banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
srdjanBL je napisao:
Tacno ni prvi ni poslednji, meni je bio i vise nego dobar u pocetku sezone u utamicama sa Makabijem, da nam je ostala ta forma do sada i dalje bi bio dobra cak sta vise odlican. Losi rezultati dovidjenja prijatno. Tako i za sledeceg trenera. A i tacno je da nije ni prvi ni poslednji da pljuje poslije otkaza, sjetimo se samo Smilevskog.

jedan trener nas ipak nije pljuvao kad je otiaso al nesmijem mu napisati ime :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
сада сам се чуо са момцима са борац-спорта, снимили су све. кажу била је лудница права. оптужбе на све стране фрцале

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka

Шајин je napisao:
сада сам се чуо са момцима са борац-спорта, снимили су све. кажу била је лудница права. оптужбе на све стране фрцале

hajd pritisni ih da to postave sto prije

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:
Tacno ni prvi ni poslednji, meni je bio i vise nego dobar u pocetku sezone u utamicama sa Makabijem, da nam je ostala ta forma do sada i dalje bi bio dobra cak sta vise odlican. Losi rezultati dovidjenja prijatno. Tako i za sledeceg trenera. A i tacno je da nije ni prvi ni poslednji da pljuje poslije otkaza, sjetimo se samo Smilevskog.

Тај није ни много причао док је био овде, истина ријетко је био. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka

a cekamo i kolegu brigate BL sa info iz prve ruke 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka

skypostman je napisao:
veteran 1987 je napisao:
srdjanBL je napisao:

Тај није ни много причао док је био овде, истина ријетко је био. :lol:

a i to sto je bio vecinu je prespavao sto u autobusu sto na treninzima i hotelu ma jedan je .... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja znam da mene nije uspio ubjediti da su Lešinari grupa plaćenika koji na nečiji mig prave incidente da bi nekog smjenili ili postavili,a drago mi je da nije ni ostale forumaše koliko vidim.Čak mi je žao što se te momke na ovako ružan način uvodi u cijelu priču.Možda sam ja staromodan,ili kao bivši pripadnik grupe ne mogu biti objektivan,ali ubjeđen sam da je to samo bio pokušaj da se otme koji transparent i da to nije uspjelo,a nisam sklon nekim teorijama zavjere,Cia,Vatikan i sl....Znam da se vremena mijenjaju,ali hoću da vjerujem da je i danas nezamislivo da se svjesno radi protiv kluba a u korist Željezničara.

A što se tiče ovog obračuna u klupskom rukovodstvu i vrhu kluba,o tome se ne bih usudio davati ocjene ko je u pravu,a ko ne. Jednostavno,imam premalo podataka i informacija da bih mogao nekoga argumentovano optužiti za nešto,a inače u životu izbjegavam pričati o stvarima koje ne znam.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
veteran 1987 je napisao:
Шајин je napisao:

hajd pritisni ih da to postave sto prije

Vjerujem da rade da se to sto prije postavi, x puta smo se uvijerili da su azurni.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://www.fkborac.net/sajt/novosti/sto ... 4/10/2011/

a i sajt se redovno azurira, a najgotivnije je to sto selji isu dodjelili jos uvijek 3 boda :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja vam kažem, ja bih ga tužio, pa da vidim onda dal si mudonja, pa svaka šuša koja dođe ovdje piša po nama, šta je ovo ljudi...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lako mu je da pisa kad ima podrsku djela uprave kojoj nikako da vidimo ledja

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2011, 22:05
Schlager je napisao:
Ja znam da mene nije uspio ubjediti da su Lešinari grupa plaćenika koji na nečiji mig prave incidente da bi nekog smjenili ili postavili,a drago mi je da nije ni ostale forumaše koliko vidim.Čak mi je žao što se te momke na ovako ružan način uvodi u cijelu priču.Možda sam ja staromodan,ili kao bivši pripadnik grupe ne mogu biti objektivan,ali ubjeđen sam da je to samo bio pokušaj da se otme koji transparent i da to nije uspjelo,a nisam sklon nekim teorijama zavjere,Cia,Vatikan i sl....Znam da se vremena mijenjaju,ali hoću da vjerujem da je i danas nezamislivo da se svjesno radi protiv kluba a u korist Željezničara.

A što se tiče ovog obračuna u klupskom rukovodstvu i vrhu kluba,o tome se ne bih usudio davati ocjene ko je u pravu,a ko ne. Jednostavno,imam premalo podataka i informacija da bih mogao nekoga argumentovano optužiti za nešto,a inače u životu izbjegavam pričati o stvarima koje ne znam.

Šta su oni nego plaćenici ???
Jesi li se možda zapitao zašto ih sinoć nije bilo na rukometu i zašto ih nema na rukometnim utakmicama ?
Razlog je jedan , a to je jer traže da ih klub plati da bi došli navijati i ništa drugo ...
20tak hiljada za sezonu i Rk Borac će imati Lešinare na tribini

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E pa baš zato, na sud, pa da vidimo dal si mudonja, mazneš mu koju desetinu hiljada km, pa nek se on onda namiri od ringa i kompanije, klošar jedan purgerski...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@ssssjjjjssssjjjj
ne pricaj gluposti... fino su rekli prije par godina da im ne trebamo... zapitaj se ti sto pises gluposti...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ssssjjjjssssjjjj je napisao:
Jesi li se možda zapitao zašto ih sinoć nije bilo na rukometu i zašto ih nema na rukometnim utakmicama ?
Razlog je jedan , a to je jer traže da ih klub plati da bi došli navijati i ništa drugo ...

a ti to znas kako?

ja znam da su trazili besplatan ulaz i to je to .

Vrh

Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Ala, šta cvetković napriča na press-u, ima i dio teksta ss.ba
Ja mu ne vjerujem ni riječ, jer je već jednom slagao u vezi brazilaca koji su trebali doći kako ih je gledao kako su odlični da bi se poslje izvinjavao i rekao došli mi na preporuku negog njegovog što drži kamp...
E ne preuzeti ni odgovornost za ove poraze, mislim stvarno, nego kivan što je dobio odkaz pa lažima blati lešinare i direktora. Čuj Šipovac rekao to za Bućana laž ne vidjena, pa isti je dovao Avdukića, što nije malo pričao o svojoj stručnosti, i što je otjerao Nikolića i Benovića udaljio iz ekipe i Stupara koji je izmislio fudbal za Savića koji je kiksao samo tako ni pripreme nije prošao..
Za mene je Cvetković Lažovčina i muljator ne vidjeni!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

Stara kuka
Stara kuka

ssssjjjjssssjjjj je napisao:
Schlager je napisao:

hajd nelupaj Boga ti

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ma i taj isti Ringo je usao u FK Borac kad mu je nestro uzeo motel i restoran na pumpi na tranzitu, a usao je u FK Borac da bi za male pare dobio restoran na stadionu... Ma kad sam saznao da je on u FK Boracu sve mi je bilo jasno, to sam davno napisao ovde. Dzeparos obicni ali bukvalno.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
"Odgovorno tvrdim da za nerede na utakmici Borac - Željezničar nisu krivi navijači Borca. Šipovac je potplatio nekoliko huligana, kako bi oni napravili incident na derbiju. To je jedan notorni alkoholičar, koji je već u 9 sati ujutro pijan. On je patološki slučaj i mora se liječiti, ali prije svega od alkohola", rekao je sada već bivši trener banjalučke momčadi.

"Naši odnosi zategnuti su još od gostovanja u Haifi, kada smo na putovanje potrošili četiri - pet dana. Bilo mi je to čudno, i od tada nismo baš najbolje komunicirali. Bezbjednjaku Borca, Aci Miloševiću, govorio je da sredi da me policija uhapsi na prvom gostovanju u Gradišci, te da me deportuju iz Bosne i Hercegovine zbog radne dozvole. On je to odbio, pa se i sam našao na tankom ledu", dodaje ogorčeni Cvetković.

"Šta će balija u mojoj ekipi"

Posljednje pojačanje Borca u ovoj sezoni bio je nekadašnji igrač Splita, Željezničara i Sarajeva, Sead Bučan. Ovog fudbalera željeli su trener Cvetković i drugi ljudi iz banjalučkog premijerligaša, no protiv njegovog dolaska bio je Šipovac, i to samo iz razloga što je Bučan musliman.

"Šta će balija u mojoj ekipi", govorio je Šipovac, no kako tvrdi Cvetković sretan je što u Banja Luci i Borcu ima pravih ljudi, koji nisu nasjeli na ove njegove priče. Bivši igrač Splita primljen je sjajno na Gradskom stadionu, uostalom kao i svi dosadašnji igrači.

Šipovac tvrdio da je potkupio sudiju u Gradačcu

"Smijenjen sam odmah nakon utakmice u Gradačcu. Tada mi je Šipovac rekao da nisam više trener Borca, a prije iste mi je tvrdio da je platio glavnom sudiji 5.000 KM kako bi sudio u našu korist. Međutim, prije bih rekao da je platio kako bi se sudilo protiv Borca", rekao je Cvetković i na kraju dodao:

"Žao mi je što odlazim, bilo mi je lijepo u Banja Luci, a možda se i vratim jednog dana kada u klubu budu neki normalniji ljudi."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Razmisljam na glas i dajem komentar na ovaj Slagerov post,da su htjeli da otmu transparent ili da se pravo potuku sa Zeljinim navijacima to bi i uradili,a ovako su samo protrcali i vratili se.Da su nesto koknretno odradili i da smo kaznjeni ja bih to prihvatio,ali ovako samo su protrcali malo i slomili krila Borcu,a o tom sto poslije tog na istoku jos dugo vremena necemo vidjeti roditelje sa djecom da ne pricam.Velika vecina navijaca su istinski i pravi navijaci,ali ima,kao i svugdje mala grupacija koja vjerovatno lovi u mutnom i steti ugledu vecine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]