Schlager je napisao:
Ne znam kako bi bio prihvacen Hrvat na klupi (mozda i nije Hrvat nemam pojma),ali ovaj Branko Karacic bi bio fenomenalno rjesenje.Upravo je sam dao ostavku u Sibeniku jer nije htio da mu uprava rasproda sve sto valja,a prosle godine je cudo napravio sa Sibenikom,prije toga sa Belupom i gdje god je bio obozavali su ga,svagdje je bila prica o tihom,mirnom strucnjaku koji malo prica a mnogo radi i na terenu provodi po 12 sati dnevno,zato borcev_navijac,eto i od mene jedne ideje o treneru za koga sam siguran da bi napravio bolji posao nego nekada Kuze! Bio bi to potez decenije.
A ako jos nije doslo vrijeme za Hrvata na klupi,onda se kao najbolje rjesenje namece Jagodic jer ne vjerujem da bi povratak Stojnica bio moguc zbog Lesinara.Nemojte samo Curguza,molim vas!
Ovaj Maric je dosadio i Bogu i narodu!
за паре које Марић сада прима он би сигурно пристао да дође код нас, тако да ако је у питању добар стручњак ја сам увијек за
subzero81 je napisao:
sajine druze sad lagano narezes taj cd i u subotu ga daj onom baji na zapadu, ako nista ostavi ga u nektar koreneru pa neka ga borcev navijac uzme pa mu da (mislim da ima tu mogucnost) pa da se ta stvar malo pokrene
ма ако ће тај ЦД неко преузети ево ја ћу га одмах нарезати и још ћу додати неколико пјесама попут Марша на Дрину и слично(не морају се пуштати, али нека их), и ако још неко има приједлог за неку пјесму и слично.
добро каже Шлагер, детаљ по детаљ и ствара се бренд полако. колико год да су важне неке друге ствари толико и неки детаљи могу пуно значити, а прави избор пјесама прије утакмице да наложи народ је нешто што није баш небитно