Simpatizer je napisao:
Nadam se da ce sa njim i pojedini igraci.
I da, @kod kuce i na strani je dosao na svoje i mora se priznati da je bio u pravu.
Nažalost.

Ja bih bio presrećan da sam ja napravio grešku u procjeni i da sam ispao, kako su me pojedini dupeuvlakaĆi i nazivali, pljuvač i budala. Problem sa Cvetkovićem leži u njegovom trenerskom neiskustvu a pritom je jako kurčevit. Kad na to dodamo i činjenicu da ekipu često sastavljaju (oni koji su ga i dovukli u Borac) gospoda:
'ne znam šta da ti reknem, kontaš i 'predsjednik komsije za sviranje kurcu'. Od samog početka krenulo je Cvetkovićevo prodavanje magle što trenerske, što menadžerske. U jednom trenutku mi se učinilo da je Zvezdan shvatio da je griješio pa sam mu i ja dao podršku, međutim vrlo brzo me demantovao. I dalje mislim da krivca, pored Cvetkovića, treba tražiti i u boldovanoj gospodi sa kojom ćemo i dalje imati problema, ukoliko ih neko ne najuri. Ćubiću, pod hitno govnjivu motku u ruke i rastjeruj ove punoglavce. Oni koji su bili na kup utakmici u srijedu vidjeli su jedan petokolonaški skup u jednoj od loža. Ta loža nas krupnim koracima vuče nazad.
O igračima mi je zaista teško pisati. Čast pojedincima, ali većina će, nadam se, biti ozbiljno upozorena i propisno kažnjena. Najiskusniji igrač i čovjek u kojeg je Cvetković 'zaljubljen', danas ostavi ekipu na cjedilu. Koliko sam shvatio, drugi žuti karton je dobio zbog prigovora ili nekih gestikulacija prema publici. Za ovakav potez igrača, kojeg Cvetković često konsultuje po pitanju sastava ekipe, nema drugog rješenja osim ozbiljne novčane kazne, a ako treba malo klupe ili tribina. Sve u svemu ono što nam treba je šok terapija. Nadam se da će Darko naći pravo rješenje, mada se ono po meni nameće samo po sebi. Vidio sam ga neki dan na treningu. Navrati on da vidi šta se i kako radi, ipak mu je i sin u prvom timu
P.S @batica Ako misliš da je Starčević rješenje, grdno se varaš. Ako ćeš mi vjerovati, ja bih čak i Džimija da vratimo samo da Bobo ne bude prvi trener.