veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
Došao je pun entuzijazma,tako pričao,ponašao se,i u jednom trenutku (dolaskom Ćubića) su mu primanja srezana na pola onoga što su mu obećali oni koji su ga doveli!Toliko o organizaciji i tome koliko se zna ko je za šta zadužen!
Tačno se osjetio dan kad se to desilo,na onom pressu kad je pričao preko kurca,a naglo je splasnuo i njegov entuzijazam. To je bio početak njegovog kraja i imam osjećaj kao da ga je bolila kita u zadnje vrijeme.Čak po nekim luđačkim rotacijama sam imao osjećaj da se i pomalo sveti.
Zato sada pamet u glavu,paziti šta se obećava,ali to što se obećava da se i ispuni! Jer ne trebaju nam nezadovoljni u klubu,ni treneri ni igrači!
e vidis ovo sto si napisao je istina, ali si zaboravio pomenuti neke bitne cinjenice
1. ko je doveo cvetkovica i ko mu je obecao platu
2. ko je davao platu cvetkovicu za sve ostalo se slazem ko je gledao treninge vidio je kako su postali jednolicni od odredjenog dana a i ovo sa savicem i ostalim eksperimentima je krajnje sumnjivo
Cvetkovica je u FK Borac, koliko ja znam a to su neke price koje sam cuo, nije 100% tacno, doveli Fiser i Ringo. Valjda su mu i oni obecali i primanja, sto je sljed nekih dogadjaja, a Ljubojevic o tome nije imao blage veze, bio je zaokupljen desavanjima oko komiteta, sto iskreno ja mu zamjeram jer je u to vrijeme morao biti 100% u klubu i oko njega.
Nisam pratio treninge odavno, od kada je PL krenula, ali prije toga, kada je dosao, pred utakmice LS, pred sam start PL BIH, sam pratio i za taj period mogu reci da su to najbolji treninzi koje sam ja gledao na gradskom u BL. Sta je bilo poslije, zasto je krenuo izmisljati toplu vodu sa Savicem i ostalima ne znam, ali kao sto sam i govorioc dok ima rezultate, a imao ih je, za mene je uredu cim ih ne bude imao dovidjenja prijatno, tako i za buduceg sefa.