banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja prije vjerujem da je sile pitao sta ce nam "ustasa" iz zagreba a da ovaj sad vraca dugove

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Napravise ljudi od Sipovca terminatora.Ili bolje receno,"dominatora". :D Ma nema Sipovac dovoljno corbe u glavi da smisli tako nesto,a vjerujem ni muda u gacama da sprovede u djelo...

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sky, mislim da nam u ovom trenutku ne trebaju te konstruisane teorije zavjere.

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:
Rekao je nesto u fazonu da je sipovac za bucana rekao sta ce nam balija, kao i da je sipovac platio navijace da prekinu utakmicu

nisko je to od cvetkovica, jer da je sipovac bio protiv Bucana ovaj nebi ni dosao siguran sam u to, znajuci kako sipovac i kliber konsultuju jedan drugog. Znaci sad se vidi sta je bio cilj onog intervjua skijasa od sinoc, sad je u igru ubacen i cvetkovic a podrska je duo fantastikus. Z naci cvetkovic je navijace nazvao placenicima a doskora se kleo u iste :roll: . Cudi me da nije malo pricao o svojoj genijalnoj taktici protiv zeljeznicara te olimpika i zvijezde ipak je tu strucniji.

on je samo strucan u dovodjenju polovnih brazilaca na godisnji odmor

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
skypostman je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:
Rekao je nesto u fazonu da je sipovac za bucana rekao sta ce nam balija, kao i da je sipovac platio navijace da prekinu utakmicu

О овом сам и ја размишљао, на тај начин би убио две муве једним ударцем, рјешио се Цветковића и дискредитовао Лешинаре што је добро дошло код постављања Баје за тренера. :-?

Друга опција је да су ови из ФСРС-а то закували. :wink:

ne verujem da je sile zakuvao.. jer sam vidio da je bio nervozan zbog gubitka bodova.. znam coveka(mislim znam vecinu ovih iz borca) opake se tamo igre igraju.. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:03 
Veteran
Veteran

Kako to da sad nikome Cvetkovic ne valja? Kad je nas par upozoravalo, svima je bio dobar.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
kod kuće i na strani je napisao:
Sky, mislim da nam u ovom trenutku ne trebaju te konstruisane teorije zavjere.

Јбг, само размишљам отворено. :lol:

Ништа није немогуће кад је у питању Борац.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kako to da sad nikome Cvetkovic ne valja? Kad je nas par upozoravalo, svima je bio dobar.

Pa poceo je dobro...Svi smo zadovoljni bili.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:05 
Veteran
Veteran

tatamata je napisao:

Pa poceo je dobro...Svi smo zadovoljni bili.

Nije poceo dobro. Poceo je kako je i zavrsio, lazima i podvalama.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
subzero81 je napisao:
veteran 1987 je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:

nisko je to od cvetkovica, jer da je sipovac bio protiv Bucana ovaj nebi ni dosao siguran sam u to, znajuci kako sipovac i kliber konsultuju jedan drugog. Znaci sad se vidi sta je bio cilj onog intervjua skijasa od sinoc, sad je u igru ubacen i cvetkovic a podrska je duo fantastikus. Z naci cvetkovic je navijace nazvao placenicima a doskora se kleo u iste :roll: . Cudi me da nije malo pricao o svojoj genijalnoj taktici protiv zeljeznicara te olimpika i zvijezde ipak je tu strucniji.

on je samo strucan u dovodjenju polovnih brazilaca na godisnji odmor

ako je bio covjek imalo trebao je te stvari odmah reci kad se to desilo i otici tj najebati se mame svima a ne sad kad su mu dali otkaz on se sjetio toga, zato mu i navjerujem nista, ipak je on navikao da bude marioneta jer nije lako bilo svih ovih godina biti u dinamu pod mamicem i to jos Srbin. Putuj igumane i nebrini za manastir,

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Nije odgovoreno na pitanje da li je uletanje navijaca bilo izrezirano,mislim da smo sad dobili odgovor,a i glup bi skontao onako glupu reziju.Zbog par pojedinaca za saku dolara je bacen fk Borac u blato,kako neodgovorno i glupo,ali to ide uz nas Srbe,gradimo nesto dugo i onda za tren to bacimo u vodu,mozda grijesim,a vjerujem da ne.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brate mene ne zanima kakav je on covjek,rezultati su za mene jedino mjerilo,kao i nacin igre,kako to sve izgleda,poceo je dobro,igra je bila super,davali smo golove,primali manje,medjutim kada se krene gubiti,kada se krenu ubacivati neki igraci koji ne trebaju da budu u krugu stadiona uopste i to se odrazi na igru,onda je logicno da dobije sut kartu.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
tatamata je napisao:

Brate mene ne zanima kakav je on covjek,rezultati su za mene jedino mjerilo,kao i nacin igre,kako to sve izgleda,poceo je dobro,igra je bila super,davali smo golove,primali manje,medjutim kada se krene gubiti,kada se krenu ubacivati neki igraci koji ne trebaju da budu u krugu stadiona uopste i to se odrazi na igru,onda je logicno da dobije sut kartu.

bravo to je to, ali evo sad je pokazao i kakav je covjek

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ni prvi,ni poslednji koji je pljuvao nakon otkaza...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Znaci cvetkovic je navijace nazvao placenicima a doskora se kleo u iste

A kad sam ja pisao,nakon utakmice u Širokom,da je malo neprirodna tolika njegova privrženost navijačima nakon dvije utakmice,i njegov trk brzinom svjetlosti pod navijačku tribinu, onda je po meni osuto drvlje i kamenje...a tako napadno to nisu radili ni treneri koji su cijeli život ostavili u Borcu :D ...Sad odjednom navijači plaćenici..Ne sviđa mi se to nikako.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:18 
Veteran
Veteran

Dobro ljudi, majku mu kako nije bitno kakav je covjek? Da bi ekipa imala uspjeh atmosfera mora biti dobra. Losi ljudi, lazovi i prevaranti, ne prave dobru atmosferu.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa i ciro je mutan tip pa napravi atmosferu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro ljudi, majku mu kako nije bitno kakav je covjek? Da bi ekipa imala uspjeh atmosfera mora biti dobra. Losi ljudi, lazovi i prevaranti, ne prave dobru atmosferu.

Ali kako ti mozes znati,kakav je neko covjek?Nakon sto odsvira svoje,tada se vidi pravo lice,i to je to.Pljunuo nas je i Vlado prije neki dan u onoj emisiji na BHT-u,a kamoli purger.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Tacno ni prvi ni poslednji, meni je bio i vise nego dobar u pocetku sezone u utamicama sa Makabijem, da nam je ostala ta forma do sada i dalje bi bio dobra cak sta vise odlican. Losi rezultati dovidjenja prijatno. Tako i za sledeceg trenera. A i tacno je da nije ni prvi ni poslednji da pljuje poslije otkaza, sjetimo se samo Smilevskog.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 13:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znamo svi otprilike o čemu je riječ, u ponedeljak je imao jedan stav i jednu priču, a danas ima neku drugo, nemam pojma šta je bilo na toj njegovoj presici, ali brate, pretjerao je, koji on kurac da on nekoga nazove da je plaćen, ili čak nekoga optužiti da je nekoga potplatio, Šipovcu savjetujem, ma kako god se završio ovaj njegov sukob sa poltronima koji su oko kluba, da presavije tabak i da tuži majmuna, na sud mudonjo pa dokaži klevetu, ne samo Šile nego i Lešinari, ako je rekao to danas, onda je sve sigurno zapisano i snimljeno... Pička li mu materina purgerska, stoka jedna, jebo ga Ringo i Fišer koji su ga doveli, zajedno sa mladim skijašem...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]