banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1449, 1450 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Okt 2011, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Simpatizer je napisao:
Citiraj:
Marić
Bivši trener Borca je otkrio da je veoma dobar prijatelj sa još jednim bivšim trenerom Borca Zoranom Marićem, koji je, takođe, dobio otkaz u Borcu.

"Rekao mi je da je kada je odlazio iz Banjaluke bio najsrećniji. Moram da priznam da je i meni mnogo lakše jer sam svaki dan imao probleme sa Šipovcem", jasan je Cvetković.

Pa sto to ne rece odmah?! Ne bi se ti zadrzao ni do pocetka prvenstva.:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jedva cekam slijedecu epizodu

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 23:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
U toku je nevjerovatna medijska hajka na Šipovca. TeŠko će on to preživjeti. Bruka i sramota svih ljudi u klubu. Ode sve u Honduras. Neće ovo na dobro.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 23:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma nek ide ko ih jebe a tek sa i cistka igraca ima da se slagiramo

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 23:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Nego, ima li neki novih grafita po BL?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ima, horde zla preko cijele dvorane mejdan... prelijep grafit...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 06:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Odlazim neobavljena posla, ali vratiću se jednog dana, kada u klubu budu normalniji odnosi. Mene je lično doveo Željko Kopanja, dakle bivša uprava.

nije da nismo znali, ali Kopanja ODJEBI

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 06:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
БAЊAЛУКA - Никада тужнија и жалоснија промоција тренера у Фудбалском клубу Борац није била него јуче у трофејној сали Градског стадиона.

Нови шеф стручног штаба Велимир Баја Стојнић, без пратње било кога из клуба, одржао је прес конференцију послије првог тренинга са играчима. Ово више него јасно показује какво је тренутно стање у актуелном шампиону Премијер лиге и да је клуб пао на ниске гране.
- Мој посао је терен и настојим све да подредим томе. Главни задатак је да екипу вратим на побједнички колосијек и у психичку стабилност послије свих дешавања. Зато ћемо паузу у првенству настојати да искористимо на најбољи могући начин - рекао је Стојнић.
Он се на функцију првог тренера вратио послије годину и по, а екипу добро познаје јер је био шеф омладинске школе у клубу из Платонове улице.
- Прва обавеза нас чека 12. октобра у Купу Републике Српске, а име противника ћемо сазнати сутра (данас, оп. а.) на жријебу у ФСРС. Послије тога долази Челик. Покушаћу да размрдам екипу. У овом тренутку нам је потребан смијех, разговор, анегдоте и професионалан рад. Мене интересују само играчи који могу да играју, не интересује ме ко је из Бањалуке ко не, ко колико има година или слично - рекао је Стојнић.
Нови шеф струке у Борцу истиче да вјерује да заједно са играчима и навијачима може да направи атмосферу и да ће учинити све да се екипа стабилизује.
- Сваки тренер је увијек прелазно рјешење, бар је тако овдје код нас. Да Aрсен Венгер ради у БиХ, давно би био смијењен, али он је добио нову шансу, школује младе играче и опет ће дићи клуб. Уз пласман у Европу наш приоритетни циљ биће да подигнемо наше младе играче и од њих створимо јаку базу за будућност Борца - додао је Стојнић.
Без обзира на то што су повријеђени, Бранислав Микић и Сеад Бучан истакли су да желе да раде са остатком екипе, али је питање колико ће бити спремни за утакмицу у Зеници, док Стојнић против Челика неће моћи да рачуна на Бранислава Крунића, који је у Градачцу добио црвени картон.

Ovo je velika sramota za bilo koji ozbiljniji klub!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 07:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ogromnu je ljagu bacio Cvetkovic,i na klub i na navijace...Ukopao nas je kao niti jedan trener do sada.Najgore od svega sto su dusmani iz Federacije,a bogami ima ih i u nasim redovima,jedva docekali,i upijaju svaku rijec kao spuzve.

Nadam se da je ovo prolazna kriza,da ce joj brzo doci kraj,a mi sad vise nego ikada,moramo biti slozni,mi Borcevci,svi od reda...Jer ljudi vjerujte,zakuvalo se opasno,i sto se kluba tice,i sto se navijaca tice,bice svega uskoro...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 07:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ljudi moji pa i sami znate, da niti jedna stvar nije istinita, sem te da su ga doveli Rićo i Fišer... Za sve ostalo, nema potrebe da nešto specijalno raspravljamo, jer će on svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu, jedno je kenjati u mikrofone, a drugo će biti na sudu, ima tamo materijala za jednu debelu odštetu da se naplati, mislim da će Šile iz ovog postupka debelo materijalno profitirati, a papak je pravi, ako je toliki mudonja, pa o ovom je trebao da priča kada je bio na klupi, ako je sto posto u pravu, trebao je da kaže sve dok je bio tu....

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 08:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Nije malo sutra sta pricate, licno znam sta je sve prosla medicinska sluzba i kakvo je stanje. To da je Cvjetkovic trebao sve to i ranije iznijeti stoji, ali stoji i da je uprava kurac...a oni talovi i takve price su svakodnevnica kod nas sto za turisticku agenciju sto za autobuse...za sudije iako je opste poznato sta se radi kod nas, ono mi je ipak malo u domenu naucne fantastike, sere cvele nesto ali nesto je i apsolutna istina!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 08:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mala digresija....danas je veliki dan u zivotima nasih jagodica,grahovca,bilbije i stevanovica,utakmica koju ce pamtiti cijeli zivot,bez obzira kako se njihove karijere dalje budu razvijale....igraju u ingolstadtu kvalifikacionu utakmicu protiv njemacke u21,znamo da je njemacka,uz spaniju najjaca u evropi,a prenos je od 19h50min na sport 1(bivsi dsf) i bht,pa ko hoce nek pogleda,tim prije sto danas i nema skoro nista drugo od sporta.
znam da je od nabrojane cetvorke jedino grahovac u borcu,ali i vlado,cupo i biki su na neki nacin nasi.bas me zanima kako ce se snaci protiv najboljih evropskih igraca u svom uzrastu,a pogotovo grahovac,kome bi cijena mogla otici u neslucene visine ako danas pokaze da se moze ravnopravno nositi sa takvim zvjerkama,a ne treba ni govoriti koliko bi to znacilo i za nas klub!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 08:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
I dalje sam u nekoj vrsti soka. Iako je 70 posto izlaganja bivseg trenera laz, mislim da niko od ljudi ne shvata koliki je ovo udarac za Borac, Ovdje se iznosi prljav ves najgore vrste. Na presu je valjda sve bilo jasno . Cvele prica , Ringo u pozadini slusa.
Ne branim Sileta ima on svojih mana koliko hoces, ali dovoljno je bilo vidjeti koliko se borio da se mec nastavi i upitajte se koji bi to covjek uradio da je stvarno zelio da ga prekine. Ja mu mogu zamjeriti mnogo stvari, cak i na licnoj osnovi jer se znamo ali ne mogu reci da ne voli Borac i da zeli da on izgubi. Za to ponekad i reaguje emotivno.
Cvele rece da mu niko nije sastavljao tim posebno ne Sile 8) pa se onda zapitam ko je gurao i zasto Savica, Runica, Dujakovica. Za ovu dvoju mladih vrijeme radi ali je pitanje da li su oni zasluzili da igraju u prvih 11 od starta i koliko. Akrobacije na temu odbrane, tjeranja igraca su ocito bili njegov fah. Gledajuci hajku posebno bivseg predsjednika koji ne dade ni marku a hvali se kako je obezbjedio sponzore (nije on naravno) pomislim da je meni kao navijacu Zvezde vise stalo do Borca nego nekima koji se dice svojom ljubavi prema crveno plavoj boji.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ко ли је на перископу нашег брода званог ФК БОРАЦ 1926? :roll:
Куд иде овај брод,само да не доживи судбину титаника!

Не знам шта да кажем,осима да треба растјерати 97% управе,на зиму се захвалити чак појединим играчима и пробати довести неке нове који су достојни имена клуба.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ljudi, po svemu sudeci jeste crno ali dajte malo optimizma. daj da prestanemo sa kuknjavom jer tako se samo nepozeljni gosti nasadjuju. malo da sacekamo da vidimo sta ce da se desi. ako Stojnic krene dobro sa rezultatima, ako uspije da poslozi ekipu sve ce se opet koliko toliko vratiti u normalu. dajte da probamo razvedriti ovo...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 09:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
ne vidim razlog za tako bombasticnim izjavama tipa,otjerati 90 i kusur posto uprave i sl..................ako cemo vjerovati izjavama glasnogovornika prethodne uprave znaci ringa fisera suputa i glavnog carobnjaka onda u redu,ajde da rastjeramo sve od uprave igraca trenera pa do svete sa stadiona nije problem ali sta se onda postize????
ne znam od kud sad tolika nervoza kada svi jako dobro znamo da je ogroman dio one konferencije od juce neistinit,sto ste se nadigli odjednom,nije valjda da ste povjerovali u te lazi!?
najbolje se praviti nijem i slijep na takve izjave koje su krenule od onog mladjanog ski bankara pa se nastavila cirkusom od juce,jer se vidi jasno ko dan da je sve izrezirano i osmisljeno.
direktora i ostale strukture klupske ne mogu smijeniti novinski clanci i ostale gluposti i zar mislite da ce sadasnji predsjednik uo ostati u klubu ako sipovac npr ode? licnog sma misljenja da od te pjesme nema nista a i ako ode sipovac,za njim ce otici i cubic i onda sta nam ostaje,da nam se vrate iste one KONTAS ME fudbalske institucije koje su uveliko doprinjele da nas malo ko voli jer su vagnuli koga god su stigli?

i za kraj,ja koji sam licno branio cvetkovica moram reci da sam jako razocaran njegovim izjavama od juce!ocekivao sam od njega malo vise dostojanstva i ljudskosti i da ce drzati do sebe i svog imena do kraja i da nece dozvoliti da bude lutka u tudjim rukama.ovako je zatvorio vrata guzicom i borcu i banjaluci za vijek vijekova umjesto da je kao gospodin dosao na tu konferenciju i zahvalio se onima koje treba i smatra da treba da se zahvali,i da,ukoliko je imao vec problema od pojedinaca u klubu to kaze na jedan suptilniji nacin a ne ovako....................

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
добро рече Дилан Дог. шта сте се раскукали толико?
мање више одавно смо ми знали шта се све дешава у Борцу и ко је одговоран за неке ствари...
циљ ових новинских текстова јесте да се унесе немир међу навијаче и јавност. немојмо бити наивни и примити се на ово! а шта ће се причати у сарајевским кулоарима то ме баш и не занима. они иовако слијепо вјерују ономе што прочитају у новинама и једва чекају да виде у новинама овако неки паћенички текст па да оспу дрвље и камење.
они су већ убјеђени да је Борац пред распадом...
а копања је очигледно кренуо у кампању против неких људи из Борца...

видите људи да се свашта дешава и да ће се дешавати. зато не срљајте молим вас и добро размислите прије него нешто напишете ;) три пута мјерите, а једном сијеците! није све тако црно-бијело како пише у новинама

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Daj pustite te tekstove. Citam dva clanka, na dva razlicita sajta (nezavisne i bllive), i na jednom pise da je namjenio za sudiju 5000e, na drugom 5000 KM. Dalje pise, da su se sreli u Jablanici, a na drugom linku u Kotor Varosu. Itd...Nisam stigao pogledati konferenciju, ali Zv(j)ezdan je ispao nefer, ako i ima dijela istine u onome sto prica, to je trebao reci u klubu, a ne pljuvati ovako na kraju balade.

Oni upuceniji, ako ima kakvih infa sta se iza brda valja, moze i na pp.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 10:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Nakon svega sto se izdesavalo i kad su se gleve ohladile da i ja nesto napisem,
Da nam nije trebalo ovo prepucavanje je jasno svima, Cvetkovic me razocarao totalno kao covjek zbog iznosenja prljavog vesa u javnost. Moglo se to puno gospodskije rijesiti. Sto se tice Sipovca i njegovog rada ne bih ja u startu sve odbacio sto Cvetkovic kaze, sigurno ima lazi i gluposti ali za Savica i Kovacevica znam da je Sipovac jedini donio odluku. Sad je najveci problem kako dalje, treba smiriti svlacionicu, sta ako Baja zareda par losih utakmica? Odmah otkaz tog me je najveci strah. Najbolje bi bilo da sazovu U.O. i oglase se povodom svega i stave tacku na sve. Tuzno je da nakon najvecih uspjeha u istoriji Borca bilo ko baca mrlju na klub.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 12:19 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 19:30
Eh tuzna li si sudbo srpska.... cim jedan napravi uspjeh odmah se nadju dvojica da ga "ukaljaju" i vrate u kaljuzu ove nase stvarnosti...

Da li Borac ima snage da se izdigne iznad ovoga??? Ja mislim da ima, ali.... U ovoj drzavi nista ne ide bez politicke podrske (u ovom trenutku citaj SNSD) a velikog "tatu" zaboli patka za Borac, pa je pustio ovim ostalim da tu mute kako hoce. Zgradoljub nije zainteresovan takodje jer Borac nema svoje zemlje (parcele) na kojoj bi on nesto gradio i zaradio. Sipovac, Kopanja ili neko treci...nebitno je, to smo mi, otici ce Sile to je gotovo sigurno, doci ce neki drugi i sta ce se promijeniti?? Drzava podijeljena, industrije nema pa samim tim ni zdrave ekonomije, ljubav prema sportu brzo presahne. Klubova se sjete s vremena na vrijeme politicari pred izbore ili kada neki klub osvoji neki trofej pa da se malo slikaju....
I onda mi pricamo kako ne valja potpisivati jednogodisnje ugovore, kako treba ulagati u omladinsku skolu i razne bajke. Ako potpisete nekoga na vise godina i ne platite mu 6 zadnjih plata klub se gasi poslije tuzbe sudu. Otkud pare za omladinsku skolu?? Pare za tribine, juznu i sjevernu??

A svi znamo da se namjestaju utakmice, da liga nije regularna, da klubove vode pojedinci iz politickih stranaka samo radi svoga licnog interesa. Mi smo takvi kakvi smo i jos kada se na to doda jedan LATIN (srpskog porijekla) ne moze izaci na dobro.

Sto se tice ove sezone mozemo se pozdraviti sa titulom... a i u kupu tesko sta mozemo.

Nije problem Cvetkovic (za koga se znalo da nema iskustva i da nikada nista nije osvojio-usudit cu se reci NITI CE) problem je mnogo dublji, podijeljenost nas kao drustva i spremnost da za saku maraka prodamo i mamu i tatu a kamoli ne BORAC.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Evo da se malo oraspolozimo. Nismo najgori: Zirih - Grashopers (prekinuta utakmica)

http://www.youtube.com/watch?v=IIrio4kachY

http://www.youtube.com/watch?v=nKQ_2-YomWA

Spiker: sramota za Svajcarski fudbal!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1449, 1450 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]