banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 19:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1425, 1426, 1427, 1428, 1429, 1430, 1431 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Okt 2011, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
niiije dobro....

vi'm prica se da Cvele mozda bude putovao pa da ja iznesem moju zelju za trenera, posto nije spomenut. moj izbor je Bobo Starcevic, covjek koji je vec u kubu, koji poznaje ekipu, zna ko sta koliko moze, bio je tu i sa Vladom i sa Maricem i sa Cveletom, mislim da je bio i sa Bajom ali nisma siguran...ne poznajem ga ali djeluje mi kao dobar covjek i voli bih da ga vidim na klupi Borca.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica je napisao:
niiije dobro....

vi'm prica se da Cvele mozda bude putovao pa da ja iznesem moju zelju za trenera, posto nije spomenut. moj izbor je Bobo Starcevic, covjek koji je vec u kubu, koji poznaje ekipu, zna ko sta koliko moze, bio je tu i sa Vladom i sa Maricem i sa Cveletom, mislim da je bio i sa Bajom ali nisma siguran...ne poznajem ga ali djeluje mi kao dobar covjek i voli bih da ga vidim na klupi Borca.

Greška, taj je čovjek pičkast lik, nije on tu dugo, samo je sa Vladom radio i sada sa Cveletom, inače je prvi izminirao Vladu...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:05 
Bič božji
Bič božji

Eno Kozara na Pecari igra skoro pola sata 0-0, toliko ni mi nismo izdržali...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sta je nas problem trenutno. Mislim da je to sto mi trenutno igramo bez klasicnog zadnjeg veznog jer kruna i graha to nisu. Dalje problem nam je skok , tu imamo Markovica , povreda mu je davno proslost a on i dalje sjedi na klupi, i najveci problem po meni su bekovi Savic i Zare, oni neznaju nemogu i to nebi ni bio problem da nemamo alternativu, ali trener na klupi i na tribinama drzi Benovica i Stupara, pa se stvarno moram zapitati sta se to mota po njegovoj glavi. Mislim da bi i DZo i mali bajin bili bolji izbor, dalje guranje staticnog Bucana u odnosu na Stajica koji bar trkacki zadovoljava. Mislim da se pod hitno mora odreci formacije 4-4-2 i pokusati nesto drugo npr 4-1-4-1

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Eno Kozara na Pecari igra skoro pola sata 0-0, toliko ni mi nismo izdržali...

Da bar izdrzi Vlado do kraja,da nam ne ode Siroki na +6.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Zna li neko sta je bilo sa Lesinarima na kraju ?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
korisnik 1111 je napisao:
Zna li neko sta je bilo sa Lesinarima na kraju ?

Шта се десило?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
batica je napisao:
niiije dobro....

Eno Marka Nikolića vodi neku u-18 selekciju Srbije, čovjek em vrlo mlad i perspektivan em u neku ruku već i dokazan. Ako sad nije dostupan ne znam kad će biti.

Simpatizer je napisao:
Marko Nikolic. Jel preuzeo neku omladinsku ili ladi jajca?

Oho, ima istomišljenika 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evo sad dosao iz Gradacca.Na utakmicu nismo ni stigli,u Gradacac smo dosli oko pola 6 kada se vec uveliko zavrsio mec,ali eto da ne ispadne da nismo otisli na gostovanje,provozali smo se 300km tamo i nazad.

Policija...fuj. :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Eno Marka Nikolića vodi neku u-18 selekciju Srbije, čovjek em vrlo mlad i perspektivan em u neku ruku već i dokazan. Ako sad nije dostupan ne znam kad će biti.

Ko bi normalan napustio stalan posao u FSS i dosao u FK Borac,gdje ti ni titula sampiona nije garant da neces biti smjenjen?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Evo sad dosao iz Gradacca.Na utakmicu nismo ni stigli,u Gradacac smo dosli oko pola 6 kada se vec uveliko zavrsio mec,ali eto da ne ispadne da nismo otisli na gostovanje,provozali smo se 300km tamo i nazad.

Izgleda da niste nista propustili.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 19:35 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
tatamata je napisao:

Izgleda da niste nista propustili.
Pa jesu, propustili su najgoru Borčevu utakmicu u zadnje tri godine, gdje smo slovima i brojem napravili jednu(1) POLUŠANSU :-? ... Potpuno nezalaganje na terenu i neborbenost nas je dovela tu gdje jeste, da smo super prošli sa porazom od 2-0... Sapunica Cvetković ulazi u završnu fazu... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Simpatizer je napisao:
Nadam se da ce sa njim i pojedini igraci.
I da, @kod kuce i na strani je dosao na svoje i mora se priznati da je bio u pravu.

Nažalost. :-? Ja bih bio presrećan da sam ja napravio grešku u procjeni i da sam ispao, kako su me pojedini dupeuvlakaĆi i nazivali, pljuvač i budala. Problem sa Cvetkovićem leži u njegovom trenerskom neiskustvu a pritom je jako kurčevit. Kad na to dodamo i činjenicu da ekipu često sastavljaju (oni koji su ga i dovukli u Borac) gospoda: 'ne znam šta da ti reknem, kontaš i 'predsjednik komsije za sviranje kurcu'. Od samog početka krenulo je Cvetkovićevo prodavanje magle što trenerske, što menadžerske. U jednom trenutku mi se učinilo da je Zvezdan shvatio da je griješio pa sam mu i ja dao podršku, međutim vrlo brzo me demantovao. I dalje mislim da krivca, pored Cvetkovića, treba tražiti i u boldovanoj gospodi sa kojom ćemo i dalje imati problema, ukoliko ih neko ne najuri. Ćubiću, pod hitno govnjivu motku u ruke i rastjeruj ove punoglavce. Oni koji su bili na kup utakmici u srijedu vidjeli su jedan petokolonaški skup u jednoj od loža. Ta loža nas krupnim koracima vuče nazad.
O igračima mi je zaista teško pisati. Čast pojedincima, ali većina će, nadam se, biti ozbiljno upozorena i propisno kažnjena. Najiskusniji igrač i čovjek u kojeg je Cvetković 'zaljubljen', danas ostavi ekipu na cjedilu. Koliko sam shvatio, drugi žuti karton je dobio zbog prigovora ili nekih gestikulacija prema publici. Za ovakav potez igrača, kojeg Cvetković često konsultuje po pitanju sastava ekipe, nema drugog rješenja osim ozbiljne novčane kazne, a ako treba malo klupe ili tribina. Sve u svemu ono što nam treba je šok terapija. Nadam se da će Darko naći pravo rješenje, mada se ono po meni nameće samo po sebi. Vidio sam ga neki dan na treningu. Navrati on da vidi šta se i kako radi, ipak mu je i sin u prvom timu :D

P.S @batica Ako misliš da je Starčević rješenje, grdno se varaš. Ako ćeš mi vjerovati, ja bih čak i Džimija da vratimo samo da Bobo ne bude prvi trener.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не спомињи Џимија ни у шали !

И ја сам за Бају или да се Цвелету да шанса још у Зеници,немам појма,нисам паметан томе никако :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
tatamata je napisao:

Tražili ste, gledajte.
Očigledno da obezbjeđenje nakon ovih događaja radi puno ozbiljnije, mene je sad redar na Grbavici ispipao k'o nikad. :) Kolona se stvorila na ulazu na Jug zbog detaljnog pregledanja.
Ali zato na Olimpic-GOŠK unosiš šta hoćeš. :D
Bio je i Sejo Bučan danas na Otoci. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka

Mislim da je vec sad jasno da od odbrane titule nema nista, ostace nam grcevita borba za evropu sa neizvjesnim ishodom, doduse u kupu smo jos u igri ali ovako necemo ni tu daleko. Problem ce nam biti i ovakav nacin nagradjivanja igraca jer im rezultati nisu vezani za primanja te ih boli briga, sto bi se lomili na gostovanjima kad plata i to dobra redovno lijeze na racun. Tu ce se nesto morati mijenjati i to sto prije to bolje. Dalje stvarno neznam cemu odlazak u karantin pred ova gostovanja a i neke lakse utakmice u BL naprimjer prije rudar prijedora. Evo sad smo bezveze isli u modricu dan prije, znam da to nije nimalo jeftino eto bar taj jebeni Gradacac nije daleko oko 3 h, pa ako smo isli dan ranije da bi napravili jednu polupriliku i izgubili 2-0 onda neka hvala to smo mogli i iz bl.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka

Jancker je napisao:
tatamata je napisao:

Tražili ste, gledajte.
Očigledno da obezbjeđenje nakon ovih događaja radi puno ozbiljnije, mene je sad redar na Grbavici ispipao k'o nikad. :) Kolona se stvorila na ulazu na Jug zbog detaljnog pregledanja.

za tebe reci da si glup je kompliment.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
veteran 1987 je napisao:
Jancker je napisao:
tatamata je napisao:

Tražili ste, gledajte.

za tebe reci da si glup je kompliment.

Ne smije čovjek ni reći da je bio na Grbavici, automatski je nepoželjan. :P
Schlager, javi se. :evil3:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka

Tražili ste, gledajte.
Bio je i Sejo Bučan danas na Otoci. :wink:[/quote]
za tebe reci da si glup je kompliment.[/quote]

Ne smije čovjek ni reći da je bio na Grbavici, automatski je nepoželjan. :P
Schlager, javi se. :evil3:[/quote]

ma zaboli mene za tobom pogotovo za grbavicom glup si zato sto komentarises nesto o cemu nemas pojma

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja mislim da bi teško Cvetković mogao vratiti ovo na pravi put iz razloga što momci igraju bezvoljno. Sve i sve ali kad se krenu vući po terenu znači da je autoritet trenera doveden u pitanje a primjetio sam to i protiv Željezničara kada im on u prekidu želi podjeliti neki savjet a oni totalno nezainteresovani okreću glave.
Naravno da će uvijek u svlačionici biti loše atmosfere ako se ne nađe načina da se klub sa tim obračuna i da sječe to u korjenu. Nije samo novac problem toga ima i u najvećim klubovima, jer oni su rivali tu hljeb zarađuju, žele da se što bolje prikažu i prodaju i ko god priča o nekoj porodičnoj idili od tog nema ništa ali profesionilazim mora postojati. I meni su ti karantini i izleti van BL bezvezni.

A za Starčevića mislim da nema apsolutno nikakav autoritet po onome što sam čuo i da bi to bilo najgore rješenje.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 02 Okt 2011, 21:03, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1425, 1426, 1427, 1428, 1429, 1430, 1431 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]