banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 06:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406, 1407 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Sep 2011, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ferdinand je napisao:
Pa koliko je to brdo pobogu...pa jel' na manjaci prave pomocni teren? :lol:
у ствари оно није ни брдо, него брдашце, ма брежуљак, ал' јенга кад ради само један булдожер онда очигледно иде споро

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
korisnik 1111 je napisao:
Samo ne kontam sta ova Disciplinska komisija vijeca toliko :D

dobro je to znaci da nisu u stanju donijeti jednoglasno odluku,

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
kitopsina je napisao:

Tekst iz Nezavisnih gdje stoji i ovo:

"Odluku smo donijeli jednoglasno, Borac ima pravo žalbe a kompletan spis proslijedili smo Disciplinskoj komisiji. Zatražili smo da se pokrene postupak protiv Borca, Željezničara, Muhameda Ibrahimbegovića i Ace Miloševića", rekaoje Milorad Lale, član Takmičarske komisije N/FS BiH.

Ma jednoglasna je,nego ono.....kafa,kako familija,sira,uza.....ko je prosao tiket a ko bio stela.....razvuci bar nekoliko sati da se opravdaju dnevnice i postojanje komisije.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
krol2 je napisao:
kitopsina je napisao:

Tekst iz Nezavisnih gdje stoji i ovo:

"Odluku smo donijeli jednoglasno, Borac ima pravo žalbe a kompletan spis proslijedili smo Disciplinskoj komisiji. Zatražili smo da se pokrene postupak protiv Borca, Željezničara, Muhameda Ibrahimbegovića i Ace Miloševića", rekaoje Milorad Lale, član Takmičarske komisije N/FS BiH.

Ma jednoglasna je,nego ono.....kafa,kako familija,sira,uza.....ko je prosao tiket a ko bio stela.....razvuci bar nekoliko sati da se opravdaju dnevnice i postojanje komisije.

ovo sad se ceka odluka druge komisije, prva je bila jednoglasna

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
znaci dolio je fiser i milosevic stari pandur dosta je bilo krade redarima 15 km a klubse tereti 20km joj...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Simpatizer je napisao:
fantastikus1 je napisao:
Rezultat me ne iznenadjuje uopste a i novcana kazna bi trebala biti visoka. Nije se smjelo dopustiti takvo ponasanje nekolicine pojedinaca. Bio sam sa djetetom na stadionu i nije nam uopste bilo svejedno kad su pocele nemile scene.

Sta ce ti bolan dijete na stadionu? Koja budala jos vodi dijete na utakmice?! To rade samo idioti.

Prema tom tvom visokoumnom zakljucivanju ja sam budala i idiot. Kad god imam vremena vodim dijete na utakmice Borca. Navijamo zajedno,jedemo spice,galamimo,smijemo se i uzivamo ako nam se dozvoli u utakmici...
Ko je idiot u ovoj prici ti sam zakljuci :angry1:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
predsjednice sta je sa onim nasim udruzenjem cini se da je sad neophodno

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
fantastikus1 je napisao:
Simpatizer je napisao:
fantastikus1 je napisao:
Rezultat me ne iznenadjuje uopste a i novcana kazna bi trebala biti visoka. Nije se smjelo dopustiti takvo ponasanje nekolicine pojedinaca. Bio sam sa djetetom na stadionu i nije nam uopste bilo svejedno kad su pocele nemile scene.

Sta ce ti bolan dijete na stadionu? Koja budala jos vodi dijete na utakmice?! To rade samo idioti.

Prema tom tvom visokoumnom zakljucivanju ja sam budala i idiot. Kad god imam vremena vodim dijete na utakmice Borca. Navijamo zajedno,jedemo spice,galamimo,smijemo se i uzivamo ako nam se dozvoli u utakmici...

Covjek se pokusao ironicno nasaliti u svoj ovoj gunguli.
DDrugo,napisao si grupa neodgovornih pojedinaca.Da je tako to bi bio najmanji problem.Ocigledno ne znas kako navijaci funkcionisu.Tu ti je disciplina i hijerarhija gora nego u vojsci.Niko ni mrdnuo ne bi da nije aminovano.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Шајин je napisao:
ferdinand je napisao:
у ствари оно није ни брдо, него брдашце, ма брежуљак, ал' јенга кад ради само један булдожер онда очигледно иде споро

jos kad se radi na dnevnicu :D

Sto se tice Cveleta ako ce vaditi Mikca onda neka izvadi i Avduku i Stakica...pa da se igramo :lol:

bogami Rba ja sve kontam ti lozis ove odozdo da nece biti navijaca kad ono sve se cini da ce biti kako si rekao.

dajte ljudi Simpatizer je banovan sa onog foruma znaci nas co'ek :D , a i zbog njega smo ovdje. to za djecu je kao sto Rba objsni, ironija tako da nemojte se primati!

sve to i nekako ali "Također je predloženo da se u našim pravilnicima usvoji da je rok za pražnjenje tribina 15 minuta. To do sada nije stajalo u pravilnicima", dodao je Marić. 7000 ljudi da izadje za 15 min...ljudi? je l i ovo ironija ili neka metafora ili sala...pa da nas pendrecima tjeraju da skacemo sa vrha istoka dole ne bi izasli svi za 15 min.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
batica je napisao:
Шајин je napisao:
ferdinand je napisao:

jos kad se radi na dnevnicu :D

Sto se tice Cveleta ako ce vaditi Mikca onda neka izvadi i Avduku i Stakica...pa da se igramo :lol:

bogami Rba ja sve kontam ti lozis ove odozdo da nece biti navijaca kad ono sve se cini da ce biti kako si rekao.

dajte ljudi Simpatizer je banovan sa onog foruma znaci nas co'ek :D , a i zbog njega smo ovdje. to za djecu je kao sto Rba objsni, ironija tako da nemojte se primati!

sve to i nekako ali "Također je predloženo da se u našim pravilnicima usvoji da je rok za pražnjenje tribina 15 minuta. To do sada nije stajalo u pravilnicima", dodao je Marić. 7000 ljudi da izadje za 15 min...ljudi? je l i ovo ironija ili neka metafora ili sala...pa da nas pendrecima tjeraju da skacemo sa vrha istoka dole ne bi izasli svi za 15 min.

Није то проблем, изашли би ми и за пет да смо могли од полиције. :wink:

Једни кажу празни трибину, а други не дају изаћи. И на крају због тога се прекине утакмица.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Za razliku od Željezničara, u FK Borac nisu zadovoljni odlukom Takmičarske komisije N/FS BiH da se prekinuti derbi registruje u korist Sarajlija službenim rezultatom 0:3. Direktor Banjalučana, Radmilo Šipovac najavio je žalbu.

„Naravno da nismo zadovoljni odlukom TK. Iskorist ćemo pravni lijek i uložit ćemo žalbu Apelacionoj komisiji N/FS BiH. Takmičarska komisija je favorizovala izvještaj glavnog sudije (Tomislav Čuić, op.a) koji je u pismenoj formi prikrio svoje krupne greške u odnosnu na izvještaj Komesara za bezbjednost N/FS BiH (Novak Damjanović, op.a). Damjanović je u svom izvještaju napisao da je teren nakon incidenta za pet do sedam minuta bio očišćen i spreman za nastavak susreta“, kazao je Šipovac, naglasivši:

„Vjerujemo da će sport pobijediti i da će se igrati novi meč, odnosno da će takvu odluku donijeti Drugostepeni organ na osnovu činjenica. Vjerujemo da je sudija Čuić bio pod pritiskom Željezničara i drugih klubova“.

Pitali smo Šipovca na koje druge klubove je mislio, ali nismo dobili konkretan odgovor:

„Ništa nije slučajno“, odgovorio je direktor Banjalučana.

Јој на шта смо спали да нас Ново вади, али наплатиће он ово сигуран сам. :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Izgleda dobra meza na disciplinskoj. J*bo ih caca, sta vijecaju toliko? Daj nam vise tih 5 kazne koliko neki prizeljkuju....

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Citiraj:
Za razliku od Željezničara, u FK Borac nisu zadovoljni odlukom Takmičarske komisije N/FS BiH da se prekinuti derbi registruje u korist Sarajlija službenim rezultatom 0:3. Direktor Banjalučana, Radmilo Šipovac najavio je žalbu.

„Naravno da nismo zadovoljni odlukom TK. Iskorist ćemo pravni lijek i uložit ćemo žalbu Apelacionoj komisiji N/FS BiH. Takmičarska komisija je favorizovala izvještaj glavnog sudije (Tomislav Čuić, op.a) koji je u pismenoj formi prikrio svoje krupne greške u odnosnu na izvještaj Komesara za bezbjednost N/FS BiH (Novak Damjanović, op.a). Damjanović je u svom izvještaju napisao da je teren nakon incidenta za pet do sedam minuta bio očišćen i spreman za nastavak susreta“, kazao je Šipovac, naglasivši:

„Vjerujemo da će sport pobijediti i da će se igrati novi meč, odnosno da će takvu odluku donijeti Drugostepeni organ na osnovu činjenica. Vjerujemo da je sudija Čuić bio pod pritiskom Željezničara i drugih klubova“.

Pitali smo Šipovca na koje druge klubove je mislio, ali nismo dobili konkretan odgovor:

„Ništa nije slučajno“, odgovorio je direktor Banjalučana.

Јој на шта смо спали да нас Ново вади, али наплатиће он ово сигуран сам. :roll:

Zaista postoje neke osnovane sumnje da je još jedan klub sa starne izvršio pritisak na sudiju, ali mislim da će se ovim pozabaviti policija...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 14:55 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
fantastikus1 je napisao:

Ko je idiot u ovoj prici ti sam zakljuci :angry1:[/quote]

DDrugo,napisao si grupa neodgovornih pojedinaca.Da je tako to bi bio najmanji problem.Ocigledno ne znas kako navijaci funkcionisu.Tu ti je disciplina i hijerarhija gora nego u vojsci.Niko ni mrdnuo ne bi da nije aminovano.[/quote]

Hijerarhija pšostoji, ali upadanje nije isplanirano u samom vrhu grupe, ni u kom slučaju, ti se momci sada potežu po policiji i daju izjave ni krivi ni dužni...

Poslije samog kluba oni su prošli najgore...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Simpatizer je napisao:
fantastikus1 je napisao:

DDrugo,napisao si grupa neodgovornih pojedinaca.Da je tako to bi bio najmanji problem.Ocigledno ne znas kako navijaci funkcionisu.Tu ti je disciplina i hijerarhija gora nego u vojsci.Niko ni mrdnuo ne bi da nije aminovano.[/quote]

Hijerarhija pšostoji, ali upadanje nije isplanirano u samom vrhu grupe, ni u kom slučaju, ti se momci sada potežu po policiji i daju izjave ni krivi ni dužni...

Poslije samog kluba oni su prošli najgore...[/quote]
Jesi siguran???Pa i vodje su sprintale tartan stazom.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:02 
Bič božji
Bič božji

Ja ti kažem da nisu...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Znam pouzdano za jednog koji im je jako blizak a sada je plav.
Tako da sumnajm u tu tvoju teoriju, ali eto srece da je tako.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:08 
Bič božji
Bič božji

Macr0 je napisao:
Znam pouzdano za jednog koji im je jako blizak a sada je plav.
Tako da sumnajm u tu tvoju teoriju, ali eto srece da je tako.

Jako blizak nije isto što i samo vođstvo grupe, tako da...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ПРЕПОРУЧУЈЕМ ВАМ ДА СЕ НЕ ЗАМАРАТЕ ОКО ТОГА ДА ЛИ СУ ВОЂЕ УЛИЈЕТАЛЕ НА ТЕРЕН ИЛИ НЕ, ПОШТО НИСТЕ ИНФОРМИСАНИ, ДА НЕ БИ КРЕНУЛЕ ОДАВДЕ НЕКЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЈЕ.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2011, 15:14 
Bič božji
Bič božji

Poenta je bila da je u kopu bilo najmanje 1000 ljudi i glupo je da se osuđuju svi zbog toga što je na terenu ušlo 30 ljudi... Evo ovako, prošle godine na utaklmici sa lozanom, gdje svi znamo kako je uefa rigorozna i kako kažnjava, neki lik na zapadu je zapalio baklju, napominjem da je to bila jedna jedina baklja na cijeloj utakmici, po tom rezonu svi koji su bili na zapadu su stoka, budale, levati, idioti ili šta već ne...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406, 1407 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]