banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 19:01 Danas je 01 Jul 2026, 19:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Koliko ja znam,nema neki poseban razlog,vjerovatno zato sto crna boja nije upadljiva,a i ljepse izgleda nego kad bi se pomjesale crvena i plava...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
subzero81 je napisao:
Boka ima 3 kartona

Бока нема три картона, игра у недјељу.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Takva je navijacka svijest taj neki navijacki kodeks nemozes na tribinu doci svakav to je vjerovatno da bi svi bili isti da bi slika i pogled na cijeli kop bila ljepsa.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Cosa Nostra je napisao:
Takva je navijacka svijest taj neki navijacki kodeks nemozes na tribinu doci svakav to je vjerovatno da bi svi bili isti da bi slika i pogled na cijeli kop bila ljepsa.

To je jasno, ali kazem da su u jednom trenutku izgledali kao Grobari, crno - bijelo sve... Trebalo bi vise potencirati tradicionalne boje kluba. To je sve sto hocu reci.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pa moram priznati da bi i ja volio da se napravi neka crvena majica u udruzenju,ili plava,ali ona plava,kao boja kluba,kao dres...Vjerujem da bi lijepo izgledale.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Putokaz na mostu u Karanovcu pokazuje 78 kilometara, ali ja nikada nisam mjerio, iako često idem tim putem, ćevapi se inače jedu kod Bajre...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
zar nije imao dva prije rudara i sad dobio kad je skrivio penal, ili ja nesto nisam dobro vidio. jebiga bio sam na suprotnoj strani istoka

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
subzero81 je napisao:
zar nije imao dva prije rudara i sad dobio kad je skrivio penal, ili ja nesto nisam dobro vidio. jebiga bio sam na suprotnoj strani istoka

mislim da nije Boka skrivio penal vec Savic, a i
БОРАЦ – РУДАР ПРИЈЕДОР 3:1 (3:0)

стријелци: 1:0 Кајкут у 8. из пенала, 2:0 Стајић у 24, 3:0 Видаковић у 45, 3:1 Кантар у 71. минуту из пенала, стадион: Градски у Бањалуци, гледалаца: 3000, судија: Владимир Бјелица (Српско Сарајево), жути картони: Савић (Борац), Јовановић, Рамић (Рудар Приједор), црвени картон: Стеван Јовановић (Рудар Приједор) у 79. минуту.
nema Boke...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Putokaz na mostu u Karanovcu pokazuje 78 kilometara, ali ja nikada nisam mjerio, iako često idem tim putem, ćevapi se inače jedu kod Bajre...

Bajra nije u Travniku,nego u Dolcu (pored Lasve),na putu prema Novom Travniku,Vitezu i Novoj Biloj,pa ljudima ne bi bilo usput,morali bi ici za Dolac pa se vracati u Travnik,a po meni cevapi kod Bajre nisu ni 20% dobri kao kod Harija ili Ajle. Ja ih kod Bajre ne jedem vise (o ukusima ne treba raspravljat),a mislim da su popularnost stekli zato sto su kraj glavne ceste za Sarajevo i sto su onako obilni,kao kod nas u Restoranu Vrbas kad narucis porciju bilo cega pa je niko ziv ne moze pojesti.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
nije valjda da Boka nije dobio zuti karton :D :D

ljudi pa jeli to moguce!!!!

:D :D :D

sta bi sa tri pa jedan

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Bajra nije u Travniku,nego u Dolcu (pored Lasve),na putu prema Novom Travniku,Vitezu i Novoj Biloj,pa ljudima ne bi bilo usput,morali bi ici za Dolac pa se vracati u Travnik,a po meni cevapi kod Bajre nisu ni 20% dobri kao kod Harija ili Ajle. Ja ih ne jedem vise,a mislim da su popularnost stekli zato sto su kraj glavne ceste za Sarajevo i sto su onako obilni,kao kod nas u Restoranu Vrbas kad narucis porciju bilo cega pa je niko ziv ne moze pojesti.

Ma sve je to u dva tri kilometra, ali o ukusima ne vrijedi raspravljati, ja sam često znao smarati ljude da mi ponesu odozdo ćevape, taman do Banjaluke se malo ohlade...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izgleda da mu Cvele zabranio kockanje ili Boku jednostavno "ne ide" ovih dana :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Primjetih da previse afirmativno pisem o Travniku (zacas se stigne,prelijepi predjeli,cevapi vrh),pa skontah da vjerovatno ima neko ko ce prvi put ici tamo na utakmicu,zato je red da malo napisem i o tamnoj strani medalje,dark side of the moon,sto bi se reklo,da ne bi neko pomislio da ide u obecani grad na osnovu mojih postova,pa da nayebe :(
Znaci,iako je udaljenost Banjaluka-Travnik svega 100 km,kulturoloska razlika je toliko ogromna,kao da zivimo na razlicitim kontinentima,a ne u istoj drzavi.Vise poslom,a manje utakmicama,sam upoznao Bosnu uzduz i poprijeko,ali nigdje nema procenyualno ni priblizno toliko dzamija, "bradate brace" i "pokrivenih sestara" kao tamo,pogotovo pijacnim danom kad sidju i iz ostalih svojih baza u okolini Travnika,Mehurici i sl..Mozda jedino u Zenici,ali ipak ne toliko. Granica Republike Srpske je 15-tak kilometara od Knezeva,tacno pored Motela Ugar koga cete vidjeti sa lijeve strane,i tu prestaje svaka vrsta kurchenja! Cak ni prvo sledece mjesto,nekad srpsko Vitovlje,koje je bilo nase do zadnjih dana rata,vise nije u RS i nema vise ni S od srpskog tamo. Tu je sad saudijski kralj Fahd sagradio naselje sa par stotina kuca (vidjecete ih oko 500m od ceste sa lijeve strane kad se budete vracali,kao pod konac poredane),u kojima zive Muslimani,uglavnom pripadnici vehabijskog pokreta sa svojim porodicama,tako da ne preporucujem nikakvo bespotrebno zaustavljanje na tim prelijepim pejsazima Vlasica,i kao sto rekoh ni Vitovlje vise nije srpsko. U gradu Travniku zaboraviti na opijanja i galamu pritom,jer to nije pozeljno ni inace,a pogotovo sad za vrijeme Ramazana.Onaj ko ne moze docekati utakmicu a da se ne opusta uz par piva,bolje je da produzi par kilometara dalje,do Nove Bile gdje je hrvatski zivalj. Prijatnije ce se osjecati nego da jedini kao crna ovca pije pivo u Travniku.
Domaci narod je dobar i miran,cak i navijacke grupe skoro stalno prolaze direktno pored ostatka gledalista,bez problema. Ali,ne vole provokacije,zato bez ikakvog izlijeva emocija ako Borac da gol. Kolega mi je dobio upaljacem u glavu kad je skocio nakon sto je Vranjes promasio zicer!
Onaj ko se ne moze kontrolisati,neka nadje nacin da ode na tribinu sa Lesinarima,ili neka se nada da necemo dati gol :D

Znam da ste vecina bili tamo i da bezveze ovo pisem,ali hocu da sa svojih ledja skinem odgovornost da sam pisao hvalospjeve o Travniku.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZRjuWE1gShc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Macr0 je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

To je jasno, ali kazem da su u jednom trenutku izgledali kao Grobari, crno - bijelo sve... Trebalo bi vise potencirati tradicionalne boje kluba. To je sve sto hocu reci.

izvrnute spitfajerke su bile dobar fazon, sjecam se sredinom devedesetih kad je Borac igrao kup sa Rudarom da su se jos furale na istoku , ja se lozio da si uzmem jednu cim jos malo porastem :D ...mozda neko od starijih (ex lesinara) se sjeca kad se to prestalo praktikovati..

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 15:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sve i jedna navijacka grupa na Balkanu je u dominantno crnoj boji (delije,torcida,bbb.....),sjetite se samo Ice Bogdanova i onih oko njega,tako da vas ne treba cuditi sto je i kod nas tako.Jednostavno,to je moderno.

ja,dok nisam znao za to,odem na Poljud prije 2 godine na jednu utakmicu,svi momci na sjeveru u crnom! Ja vec kontam,ustase,crnokosuljasi,mamu im njihovu,kad kasnije vidim ista stvar kod delija kad smo gostovali na Marakani,Lesinara i skoro svih ostalih,tako da nije to samo nas specijalitet.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZRjuWE1gShc[/youtube]

gdje je Cvele ovdje?

cuo sam da je Bobo dobio prinovu! pa Bobo neka je sa srecom!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Осјећај ме не вара,добијамо у Травнику 8)

бхт преноси Рудар-Слобода,а могу комотно Травник-Борац,исто у недјељу од 17 часова.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

batica je napisao:
gdje je Cvele ovdje?

Цвеле у школи :D Није Звездан био,отишао је у Јабланицу на она предавања за добијање лиценце.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:
batica je napisao:
gdje je Cvele ovdje?

Цвеле у школи :D Није Звездан био,отишао је у Јабланицу на она предавања за добијање лиценце.

samo nek' se skoluje :D

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1322, 1323, 1324, 1325, 1326, 1327, 1328 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]