banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1384, 1385, 1386, 1387, 1388, 1389, 1390 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Macr0 je napisao:
tatamata je napisao:
Ma treba sutra i za generala,i "kad je bio dijete malo",i "ubij Turcina",ma citav repertoar. :lol: :lol: :lol: A kada neko da gol,nek opali imaginarni rafal ala "Milan Jovanovic",prema plavim navijacima. :D 8)

Zasto to?
Jel to vracanje nekih dugova ili cisto da pokazemo da smo divljaci?

Da pokazemo da smo divljaci. Ako imas njezne usi uvijek ti ostaje opcija nedolaska na utakmice.

Nevjerovatno je koliko pojedincima treba da shvate da ovo nije Norveska, da su ovdje nerascisceni racuni i da ce jos 100 godina biti trzavica prema kojima su skandiranja na stadionima sitnica...

E sad, moram napisati da se ne slazem se sa ovim pjesmicama koje tatamata prizeljkuje, izuzev podrske Ratku. Treba skandirati Borcu, Republici Srpskoj, Ratku, a vrijedjanje onih koji ni sami ne znaju sta su je bespotrebno.
Dakle, pjevajmo o svojima, goste treba ignorisati....

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Simpatizer je napisao:
E sad, moram napisati da se ne slazem se sa ovim pjesmicama koje tatamata prizeljkuje, izuzev podrske Ratku. Treba skandirati Borcu, Republici Srpskoj, Ratku, a vrijedjanje onih koji ni sami ne znaju sta su je bespotrebno.

+1

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Iskreno, meni te pjesme idu na onu stvar, proslo je ljudi 16 god. od nesretnog rata, proslo je vrijeme tih sranja, hvala bogu u Borcu igraju igraci i drugih vjera (tek tada je krenuo uspjeh Borca, ko me zna zna da sam ja tvrdio da tek kada se to desi Borcu ce rezultatski biti bolje ne samo u fudbalu), sada ispoljavati tu mrznju i nacinalizam preko tribina i dole na terenu automacki vrijedjati nase igrace pa neke i simpatizere Borca na tribinama. Znam da ce sada paljba po meni, ali boze moj to je tako....

Skandiranje Borcu, Republici Srpskoj, Banjaluci i j.... Sarajevoooo po meni je sasvim ok, ali ostale stvari, ne slazem se nikako, i dzaba..... 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Simpatizer je napisao:
Macr0 je napisao:
tatamata je napisao:
Ma treba sutra i za generala,i "kad je bio dijete malo",i "ubij Turcina",ma citav repertoar. :lol: :lol: :lol: A kada neko da gol,nek opali imaginarni rafal ala "Milan Jovanovic",prema plavim navijacima. :D 8)

Zasto to?
Jel to vracanje nekih dugova ili cisto da pokazemo da smo divljaci?

Da pokazemo da smo divljaci. Ako imas njezne usi uvijek ti ostaje opcija nedolaska na utakmice.

Nevjerovatno je koliko pojedincima treba da shvate da ovo nije Norveska, da su ovdje nerascisceni racuni i da ce jos 100 godina biti trzavica prema kojima su skandiranja na stadionima sitnica...

Nemam ja osjetljive usi i boli me ku*ac kome sta puni srce, ali ovim tempom se ti racuni nece rascistiti ni za 1000 godina, a ne za 100.
A pri tome (taman i da se vratimo na temu) ne treba zaboraviti da u nasim redovima ima igraca drugih nacija kojima sigurno to nece biti motivacija za igru.

Elem, slazem se sa zavrsnim dijelom tvoga posta, da treba bodriti svoje a tudje ignorisati. Ali i izbjegavati te osjetljive teme za dobrobit svih.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne bi valjalo da ova tema sad krene u smjeru ko je veći RS patriota a ko manji. Moj post je išao više u preventivnom smislu,da mi Amar djeluje dovoljno prefrigan da povuče ekipu sa terena,pogotovo ako budu gubili.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije mi bila namjera da "gradiram" patriotizam, niti smatram da su navedene pjesme potrebne na stadionu. Iskustvo me naucilo da oni koji najjace pjevaju prvi bjeze kad zagusti. Samo sam naglasio da razumijem omladinu koja pjeva i ove pjesmice sa "aromom".
Ranije sam pisao da licno ne skandiram nista sto nema veze sa Borcem.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Ne bi valjalo da ova tema sad krene u smjeru ko je veći RS patriota a ko manji. Moj post je išao više u preventivnom smislu,da mi Amar djeluje dovoljno prefrigan da povuče ekipu sa terena,pogotovo ako budu gubili.

slazem se sa svim od rijeci do rijeci, kod njih puca po svim savovima, podjele su medju navijacima , u rukovodstvu, u svlacionici, amaru se drma mjesto i siguran sam da bi mu to bio odlican razlog a time bi ispao heroj i kod onih sto ga sad pljuju a dosta ih je. Ustvari poslije 75 min moze sve jer se tad registruje trenutnim rezultatom u momentu prekida. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Simpatizer je napisao:
Nije mi bila namjera da "gradiram" patriotizam, niti smatram da su navedene pjesme potrebne na stadionu. Iskustvo me naucilo da oni koji najjace pjevaju prvi bjeze kad zagusti. Samo sam naglasio da razumijem omladinu koja pjeva i ove pjesmice sa "aromom".
Ranije sam pisao da licno ne skandiram nista sto nema veze sa Borcem.

To je to mada ja skandiram malo i sudijama i onim iz bht cisto da budu realni

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
To je to mada ja skandiram malo i sudijama i onim iz bht cisto da budu realni

To se podrazumijeva. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi ja sam se salio,opusteno,vidite li smajlija milion...Aludirao sam na one koji nece da se dozivaju sa istokom,a kada krenu tako neka nacionalisticka prozivanja,oduva se krov sa zapada,a prozori na zgradi iza istoka popucaju,od silne galame.

Ali kao da se ja uopste nesto pitam...Pjevace se sta odluci masa,a ne ja.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2011, 10:14
srdjanBL je napisao:
Iskreno, meni te pjesme idu na onu stvar, proslo je ljudi 16 god. od nesretnog rata, proslo je vrijeme tih sranja, hvala bogu u Borcu igraju igraci i drugih vjera (tek tada je krenuo uspjeh Borca, ko me zna zna da sam ja tvrdio da tek kada se to desi Borcu ce rezultatski biti bolje ne samo u fudbalu), sada ispoljavati tu mrznju i nacinalizam preko tribina i dole na terenu automacki vrijedjati nase igrace pa neke i simpatizere Borca na tribinama. Znam da ce sada paljba po meni, ali boze moj to je tako....

Skandiranje Borcu, Republici Srpskoj, Banjaluci i j.... Sarajevoooo po meni je sasvim ok, ali ostale stvari, ne slazem se nikako, i dzaba..... 8)

Moram mali uvod pa onda na sustinu da predjem...
Rodjen sam 1973 godine u Banja Luci od kad znam za sebe navijam za Borac i odlazim na utakmice,odrastao sam na BL asfaltu,tu i ostao i dan danas,rat me uhvatio u najgorim godinama,u vojsku sam otisao sa 18g u julu 1992 g i to i ZASTITNI PUK lociran u Han Pijesku...znaci CUVAO sam Ratka Mladica
Sad sustina.
Da ne duzim previse pametnima ce biti jasno zasto sam ovo napisao,napisao sam jer se smatram normalnim,jer se smatram da su 90te bile godine za dokazivanje ko si i sta si,koliki si patriota i sve sto ide uz to.Ovo danas...blago receno mi se gadi,gledam klince koji su se muckali u jajima kad se desavalo ono cemu oni klicu,klicu necemu tako strasnom o cemu ne mogu ni da sanjaju,zato okanimo se toga i navijajmo za Borac.
KAo sto neko rece dolaze ljudi koji ne idu na stadion,sem kad dodju ''Sarajevski velikani''...ZASTO dolaze...jel zato sto vise mrze Sarajevo ili sto vole Borac????Vjerovatno dolaze zato sto vise mrze Sarajevo(mrzim ga i ja mozda najvise od svih gradova u bivsoj Yu)ali njih nije briga kad borac dobije kazu,kad nam uzmu tri boda...oni su dosli da se malo izivljavaju nad ''zelenima'' ,''balijama'', ''ustasama'' ''turcima''...za mene je covjek covjek,mrzim te sto si los covjek,mrzim te jer navijas za zelju ili sarajevo....ali te ne mrzim zato sto si musliman...e tako bi trebalo mada znam da tesko,ovima napaljenim sto su sa brda sisli,njima jos rata nije dosta a ni neznaju kakvo je to zlo,oni bi klali,ubijali a neznaju gdje su suplji....na kraju krajeva tu nam je Avduka,tu je Sejo,sta mislite kako se oni osjecaju kad balavci vicu ''ubi balliju'',a svi vidimo koliko znaci jedan Avdukic Borcu ,pa Sejo koji ce se dokazati siguran sam,zapita li se ko?????hajdemo da podrzimo Borac,ovi drugi me ne zanimaju,hajmo jebat Sarajevo jer je Sarajevo a ne muslimanski klub ili grad,ajmo jebat mater zeljeznicaru i manijacima jer su protivnici,konkurenti, a ne muslimani...
Ratko Mladic....cemu...svi znamo u sebi kako i zasto volimo,mrzimo,podrzavamo ili ne....JA ga podrzavam,zao mi je i krivo mi je sto se desava sve ovo,vojnicina je bio i sada je ...ali stadion nije mijesto za ispoljavanje ovih osjecanja,BORAC igra,kad bi morao da biram izmedju Ratka i Borca (nekom se mozda nece svidjeti) ali izabrao bi Borac,radije bi da se Ratko ne spominje a Borcu ne uzmu 3 boda ili da ga ne kazne nego da se pjeva Ratku a uzalud,nista se ne moze promijeniti,niko ga osloboditi nece....samo sranja mozemo klubu donijeti...eto toliko od mene...
Srdjane sad ocekujem i ja paljbu po sebi,ali odgovorio sam tebi da vidis da neko ne misli kao ovi sto bi jos da ratuju (ps. batali se njihovih foruma :D )

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
tek dos'o je napisao:
srdjanBL je napisao:

Moram mali uvod pa onda na sustinu da predjem...
Rodjen sam 1973 godine u Banja Luci od kad znam za sebe navijam za Borac i odlazim na utakmice,odrastao sam na BL asfaltu,tu i ostao i dan danas,rat me uhvatio u najgorim godinama,u vojsku sam otisao sa 18g u julu 1992 g i to i ZASTITNI PUK lociran u Han Pijesku...znaci CUVAO sam Ratka Mladica
Sad sustina.
Da ne duzim previse pametnima ce biti jasno zasto sam ovo napisao,napisao sam jer se smatram normalnim,jer se smatram da su 90te bile godine za dokazivanje ko si i sta si,koliki si patriota i sve sto ide uz to.Ovo danas...blago receno mi se gadi,gledam klince koji su se muckali u jajima kad se desavalo ono cemu oni klicu,klicu necemu tako strasnom o cemu ne mogu ni da sanjaju,zato okanimo se toga i navijajmo za Borac.
KAo sto neko rece dolaze ljudi koji ne idu na stadion,sem kad dodju ''Sarajevski velikani''...ZASTO dolaze...jel zato sto vise mrze Sarajevo ili sto vole Borac????Vjerovatno dolaze zato sto vise mrze Sarajevo(mrzim ga i ja mozda najvise od svih gradova u bivsoj Yu)ali njih nije briga kad borac dobije kazu,kad nam uzmu tri boda...oni su dosli da se malo izivljavaju nad ''zelenima'' ,''balijama'', ''ustasama'' ''turcima''...za mene je covjek covjek,mrzim te sto si los covjek,mrzim te jer navijas za zelju ili sarajevo....ali te ne mrzim zato sto si musliman...e tako bi trebalo mada znam da tesko,ovima napaljenim sto su sa brda sisli,njima jos rata nije dosta a ni neznaju kakvo je to zlo,oni bi klali,ubijali a neznaju gdje su suplji....na kraju krajeva tu nam je Avduka,tu je Sejo,sta mislite kako se oni osjecaju kad balavci vicu ''ubi balliju'',a svi vidimo koliko znaci jedan Avdukic Borcu ,pa Sejo koji ce se dokazati siguran sam,zapita li se ko?????hajdemo da podrzimo Borac,ovi drugi me ne zanimaju,hajmo jebat Sarajevo jer je Sarajevo a ne muslimanski klub ili grad,ajmo jebat mater zeljeznicaru i manijacima jer su protivnici,konkurenti, a ne muslimani...
Ratko Mladic....cemu...svi znamo u sebi kako i zasto volimo,mrzimo,podrzavamo ili ne....JA ga podrzavam,zao mi je i krivo mi je sto se desava sve ovo,vojnicina je bio i sada je ...ali stadion nije mijesto za ispoljavanje ovih osjecanja,BORAC igra,kad bi morao da biram izmedju Ratka i Borca (nekom se mozda nece svidjeti) ali izabrao bi Borac,radije bi da se Ratko ne spominje a Borcu ne uzmu 3 boda ili da ga ne kazne nego da se pjeva Ratku a uzalud,nista se ne moze promijeniti,niko ga osloboditi nece....samo sranja mozemo klubu donijeti...eto toliko od mene...
Srdjane sad ocekujem i ja paljbu po sebi,ali odgovorio sam tebi da vidis da neko ne misli kao ovi sto bi jos da ratuju (ps. batali se njihovih foruma :D )

Bravo!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pozdrav mom pukovcu :)
mozes mi samo na pp poslati sta si bio ...

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRUoaFoWmIg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
А Цвелета мустре, допинг контролу тражи. Дај прије утакмице да одмах региструју за нас, да се не умарамо џаба. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 16:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Gledam ovaj pres Cvele i Stakić,pa mi pade na pamet da je Cveletu igra glavom bila veoma jaka. Stakić je za ovih 9 mjeseci imao bar 20 šansi da postigne gol glavom,i sve i jedan put,bez izuzetka,je ta lopta išla metar preko gola!
Cvele,nauči ga na treningu kako tu loptu da "obori" u gol,kao npr Boka u Prijedoru.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To nije ni meni najjasnije. Stakic i Marka su dominantni u skoku, prije njih Leo i Vule takodje. Ali nikako da uvaljaju gol iz prekida. Jednostavno u napadu se izbore za poziciju, ali lopta ode par metara od gola.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj,najvise cu se iznervirati sutra,ukoliko na pocetku utakmice stadion bude poluprazan,a onda na poluvremenu da ljudi sjede na stepenistima...

To me bas iritira.Ljudi mogu dati 5,7km da pogledaju 3D film u kinu,ali ne mogu dati 3km za utakmicu,ili zasto ne 6km za zapad.Shvatam ja da neke ne zanima fudbal,ali daj nemoj cigan biti,cekati poluvrijeme da udjes dzaba.Nemoj ni dolaziti brate.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
nek' se i Staka oglasio! Staka :king: sutra lomi noge. :salute:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2011, 17:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Spoiler:
Slika

У првом броју некакве "Слободе" на задњој страни је чланак из спојлера, прочитајте текст, не видим никакву везу са сликом :lol: :o

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1384, 1385, 1386, 1387, 1388, 1389, 1390 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]