banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2010, 22:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pogledao sam veceras pazljivo snimak i moram reci da Bilbija nijednom nije pomenuo trenera na kraju,tako da je ovaj tendenciozni clanak iz Kopanjinih novina koga je podebljao Simpatizer mozda i znak da je lala pusten niz vodu.
Biki je pricao uopsteno o igri,kako smo niska ekipa i kako je utopija bila igrati dugim,visokim loptama,kako je Lozana jaca od nas trenutno jer imamo mnogo novih igraca za koje treba vremena da se uigraju,ali zaista nije uopste pomenuo trenera,kako stoji u ovom clanku.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Schlager je napisao:
Pogledao sam veceras pazljivo snimak i moram reci da Bilbija nijednom nije pomenuo trenera na kraju,tako da je ovaj tendenciozni clanak iz Kopanjinih novina koga je podebljao Simpatizer mozda i znak da je lala pusten niz vodu.
Biki je pricao uopsteno o igri,kako smo niska ekipa i kako je utopija bila igrati dugim,visokim loptama,kako je Lozana jaca od nas trenutno jer imamo mnogo novih igraca za koje treba vremena da se uigraju,ali zaista nije uopste pomenuo trenera,kako stoji u ovom clanku.

Mozes li postaviti neki link ili nesto gdje se moze pogledati utakmica? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma to sam ja sinoc sam sebi na timeru isprogramirao da mi se snimi na hard disc od dreamboxa,i danas popodne i veceras gledao i analizirao....snimak je u ts formatu,koji vama ne bi znacio nista. Mislim da bih ga sa malo truda mogao konvertovati u mpeg format,ali opet ne znam gdje bih ga uploadovao,nisam to nikad radio.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Ma to sam ja sinoc sam sebi na timeru isprogramirao da mi se snimi na hard disc od dreamboxa,i danas popodne i veceras gledao i analizirao....snimak je u ts formatu,koji vama ne bi znacio nista. Mislim da bih ga sa malo truda mogao konvertovati u mpeg format,ali opet ne znam gdje bih ga uploadovao,nisam to nikad radio.

штета, јер има нас доста који бисмо хтјели погледати ту утакмицу и имати је негдје у архиви... ипак је то прво излазак Борца у Европу након 18 година.

ајд можда ће се сутра јавити неко ко има премијум налог на рапиду или неком другом сајту. најмањи је проблем одрадити конверзију.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
И Фокус оплео по Марићу!
http://www.fokus.ba/nov/index.php?optio ... ws-display

С обзиром да се код нас ништа не пише без доброг повода, односно инструкција "одозго", надам се да је ово само припрема терена за оно што већ дуго чекамо, да Марићу коначно видимо леђа.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
u vezi za upload tog videa, moze da se uradi na 2 nacina (koliko ja poznajem). kao torrent preko nekog sajta za torrente i da ga upload-ujes na neki server.

sto se tice severa ja znam za blip.tv ali mislim da se moras registrovati tj. treba ti account. postavlja se pitanje da li je to besplatno...pa sam malo googlao i nije bilo tesko naci ovo:

Is the blip.tv service free?
The basic blip.tv service -- which is more than sufficient to build a successful Web show -- is free. We also promise never to charge you tomorrow for what you're doing today for free. This is to say that we won't charge you in six months for a video that you upload today.

We do have some paid features, including professional accounts. We may release additional paid features from time to time that provide new functionality designed specifically for professional or "enterprise" show creators.

e sad sto se tice videa ima tu...pitanje je koliki je video i koliko se moze uploadovati, a ako se kompresuje onda video gubi na kvalitetu tako da je mozda najbolje rješenje prepoloviti video na dva, tri djela.

ovo za torrent je djelom prostije, a opet drugim djelom je komplikovanije. naime, morao bi da postanes tzv seeder a ja bas ne znam kako dobijas uploaderski status, a na nekim sajtovima ma ti mozda to i ne treba(npr. sajt crna berza ti treba dozvola za upload, a za demonoid ne znam, mislim da ne treba) ...treba googlati u vezi toga ili pitati modernatore sa ovog sajta oni bi trebali da znaju puno bolje od mene :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

batica je napisao:
u vezi za upload tog videa, moze da se uradi na 2 nacina (koliko ja poznajem). kao torrent preko nekog sajta za torrente i da ga upload-ujes na neki server.

sto se tice severa ja znam za blip.tv ali mislim da se moras registrovati tj. treba ti account. postavlja se pitanje da li je to besplatno...pa sam malo googlao i nije bilo tesko naci ovo:

Is the blip.tv service free?
The basic blip.tv service -- which is more than sufficient to build a successful Web show -- is free. We also promise never to charge you tomorrow for what you're doing today for free. This is to say that we won't charge you in six months for a video that you upload today.

We do have some paid features, including professional accounts. We may release additional paid features from time to time that provide new functionality designed specifically for professional or "enterprise" show creators.

e sad sto se tice videa ima tu...pitanje je koliki je video i koliko se moze uploadovati, a ako se kompresuje onda video gubi na kvalitetu tako da je mozda najbolje rješenje prepoloviti video na dva, tri djela.

ovo za torrent je djelom prostije, a opet drugim djelom je komplikovanije. naime, morao bi da postanes tzv seeder a ja bas ne znam kako dobijas uploaderski status, a na nekim sajtovima ma ti mozda to i ne treba(npr. sajt crna berza ti treba dozvola za upload, a za demonoid ne znam, mislim da ne treba) ...treba googlati u vezi toga ili pitati modernatore sa ovog sajta oni bi trebali da znaju puno bolje od mene :D

што се тиче торента није проблем нешто поставити на нет, него је проблем наћи људе који имају велику брзину уплоада да буду тзв. сеедери.

а ови сајтови што си навео нисам баш упућен, али најчешће код бесплатних налога има неко ограничење(нпр, фајл може скинути само неколико људи или слично)
најбоље је рјешење да се јави неко ко се добро разумије у све ово и каже своје мишљење :D

а што се тиче тих дигиталних формата нисам најбоље упућен али сам сконтао да данас примат преузимају фајлови који су запаковани у .мкв, јер мкв омогућава одличну компресију уз сачуван квалитет слике и тона.

па ето она утакмица финала купа Жељо - Борац је у мкв-у и супер је квалитет

ајд ваљда ће се сутра јавити неки прави стручњак за ове ствари, ја само предлажем и убијам вријеме јер не могу заспати по овој врућини :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
конвертоват видео у неки други формат, типа .ави или .мкв, подјелити на дјелове и окачити на јутјуб..
ил` да човјек нареже на један двд па се налазите и преузимајте једни од других.
можда је тако чак и најбоље.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 00:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Poznajem čovjeka sa RTRS-a pa ću ga pitati ima li to snimljeno na cd pa da nam prebaci.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 07:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Citiraj:
У мору подијељених емоција, дивној атмосфери и европској еуфорији примјећена је и једна црна мрља.Зоран Марић, тренер Борца,који треба да сноси највећу резултатску одговорност, још једном је доказао да као стручњак није дорастао клупи бањалучког клуба. Од избора играча,поставке игре на терену,до понашања на прес конференцији и изјава које су у потпуности контрадикторне стварном стању. И ономе што су видјели многи на Градском стадиону, али и поред малих екрана.

Manji dio kolumne Slavka Basare u Glasu za 24.07.2010. Ma samo opleti nek idiot ide kući i da se nikad više ne vraća u BL čak ni kao turist. Adio Mariću!!! :evil:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5l2lza4onUM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 10:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo, sada sa treninga, mislim da je džimi svjestan da broji poslednje sate na klupi, tj ja se tome nadam, ali i dalje sam oduševljen njegovim ponašanjem na treninzima, neradom i nezainteresovanošću, ponovo ekipa ima neke čudne vizije i konture, stupar igra ispred Vukelje, dakle Vukelja na beku, a u napadu Nikolić i ovaj novi, Velimirović, na sa ekipom ne radi Sakan, valjda je povreda ili je nadaj bože ono drugo što sam rekao, da je on sledeća žrtva trenerskom maga... Nema ni Mikića, a ni Benovića !? nemam pojma zašto, ali valjda neko i to sazna... Na terenu potpuna indolentnost i nezainteresovanost igrača, uslovno rečeno u drugi tim je preseljen i Perica Stančeski... za četrdesetak minuta koliko samm ja gledao ni jedan jedini put nije zaustavio trening i ukazao na greške ili nedaj bože na pozitivne stvari... na terenu briljirao mali Graha... A onda šlag na tortu, kada je trening završen, a igrači otišli na istezanje marić se samo spakovao i izašao sa terena, a da im nije rekao ni jednu jedinu riječ i porazgovarao sa njima na terenu, nije onda nikakvo čudo što su igrači na terenu na utakmici bili kao muha bez glave...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:

што се тиче торента није проблем нешто поставити на нет, него је проблем наћи људе који имају велику брзину уплоада да буду тзв. сеедери.

а ови сајтови што си навео нисам баш упућен, али најчешће код бесплатних налога има неко ограничење(нпр, фајл може скинути само неколико људи или слично)
најбоље је рјешење да се јави неко ко се добро разумије у све ово и каже своје мишљење :D

а што се тиче тих дигиталних формата нисам најбоље упућен али сам сконтао да данас примат преузимају фајлови који су запаковани у .мкв, јер мкв омогућава одличну компресију уз сачуван квалитет слике и тона.

па ето она утакмица финала купа Жељо - Борац је у мкв-у и супер је квалитет

ајд ваљда ће се сутра јавити неки прави стручњак за ове ствари, ја само предлажем и убијам вријеме јер не могу заспати по овој врућини :D

pa onda je najbolje napraviti torrent pa polako seed-ati. ovi m:tel paketi imaju slab upload ali mislim bi to islo samo da se kacimo jedan po jedan, tj. kad jedan skine i on ostane da seed a drugi se zakaci. sve zavisi koliko je velik fajl. ako bude kao onaj 2 x 300 mb ja mislim da se mozemo izboriti s tim.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 10:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Ma podignite to bolje na neki file server...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ајде није то толики проблем, набацићемо већ некако на нет или ћемо нарезивати на неколико ДВД-ова па ширити даље, то ће се већ некако ријешити. главно је да Шлагер(ако буде имао времена,воље,жеље и знања) пребаци то у неки дигитални формат. вјерујем да б доста нас хтјело да погледа читаву утакмицу и атмосферу, заједно са уводном емисијом

мене више занима ово шта је РБА написао. јесмо ли то најзад дочекали да и Марић оде?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 11:03 
Bič božji
Bič božji

Vidim da je i Kajkut u gradu, šta je to, da nije tamo isfolirao povredu?? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
na terenu briljirao mali Graha

Nisam htio da budem dosadan sa Grahom,ali zaista je tesko prihvatiti cinjenicu da igra Jandric koji mu,bez ikakvih problema, moze biti otac,a on tako talentovan,mlad i zeljan dokazivanja sjedi na klupi i ne dobije ni minut,a bas nam to fali igrac koji zna stati na loptu i podvaliti je,odigrati zadnji pas....Gledajuci ovaj snimak jos jednom sam se uvjerio da Olja stvarno vise ne moze,sav ucinak mu je bio sto je jednom dobro proturio loptu kroz noge Svajcarcu,a uopste nije uspio povezati linije tima,tako da ,iako smo imali 5 igraca u vezi,izgledalo je kao da imamo dvojicu!.....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 11:33 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
na terenu briljirao mali Graha

Nisam htio da budem dosadan sa Grahom,ali zaista je tesko prihvatiti cinjenicu da igra Jandric koji mu,bez ikakvih problema, moze biti otac,a on tako talentovan,mlad i zeljan dokazivanja sjedi na klupi i ne dobije ni minut,a bas nam to fali igrac koji zna stati na loptu i podvaliti je,odigrati zadnji pas....Gledajuci ovaj snimak jos jednom sam se uvjerio da Olja stvarno vise ne moze,sav ucinak mu je bio sto je jednom dobro proturio loptu kroz noge Svajcarcu,a uopste nije uspio povezati linije tima,tako da ,iako smo imali 5 igraca u vezi,izgledalo je kao da imamo dvojicu!.....

Samo sam napisao ono što sam vidio na današnjem treningu, ali valjda ja i marić ne gledamo iste treninge, tj on ih uopšte ne gleda...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Vidim da je i Kajkut u gradu, šta je to, da nije tamo isfolirao povredu?? :)

Mozda je dobio slobodno, posto je Baku izbacen iz Evrope. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 11:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da,zanimljiva situacija,Buducnost sa dva poraza prosla dalje jer je par sati prije revansa saznala da je prvi mec registrovan 0-3,jer je jedan igrac imao parne kartone,nije Kajkut. Uglavnom,Baku umalo vec u prvom poluvremenu nije nadoknadio taj rezultat jer je poveo sa 2-0 u Podgorici,a Kajkut je asistirao za gol. Mnogo nam je falio u cetvrtak.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2010, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Nisam se javljao od cetvrtka..Sta reci dan prelud u 4 sata krenuo na tekmu,pijemo na bateru zajebancija i to.. Prvih 20 min i onih 20 min prije tekme bio je bas pakao u kopu,svi igraci Lozane su pogledali prema Lesinarima.. Optimizam me ne napusta ni poslije prvog poluvremena :) iako vidim da su bolji tj imamo loptu ali nemamo prilika. Zoka uvodi Nikolica kontam bice sad napadacke igre sve ili nista kad ono..GO,sta reci suze u ocima toliko razocarenje :( nedugo zatim dajemo go neopisivo slavlje cak sam i pao preko stolica i opet se budi neka nada ali sve uzalud :) Bice bolje sledece god :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]