 
Veteran
Veteran

Ne mijenja se trener jer se nekom ne svijda njegova retorika, ili zato sto mu njuska nije simpaticna, ili mu se ne svijda nacin na koji vodi trening , nego zato i iskljucivo zato sto nema rezultata.

jednom je napravljena greska, stojnic je promjenjen a imao je rezultat, i to je bilo pogresno!
e jednom moras stati na kraj pogresnim nacinima, moras uspostaviti sistem unaprijed poznati kriterij, koji se postuje uvijek i jednako na sve, da svako zna kako se radi u borcu i sta moze da ga ocekuje u svakoj varijanti.

Pitanje je da li je pravi parametar za ocjenu trenera utakmica sa lozanom jer tu u prinicpu ne zbnas s cim se mjeris i da li je negativan rezultat dosao kao posljedica loseg trenerskog rada ili se jednostavno sa nasim kvalitetom nije moglo vise .
Ja mislim da te utakmice i isapdanje protiv lozane ne moze biti kriterij.
Ali domace prvenstvo moze, jer tuz unaprijed znas sa kojim kvalitetom se mjeris, narocito kad znas sta ocekujes od sezone, i tu je ta bitna razlika izmedju utamice sa lozanom i sa sirokim npr, jer direktnog konkuretna za naslov prvaka moras da pobjedis kod kuce, jer za to imas sve preduslove.

da se razumijemo, ja ne branim marica ovdjke, ali branim princip, ako jednom izgubis princip, izgubis mjerila sistema, to je nepovratno, i lakse je probljeti jednu izgubljenu utakmicu, nego izgubljen sistem.

Nadam se da si shvatio sta zelim da kazem.

Ne utakmica sa Lozanom nije nikakvo mjerilo!
Sistem je naravno jako bitan ako ne i presudan.
Nije meni Marić kriv zbog svoje retorike!!! Igra Borca jednostavno nije na nivou na kojem je bila prije njegovog dolazka. Ne treba valjda da vas podsjećam na skor u polusezoni. I ne mogu ponovo slušati priču 'nije imao ekipu i td...' Ako ga uprava nije ispoštovala tj. on je rekao da su mu prodali neke igrače, onda se majstore zahvališ i odeš kući.

Evo njegovog skora u polusezoni bez kup utakmica a tu su odigrane 4 utakmice.
U prvom meču sa slavijom sam bog nas je pogledao. E u revanšu smo možda odigrali najbolje Marićevo poluvrijeme. O finalu se manje više sve zna pa nema potrebe 'tupiti' tastaturu.

27.02.10. FK Borac - FK Laktaši 1:0 jedva 90++++
06.03.10. FK Leotar - FK Borac 2:1
17.03.10. FK Borac - NK Čelik 2:1 takođe jedva
20.03.10. NK Široki Brijeg - FK Borac 0:0 kvalitetno 2 poluvrijeme
28.03.10. FK Borac - NK Zvijezda 2:0 ako ste gledali Milinović branio k'o lud
03.04.10. HŠK Zrinjski - FK Borac 3:0
10.04.10. FK Borac - FK Slavija 3:1 dobra igra
17.04.10. FK Željezničar - FK Borac 4:2
21.04.10. FK Borac - FK Rudar P. 1:0 jedvaaaa ali bukvalno
25.04.10. FK Borac - NK Travnik 1:0 jesmo li ono iz penala pogodili u 90++++
30.04.10. FK Sloboda - FK Borac 2:0
09.05.10. FK Borac - FK Modriča M. 4:0 juniori modriče
15.05.10. FK Velež - FK Borac 2:0
23.05.10. FK Borac - FK Olimpik 0:2
26.05.10. FK Sarajevo - FK Borac 3:0

U zadnje 3 kola gol razlika 0:7

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:38 
Veteran
Veteran

Neću više o Mariću.
Shvatih da sam možda i previše vremena potrošio na lalu.

Pozdrav svima a posebno borcev_navijac jer ovaj forum bez njega bi skoro pa besmislen

AJ BORAC!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ovo je jedini spas za nas Borac:D :D :D

Slika

Baja IZVINI!!!!!

Jeli smo govna, ali ovakvo govno u obliku Marica progutati ne mozemo.

Vrati se!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:41 
Veteran
Veteran

zli mrkvić je napisao:
Ovo je jedini spas za nas Borac:D :D :D

Slika

Baja IZVINI!!!!!

Jeli smo govna, ali ovakvo govno u obliku Marica progutati ne mozemo.

Vrati se!

Može, mada bi ja na klupi volio da vidim gospodina Vladu Jagodića

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 28 Jul 2010, 14:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sve te razumijem! mozda se cak i slazem s tobom !

Pokusaj gledati dugorocno ovo sto sam napisao u prethodnom postu.

i eto ne ulazeci u to kakvu je ekipu imao maric ( a imao je takvu da mu sad od te ekipe vecina nije ni medju 18 ) , PRINCIPIJELNO treneru koji je sa ekipom osvojio kup , nemozes reci da je rezlutatski bio neuspjesan.
A da li ce se od njega moci ocekivati rezultat u narednoj sezoni, pokazace utakmica protiv sirokog.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Neću više o Mariću.
Shvatih da sam možda i previše vremena potrošio na lalu.

Pozdrav svima a posebno borcev_navijac jer ovaj forum bez njega bi skoro pa besmislen

AJ BORAC!

greska velika, bez svih vas, forum bi bio bio besmislen, a borcev_navijac je tu upravo zato sto ste vi svojim pisanjem dali smisao tom forumu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani ne znam da li si bio na ss.ba dok se pisalo tamo o borcu, ako nisi propustio si jednu cinjenicu od sustinskog znacaja za svu ovu pricu.

borcev navijac je glavom i bradom gospodin dzimi maric

pa cisto da znas

:D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kako kaže onaj moto : BUDI BORAC...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 14:49 
Veteran
Veteran

sve te razumijem! mozda se cak i slazem s tobom !

Pokusaj gledati dugorocno ovo sto sam napisao u prethodnom postu.

i eto ne ulazeci u to kakvu je ekipu imao maric ( a imao je takvu da mu sad od te ekipe vecina nije ni medju 18 ) , PRINCIPIJELNO treneru koji je sa ekipom osvojio kup , nemozes reci da je rezlutatski bio neuspjesan.
A da li ce se od njega moci ocekivati rezultat u narednoj sezoni, pokazace utakmica protiv sirokog.

Ma razumijem ja poentu tvog prethodnog posta. Meni bi zaista bilo drago da FK Borac ima dugoročni plan i strategiju razvijanja kluba. Stručni rad, omladinski pogon, infrastruktura, marketing...sve su to stavke o kojima se mora razmišljati dugoročno.

Međutim bilo je i neprincipijelnog stava prema Baji Stojniću (najbolji rezultat Borca od početka premijer lige) no to je iza nas.

I ne želim da ovu prepisku shvatiš kao konflikt nego samo kao konstruktivnu raspravu!!!

A ja se nadam da ćemo u subotu dobiti Široki a da će uprava ipak shvatiti da je ova ekipa potencijalom iznad znanja i umijeća Zorana Marića.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]