banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1390, 1391, 1392, 1393, 1394, 1395, 1396 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma nije to tek sad dolaze iskusenja a sastav diskutabilan neki ne mogu a neki nece i tu gubimo za ostlima

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:41 
Majstor
Majstor

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mislim da ekipa treba šok terapiju, dali je to promjena trenera ili da se zahvali dvojici igrača, nisam siguran, al znam da nismo u stanju da zamijenimo 15 igrača...

koga dovesti i koja dvojica

Poslednji put menjao zelim zelim dana 25 Sep 2011, 00:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da ne bude meke zabune, klub je igrače finasijski ispoštovao maksimalno... znači kašnjenja skoro da i nema, e sada je pitanje dali oni to zaslužuju svojim ponašanjem na terenu...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bojim se nečega drugoga kad smo mijenjali Jagodića imali smo svo vrijeme ovoga svijeta da nađemo kvalitetnog trenera a kako sad naći pravog u tako kratkom roku. A sa druge strane treba platiti jakog stručnjaka i prestati pričati o promjeni trenera nakon svakog poraza pa ne možemo ovako, mijenjati svaki čas

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:43 
Majstor
Majstor

u utorak svi isplaceni a vidi zalaganje vecras

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:43 
Bič božji
Bič božji

zelim zelim je napisao:
Mislim da ekipa treba šok terapiju, dali je to promjena trenera ili da se zahvali dvojici igrača, nisam siguran, al znam da nismo u stanju da zamijenimo 15 igrača...

Ma nemam pojma karikiram, ali nešto se mora uraditi, ovako dalje ne ide, imamo seruju teških utakmica, sa tri gostovanja, tek sada nam dolaze maksimalna iskušenja...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:45 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:
Bojim se nečega drugoga kad smo mijenjali Jagodića imali smo svo vrijeme ovoga svijeta da nađemo kvalitetnog trenera a kako sad naći pravog u tako kratkom roku. A sa druge strane treba platiti jakog stručnjaka i prestati pričati o promjeni trenera nakon svakog poraza pa ne možemo ovako, mijenjati svaki čas

U svemu se slažem, ali teško da će oni proraditi sami od sebe, bolje bi bilo da su momci koji su utrčali na teren poganjalki one naše manekene, više bi efekta imalo, jer slično su se ponašali i na Koševu prije sedam dana...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:46 
Majstor
Majstor

zelim zelim je napisao:

Ma nemam pojma karikiram, ali nešto se mora uraditi, ovako dalje ne ide, imamo seruju teških utakmica, sa tri gostovanja, tek sada nam dolaze maksimalna iskušenja...

predugo se mnoge stvari guraju pod tepih treba napraviti zdravu sredinu

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Da mi je znati kako klubovi koji ne mjenjaju trenere 10 god. prolaze krizne periode u igri, pad forme, pad zalaganja.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 25 Sep 2011, 00:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 03:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
o igri, pokusacu najkrace. Savica zeba jebe kao da sam ja usao da igram na toj poziciji, protrci ga pa se vrati, pa mu gurne kroz noge, pa ga protrci pa ubaci i gol. svaka cast Savicu majstore. sjetio sma se Stupara i pomislio kako bi on tom istom zebi skocio guzicom za vrat i ne bi dozvolio bar kroz noge da mu gura loptu. popusili bi i onako....

kako vratiti igru? vidjelo se da samo na gostovanjima jako tanki i ocekivalo se da cemo popustiti i kuci. atmosfera je na stadinu bila dosta dobra cak su se pojavili i momci na zapadu koji su upalili par baklji i cinilo se da ce sve da bude onako fenomenalno ali nije.

i jos samo nesto...Gazimestanac, nemam nista protiv tebe licno ali brate...nemoj vise. nemoj jer sigurno si mladji u odnosu na ove sto ih tjeras i govoris im da idu sa foruma, nemoj jer nemas dug navijacki staz, a nazivas se navijacem, ja te molim nemoj vise o navijanju ovdje. ti mene mozes ignorisati, mozes i meni reci da sutim ili da idem sa foruma ali ja i ti dobro znamo da sam ja u pravu.

laku noc.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja sam mislio da je neka zaebancija na forumu to da ce Savic igrati beka. Ali cim sam ga vidio na zagrijavanju, nije mi bilo svejedno.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 08:38 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:
Ja sam mislio da je neka zaebancija na forumu to da ce Savic igrati beka. Ali cim sam ga vidio na zagrijavanju, nije mi bilo svejedno.

Nažalost nije, nakon tri utakmice u kojima nije bio ni u protokolu, vrati se na velika vrata da nam svima jebe mamu, ajd što je doveden, al izgleda da je tata odlučio da momak mora malo i zaigrati i to u derbiju, jer je momak briljirao u Milosavcima...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ja bi Savica dao besplatno na pozamjicu u BSK ili Naprijed,ako hoce da ga kupe to bi bila neka simbolicna cijena od 50 KM :D Ma ne vrijedi on ni toliko....Koliko me sinoc iznervirao,nisam mogao vjerovati kako ga Zeba okrece - strasno !

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 08:49 
Bič božji
Bič božji

korisnik 1111 je napisao:
Ja bi Savica dao besplatno na pozamjicu u BSK ili Naprijed,ako hoce da ga kupe to bi bila neka simbolicna cijena od 50 KM :D Ma ne vrijedi on ni toliko....Koliko me sinoc iznervirao,nisam mogao vjerovati kako ga Zeba okrece - strasno !

Milan Stupar je do sada odigrao najmanje pet utakmica protiv zebe i u svakoj mu se krvi napio, nije se vidio na terenu, jednostavno ga je uništio, a igra jalijska se zasniva samo na njemu, dakle ako njega isključiš nema im igre uopšte... Nažalost cvele se ponio amaterski, ako nije znao trebao je da pita, ali opet i pomoćnik je pička pa neće ništa da kaže... Savić jadan nije on kriv nije igrač za Borca, tj možda i jeste ali onda nam ambicije nisu šampionske nego borba za opstanak, znači greška je bila potpuno namjerna, kako reče jedan moj kolega, dobili smo kurčevitu neznalicu...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
korisnik 1111 je napisao:

Milan Stupar je do sada odigrao najmanje pet utakmica protiv zebe i u svakoj mu se krvi napio, nije se vidio na terenu, jednostavno ga je uništio, a igra jalijska se zasniva samo na njemu, dakle ako njega isključiš nema im igre uopšte... Nažalost cvele se ponio amaterski, ako nije znao trebao je da pita, ali opet i pomoćnik je pička pa neće ništa da kaže... Savić jadan nije on kriv nije igrač za Borca, tj možda i jeste ali onda nam ambicije nisu šampionske nego borba za opstanak, znači greška je bila potpuno namjerna, kako reče jedan moj kolega, dobili smo kurčevitu neznalicu...

Cvetkovic radi neke stvari za koje i djeca na tribini znaju da ne moze. Kako je to moguce?

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Обрисао сам све везано за синоћњи инцидент, надам се да су се главе охладиле. Овде можете писати о игри, играчима, тактици, тренеру... О навијачима и инциденту на неком другом мјесту!

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 20:06 
Bič božji
Bič božji

skypostman je napisao:
Обрисао сам све везано за синоћњи инцидент, надам се да су се главе охладиле. Овде можете писати о игри, играчима, тактици, тренеру... О навијачима и инциденту на неком другом мјесту!

Ostani ti tu za svaki slučaj... Ja ću samo o igri, dakle, kako smo igrali, poraz bi zaradili i u 90 minuta igre, jer onakvu beskrvnost je teško opravdati...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 20:08 
Bič božji
Bič božji

Evo nešto mimo igre, želim da ŠEFU čestitam na današnjoj pobijedi i odličnoj utakmici, svaka čast Jagodiću, samo nastavi dalje...

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 20:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
само ћу рећи,да момци на терену под хитно треба да сконтају да нико није луд,и да свако стрпљење има крај!!!
толико од мене....

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2011, 20:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Изгледа нисам био довољно јасан, слободно отворите нову тему везану за инцидент, али будите сигурни да ћу ту бити много ригорознији што се тиче брисања/санкционисања, према томе лијепо се понашајте. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1390, 1391, 1392, 1393, 1394, 1395, 1396 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]