ali vrijeme je da se neke stvari rijese, ukoliko je moguce, ako nije svako na svoju stranu i dobro.
Тачно тако, већ 2 године се препуцавају, судски изводи, ово оно, а добробит клуба нула бамбија. Треба сјести, хладнијих глава се договоити, па како год и ко год био и остао у клубу, али да се једном уједини тај Борац, да то буде прави Борац и да се заједничким снагама крене даље. Очигледно да БЛ има капацитета да са својим играчима изњедри клуб који би могао играти лигу бих. Бар на неки начин. И треба све каналисати на један клуб, а не правити срамоту са 50 Борчева.
И кад си већ споменуо срамоту, срамота је то што се дешава са Борцем(има), а не ранг који се игра. Објаснио ти је Гандра све око тога у претходном посту, а ако те занимају тренутни резултати и ранг талмичења који се игра, онда навијај за Цска или Реал, играју Еуролигу, у врху су европске кошарке, ваљда то није толико испод твог нивоа да те буде срамота за кога навијаш...
Еdit: eво видиш, ово је нпр. срамота, кад се спомиње "наши, ваши, њих"... Кад Борац игра против Борца:
polapet je napisao:
nasi juniori i kafeti lagano dobijaju te seniore SKK.
То је оно што треба избјећи. Сви смо ми ми, или би требали да будемо ми...
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!