banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1439, 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Као и прошли пут, сад треба пазити да се дјевојчице случајно не побуне. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
Schlager je napisao:
Ne bih detaljisao o ovom sukobu Sipovac-Suput,ali jedna stvar bode oci svakome ko imalo poznaje odnose u gradu...
Radmilo Sipovac,koji je Kopanjin covjek,koga je Kopanja i instalirao i doveo u Borac,i za koga smo vecina nas tad prvi put i culi,biva ovako zestoko napadnut u novinama Zeljka Kopanje (Glas Srpske)!!!
Sta se tu iza brda valja!?

Citajuci izmedju redova,ovo je vjerovatno Sipovcu katil ferman.

sukob sipovac-suput je ne znam ni ja od kad.. samo sto je to suput sad javno rekao(a ne preko foruma i nicka djuro mutavi).. inace sipovac ce verovatno ici iz borca jer je kopanja zapretio cubicu.. uostalom vidicemo kako ce se stvari odvijati..

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
mogu vam reci da mi kopanja sve vise i vise ide na kurac. jebo milu sta je on

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
inace sipovac ce verovatno ici iz borca jer je kopanja zapretio cubicu..

Nisam ovo bas shvatio...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
inace sipovac ce verovatno ici iz borca jer je kopanja zapretio cubicu..

Nisam ovo bas shvatio...

ljubo je za sileta.. medjutim kopanja mu je rekao da ga smeni.. sad koliko ce on moci izdrzati te pritiske.. vidicemo

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ocekujte narednih dana medijski rat.. cvele sad napricao svasta o siletu(sumnjam u vecinu onog sto je rekao).. vidicemo siletov odgovor..

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tačno sam osjetio sinoć da se nešto krupno valja iza brda!

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
kako opet dizu hajku protiv Borca mamu im .....

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Jeli bio neko na konferenciji, moze li neki kratki osvrt o cemu je Cvele pricao?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

srdjanBL je napisao:
Jeli bio neko na konferenciji, moze li neki kratki osvrt o cemu je Cvele pricao?

o sipovcu.. :) to je bila glavna tema :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:40 
Veteran
Veteran

Jesu bili momci sa borac-sport, hoce li biti video uskoro, ili bar tonski zapis?

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

e to ti ne bih znao reci.. :) bilo je novinara.. izace to sutra u glasu najverovatnije ;) samo se bojim da u ovom svemu borac ne najebe.. jer je cvele slagao dosta stvari.. ne znam kako ce se odraziti to na svlacionicu jer je spominjao sipovca u losem kontektsu prema jednom igraca( u fazonu da je sipovac rekao nesto za njega)...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:
Срђан Шупут, бивши предсједник ФК Борац: Борац у рукама једног човјека
Фудбалски клуб Борац тренутно је у рукама само једног човјека који жели да се пита за све, и за свлачионицу, и финансије, и организациону структуру, да води накарадну клупску политику, да одлучује када ће бити плата и колика и бојим се да је све оно што смо у претходне двије године градили пропало.

Ово су ријечи Срђана Шупута, бившег предсједника актуелног шампиона Премијер лиге БиХ, који се љетос повукао са ове функције. Он је још додао:
- Зна се за шта је директор клуба задужен и не смије нико никоме да се петља у ингеренције. Међутим, како видим, у Борцу сада владају нека друга правила противна онима која је увео Управни одбор са мном на челу. Наш труд је срушен преко ноћи.
* ГЛAС: Значи, Радмило Шиповац је приватизовао клуб и умислио да је главни?
ШУПУТ: Оставили смо одличне финансијске претпоставке људима који су преузели клуб од нас, а сада се та средства крчме неплански без правог увида у реално стање и о свему одлучује један човјек. Осим тога, нарушени су међуљудски односи, има много сукоба међу челницима клуба, а док смо ми били у клубу, нисмо дозвољавали такве ствари и све смо рјешавали дијалогом, детектовањем проблема и њиховим рјешавањем. Координација је била на високом нивоу, а сада од тога нема ништа.
* ГЛAС: Да ли се то директор Шиповац издигао изнад Управног одбора и клуба?
ШУПУТ: Чињенице све јасно говоре и виде се простим оком. Кад имате проблем са играчима, сарадницима, бившим тренером за кога одмах изјавите да је тренер без лиценце, а не предузмете ништа о том питању, онда су многе ствари више него очигледне. Нажалост, све је кулминирало када је Борац требало да одскочи још једном и настави пут прогреса ка Европи.
* ГЛAС: Сматрате ли да је меч против Жељезничара показао право лице стања у клубу?
ШУПУТ: Послије те утакмице у јавности су се појављивале само изјаве директора клуба који је за гостујуће играче говорио да су кукавице. То је непримјерено једном клубу као што је шампионски Борац, са традицијом и угледом. Јасно смо рекли какав клуб и манире желимо, али од тога сада нема ништа. Све пријети да се уруши, ако већ и није. A за прекид против Сарајлија нико други није крив него организатор утакмице, односно људи из клуба који су по функцијама одговорни.
* ГЛAС: Да ли је можда неко режирао прекид?
ШУПУТ: Много је сујете међу људима који су у Борчевим структурама. Умјесто да буду самокритични, појединци су лопту одговорности пребацили на поље ривала. Посебно су ме, као навијача Борца и бившег предсједника, забољели иступи у медијима. Тако је створена ружна слика о Борцу и Бањалуци.
* ГЛAС: У клубу влада хаос, у свлачионици је "бомба", јавност бруји да су играчи подијељени, изјаве појединаца из клуба нису синхронизоване. Штети ли то имиџу Борца?
ШУПУТ: И те како. A зна се ко је то све направио, он мора да и одговара. Борац је једноставно непрепознатљив, изгубио се онај шмек, породична атмосфера, одговорност је на ниском степену. Изјаве које очигледно нису синхронизоване штете клубу. Својевремено смо казнили спортског директора Дарка Љубојевића због иступа у медијима о именима играча који треба да дођу у Борац без знања Управног одбора. Дефинитивно, данас је у клубу пракса другачија. И много штети самом Борцу, али и Бањалуци, јер су здраве основе урушене.
Звездан Цветковић

* ГЛAС: Да ли је тренер Звездан Цветковић требало да буде смијењен?
ШУПУТ: Све се десило брзо, без разговора и озбиљних анализа. По мом мишљењу, требало се сачекати, све је прерано дошло. Осим тога, нису остварена три пораза у низу, утакмицу против Жељезничара изгубило је клупско руководство задужено за организацију меча високог ризика, јер није било дорасло томе. Била је и побједа у Купу. Умјесто да се збију редови, раскол је продубљен. Појединци су успјели да остваре своје намјере још од доласка тренера Цветковића у Бањалуку.
Финансије

* ГЛAС: Имате ли сазнања да је неки новац отуђен из клуба?
ШУПУТ: Нисам у клубу и не могу да знам јесте ли или није. За све постоје органи који утврђују, моје није да се тиме бавим. Знам само да је управа са мном на челу обезбиједила значајна средства од "Електропривреде РС", "м:тела", спонзора, подигнут је и кредит, дио припрема на Златибору је платила "Дрина осигурање", до краја године треба да стигну и средства из UEFA за наступе у Европи. Све је то џаба ако се рационално не троши.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:45 
Veteran
Veteran

PA de ti napisi ovde konkretno sta je rekao o kome, kojem igracu, nemoj to izmedju redova. ;) Mislim ako moze.... hehe

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rekao je nesto u fazonu da je sipovac za bucana rekao sta ce nam balija, kao i da je sipovac platio navijace da prekinu utakmicu

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja_i_samo_ja je napisao:
Rekao je nesto u fazonu da je sipovac za bucana rekao sta ce nam balija, kao i da je sipovac platio navijace da prekinu utakmicu

Nakon ovoga će Šipovac postati ikona nacionalno osvještenih navijača :D :D

Očekujem ga na mnogim avatarima ovih dana 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sve sto je purger rekao su Fiserove, Ringove, Suputove rijeci. Molim da ne iznosite detalje sa te tzv. konferencije. Siguran sam da ce momci sa borac-sport uskoro uploadovati snimak.
Eto sta smo dobili dovodjenjem kurcevitog neznalice. Ocekivao sam da udarimo u zid ali ovako jak udarac glavom, nisam ocekivao.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Slika
A sta se radi braco.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
ja_i_samo_ja je napisao:

Nakon ovoga će Šipovac postati ikona nacionalno osvještenih navijača :D :D

Očekujem ga na mnogim avatarima ovih dana 8)

To su budalastine. Pa mi u ekipi vec imamo muslimane.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2011, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
ja_i_samo_ja je napisao:

nisko je to od cvetkovica, jer da je sipovac bio protiv Bucana ovaj nebi ni dosao siguran sam u to, znajuci kako sipovac i kliber konsultuju jedan drugog. Znaci sad se vidi sta je bio cilj onog intervjua skijasa od sinoc, sad je u igru ubacen i cvetkovic a podrska je duo fantastikus. Z naci cvetkovic je navijace nazvao placenicima a doskora se kleo u iste :roll: . Cudi me da nije malo pricao o svojoj genijalnoj taktici protiv zeljeznicara te olimpika i zvijezde ipak je tu strucniji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1439, 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]