banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1386, 1387, 1388, 1389, 1390, 1391, 1392 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
kod kuće i na strani je napisao:
Simpaticni su mi ovi padobranci koji se loguju sa 1001 nickom svaki put kad se gostuje sampionu. Borac, Banjaluka, trn u oku svima.

Svaki dan sam tu,citam,pratim i informisem se,nisam padobranac,a oglasim se samo kad je nesto meni trn u oku...moramo li biti jalija kao i oni???MORAMO LI????

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Svaki dan sam tu,citam,pratim i informisem se,nisam padobranac,a oglasim se samo kad je nesto meni trn u oku...moramo li biti jalija kao i oni???MORAMO LI????

Otkud se ti nađe prozvanim? 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Od 0:38 počinje civilzovano i multietnićko ponašanje jalije na grbavici...

Tako da ... http://www.youtube.com/watch?v=Z0iD4i_oOBE

Haha, vazda ovaj isti debil počinje sa skandiranjem, ali niko ga ne prati. :D Ekstremnih pojedinaca ćeš naći svugdje, sami kažete da kod vas ima ljudi koji dolaze na stadion samo kad gostuju klubovi iz Sarajeva, znamo razlog zašto dolaze. A inače, kad si već ovo postavio, Ultrasi su prije ovog pjevali "Sarajevo ispod Trebevića biće opet Ante Pavelića".
Priznat ćeš da je žalosno što ponekad više ljudi pjeva pjesme protiv nekog nego za Borac. Ili za nekog drugog. Ovi su skandirali Divjaku, imali neke parole, međutim toga više nema. Samo još vi tjerate svoj dobro poznati inat. Samo vi. Al' dobro, kako hoćete.

Možemo i o fudbalu. :) Da li će Cvetković zaigrati sa Kajkutom ili Stajićem pored Vidakovića, ili sa zgusnutom sredinom terena? Da li se bojite "brzine" vaše odbrane? Da li je vama jasno zašto je Žarić kapiten? :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jancker je napisao:

Haha, vazda ovaj isti debil počinje sa skandiranjem, ali niko ga ne prati. :D Ekstremnih pojedinaca ćeš naći svugdje, sami kažete da kod vas ima ljudi koji dolaze na stadion samo kad gostuju klubovi iz Sarajeva, znamo razlog zašto dolaze. A inače, kad si već ovo postavio, Ultrasi su prije ovog pjevali "Sarajevo ispod Trebevića biće opet Ante Pavelića".
Priznat ćeš da je žalosno što ponekad više ljudi pjeva pjesme protiv nekog nego za Borac. Ili za nekog drugog. Ovi su skandirali Divjaku, imali neke parole, međutim toga više nema. Samo još vi tjerate svoj dobro poznati inat. Samo vi. Al' dobro, kako hoćete.

Možemo i o fudbalu. :) Da li će Cvetković zaigrati sa Kajkutom ili Stajićem pored Vidakovića, ili sa zgusnutom sredinom terena? Da li se bojite "brzine" vaše odbrane? Da li je vama jasno zašto je Žarić kapiten? :D

Ja sam generalno oduševljen sa nivoom civilizovanog ponašanja kod vas, čak šta više zapanjen sa tim, svaka vam čast...

Mi tjeramo inat jer smo Srbi, uvijek kontra svih...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
tek dos'o je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Simpaticni su mi ovi padobranci koji se loguju sa 1001 nickom svaki put kad se gostuje sampionu. Borac, Banjaluka, trn u oku svima.

ti si nas :D :wink:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Bice tvrda utakmica, gosti igraju ruzan fudbal i bice tu muke bez obzira na razliku u kvalitetu. Za pocetak ocekujem da ne primimo gol, jedan cemo vec nekako uvaljati.

I treba malo vise sutirati ka golu van 16 metara, brani im penzioner pa bi mogla koja da udje...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:52 
Pripravnik
Pripravnik

I da, danas Gušo brani, pa ne mogu zabiti ni tri Vidakovića. :P Večeras ćete vidjeti spoj Pepea Reine i Edwina Van der Sara. :D

Realno, ako kvalitetno zatvorite Zebu, Avdukić će vjerovatno sačuvati mrežu. Nema Smajića, nema više ni Višće, tako da je Željo sigurno slabiji u ofanzivnom dijelu, dobro je Stakić primijetio. Najveća opasnost za Borac će biti prekidi.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dakle samo niske lopte i mislim da je to recept, a vidim na jaliju je koeficijent 7, sve te nejeblo... :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Jancker je napisao:

sto se tice ovih pitanja vezana za fudbal. ne bojimo se "brzine" nase odbrane jer vi samo iz penala mozete da date gol, sto ste i pokazali zadnjih par kola. nece niko igrati ispred Vidakovica, vec ce vam ta rim momka sto si ih nabrojao staviti po jedan gol tako da ce ti biti svejedno ko igra skroz naprijed. Jasno je zasto je Zaric kapiten, a tebi ako nije nadji izjave Vlade Jagodica on je sve objasnio oko toga.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 09:59 
Pripravnik
Pripravnik

Simpatizer je napisao:
I treba malo vise sutirati ka golu van 16 metara, brani im penzioner pa bi mogla koja da udje...

Gušo 20-ak dana stariji od Mikića. :P
Jest da je završio na infuziji poslije utakmice protiv Zvijezde, al jbg, desi se svima. :D

@batica
Nemoj tako, zadnja dva kola u PL nije bilo penala. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
tek dos'o je napisao:
Moram mali uvod pa onda na sustinu da predjem...
Rodjen sam 1973 godine u Banja Luci od kad znam za sebe navijam za Borac i odlazim na utakmice,odrastao sam na BL asfaltu,tu i ostao i dan danas,rat me uhvatio u najgorim godinama,u vojsku sam otisao sa 18g u julu 1992 g i to i ZASTITNI PUK lociran u Han Pijesku...znaci CUVAO sam Ratka Mladica
Sad sustina.
Da ne duzim previse pametnima ce biti jasno zasto sam ovo napisao,napisao sam jer se smatram normalnim,jer se smatram da su 90te bile godine za dokazivanje ko si i sta si,koliki si patriota i sve sto ide uz to.Ovo danas...blago receno mi se gadi,gledam klince koji su se muckali u jajima kad se desavalo ono cemu oni klicu,klicu necemu tako strasnom o cemu ne mogu ni da sanjaju,zato okanimo se toga i navijajmo za Borac.
KAo sto neko rece dolaze ljudi koji ne idu na stadion,sem kad dodju ''Sarajevski velikani''...ZASTO dolaze...jel zato sto vise mrze Sarajevo ili sto vole Borac????Vjerovatno dolaze zato sto vise mrze Sarajevo(mrzim ga i ja mozda najvise od svih gradova u bivsoj Yu)ali njih nije briga kad borac dobije kazu,kad nam uzmu tri boda...oni su dosli da se malo izivljavaju nad ''zelenima'' ,''balijama'', ''ustasama'' ''turcima''...za mene je covjek covjek,mrzim te sto si los covjek,mrzim te jer navijas za zelju ili sarajevo....ali te ne mrzim zato sto si musliman...e tako bi trebalo mada znam da tesko,ovima napaljenim sto su sa brda sisli,njima jos rata nije dosta a ni neznaju kakvo je to zlo,oni bi klali,ubijali a neznaju gdje su suplji....na kraju krajeva tu nam je Avduka,tu je Sejo,sta mislite kako se oni osjecaju kad balavci vicu ''ubi balliju'',a svi vidimo koliko znaci jedan Avdukic Borcu ,pa Sejo koji ce se dokazati siguran sam,zapita li se ko?????hajdemo da podrzimo Borac,ovi drugi me ne zanimaju,hajmo jebat Sarajevo jer je Sarajevo a ne muslimanski klub ili grad,ajmo jebat mater zeljeznicaru i manijacima jer su protivnici,konkurenti, a ne muslimani...
Ratko Mladic....cemu...svi znamo u sebi kako i zasto volimo,mrzimo,podrzavamo ili ne....JA ga podrzavam,zao mi je i krivo mi je sto se desava sve ovo,vojnicina je bio i sada je ...ali stadion nije mijesto za ispoljavanje ovih osjecanja,BORAC igra,kad bi morao da biram izmedju Ratka i Borca (nekom se mozda nece svidjeti) ali izabrao bi Borac,radije bi da se Ratko ne spominje a Borcu ne uzmu 3 boda ili da ga ne kazne nego da se pjeva Ratku a uzalud,nista se ne moze promijeniti,niko ga osloboditi nece....samo sranja mozemo klubu donijeti...eto toliko od mene...
Srdjane sad ocekujem i ja paljbu po sebi,ali odgovorio sam tebi da vidis da neko ne misli kao ovi sto bi jos da ratuju (ps. batali se njihovih foruma :D )

=D> =D> =D>
BRAVO MILION PUTA!!!

Ovaj tekst iznad je toliko zdrava prica da je to prosto nemoguce. Na utakmici djeluje princip mase, ljudi su dosli da se isprazne, rat je iza nas, svako je nesto prosao, zivot i danas nije lak, borba na sve strane itd. Milion nekih faktora, ali ono sto je najvaznije ti klinci se ponasaju onakva kakve je sitaucija u drzavi, najbolje sta se moze desiti su ovakvi zdravi tekstovi od osoba koje imaju iza sebe staza u ratu, a imaju i pored svega najzdraviju mogucu pricu o ratu.

Ljudi nemojte rapravljati o navijanju, sigurno niko ovdje nece uticati na to sta ce se pjevati. Ima forum Lesinara pa ako neko misli da treba nest da kaze, predlozi...
Momci koji idu na gostovanja prolaze takodje svasta, na njihovim ledjima se najcesce slamaju kompleksi druge polovine drzave, premda ni domaca intervetna ne zaostaje.

Tek doso svaka cast jos jednom na tekstu, na masu na stadionu je tesko uticati, ali za pojedince koji citaju ovaj forum je lijek za dusu tvoj tekst iznad.

HAJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jancker je napisao:
Simpatizer je napisao:

Gušo 20-ak dana stariji od Mikića. :P
Jest da je završio na infuziji poslije utakmice protiv Zvijezde, al jbg, desi se svima. :D

Kako igra deda ce i sa 40 biti dovoljan za ovu ligu, za Gusu bas i nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vidjeces ti kad deda ode u inostranstvo na kraju sezone :)

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Otkud se ti nađe prozvanim? 8)

Mozda zato sto se javljam povremeno,pa samo da ne dodje do zabune...tu sam,pratim vas :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Odnosilo se na Janckera, pogledaj datum registracije.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 10:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Odnosilo se na Janckera, pogledaj datum registracije.

Ma zajebancija brate,a mozda nakupljam broj postova pa baljezgam :lol: :lol: :lol: da me ne smatraju ni slucajno padobrancem :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Предиван дан у Крајишкој љепотици. Баш онако ко наручен за побједу :)

АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Danas ga Stevo zavlaci svojima,i ne raduje se. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 13:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
tatamata je napisao:
Danas ga Stevo zavlaci svojima,i ne raduje se. :D

И пуца рафал по скели... :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2011, 14:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2011, 20:17
Volim Borac je napisao:
tek dos'o je napisao:
Moram mali uvod pa onda na sustinu da predjem...
Rodjen sam 1973 godine u Banja Luci od kad znam za sebe navijam za Borac i odlazim na utakmice,odrastao sam na BL asfaltu,tu i ostao i dan danas,rat me uhvatio u najgorim godinama,u vojsku sam otisao sa 18g u julu 1992 g i to i ZASTITNI PUK lociran u Han Pijesku...znaci CUVAO sam Ratka Mladica
Sad sustina.
Da ne duzim previse pametnima ce biti jasno zasto sam ovo napisao,napisao sam jer se smatram normalnim,jer se smatram da su 90te bile godine za dokazivanje ko si i sta si,koliki si patriota i sve sto ide uz to.Ovo danas...blago receno mi se gadi,gledam klince koji su se muckali u jajima kad se desavalo ono cemu oni klicu,klicu necemu tako strasnom o cemu ne mogu ni da sanjaju,zato okanimo se toga i navijajmo za Borac.
KAo sto neko rece dolaze ljudi koji ne idu na stadion,sem kad dodju ''Sarajevski velikani''...ZASTO dolaze...jel zato sto vise mrze Sarajevo ili sto vole Borac????Vjerovatno dolaze zato sto vise mrze Sarajevo(mrzim ga i ja mozda najvise od svih gradova u bivsoj Yu)ali njih nije briga kad borac dobije kazu,kad nam uzmu tri boda...oni su dosli da se malo izivljavaju nad ''zelenima'' ,''balijama'', ''ustasama'' ''turcima''...za mene je covjek covjek,mrzim te sto si los covjek,mrzim te jer navijas za zelju ili sarajevo....ali te ne mrzim zato sto si musliman...e tako bi trebalo mada znam da tesko,ovima napaljenim sto su sa brda sisli,njima jos rata nije dosta a ni neznaju kakvo je to zlo,oni bi klali,ubijali a neznaju gdje su suplji....na kraju krajeva tu nam je Avduka,tu je Sejo,sta mislite kako se oni osjecaju kad balavci vicu ''ubi balliju'',a svi vidimo koliko znaci jedan Avdukic Borcu ,pa Sejo koji ce se dokazati siguran sam,zapita li se ko?????hajdemo da podrzimo Borac,ovi drugi me ne zanimaju,hajmo jebat Sarajevo jer je Sarajevo a ne muslimanski klub ili grad,ajmo jebat mater zeljeznicaru i manijacima jer su protivnici,konkurenti, a ne muslimani...
Ratko Mladic....cemu...svi znamo u sebi kako i zasto volimo,mrzimo,podrzavamo ili ne....JA ga podrzavam,zao mi je i krivo mi je sto se desava sve ovo,vojnicina je bio i sada je ...ali stadion nije mijesto za ispoljavanje ovih osjecanja,BORAC igra,kad bi morao da biram izmedju Ratka i Borca (nekom se mozda nece svidjeti) ali izabrao bi Borac,radije bi da se Ratko ne spominje a Borcu ne uzmu 3 boda ili da ga ne kazne nego da se pjeva Ratku a uzalud,nista se ne moze promijeniti,niko ga osloboditi nece....samo sranja mozemo klubu donijeti...eto toliko od mene...
Srdjane sad ocekujem i ja paljbu po sebi,ali odgovorio sam tebi da vidis da neko ne misli kao ovi sto bi jos da ratuju (ps. batali se njihovih foruma :D )

=D> =D> =D>
BRAVO MILION PUTA!!!

Ovaj tekst iznad je toliko zdrava prica da je to prosto nemoguce. Na utakmici djeluje princip mase, ljudi su dosli da se isprazne, rat je iza nas, svako je nesto prosao, zivot i danas nije lak, borba na sve strane itd. Milion nekih faktora, ali ono sto je najvaznije ti klinci se ponasaju onakva kakve je sitaucija u drzavi, najbolje sta se moze desiti su ovakvi zdravi tekstovi od osoba koje imaju iza sebe staza u ratu, a imaju i pored svega najzdraviju mogucu pricu o ratu.

Ljudi nemojte rapravljati o navijanju, sigurno niko ovdje nece uticati na to sta ce se pjevati. Ima forum Lesinara pa ako neko misli da treba nest da kaze, predlozi...
Momci koji idu na gostovanja prolaze takodje svasta, na njihovim ledjima se najcesce slamaju kompleksi druge polovine drzave, premda ni domaca intervetna ne zaostaje.

Tek doso svaka cast jos jednom na tekstu, na masu na stadionu je tesko uticati, ali za pojedince koji citaju ovaj forum je lijek za dusu tvoj tekst iznad.

HAJ BORAC!!!

Za nadati se da ce danas pobjediti fudbal. To bi bila velika stvar za grad Banja Luku cisto da se izdigne iznad ovog uvezenog nacionalizma i fasizma koji caruje stadionima sirom BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1386, 1387, 1388, 1389, 1390, 1391, 1392 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]