banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kako zašto pominjem izbore,pa zar si zaboravio zadnje gostovanje Zvezde 2006,par dana prije izbora,koje je bilo više politički hapening nego utakmica,kad je bila ona frka da se pokojni Jelić čitav dan družio i slikao sa zvezdinom delegacijom,a Čavićev (Predsjednik Republike Srpske) susret sa njima spriječio uz obrazloženje da Uefa ne dozvoljava miješanje politike u sport :D :D :D
sjećam se koliko je bilo političke svađe tada oko tog susreta,zato sam pominjao izbore.

Poslednji put menjao Schlager dana 26 Jul 2010, 15:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

google je čudo,evo nađoh tadašnji članak sa b92

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=210642

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Kako zašto pominjem izbore,pa zar si zaboravio zadnje gostovanje Zvezde 2006,5 dana prije izbora,koje je bilo više politički hapening nego utakmica,kad je bila ona frka da se pokojni Jelić čitav dan družio i slikao sa zvezdinom delegacijom,a Čavićev (Predsjednik Republike Srpske) susret sa njima spriječio uz obrazloženje da Uefa ne dozvoljava miješanje politike u sport :D :D :D
sjećam se koliko je bilo političke svađe tada oko tog susreta,zato sam pominjao izbore.

Pa dobro dolazili su ovdje kontinuirano i teniseri i plivači i vaterpolisti i selektor fudbalske reprezentacije... Ne znam jel se danas iko slikao ali kažem nekako ne vidim sponu između te dvije stvari, mogao je doći bilo ko od političara kao navijač Zvezde i sliakti se tamo danas, ali ovdje se valja nešto drugo.

A za prenose ma nek prenose, meni je sve ijedan naš klub drag, ali govorim sa pozicije Borca da ćemo iz svih tih "bratskih" odnosa i veza sa vječitim samo mi izvlačiti deblji kraj, moramo uz rezultate krenuti u snažnu marketinšku kampanju inače ćemo biti pojedeni, to je zaključak.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Borac u srcu je napisao:
Schlager je napisao:
Čovjek vremenom sazri,nekad su mi ove prijateljske sa Zvezdom pred izbore išle na živce,nisam čak ni htio ići na njih iziritiran što nam umjesto toga ne šalju igrače na kaljenje kao šampionu Leotaru,ali sad bih volio da dodju jer to je 100 000 km za klub od ulaznica,najmanje...A u prevodu to znači da od tih para možemo dovesti tri igrača klase Mikića na godinu dana,kojem je po mojim informacijama plaćeno 37 000-38 000 km.....

I to je relativno, uzećemo te pare ali će okrenuti od Borca ponovo mnoštvo navijača, dolaze da pokažu dominaciju a našu marginalnost, da nas ponize a sebe dižu... ali zašto spominješ izbore u ovom, ja mislim da je nešto drugo, oni ne trpe konkurenciju ma gdje a ovdje se počeo stvarati osnov da u dogledno vijeme ne budu najomiljeniji klub, da im se ne prodaju obilježja da im navijači odavde ne dolaze više u tolikom broju i hoće to da presjeku... Pa gdje su bili 10 godina, zašto u ovom trenutku dolazi predsjednik Zvezde kad se Borac budi iz mrtvih, sigurno nije cilj da ga podrži da bude još jači

Ma daaaaj... To ti je kao da Zvezda ugovori sa Realom prijateljsku na Marakani, pa sad neko kuka "dolazi Real da pokaže dominaciju a našu marginalnost" :lol: Ispade da Zvezda zavisi od Banjaluke, a mi smo za njih provincija, čovječe! Dolazak najvećih srpskih klubova je demonstracija bratskih odnosa i tako treba i da se shvati, a ne da se prave vještačka rivalstva i da se raduju dušmani.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čađo je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Mogu li Vas zamoliti da prekinete diskusiju o C.zvezdi

ATV nek prenosi sta hoce ali mene definitivno ne zanima zvezda ni partizan ni real ni manchester.

Nek otvaraju sopove gdje god hoce. Stvar njihovog marketinga i tu je prici kraj.

Hvala unaprijed.

Aj' Borac

E nek' si im rekao :lol: Treba večeras otići na stadion i pogledati surovu realnost.

A šta ima na stadionu večeras :D , jeste li se organizovali za snimak utakmice...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Pa veliki trenerski mag (sa gavranom u glavi :lol: :lol: :lol: ) odrađuje trening 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Čađo je napisao:
Pa veliki trenerski mag (sa gavranom u glavi :lol: :lol: :lol: ) odrađuje trening 8)

Hahahahaha, jeste jeste, a gavran ko suncobran i to onaj NEKTAR...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Fino je veteran rekao da tamo ima podzemni voda :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Kad je trening?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nesto nam nema borcevog navijaca,izgleda da se sav predao ganjanju Stajica :D :D

Ako nam ga uspije dovesti,oprosticemo mu sto nas ignorise...

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
mislim u 18 30

Vrh

Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borac_sampion je napisao:
Kad je trening?

mislim u 18 30

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Nesto nam nema borcevog navijaca,izgleda da se sav predao ganjanju Stajica :D :D

Ako nam ga uspije dovesti,oprosticemo mu sto nas ignorise...

он увијек кад овако нестане, углавном се одједном јави са добрим вијестима. надам се да ће и овај пут бити тако :D
нпр. Марић добио отказ, а упражњено мјесто тренера преузима Мурињо :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Kakvi ste vi ljudi :lol:
Nije to propust ATV vec uprave Borca, kojoj je prenos misaona imenica
i da Borca jedino i najvise ima na Atvu tako da vam to ne stoji

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Simpatizer je napisao:
Da, i to je relevantno pitanje. Sad je ipak veci komfor na stadionu, realna je promjena cijena.

koji komfor, svi koji su bili na istoku se zale na bolove u ledjima i nogama, bolji je bio beton!!!!! :angry1:

Šajin je napisao:
Schlager je napisao:
Ako je tačan onaj podatak što ga je iznio oficijelni spiker da je prodato 6900 karata za Lozanu,onda je poražavajuće da mi za jednu takvu utakmicu ne možemo imati potpuno rasprodat stadion sa tako malim kapacitetom. Ovoliki grad....

нешто се ту не поклапа дефинитивно. мој друг је сат времена прије утакмице отишао да подигне резервисане карте и онако успут питао има ли још карата, а момак му за шалтером одговорио да нема...

Na 6900 dodajete kavez, pa i nesto mejsta za loze, i tu je to negdje.. nemoguce da je u prodaji bilo 7500 karata mislim da je bilo 6900 karata i da je sve rasprodato, ovo vjerovatno zna borcev navijac..

Brigate BL je napisao:
Kakvi ste vi ljudi :lol:
Nije to propust ATV vec uprave Borca, kojoj je prenos misaona imenica
i da Borca jedino i najvise ima na Atvu tako da vam to ne stoji

rece Nemanja Babic :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ЦД!!

1. Viteski Ples - Moj grad (5:12)
2. Miroslav Janjanin - Nosim te u srcu (4:02)
3. Viteski ples - Dobro vece, Banjaluko (3:37)
4. Luka Magicna (3:59)
5. Ljepsa Srpska(Za ljepsu Srpsku) (3:54)
6. Medeni mjesec - Krajino mati HQ (3:07)
7. Medeni Mjesec - Ovdje zive dobri ljudi(Ljuta Krajina) (3:15)
8. Medeni mjesec - Himna navijaca Borca (2:48)

+
9. Mars na Drinu (2:26)
10. Mars na Drinu (instrumental) (3:14)
11. Boze pravde, instrumental kratki (1:26)
12. Ivana Zigon i Kosovski Bozuri - Oj Kosovo Kosovo (3:07)
13. Himna kosovskih junaka(Hriste Boze) (2:34)
14. Vidovdan (3:28)
15. Emby ft Ministar - plavi grad (2:56)

Пјесму Крајина је наша заклетва нисам убацио јер не могу да ађем квалитетну верзију. нашао сам двије верзије, али код једне има прекид од неколико секунди, а код друге је веома лош звук и недостаје неколико секунди на крају.

Ајд сад ви то фино сложите по неком редослиједу како мислите да треба и евентуално додајте још неке пјесме. па да са нареже тај ЦД. ко зна можда га стварно успијемо добацити до оног ди џеја на западу :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Не треба два пута "Марш на Дрину", остави инструментал.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze do tog lika je jako lako doci ko god ide na zapad moze mu prebaciti on ti je gore odmah iza one korpe sa kamerama

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
crna zemlja je napisao:
koji komfor, svi koji su bili na istoku se zale na bolove u ledjima i nogama, bolji je bio beton!!!!! :angry1:

Znaci gospodu bole ledja i noge. :-?
Onda nista, ostaje nam samo da pocupamo stolice ili da instaliramo fotelje na tribinu da bi se gospoda osjecala ugodnije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ko je bio na zapadu sad na treningu lijevo od ulaza (kad se gleda sa istoka )red ispred svecane loze :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]