banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2010, 10:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Jeste zapad skandirao Mariću odlazi na prvoj utakmici kup-a protiv selje. Poslije te utakmice dobili smo kontru od Lešinara "Džimi Marić" na utakmici protiv Modriče. A samim tim što su novinari (Glas) počeli da ga pljuju mislim da on broji svoje zadnje dane provedena na klupi našeg Borca. MARIĆU ODLAZI!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prvi neuspjeh na domacem terenu i ustace cijeli zapad da ga otjera,budite sigurni u to.

Ali zalosno je sto mi moramo izgubiti bodove kod kuce da bi ga otjerali.

Yebote,pa stvarno nismo sastavili ni jednu dobru utakmicu sa njim,a vodio ih je 20-25....mozda samo prvo pol protiv Zvijezde i prvo pol na Grbavici u Kupu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Schlager je napisao:
Prvi neuspjeh na domacem terenu i ustace cijeli zapad da ga otjera,budite sigurni u to.

Yebote,pa stvarno nismo sastavili ni jednu dobru utakmicu sa njim,a vodio ih je 20-25....mozda samo prvo pol protiv Zvijezde i prvo pol na Grbavici u Kupu.

Ako u prvih 5 kola ne bude 3 pobjede kuci, i bar 2,3 boda sa gostovanja treba ga tjerati :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Schlager je napisao:

Ako u prvih 5 kola ne bude 3 pobjede kuci, i bar 2,3 boda sa gostovanja treba ga tjerati :angry4:

Široki, Drina,Velež= 9 bodova!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ја ћу сад да напишем свој приједлог у вези једног "проблемчића"који се може лако ријешити. Наиме, већини нас је на утакмици против Лозане сметало што морамо слушати тамо неке безвезне пјесме на разглас, док имамо прекрасне пјесме које се не пуштају. А да не причам што нас је већину нервирало пуштање химне неколико пута у току утакмице.

Ево мог приједлога за репертоар пјесама које су сигурно боље од Фламингоса и Луне(наравно могуће је на овај списак додати још неке пјесме или неке склонити)

Пјесме о Бањалуци:
1.Витешки плес - Ово је мој град (ко не зна и не воли ову пјесму нек узме канап и објеси се :D )
http://www.youtube.com/watch?v=CJtZVQDjJZM

2.Мирослав Јањанин - Носим те у срцу (одлична пјесма и веома фин спот)
http://www.youtube.com/watch?v=fgk1-3i8 ... re=related

3.Витешки плес - Добро вече, Бања Луко
http://www.youtube.com/watch?v=kxI_JgiW ... re=related

4.Лука магична (једна фина новија пјесма и спот у коме учествују и пјевају све значајније личности града)
http://www.youtube.com/watch?v=fX_KZQKcuKU
--------

5.Љепша Српска(За љепшу Српску) - спот и пјесма који су генијални! треба само рећи да је ова презентација Републике Српске освјила друго мјесто на сајму туризма у Берлину, у конкуренцији 160 различитих земаља. Колико би готивније било да смо против Лозане слушали стихове ове пјесме и заједно пјевали "Републико Српска волим те!" него што смо слушали Ђоганија или кога већ...
http://www.youtube.com/watch?v=3zbUoVZi ... re=related
------------

6.Emby ft Ministar-Црвено-Плави Град
http://www.youtube.com/watch?v=Apagj0KTo50

7.Медени мјесец - Химна навијача Борца
http://www.youtube.com/watch?v=uUDPgG0c ... re=related
------------------

Ето, 7 одличних пјесама које трају заједно око 27 минута што је више него довољно! и то су пјесме које су по мом мишљењу пуно боље него оне што су се пуштале, а да не причам што су ово све пјесме које су повезане са Борцем ,Бањалуком и Републиком Српском!
Замолио бих борчевог навијача или неког ко зна било кога из управе да пренесе ово њима. и химна да се пушта само на почетку утакмице да наложи људе и евентуално на полувремену(а не да се пушта 5 пута у току утакмице)
додатни приједлози и критике су добродошли ;)

РБА, свака част ако набавиш снимак, има нас сигурно доста који га желимо посједовати ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2009, 01:48
Катастрофа од игре...Траје то већ јако дуго,али је до сада било среће.Драго ми је због стадиона,али ме нервирају они наши политичари причама како је Борац понос РС.Јесте његових навијача,а ми осталим имамо своје клубове и хоћемо да нам помогну за стадион.Ја припадама навијачима Славије,па хоћу у Источном Сарајеву да играмо утакмице.Нигдје их није било кад смо ми моралио на Кошево...Срамота,а Борцу желим срећу у првенству...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Prijedlog pjesama odličan, savaka čast za trud, opjevavaju klub, Grad i Republiku...

Čiča Draža, prvo jako te podržavam pod uslovom da navijaš za sve srpske klubove a da ti je Slavija iznad svega, treba voljeti svoj klub ići na stadion podržavati ga i finansijski i fizički... Naravno da razumijem tvoju bojazan da nam se ne desi preslikana slika iz Srbije gdje se sve ulaže u dvojac a u ostatku zemlje fudbal i sport umire i nemaju čestitog stadiona i onda se treba postaviti pitanje da li je ako vječiti prođu poneko kolo u Evropi zaista pobjeda srpskog fudbala, ili je cijena preskupa... Uništavanje NIŠA je velika sramota SRBIJE...
Drugo - Moraš imati u vidu realnu finansijsku situaciju da nismo imali ništa i da je nemoguće da se stvaraju uslovi drugim fudb. klubovima da igraju Evropu a da ih najveći grad i klub sa najviše navijača nema, meni se čini da je u SS stadion bio žešća livada pa je izgrađeno to što sada imamo, malo sređen stadion u Trebinju, rekonstruisana ona ruina u Prijedoru, radilo se i u Modriči, a u Banjaluci do sad gotovo ništa... Najvažnije je da u Republici Srpskoj imamo sada stadion gdje mogu igrati naši klubovi Evropu i naravno da je najrealnije da 1. stadion bude u našem najvećem gradu, a vremenom će sigurno biti još... i koji god klub iz RS dok ne dobije stadion, bude igrao ovdje pored Borca Evropu ja ću prvi otići i podržati ga, platiti ulaznicu i nećemo se odnositi maćehinski prema ostalim velikim sredinama u RS. Živjela Republika Srpska!

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 25 Jul 2010, 12:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Кад смо код стадиона, шта се дешава, да ли се уопште настављају радови и када или ће остати на овоме као што многи предвиђају? Хоће ли се градити сјевер и југ, има ли икаквих информација по питању тога?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Кад смо код стадиона, шта се дешава, да ли се уопште настављају радови и када или ће остати на овоме као што многи предвиђају? Хоће ли се градити сјевер и југ, има ли икаквих информација по питању тога?

Ja mislim da to pitanje ima veze i s nama ako budemo punili stadion i ne okrenemo leđa Borcu, to će ići po planu, ako ne onda će se rastegnuti ali gradonačelnik je neki dan rekao da se sada ne staje nego idu dalje lotovi 2 i 3 i ja lično vjerujem da će do sljedeće godine i našeg nastupa u kvalifikacijama za LŠ biti gotovo kako je i predviđeno, isto kao što sam cijelo vrijeme vjerovao da će se uraditi ovo i pored mnogo skeptika

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Borac u srcu je napisao:
Prijedlog pjesama odličan, savaka čast za trud, opjevavaju klub, Grad i Republiku...

Čiča Draža, prvo jako te podržavam pod uslovom da navijaš za sve srpske klubove a da ti je Slavija iznad svega, treba voljeti svoj klub ići na stadion podržavati ga i finansijski i fizički... Naravno da razumijem tvoju bojazan da nam se ne desi preslikana slika iz Srbije gdje se sve ulaže u dvojac a u ostatku zemlje fudbal i sport umire i nemaju čestitog stadiona i onda se treba postaviti pitanje da li je ako vječiti prođu poneko kolo u Evropi zaista pobjeda srpskog fudbala, ili je cijena preskupa... Uništavanje NIŠA je velika sramota SRBIJE...
Drugo - Moraš imati u vidu realnu finansijsku situaciju da nismo imali ništa i da je nemoguće da se stvaraju uslovi drugim fudb. klubovima da igraju Evropu a da ih najveći grad i klub sa najviše navijača nema, meni se čini da je u SS stadion bio žešća livada pa je izgrađeno to što sada imamo, malo sređen stadion u Trebinju, rekonstruisana ona ruina u Prijedoru, radilo se i u Modriči, a u Banjaluci do sad gotovo ništa... Najvažnije je da u Republici Srpskoj imamo sada stadion gdje mogu igrati naši klubovi Evropu i naravno da je najrealnije da 1. stadion bude u našem najvećem gradu, a vremenom će sigurno biti još... i koji god klub iz RS dok ne dobije stadion, bude igrao ovdje pored Borca Evropu ja ću prvi otići i podržati ga, platiti ulaznicu i nećemo se odnositi maćehinski prema ostalim velikim sredinama u RS. Živjela Republika Srpska!

ja vjerujem da bi bilo koji klub iz RS u Banja Luci imao veliku podrsku, ako nista mogu garantovati da bi imao vecu podrsku nego u sarajevu i sirokom...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Ја ћу сад да напишем свој приједлог у вези једног "проблемчића"који се може лако ријешити. Наиме, већини нас је на утакмици против Лозане сметало што морамо слушати тамо неке безвезне пјесме на разглас, док имамо прекрасне пјесме које се не пуштају. А да не причам што нас је већину нервирало пуштање химне неколико пута у току утакмице.

Ево мог приједлога за репертоар пјесама које су сигурно боље од Фламингоса и Луне(наравно могуће је на овај списак додати још неке пјесме или неке склонити)

Пјесме о Бањалуци:
1.Витешки плес - Ово је мој град (ко не зна и не воли ову пјесму нек узме канап и објеси се :D )
http://www.youtube.com/watch?v=CJtZVQDjJZM

2.Мирослав Јањанин - Носим те у срцу (одлична пјесма и веома фин спот)
http://www.youtube.com/watch?v=fgk1-3i8 ... re=related

3.Витешки плес - Добро вече, Бања Луко
http://www.youtube.com/watch?v=kxI_JgiW ... re=related

4.Лука магична (једна фина новија пјесма и спот у коме учествују и пјевају све значајније личности града)
http://www.youtube.com/watch?v=fX_KZQKcuKU
--------

5.Љепша Српска(За љепшу Српску) - спот и пјесма који су генијални! треба само рећи да је ова презентација Републике Српске освјила друго мјесто на сајму туризма у Берлину, у конкуренцији 160 различитих земаља. Колико би готивније било да смо против Лозане слушали стихове ове пјесме и заједно пјевали "Републико Српска волим те!" него што смо слушали Ђоганија или кога већ...
http://www.youtube.com/watch?v=3zbUoVZi ... re=related
------------

6.Emby ft Ministar-Црвено-Плави Град
http://www.youtube.com/watch?v=Apagj0KTo50

7.Медени мјесец - Химна навијача Борца
http://www.youtube.com/watch?v=uUDPgG0c ... re=related
------------------

Ето, 7 одличних пјесама које трају заједно око 27 минута што је више него довољно! и то су пјесме које су по мом мишљењу пуно боље него оне што су се пуштале, а да не причам што су ово све пјесме које су повезане са Борцем ,Бањалуком и Републиком Српском!
Замолио бих борчевог навијача или неког ко зна било кога из управе да пренесе ово њима. и химна да се пушта само на почетку утакмице да наложи људе и евентуално на полувремену(а не да се пушта 5 пута у току утакмице)
додатни приједлози и критике су добродошли ;)

РБА, свака част ако набавиш снимак, има нас сигурно доста који га желимо посједовати ;)

Šajine svaka ti čast za izbor pjesama =D>

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
batica je napisao:

ja vjerujem da bi bilo koji klub iz RS u Banja Luci imao veliku podrsku, ako nista mogu garantovati da bi imao vecu podrsku nego u sarajevu i sirokom...

apsolutno. svi i trebaju igrati u BL, dok njihovi stadioni ne steknu uslov za evropu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 13:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Podrska Sajinovoj ideji o pjesmama,sve su to detalji,naizgled sitni,ali vrlo vazni u sklapanju jednog mozaika i stvaranju branda velikog kluba. Bio sam prosle godine na Poljudu prvi put nakon rata,a prije rata sam bio bar 50 puta tamo jer sam po 3 mjeseca godisnje zivio u Dalmaciji, i prvo sto sam primjetio da se skoro nimalo nije promjenio repertoar pjesama.Za zagrijavanje ide par aktuelnih pjesama obicno sa Splitskog Festivala te godine,a kako se blizi pocetak utakmice,tacno se zna,prvo ide "Dalmacija u mom oku",pa "Bili su bili vrhovi planina",pa "Dalmacijo,moja ruzo procvala",pa jedna novija "Dalmatinac sam",i pred sam pocetak Oliver i "Drukali smo za Hajduka" i moram priznati da je publika jako napaljena i prije pocetka utakmice. Mozda ne bi bilo lose i da se kod nas pusti instrumental "Marsa na Drinu"pred pocetak,ali ne znam kako to ide sa politicke strane itd....

Inace,gledajuci ovaj snimak protiv Lozane prvo sam zapazio da se duplo bolje cuje navijanje nego ranije! Imao sam isto ovako snimke nakon Zrinjskog,Zeljeznicara,Veleza itd,ali ovo se ne moze porediti. Iako je navijanje protiv npr Zrinjskog bilo u najmanju ruku isto kao sad,cudio sam se gledajuci snimak kako se skoro uopste nije culo na tv,protiv Zelje na Kupu isto tako. A sad se svaka rijec i svaka pjesma odlicno razumije i na tv to zvuci bas glasno,i drago mi je zbog toga. Razlog ne znam,mozda je prije bila bolja zvucna izolacija na mjestu gdje su mikrofoni,ili je nesto radjeno na komentatorskoj kabini,ili komentator sad sjedi na drugoj poziciji,pojma nemam,uglavnom sad to,za razliku od ranije,grmi!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sajine druze sad lagano narezes taj cd i u subotu ga daj onom baji na zapadu, ako nista ostavi ga u nektar koreneru pa neka ga borcev navijac uzme pa mu da (mislim da ima tu mogucnost) pa da se ta stvar malo pokrene

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad sam naletio na utakmicu Borac - Ljubić :( prije par godina na Gradskom pred 500 gledalaca... Pogledati to i ovo u posljednje vrijeme nepotrebno je komparirati. Zato ni jednog trenutka ne smijemo klonuti duhom zbog Lozane nego samo gurati naprijed, dalje, jačati sve viši i nema povratka na staro. U par godina stigli smo od zastrašujuće praznog istoka i nerješenog rezultata protiv Ljubića, do prepunog renoviranog stadiona i nerješenog rezultata protiv Lozane. Volim te Borče!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 14:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije to cak bilo ni prije par godina nego 2008!

Ako mislis na onu 2-2....

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim na tu 2:2 drugi dio sezone, a u prvom one nemile scene tamo

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 14:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Podrska Sajinovoj ideji o pjesmama,sve su to detalji,naizgled sitni,ali vrlo vazni u sklapanju jednog mozaika i stvaranju branda velikog kluba. Bio sam prosle godine na Poljudu prvi put nakon rata,a prije rata sam bio bar 50 puta tamo jer sam po 3 mjeseca godisnje zivio u Dalmaciji, i prvo sto sam primjetio da se skoro nimalo nije promjenio repertoar pjesama.Za zagrijavanje ide par aktuelnih pjesama obicno sa Splitskog Festivala te godine,a kako se blizi pocetak utakmice,tacno se zna,prvo ide "Dalmacija u mom oku",pa "Bili su bili vrhovi planina",pa "Dalmacijo,moja ruzo procvala",pa jedna novija "Dalmatinac sam",i pred sam pocetak Oliver i "Drukali smo za Hajduka" i moram priznati da je publika jako napaljena i prije pocetka utakmice. Mozda ne bi bilo lose i da se kod nas pusti instrumental "Marsa na Drinu"pred pocetak,ali ne znam kako to ide sa politicke strane itd....

Inace,gledajuci ovaj snimak protiv Lozane prvo sam zapazio da se duplo bolje cuje navijanje nego ranije! Imao sam isto ovako snimke nakon Zrinjskog,Zeljeznicara,Veleza itd,ali ovo se ne moze porediti. Iako je navijanje protiv npr Zrinjskog bilo u najmanju ruku isto kao sad,cudio sam se gledajuci snimak kako se skoro uopste nije culo na tv,protiv Zelje na Kupu isto tako. A sad se svaka rijec i svaka pjesma odlicno razumije i na tv to zvuci bas glasno,i drago mi je zbog toga. Razlog ne znam,mozda je prije bila bolja zvucna izolacija na mjestu gdje su mikrofoni,ili je nesto radjeno na komentatorskoj kabini,ili komentator sad sjedi na drugoj poziciji,pojma nemam,uglavnom sad to,za razliku od ranije,grmi!

Svuda su po stadionu postavljeni tzv. ambijent mikrofoni jedan čak visi sa one korpe za kameru iznad počasne lože. Bio sam prisutan kad su ih postavljali i uštimavali.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2010, 14:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E pa to je to onda,super...Mi smo i dosad znali da je kod nas dobra atmosfera na stadionu,ali od sad ce to znati svi!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]