banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1426, 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Momak, idi na ulicu pa se kurči, ja se ne palim više na ova prozivanja internet huligana.
Samo se nadam da će Schlager reagovati u skladu s pravilima. Propisi su propisi.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Jancker je napisao:
Momak, idi na ulicu pa se kurči, ja se ne palim više na ova prozivanja internet huligana.
Samo se nadam da će Schlager reagovati u skladu s pravilima. Propisi su propisi.

onda bi Schlager treboa da pobrise tvoje postove jer nemaju veze sa temom i nadam se da ce to uraditi ukljucujuci i ovaj post. a da se mene pita ti bi dobio i babanicu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
Necu da branim nikoga ali situacija na tabeli mislim da ne oslikava realno stanje,imamo 16 bodova i cetvrti smo sad nas je i Zeljo pretekao koji ima 17, ali zamislite da nismo od Zelje onako glupo izgubili 3 boda,imali bi 19 kao i Sarajevo,dijelili drugo mijesto i realno malo za Sirokim zaostajali,ja kao vjeciti optimista sve sam se nadao da bi mi u toj utakmici do kraja izvukli ta tri boda a onda bi tabela mnogo povoljnije izgledala,mozda bi danas i igraci igrali drugacije, i opet sve se nadam da imamo vremena popraviti ovo s(r)tanje uz naravno malo financiske kazne ,cisto malo da ih trgne iz apatije u koju su upali...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Novčane kazne su neminovne... Prvi sledeći trening je u srijedu popodne, ko zna ko će izvesti ekipu na teren...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne stigoh pogledati bht sport,rekoh nema veze pogledacu sportski pregled rtrs...je li moguce da nece prikazati izvjestaj sa borceve utakmice??

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kolega, svojevremeno sam se nudio da onog 'stručnjaka' lično odvezem do srpske Atine, evo i sad se nudim da i sadašnjeg šefa struke 'trznem' do '17. Njemačke pokrajine. Hoćeš li ti platiti bar putarinu? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:35 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Ne stigoh pogledati bht sport,rekoh nema veze pogledacu sportski pregled rtrs...je li moguce da nece prikazati izvjestaj sa borceve utakmice??

Možda je bolje i da ne gledaš zla očima :o

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cuo sam da je Srdjo kriv za drugi gol,pa sam htio da vidim sta je napravio. Ali bice valjda sutra ona emisija o premijer ligi na bht.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Можда и није све тако црно. Погледајте видео.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7GmSa4cuYNM[/youtube]

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Teško da može crnje. Gledam šanse Zvijezde i golove pa naša odbrana je u totalnom haosu. u par metara na jednog igrača grupiše se 3-4 naša a na drugoj strani masa njihovih ne pokrivena i prvi gol pored naši 5 njihov jedan neometan ga smjesti a uz to Avduka mu servira loptu na nogu :(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 23:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Okt 2011, 15:36
Krenuce suze,nema plavog proljeca. :D[/quote]
Imal zime kod vas?Plava jesen bgmi!!

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 02:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Švabi Đurđeviću se drma klupa u OFK BG nakon remija u Ivanjici, mislim više zbog lošeg igračkog kadra jer sve rasprodaše igrače, ali on je dobar trener. U slučaju da razmišljamo o tome onda kad bi kontaktirali njega pa da tamo podnese ostavku, da mu bagra ne daje otkaz, hm

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 07:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja tacno nisam pametan koga dovesti, ne zna se ko je gori, srbijanski bata-djorini strucnjaci, hrvatski menadzeri ili nasi domaci kvazi-strucnajci

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Jun 2011, 06:12
sinoc je doslo do fizickog obracuna Sipovca i Cvetkovica. ja bih da obojica odu. Cvele se nije snasao i nije za nas, a lopova Sipovca treba otjerati motkom po glavi, jer pijanici i lopovu nije mjesto u Borcu.
Darka treba staviti za direktora kluba i pod hitno treba rjesavati se djubra koje je Sipovac napravio od dugova, kredita koje je podigao, od neplacenih racuna igracima za hranu, prevozA, smjestaja. pa mi naredno kolo necemo imati cime ici na utakmicu jer Sipovac nikome nista ne placa vec samo sebi trpa u dzep.
zivi bili pa vidjeli sada Cubica sta ce uraditi, mada ja mislim nista, jer Sipovac viri iz dup... Cubicu

AJMO BORAC BANJA LUKA

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
hmmm jel to istina?

inače BOrac je definitivno u krizi. rezultata nema već par tekmi, a nekako djeluje i da je izgubljen kompas.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
sinoc je doslo do fizickog obracuna Sipovca i Cvetkovica.

Ko je bio jaci? 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:23 
Veteran
Veteran

djuro mutavi je napisao:
sinoc je doslo do fizickog obracuna Sipovca i Cvetkovica. ja bih da obojica odu. Cvele se nije snasao i nije za nas, a lopova Sipovca treba otjerati motkom po glavi, jer pijanici i lopovu nije mjesto u Borcu.
Darka treba staviti za direktora kluba i pod hitno treba rjesavati se djubra koje je Sipovac napravio od dugova, kredita koje je podigao, od neplacenih racuna igracima za hranu, prevozA, smjestaja. pa mi naredno kolo necemo imati cime ici na utakmicu jer Sipovac nikome nista ne placa vec samo sebi trpa u dzep.
zivi bili pa vidjeli sada Cubica sta ce uraditi, mada ja mislim nista, jer Sipovac viri iz dup... Cubicu

AJMO BORAC BANJA LUKA

Mislim, šta reći čika Nikola?! Mutavi, molim te čak iako se desio sukob između Šipovca i Cvetkovića, u šta čisto sumnjam, a ako je tebi iole stalo do kluba, nije pametno iznositi ovakve stvari. Medjutim ako se ipak nešto i desilo, ne čudi me jer Cvetković ozbiljno jede go*na. :roll:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 15:28
samo ti iznosi mutavi, treba iznijeti sve prljavo đubre. Nek se zna šta se dešava.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma Borac,ko Borac...Ko se nije navikao do sada,samo ce gubiti zivce,kosu,i dobijati bore. :D

Moje misljenje je da igraci bojkotuju trenera,jer nema drugog objasnjenja,zasto se jedna Zvijezda demolira na Gradskom,a Borac odigra kao Barselona,da bi nakon nekoliko dana,ta ista Zvijezda nabila nas kao amatere.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Moje misljenje je da igraci bojkotuju trenera,jer nema drugog objasnjenja,zasto se jedna Zvijezda demolira na Gradskom,a Borac odigra kao Barselona,da bi nakon nekoliko dana,ta ista Zvijezda nabila nas kao amatere.

Jako zanimljivo razmisljanje. Vjeruj da sam juce i ja razmisljao,kako ekipa koja ne moze prijeci centar u srijedu,i gdje postoji ocita razlika u klasi,tako dominira juce. Nije mi palo na pamet ovo za bojkot trenera,ali ako je to tacno onda stvarno nemam rijeci.Ne bi oni time bojkotovali trenera,bojkotovali bi tebe koji si proputovao 300 kilometara zbog njih,mene,Borac,Banjaluku,a radili za Zeljeznicar,Sarajevo i Siroki.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1426, 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]