banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1430, 1431, 1432, 1433, 1434, 1435, 1436 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
eno ss-ovci opet prepisuju :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Baji se sve može prigovoriti,osim onoga zbog čega je otjeran,tj da forsira nekakve ustaše u timu i uzima pare od Mamića i njihovih roditelja za to. I ako je bilo tih stvari,to nimalo nije uticalo na njegov izbor igrača,jer on je,kao niko,imao svojih standardnih 11 i uvijek su mu oni igrali,osim ako je neko suspendovan ili povrijeđen,tada bi uskočili Grahovac,Crnjac,Gagula,Mazalica,Markić....
Znao se tim,nije bilo lutanja i eksperimentisanja,a taj tim je bio Starčević,Stupar,Žarić,Petrić,Ćorić,Maksimović,Vranješ,Jandrić,Ljubojević,Kajkut i Bilbija,i svako ko tvrdi da to nije bilo 11 najboljih u to vrijeme-nije dobronamjeran.

Kamo sreće da su i Džimi i Cvele od ovih rezervista i njihovih roditelja uzimali lovu (ako ima ikakve istine u tome), a da su imali standardan tim i da su im igrali najbolji!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Prigovara se to sto je doveo Tonija Markica, koji ruku na srce i nije los igrac cak sta vise mlad i perspektivan, i onog momka iz Zagreba ne znam kako se zove, i onda su Lesinari poceli da ga prozivaju na svakoj utakmici, jer kao ne igraju sve Srbi mislima sta reci na to, uzima pare od ustasa itd., i onda prodamo Bilbiju za smijesne pare Vojvodini i dobijemo jos uz to Dzimija gratis. Mada koliko ja znam, glavni razlog zbog kojeg je Baja otjeran/otisao sa klupe je taj sto se nije slozio sa prodajom Bilbije i Vranjesa, i sto se na kraju i ispostavilo kao tacnim, jer da je konkretno Bilbija ostao jos koju godinu mogli smo uzeti lijepe pare, za Vranjesa manje vise, mislim da je imao dosta kraci ugovor od Bilbije.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 03 Okt 2011, 12:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Baji se sve može prigovoriti,osim onoga zbog čega je otjeran,tj da forsira nekakve ustaše u timu i uzima pare od Mamića i njihovih roditelja za to. I ako je bilo tih stvari,to nimalo nije uticalo na njegov izbor igrača,jer on je,kao niko,imao svojih standardnih 11 i uvijek su mu oni igrali,osim ako je neko suspendovan ili povrijeđen,tada bi uskočili Grahovac,Crnjac,Gagula,Mazalica,Markić....
Znao se tim,nije bilo lutanja i eksperimentisanja,a taj tim je bio Starčević,Stupar,Žarić,Petrić,Ćorić,Maksimović,Vranješ,Jandrić,Ljubojević,Kajkut i Bilbija,i svako ko tvrdi da to nije bilo 11 najboljih u to vrijeme-nije dobronamjeran.

Tačno, od riječi do riječi. Treba reći i da je Vlado dijelom zaslužan za ovu ekipu.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:55 
Veteran
Veteran

Ma i taj isti Vlado Jagodic je dosao u FK Borac, tj. vratio se, kada je Mile u Laktasima zatvorio cesmu za FK Laktase i posvetio se "megalomaskom" projektu KK Igokea. Mada ja smatram da je sampionsku ekipu kreirao Stojnic, a Jagodic pokupio kajmak naravno ne mogu reci ni da Jagodic nije sjajno radio, ali da je kostur tima i bazu stvorio Stojnic koju je Jagodic samo nadogradio to jeste, Stojnic je progurao Bilbiju i Grahovca do prvog tima mislim da njega nije bilo ovaj drugi nebi jos prisao prvoj ekipi nego igrao na pozajmicama po Trnu i Lausu dok ga neko ne polomi, kao sto je uradjeno sa X igraca veceg talenta od ove dvojce.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni se u izboru za trenera motaju samo dva imena..
Prvi je Baja te price oko uzimanja para znamo ko je lansirao jer mu sin nije igrao .. Baja je u prvom mandatu nastavio gdje je Vlado stao. Mi ne smijemo vise mijenjati trenere kao carape to je strasno ...
Drugi izbor je Josip Kuze. Mislim da bi on dosao u BL, ima znanje i uz malo kontrole i upoznavanja mislim da bi lako mogao preuzeti ekipu...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zar Kuže nije selektor Albanije?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:
Drugi izbor je Josip Kuze. Mislim da bi on dosao u BL, ima znanje i uz malo kontrole i upoznavanja mislim da bi lako mogao preuzeti ekipu...

Pod hitno zatvoriti sve kladionice i kockarnice u Banjaluci o okolini. U tom slučaju može Kuže :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Prigovara se to sto je doveo Tonija Markica, koji ruku na srce i nije los igrac cak sta vise mlad i perspektivan, i onog momka iz Zagreba ne znam kako se zove, i onda su Lesinari poceli da ga prozivaju na svakoj utakmici, jer kao ne igraju sve Srbi mislima sta reci na to, uzima pare od ustasa itd., i onda prodamo Bilbiju za smijesne pare Vojvodini i dobijemo jos uz to Dzimija gratis. Mada koliko ja znam, glavni razlog zbog kojeg je Baja otjeran/otisao sa klupe je taj sto se nije slozio sa prodajom Bilbije i Vranjesa, i sto se na kraju i ispostavilo kao tacnim, jer da je konkretno Bilbija ostao jos koju godinu mogli smo uzeti lijepe pare, za Vranjesa manje vise, mislim da je imao dosta kraci ugovor od Bilbije.

Toni Markic i njegovo dovodjenje je po meni bio strasno dobar potez, takodje bajino forsiranje mladih igraca, nadam se da je on jedna od opcija trenutno, po meni sigurno i najbolja

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kao ilustraciju da se ovaj put treba uvažiti i moje mišljenje u izboru trenera,našao sam pretragom ovog foruma moj post od 25.jula 2010 da vidite koliko je bio vizionarski :D :D

Citiraj:
Ne znam kako bi bio prihvacen Hrvat na klupi (mozda i nije Hrvat nemam pojma),ali ovaj Branko Karacic bi bio fenomenalno rjesenje.Upravo je sam dao ostavku u Sibeniku jer nije htio da mu uprava rasproda sve sto valja,a prosle godine je cudo napravio sa Sibenikom,prije toga sa Belupom i gdje god je bio obozavali su ga,svagdje je bila prica o tihom,mirnom strucnjaku koji malo prica a mnogo radi i na terenu provodi po 12 sati dnevno,zato borcev_navijac,eto i od mene jedne ideje o treneru za koga sam siguran da bi napravio bolji posao nego nekada Kuze! Bio bi to potez decenije.

A ako jos nije doslo vrijeme za Hrvata na klupi,onda se kao najbolje rjesenje namece Jagodic jer ne vjerujem da bi povratak Stojnica bio moguc zbog Lesinara.Nemojte samo Curguza,molim vas!

Ovaj Maric je dosadio i Bogu i narodu!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Ma i taj isti Vlado Jagodic je dosao u FK Borac, tj. vratio se, kada je Mile u Laktasima zatvorio cesmu za FK Laktase i posvetio se "megalomaskom" projektu KK Igokea. Mada ja smatram da je sampionsku ekipu kreirao Stojnic, a Jagodic pokupio kajmak naravno ne mogu reci ni da Jagodic nije sjajno radio, ali da je kostur tima i bazu stvorio Stojnic koju je Jagodic samo nadogradio to jeste, Stojnic je progurao Bilbiju i Grahovca do prvog tima mislim da njega nije bilo ovaj drugi nebi jos prisao prvoj ekipi nego igrao na pozajmicama po Trnu i Lausu dok ga neko ne polomi, kao sto je uradjeno sa X igraca veceg talenta od ove dvojce.

Srdjane a koje bio trener prije baje u Borcu ,jednostavno nije istina ovo za Vladu Jagodica, Jagodic je gotovu i selektiranu ekipu ostavio Baji koji je to jos malo dogradio i odradio paklene pripreme vjeruj mi da igrace koji su sad u klubu sve zaboli kad pomenes te pripreme :)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:09 
Veteran
Veteran

Koliko ja znam, prije Stojnica na klupi je bio Odovic? Ili se varam nisam 100% siguran. Ali je istina ziva da je Jagodic u Borac se vratio kada u Laktasima vise nije bilo para. A to sam saznao prije nekoliko dana, poslije one izjave na TV-u, igrom slucaja sam sjedio sa ljudima koji su i danas pri vrhu FK Borca a isto znam da je Jagodic nije silazio sa glave jednom usjesnom menadzeru iz BL da mu ovaj pronadje angazman u nekoj od ekipa PL.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 03 Okt 2011, 13:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Varas se Vlado je bio trener u proljetnom dijelu smo zaredali sa pobjedama. Pa je onda dosao Baja...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:11 
Veteran
Veteran

Brigate BL je napisao:
Varas se Vlado je bio trener u proljetnom dijelu smo zaredali sa pobjedama. Pa je onda dosao Baja...

A da upravu si sada sam se sjetio toga i utakmice sa Slavijom moja greska... :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka

srdjanBL je napisao:
Koliko ja znam, prije Stojnica na klupi je bio Odovic? Ili se varam, ali je istina ziva da je Jagodic u Borac se vratio kada u Laktasima vise nije bilo para. A to sam saznao prije nekoliko dana, poslije one izjave na TV-u, igrom slucaja sam sjedio sa ljudima koji su i danas pri vrhu FK Borca.

Prije Baje je bio Vlado Jagodic :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nakon EPP-a,sapunica "Ruza vjetrova" se nastavlja. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
tatamata je napisao:

A vrhunac sapunice je kad Cvetković skonta da je sam sebi tata :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Čađo je napisao:
tatamata je napisao:

Taj rad:
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
tatamata je napisao:
Čađo je napisao:
tatamata je napisao:

Taj rad:
http://www.sutra.ba/slike/drustvo/spans ... punica.jpg

Tako nešto :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka

Ako cemo realno Cvetkovic po svojim referencama nije ni trebao biti doveden za trenera, mislim da njegov dolazak imamo zahvaliti nasem "duo fantastikus" pa nam poslije nije nista ni preostalo nego postupiti po onoj narodnoj "rodilo se valja ga ljuljati". Oni su prihvatili sve njegove uslove jer ga oni i ne placaju, poslije je dosla nova uprava i stvari su morale doci na svoje mjesto.A onda su usledili pokusaji i potezi; tjeranje Lea Corica i Medjedovica, slucaj Karabatic, Slucaj brazilci, otjeran je petric, sklonjen benovic, ali smo zato dobili savica, pa onog malog stopera itd kad sad pogledam dobro smo i prosli cini mi se da bolje i nije moglo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1430, 1431, 1432, 1433, 1434, 1435, 1436 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]